2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet cnm yaa sanki ben de hasta gibiyim sürekli yatmak istiyorum ayağa kalkınca bulantı başlıyor.İnşAllah çabuk geçer,keyifli zamanlar başlar

iyi akşamlar arkadaşlar yarın sabah görüşmek üzere. bebişlerinizle birlikte huzurlu rahat uykular..........

aynen benimde öleee valla bu yasta zorun neydi falan diolar falan sonucta hayat benim maddi manevi sıkıntım yok ask desen var huzur desen var bende 3 yıllık evliyim dha 10 haftalık hamileyim ilk kontrole gittiğimde doktorum da sasırmıştı evliyim dediğimde ilk zamanlar canımı sıkıyodu dışardan insanların eleştirisi ama artık takmıyorum :))

Arkadaşlar beni de listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim. Hepbirlikte bu güzel dönemi sağlıkla mutlulukla geçiriirz inşallah.

Buarada bebeğini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm.Malesef doğa kendi önlemini alıyormuş eğer bir bozukluk var ise. Herşeyde bir hayır var. Allah'ım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah sizlere tez zamanda. Şöyle bir listeye göz gezdirdim en büyük benim aranızda. (37 yaşınsayım doğum olduğunda 38 olmuş olcam) Belki benim bu hayattaki ilk ve son şansım. Sizler daha çok gençsiniz her na kadar acı olsa dışarıdan söylemesi kolay olsa da ben çok eminim her birinizin çifter çifter çocukları olacak daha.

Kaldı ki bizler de malesef Allah korusun henüz böyle bir durumumuz var mı yok mu bilemiyoruz onun için sanırım hepiniz benim gibi hep biraz huzursuzsunuz sevinciniz daha şimdiden biraz buruk. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tamamına erdirsin inşallah.

Allah korusun kendini şartlandırma belki son şansım fln.. Hepimiz güzel güzel doğuruciiiiz Ayrıca bu kadar bulantıya birdaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyorum 1 de kalırım herhalde :)

Merhaba kızlar..Öncelikle herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
Ben şimdiden 4 kilo aldım( Sonrasını düşünemiyorum bile..

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım inşallah burayı az önce keşfettim benim sat 8 temmuz bugünlerde hiç iyi değlim mide bulantısı ve ağız kuruluğundan iyice canım yandı su içicem o bile midemi bulandırıyor sanki sudaki elementlerin tadını alıyorum gibi çok halsizim evde hiç iş yapamıyorum en kötüsüde sanırım bunalıma girdim evden çıkmıyorum hiç hep bi mutsuz haller komşum bu duyguların normal olduğunu söylüyor yarın randevum var inş.ben devlet hastanesine gidiyorum sizce böylemi devam edeyim yoksa özelemi gideyim arada çok fark varmı?

kızlaarrr bende 10 haftalık hamileyim fakat hiç miğdem bulanmıor kusmuyorum hamile degilmişim gibi sizin nasıl gecıo hamileliğinizzz :S

meraba cnm ben özele gidiyorum izmirde oturuyom devlet hastanesine ilk kontrolüme gittiğimde benle hiç ilgilenmedi ultrsyon görntüsünü verdi al buda bebeginin ilk fotosu hamilesin cıkabilrsin dedi gönderdi oyuzden özele gidiyorum benim ilk hamileliğim sonuçta on kere hamile kalmadım tecrubm yok özelde doktorlar dha cok ilgilenıo.. kaç haftalık oldun bn 10 haftalıgım ama sanki hamile degilim gibi hiç bulantı kusma yok :/

ben ilk geçen ay gittim bikaç tüp kan aldılar birde idrar yarın sonuçlarını söylicek tabii ki özel gibi olmaz çünkü kapıda sıra var fazla vakit ayıramıyorlar ama ilgisizde değildi bi testler varmış 2li tarama 3lü tarama diye bunu isteyeceklermi yapacaklarmı yoksa özeldemi isteniyor
sadece ssk da yapılmıyormu bununla ilgili bilgin varmı? benim kuzeniminde bulantısı hiç olmadı endişelenme bence %70 de bulantı olurmuş %30 içindesin demek zaten yaşasan emin ol bu halini özlersin

karçiçeği canım bence bu işin özeli devleti yok hangi doktor sana kendini iyi hissettiriyorsa ve memnunsan ona devam et bence...

Kk nin en guzel anneleri

Telden bağlaninca listeyi düzenlemek cok Zor oluyor :)) yazılarınızı takip ediyorum liste güncellemesini en kısa zamanda yapacagım eksik olanlar lütfen yazabilir mı bazen istemeden de olsa atladigim oluyordum hoş görün

İzmir'de özel hangi hastaneye gidiyorsun?

Günaydın nisanın güzel anneleri. nasılsınz? Aslında şuan buraya yazmamın sebebi bebeğimin gelişimini okumak (ne yalan sööliyim :))

günaydıııııın herkeseee :):) ya ben bişey sorcaktım hamileykende günde 1 bardak maden suyu çok yararlıymışş böyle bişey duyanınız varmı doğrumu ?

günaydıııııın herkeseee :):) ya ben bişey sorcaktım hamileykende günde 1 bardak maden suyu çok yararlıymışş böyle bişey duyanınız varmı doğrumu ?

Günaydın herkeşşlere :))
Maden suyu vücuda mineral katkısı sağladığı için özellikle terlemenin yoğun olduğu yaz aylarında önerilir. Hamilelerde yararlı gibi duyum hiç almadım. Geçenlerde sitelerde araştırma yaptığımda hamilede sindirim sorunu varsa günde en fazla bir bardak içilmelmeli diye okumuştum. Fazlası herşeyin zarar...

Çok şükür diyorum inşallah kandırmaca değildir dün ve bugün çok iyiyim, O mide bulantılı dolaşma yüzümün ekşi hali kalmadı gibi. Biranda nasıl kesilirmiş diyordum kesiliyormuş. Dün hatta yemek bile yaptım :))

Ben ceviz badem üzüm tüketmeye çalışıyorum. Bebeğinize faydalı olabilecek besinleri bulundurun yanınızda psikolojik olarak tüketiyorsunuz .

merhaba canım benim 2. hamileliğim izmirde ege doğum evine giitm ilk çocuğumda çok memnundum hiç bir sorun yaşamadım allah nasip ederse bu bebeğimide oraya gidicem hep 3 yıl önce 2 li yi devlet karşılamıyordu özelde yaptırmıştım ama geçen ebem doktor göndericek dedi testini yaptır falan die hatırlattı belki artık karşılıodur bilemiorum onu ama 3 lü testi karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…