Bende mide konusunda aynıyım Her sabah uyanınca kötüyüm dmekten bıktım hamile değilde hasta gibiyim. Ve aslında canım tatlı yiyecekler çikolata yemek istiyor ama mide yanmasından ağzıma sürmüyorum. Aynı durumdayız ama umarım ki az kaldı gececek bu haftalar
aminn aminn bende 21 yasındayım ama bazen insanların ilginç konuşmalarına sinir oluyorum moralim bozuluyor böyle eski kafalı gibi ama severek evlendim evim var işim var artı alan mesleğim var grafik tasarımcı ve fotografçıyım herşeyim var 2 senedir evliyim bebeğim de oldu sanada garip garip bakan konusan varmı
Arkadaşlar beni de listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim. Hepbirlikte bu güzel dönemi sağlıkla mutlulukla geçiriirz inşallah.
Buarada bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm.Malesef doğa kendi önlemini alıyormuş eğer bir bozukluk var ise.Herşeyde bir hayır var. Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlere tez zamanda. Şöyle bir listeye göz gezdirdim en büyük benim aranızda. (37 yaşınsayım doğum olduğunda 38 olmuş olcam) Belki benim bu hayattaki ilk ve son şansım. Sizler daha çok gençsiniz her na kadar acı olsa dışarıdan söylemesi kolay olsa da ben çok eminim her birinizin çifter çifter çocukları olacak daha.
Kaldı ki bizler de malesef Allah korusun henüz böyle bir durumumuz var mı yok mu bilemiyoruz onun için sanırım hepiniz benim gibi hep biraz huzursuzsunuz sevinciniz daha şimdiden biraz buruk. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tamamına erdirsin inşallah.
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım inşallah burayı az önce keşfettim benim sat 8 temmuz bugünlerde hiç iyi değlim mide bulantısı ve ağız kuruluğundan iyice canım yandı su içicem o bile midemi bulandırıyor sanki sudaki elementlerin tadını alıyorum gibi çok halsizim evde hiç iş yapamıyorum en kötüsüde sanırım bunalıma girdim evden çıkmıyorum hiç hep bi mutsuz haller komşum bu duyguların normal olduğunu söylüyor yarın randevum var inş.ben devlet hastanesine gidiyorum sizce böylemi devam edeyim yoksa özelemi gideyim arada çok fark varmı?
meraba cnm ben özele gidiyorum izmirde oturuyom devlet hastanesine ilk kontrolüme gittiğimde benle hiç ilgilenmedi ultrsyon görntüsünü verdi al buda bebeginin ilk fotosu hamilesin cıkabilrsin dedi gönderdi oyuzden özele gidiyorum benim ilk hamileliğim sonuçta on kere hamile kalmadım tecrubm yok özelde doktorlar dha cok ilgilenıo.. kaç haftalık oldun bn 10 haftalıgım ama sanki hamile degilim gibi hiç bulantı kusma yok :/
günaydıııııın herkeseee :):) ya ben bişey sorcaktım hamileykende günde 1 bardak maden suyu çok yararlıymışş böyle bişey duyanınız varmı doğrumu ?
ben ilk geçen ay gittim bikaç tüp kan aldılar birde idrar yarın sonuçlarını söylicek tabii ki özel gibi olmaz çünkü kapıda sıra var fazla vakit ayıramıyorlar ama ilgisizde değildi bi testler varmış 2li tarama 3lü tarama diye bunu isteyeceklermi yapacaklarmı yoksa özeldemi isteniyor
sadece ssk da yapılmıyormu bununla ilgili bilgin varmı? benim kuzeniminde bulantısı hiç olmadı endişelenme bence %70 de bulantı olurmuş %30 içindesin demek zaten yaşasan emin ol bu halini özlersin
İzmir'de özel hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?