Günaydın nisanın güzel anneleri. nasılsınz? Aslında şuan buraya yazmamın sebebi bebeğimin gelişimini okumak (ne yalan sööliyim :))
sanada günaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın nisanın güzel anneleri. nasılsınz? Aslında şuan buraya yazmamın sebebi bebeğimin gelişimini okumak (ne yalan sööliyim :))
İzmir'de özel hangi hastaneye gidiyorsun?
ben ilk geçen ay gittim bikaç tüp kan aldılar birde idrar yarın sonuçlarını söylicek tabii ki özel gibi olmaz çünkü kapıda sıra var fazla vakit ayıramıyorlar ama ilgisizde değildi bi testler varmış 2li tarama 3lü tarama diye bunu isteyeceklermi yapacaklarmı yoksa özeldemi isteniyor
sadece ssk da yapılmıyormu bununla ilgili bilgin varmı? benim kuzeniminde bulantısı hiç olmadı endişelenme bence %70 de bulantı olurmuş %30 içindesin demek zaten yaşasan emin ol bu halini özlersin
dünde ben gittim doktora kızlar..10 gün sonra ikili test için çağırdı..test ücretide 80 tl![]()
günaydın annişler
dün gece yatmadan önce balık yağı hapını içtim sabah içim bulanıyodu. size de aynı şey oldu mu ? tabi balık yağından mı midem bulandı orası mechul
günaydın annişler
dün gece yatmadan önce balık yağı hapını içtim sabah içim bulanıyodu. size de aynı şey oldu mu ? tabi balık yağından mı midem bulandı orası mechul
Basmane sifaya qidiyorum mine hanıma
Merhaba ben de 11. Haftamın içindeyim Egepol'de Gökalp Bey'e gidiyorum. Dogum ünitesi de çok güzel.
Canım bende marincap içiyordum doktor 2 güne bir içi dedi ama ben bulantıdan dolayı ne folik asiti ne balık hapını kullanmaz oldum mide bulantısı yapıyor zaten var olan bulantı onları içince daha da ağır oluyorumç
Ben balık yağı kullanmadım , Sadece folik asit hamile kalmadan başladım 3.kutuda hamile kaldım ona devam ediyorum. Birde multivitamin verdi yeni başladım.
Mide bulantımın tavan yaptığı haftaydı 8. hafta.. Normal süreç ile ilgili olabilir.
tatlı anneler annişler hepinize güzel bir gün diliyorum..
merak ediyorum ilginç bişey aşereniniz oldumu?? eşim senin canın niye bişey istemiyor deyip duruyordu.aradan 2 hafta geçti dururken burnuma tost koktu artık dayanamaz hale geldim tost falanda yapılmıyor ortamda nerden geldio koku anlamadım demekki böyle bişey ne bileyim?dışarıdaydım yaptırdım yedimde rahatladım.sonra mıhlama (kuymak) bilirsiniz karadenize ait bişey ondan istiyor kaç gündür neyseki anneme bu sabah yaptırdımda yedim doya doya
eşim korkmaya başladı sen şimdi hiç olmadık saatte olmadık bişey istersin ben nasıl bulucam diyo :))
merak ediyorum ilginç bişey aşereniniz oldumu?? eşim senin canın niye bişey istemiyor deyip duruyordu.aradan 2 hafta geçti dururken burnuma tost koktu artık dayanamaz hale geldim tost falanda yapılmıyor ortamda nerden geldio koku anlamadım demekki böyle bişey ne bileyim?dışarıdaydım yaptırdım yedimde rahatladım.sonra mıhlama (kuymak) bilirsiniz karadenize ait bişey ondan istiyor kaç gündür neyseki anneme bu sabah yaptırdımda yedim doya doya
eşim korkmaya başladı sen şimdi hiç olmadık saatte olmadık bişey istersin ben nasıl bulucam diyo :))
Bebeğimi hergün görme imkanım olsa keşke.
Bugün neler yapıyor acaba?
Ellerini kaldırmış selam veriyordur belki.
Düşününce nasılda heyecanlanıyor insan bir de görme imkanımız olsa.
Tüm gebelere huzurlu günler...
Ben eskiden bu şekilde düşünenlere çok kızardım. Ama şimdi eşime "eve bir ultrason cihazı mı alsak?" diye bile soruyorum :)
Benim canım acayip kısır istiyor, şimdiye kadar 2 kez bolca yaptırıp 3er 4er gün kısır yedim :)
Allah korusun kendini şartlandırma belki son şansım fln.. Hepimiz güzel güzel doğuruciiiizAyrıca bu kadar bulantıya birdaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyorum 1 de kalırım herhalde :)