aynen yaaaa suyun bile garip bir tadı var ben almaya başladım sanki.
Neyse Allah beterinden saklasın bizim bi tanıdıklar hastanede serumlarla falan geçirmiş hamileliğini mide bulantısından 1 lokma bile yiyemediği için. Allah korusun. Bunalım değil de çok istediğin birşey gerçekleşince insan böyle sanki tam sevinemiyor gibi olur ya sersem gibi olur bende de öyle bir hal var. Dün gece kabus gördüm bebeğimin babası kocam değilmiş yaşlı bir adammış bi taraftan bebeği çok istiyorum rüyamda. Bir taraftan da kocamdan ayrılmayı hiç istemiyorum ağlıyorum falan ayyy uyuyorum uyanıyorum hep aynı rüya berbattı popom açıkta kaldı herhalde. Tövbe yarabbim. Hatta öyle detaylı gördüm ki Allahım yarabbim ultarasona giriyorum ultrasonda bebek bize el sallıyor yanımda hem o yaşlı adam var hem eşim eşime söyleyemiyorum falan bebeğin babası buymuş diye. O da bu adam niye girdi bizim yanımıza doktora falan diyor. Çok zor durumlarda kaldım aman sormayın sabah eşimi görünce kabus olduğunu anlayınca çok sevindim :)

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım inşallah burayı az önce keşfettim benim sat 8 temmuz bugünlerde hiç iyi değlim mide bulantısı ve ağız kuruluğundan iyice canım yandı su içicem o bile midemi bulandırıyor sanki sudaki elementlerin tadını alıyorum gibi çok halsizim evde hiç iş yapamıyorum en kötüsüde sanırım bunalıma girdim evden çıkmıyorum hiç hep bi mutsuz haller komşum bu duyguların normal olduğunu söylüyor yarın randevum var inş.ben devlet hastanesine gidiyorum sizce böylemi devam edeyim yoksa özelemi gideyim arada çok fark varmı?