ilk sayfadaki listemiz icin isimlerinizi ve listedeki bilgilerinizi yazar iseniz eklerim
bulantilariniz icin sabahlari nane cayi icebilirsiniz 1 bardak..ben sabah kalktigimda sicak suyun icerisine bi kac nane yapragi atar ve icerdim
Tuzlu cubuk ( hala tiksiniyorum gordukce bulantilarim aklima geliyor), eksi elma, kizarmis ekmek bulantilara iyi geliyor . ha gayret az kaldi bi kac hafta sonra bulantilarda bitecek Allah in izni ile
canım çok saol cevabın için.yo benim geçen gece bi oldu geçti.allahıma şükürler olsun.ağrılarım var ama tam adet tarihim.ama allaha şükür kanama yok.tüp bebek yöntemiyle kavuştum yavruma allahım korusun hepimizin meleklerini
Allahım bütün meleklerimizi korusun ve bizlere bağışlasın inşallah (amin)
inşallah herkes iyidir. bende halsizlik ve bulantı fena zor tutuyorum kendimi işe gelirken giderken iştahım hiç yok gece çok rahat uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum midemi bastırmak için sadece çubuk kraker limonlu su ve ayran gibi şeyler tüketiyorum başka fikri olan varmı ?
hoşçakalın
ilk sayfadaki listemiz icin isimlerinizi ve listedeki bilgilerinizi yazar iseniz eklerim
bulantilariniz icin sabahlari nane cayi icebilirsiniz 1 bardak..ben sabah kalktigimda sicak suyun icerisine bi kac nane yapragi atar ve icerdim
Tuzlu cubuk ( hala tiksiniyorum gordukce bulantilarim aklima geliyor), eksi elma, kizarmis ekmek bulantilara iyi geliyor . ha gayret az kaldi bi kac hafta sonra bulantilarda bitecek Allah in izni ile
dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik
dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun saglikla kucaginiza almayi nasip etsininsallah benden bukadarlik
günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???
valla ben 2-3 kilo aldım, aşılama olmuştum ben dr ağır tempo yok demişti, tatilde olduğum için de yattım durdum walla
bide çıkarma,tiksinme yok maşallah
nolucak halim bilmem:)
çok şükür mide bulantıların yoksa 10. haftamdayım hala şiddetli şekilde devam ediyor.allah yardımcımız olsun.olsun meleklerimiz için bi kaç kiloyu dert etmeyelim sağlıklı sıhhatli olsunlarda
çok üzüldüm...Allahım sabır versin...dun gece kucuk melegimi kaybettim beni listeden silin artik cunku nisan annesi olamiycam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?