2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben ilk geçen ay gittim bikaç tüp kan aldılar birde idrar yarın sonuçlarını söylicek tabii ki özel gibi olmaz çünkü kapıda sıra var fazla vakit ayıramıyorlar ama ilgisizde değildi bi testler varmış 2li tarama 3lü tarama diye bunu isteyeceklermi yapacaklarmı yoksa özeldemi isteniyor
sadece ssk da yapılmıyormu bununla ilgili bilgin varmı? benim kuzeniminde bulantısı hiç olmadı endişelenme bence %70 de bulantı olurmuş %30 içindesin demek zaten yaşasan emin ol bu halini özlersin

Tepecik kadın doguma gtmistim ben sbah 8de gttim iceri öglen 2de grdm sıra bekldm bnimde ilk kan tahlili falan yapıldı folik asit werdi ama hc ilglenmedi özelikle ultrsynda al buda bebegnin ilk fotografı diyip elime tutustrup ckablrsin dmesi ck zoruma gtmisti. 2li tarama 3lü tarama bunlar özelde de wardr ama tahliller testler cok para tutuymus şifa hastansi ssk anlasmalı sadece muayne olmak 45lira kan testi tarama teslri fln hepsi baya tuzlu özel hast. Tarama testlri war die blyorum

günaydın annişler :71:
dün gece yatmadan önce balık yağı hapını içtim sabah içim bulanıyodu. size de aynı şey oldu mu ? tabi balık yağından mı midem bulandı orası mechul

dün gece yatmadan önce balık yağı hapını içtim sabah içim bulanıyodu. size de aynı şey oldu mu ? tabi balık yağından mı midem bulandı orası mechul

Ben balık yağı kullanmadım , Sadece folik asit hamile kalmadan başladım 3.kutuda hamile kaldım ona devam ediyorum. Birde multivitamin verdi yeni başladım.

Mide bulantımın tavan yaptığı haftaydı 8. hafta.. Normal süreç ile ilgili olabilir.

Canım bende marincap içiyordum doktor 2 güne bir içi dedi ama ben bulantıdan dolayı ne folik asiti ne balık hapını kullanmaz oldum mide bulantısı yapıyor zaten var olan bulantı onları içince daha da ağır oluyorumç

Ohh ohhh ne guzel konusmalar siklasmis bi suru paylasimlar yapiliyor..
Zaman cok hizli geciyor.. Biz 10+5 olduk bugun.. Masallah hepimize..
24unde gidecegim ikili tarama icin.. Ama cok kararsizim.. Suan adapazarinda ailemin yanindayim. Normalde ankarada yasiyorum. Ay sonuna dek burdayim. Acaba gidince orda mi yaptirsam ki diyorum.. Off off bu stresli gunler ne zaman bitecek :)))

tatlı anneler annişler hepinize güzel bir gün diliyorum..

merak ediyorum ilginç bişey aşereniniz oldumu?? eşim senin canın niye bişey istemiyor deyip duruyordu.aradan 2 hafta geçti dururken burnuma tost koktu artık dayanamaz hale geldim tost falanda yapılmıyor ortamda nerden geldio koku anlamadım demekki böyle bişey ne bileyim?dışarıdaydım yaptırdım yedimde rahatladım.:56: sonra mıhlama (kuymak) bilirsiniz karadenize ait bişey ondan istiyor kaç gündür neyseki anneme bu sabah yaptırdımda yedim doya doya:56: eşim korkmaya başladı sen şimdi hiç olmadık saatte olmadık bişey istersin ben nasıl bulucam diyo :))

Canım bende marincap içiyordum doktor 2 güne bir içi dedi ama ben bulantıdan dolayı ne folik asiti ne balık hapını kullanmaz oldum mide bulantısı yapıyor zaten var olan bulantı onları içince daha da ağır oluyorumç

teşekkür ederim canım inşallah daha ağır mide bulantısı olmaz

Ben balık yağı kullanmadım , Sadece folik asit hamile kalmadan başladım 3.kutuda hamile kaldım ona devam ediyorum. Birde multivitamin verdi yeni başladım.

Mide bulantımın tavan yaptığı haftaydı 8. hafta.. Normal süreç ile ilgili olabilir.

desene yandım bu hafta :D ben herşeyine razıyım yavrum benim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun canım feda. dayanırım onun için herşeye. ama ruhsal olarak çöküntüdeyim bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. bu da yeni belirti :D

merak ediyorum ilginç bişey aşereniniz oldumu?? eşim senin canın niye bişey istemiyor deyip duruyordu.aradan 2 hafta geçti dururken burnuma tost koktu artık dayanamaz hale geldim tost falanda yapılmıyor ortamda nerden geldio koku anlamadım demekki böyle bişey ne bileyim?dışarıdaydım yaptırdım yedimde rahatladım.:56: sonra mıhlama (kuymak) bilirsiniz karadenize ait bişey ondan istiyor kaç gündür neyseki anneme bu sabah yaptırdımda yedim doya doya:56: eşim korkmaya başladı sen şimdi hiç olmadık saatte olmadık bişey istersin ben nasıl bulucam diyo :))

başta sorarken iyiydi isteyince ne oldu :D korktu heralde.

Bebeğimi hergün görme imkanım olsa keşke.
Bugün neler yapıyor acaba?
Ellerini kaldırmış selam veriyordur belki.
Düşününce nasılda heyecanlanıyor insan bir de görme imkanımız olsa.

Tüm gebelere huzurlu günler...

Benim canım acayip kısır istiyor, şimdiye kadar 2 kez bolca yaptırıp 3er 4er gün kısır yedim :)

Bebeğimi hergün görme imkanım olsa keşke.
Bugün neler yapıyor acaba?
Ellerini kaldırmış selam veriyordur belki.
Düşününce nasılda heyecanlanıyor insan bir de görme imkanımız olsa.

Tüm gebelere huzurlu günler...

Ben eskiden bu şekilde düşünenlere çok kızardım. Ama şimdi eşime "eve bir ultrason cihazı mı alsak?" diye bile soruyorum :)

ohhhhh yarasın arkadaşıma neyse ki canın yararlı birşey istiyor bulgur bebek için süper folik asit deposu :) Ben de çok severim. Bazen haşlanmış pilavlık bulguru yoğurtla karıştırıp yemek te güzel oluyor üstüne biraz naneyle. Tavsiye ederim. Miğde bulantısı varken sanki insanın içini ferahlatıyor.

Benim canım acayip kısır istiyor, şimdiye kadar 2 kez bolca yaptırıp 3er 4er gün kısır yedim :)

:) çok komikmiş. Biz de hep eşimle birlikte yapardık alışverişi şimdi benim hiç halim yok o yapıp geliyor. Geçen haftasonu yazık bütün marketi resmen eve getirmiş. Kara lahanasından tut ta bamyasına. Çok üzüldüm o haline. Ben hiç canım şunu istedi bunu istedi demiyorum çünkü hiç iştahım yok zorla yiyorum resmen. Normalde çok iştahlı ve kiloluyumdur.

Bi de böyle yeteri kadar evde olduğu halde muzları bana bırakmaya çalışıyor falan yazık yaaa sen çiftcansın diyor :) Bugünlerin tadını çıkaralım dicem ama normalde de öyledir şimdi hakkını yemeyim. Onun için fazla da şımarıklık yapmak istemiyorum :)

inşallah canım cümlemize :)Ben kötü düşünmüyorum da devlet hastanesine gittim hep şimdiye kadar doktorlar ikidebir başıma kakıyor valla. Birkaç bişey sormuştum mesela doktorun yanında stajyer kız vardı diyo ki işte böyle yaşlı anne olunca herşeyi sorarlar diyor :)Ayyyy çok mu bulanıyor miden yazık. Bende de gece gündüz bulantı var ama henüz çıkartmadım bakalım. İnşallah ta öyle birşey olmaz çünkü ben küçüklüğümden beri çıkartınca yatak döşek hasta olurum. Millet rahatlar ben daha fena olurum.

Allah korusun kendini şartlandırma belki son şansım fln.. Hepimiz güzel güzel doğuruciiiiz ;) Ayrıca bu kadar bulantıya birdaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyorum 1 de kalırım herhalde :)

Back
X