2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
aynen yaaaa suyun bile garip bir tadı var ben almaya başladım sanki. :( Neyse Allah beterinden saklasın bizim bi tanıdıklar hastanede serumlarla falan geçirmiş hamileliğini mide bulantısından 1 lokma bile yiyemediği için. Allah korusun. Bunalım değil de çok istediğin birşey gerçekleşince insan böyle sanki tam sevinemiyor gibi olur ya sersem gibi olur bende de öyle bir hal var. Dün gece kabus gördüm bebeğimin babası kocam değilmiş yaşlı bir adammış bi taraftan bebeği çok istiyorum rüyamda. Bir taraftan da kocamdan ayrılmayı hiç istemiyorum ağlıyorum falan ayyy uyuyorum uyanıyorum hep aynı rüya berbattı popom açıkta kaldı herhalde. Tövbe yarabbim. Hatta öyle detaylı gördüm ki Allahım yarabbim ultarasona giriyorum ultrasonda bebek bize el sallıyor yanımda hem o yaşlı adam var hem eşim eşime söyleyemiyorum falan bebeğin babası buymuş diye. O da bu adam niye girdi bizim yanımıza doktora falan diyor. Çok zor durumlarda kaldım aman sormayın sabah eşimi görünce kabus olduğunu anlayınca çok sevindim :)

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olacağım inşallah burayı az önce keşfettim benim sat 8 temmuz bugünlerde hiç iyi değlim mide bulantısı ve ağız kuruluğundan iyice canım yandı su içicem o bile midemi bulandırıyor sanki sudaki elementlerin tadını alıyorum gibi çok halsizim evde hiç iş yapamıyorum en kötüsüde sanırım bunalıma girdim evden çıkmıyorum hiç hep bi mutsuz haller komşum bu duyguların normal olduğunu söylüyor yarın randevum var inş.ben devlet hastanesine gidiyorum sizce böylemi devam edeyim yoksa özelemi gideyim arada çok fark varmı?

allah nasip ederse bende nisan annelerinden olucam ama ikinci anneliğim bu gün klap atışlarını dinledik 170 di dr herşey için iyi dedi bakalım birde cinsiyetini öğrensek daha iyi olacak:)

Merhabalar, sizleri okuyorum ama pek yazmıyordum ama bugün pek bi kötüyüm.Sabah ilk defa kustum.Zaten midem bulanıyordu ama hiç kusmamıştım.Hiç iştahım yok.Yediklerimin tadı yok.zaten doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum.Çok halsizim.Bu yüzden sürekli evdeyim.Psikolojim de bozuldu.Şu sıralar yaşadığımı sadece nefes almamdan anlıyorum.Yoksa hayatımın tadı iyice kaçtı.Bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim.Tabi aylarca hastanelerde yatanlara göre halime şükür etmeliyim ama yinede keyifsizim. 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Bu kadar şikayet edeceğimide sanmıyordum.Umarım yakında geçer.Şu anda 11. haftadayım.12 den sonra bıçak gibi kesilir diyenler var inşallah da öyle olur.Birde cinsiyetini çok merak ediyorum.Şu ara hamile olanların hepsi erkek bekliyor.Çin takvimine görede erkek çıktı bakalım ne olacak? En önemlisi sağlık tabi.

Geçmiş olsun inşallah bir an önce kesilir mide bulantıların. Şimdi bu aralar bu kandaki beta hcg tavan yapıyormuş ondan başladı herhalde :( Cinsiyeti ben de merak ediyorum. Milletin eşi sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun der benimkisi direk erkek olsun diyo :( strese girdim. Abisinin de 2 kızı var görümceminki erkek ama artık bilemiyorum soyadı soy sop devamı için ailesi öyle ister diye mi düşünüyor kendi yanına erkek arkdaş mı arıyor ama çok belli ediyor erkek istediğini bakalım hayırlısı olsun ben de üzülüyorum herşey onun gönlüne göre olsun isterim benim için fark etmez başta sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun. Allahın işine karışılmaz.

Merhabalar, sizleri okuyorum ama pek yazmıyordum ama bugün pek bi kötüyüm.Sabah ilk defa kustum.Zaten midem bulanıyordu ama hiç kusmamıştım.Hiç iştahım yok.Yediklerimin tadı yok.zaten doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum.Çok halsizim.Bu yüzden sürekli evdeyim.Psikolojim de bozuldu.Şu sıralar yaşadığımı sadece nefes almamdan anlıyorum.Yoksa hayatımın tadı iyice kaçtı.Bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim.Tabi aylarca hastanelerde yatanlara göre halime şükür etmeliyim ama yinede keyifsizim. 2 aşılama ve bir tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Bu kadar şikayet edeceğimide sanmıyordum.Umarım yakında geçer.Şu anda 11. haftadayım.12 den sonra bıçak gibi kesilir diyenler var inşallah da öyle olur.Birde cinsiyetini çok merak ediyorum.Şu ara hamile olanların hepsi erkek bekliyor.Çin takvimine görede erkek çıktı bakalım ne olacak? En önemlisi sağlık tabi.

Geçmiş olsun inşallah bir an önce kesilir mide bulantıların. Şimdi bu aralar bu kandaki beta hcg tavan yapıyormuş ondan başladı herhalde :( Cinsiyeti ben de merak ediyorum. Milletin eşi sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun der benimkisi direk erkek olsun diyo :( strese girdim. Abisinin de 2 kızı var görümceminki erkek ama artık bilemiyorum soyadı soy sop devamı için ailesi öyle ister diye mi düşünüyor kendi yanına erkek arkdaş mı arıyor ama çok belli ediyor erkek istediğini bakalım hayırlısı olsun ben de üzülüyorum herşey onun gönlüne göre olsun isterim benim için fark etmez başta sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun. Allahın işine karışılmaz.

Kendine arkadaş istiyordur belki :) Benimde içimden hep kız geçerdi bana arkadaş olsun diye.Ama sağlık en önemlisi. hem kız hem erkek çocukları seviyorum hepsi çok sevimli oluyorlar.Allah gönlünüze göre sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bebeğimin gelişimi ıkı hafta gerıden gelıyor bugun yıne azıcık bır kan gordum camasırımda belımkopuyor allahım kendımı kaptıramıyorum hamılelığıme sankı heran bırsey olacak acaba kalbi atıyormu öldümü sağmı bir problem varmı doğumda ölürsem ve neler neler bırde ben panık atak hastasıyım kızlar ıkıncı gebelığım ve bu stres yuzunden 4 yasındakı oğlumlada ılgılenemıyorum bugun hem evlılık yıldönümümüz hemde eşimin doğum gunu ama benı bır gorsenız sac baş darma dağın hıc bır sey yapamıyorum napıcam bılmıyorum

sakin ol arkadaşım üzülme geç döllenme olmuştur belki öyle olabiliyor. Bizleri de bazen aynı hisler kaplıyor. Kolay değil çok normal. Ne güzel daha önce yaşamışsın bu dönemleri biz ilk bebeği olanlar ne yapalım :) Evlilik yıldönümünüz ve eşinin doğumgünü kutlu ve mutlu olsun nice senelere inşallah. Bırakma kendini bugün güzelce eğlenin gülün oynayın. Allahın izni ile problemsiz atlatıcaz bu dönemi inşallah.
bebeğimin gelişimi ıkı hafta gerıden gelıyor bugun yıne azıcık bır kan gordum camasırımda belımkopuyor allahım kendımı kaptıramıyorum hamılelığıme sankı heran bırsey olacak acaba kalbi atıyormu öldümü sağmı bir problem varmı doğumda ölürsem ve neler neler bırde ben panık atak hastasıyım kızlar ıkıncı gebelığım ve bu stres yuzunden 4 yasındakı oğlumlada ılgılenemıyorum bugun hem evlılık yıldönümümüz hemde eşimin doğum gunu ama benı bır gorsenız sac baş darma dağın hıc bır sey yapamıyorum napıcam bılmıyorum

Benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor.Dr. bunun bir sorun yaratmayacağını söyledi.belki geç döllenmede olabilir. Herşey zaten olacağına varır. Sağlıkla doğacaksa,Allah yazmışsa zaten doğacaktır.Sağlıklı değilse de vücut doğal olarak atıyor bebeği.dua et, Allahtan hayırlısını iste, bu şekilde düşünerek rahatlatmaya çalış kendini.Panik atak bende de var ve zaman zaman yokluyor.Dayanmaya çalışıyorum.Düzenli gittiğin bir psikiyatrist varsa ona danışabilirsin yoksa eğer mutlaka bir psikiyartiste görün.İlaçsızda pek çok yöntem var sana iyi gelebilecek.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Her yıl kutlayacağız diye bir kural yok.Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde davran Allah yardımcın olsun.

Denizgibi tatlım benim meraklanma bebeğin arayı kapatır..
benim bebeğin kalbi 10. haftada attı var gerisini sen düşün ne kadar geriden geldiğini...
Hep hayırlısını iste ve de korkma lütfen

Tamamen katılıyorum Allah şu dünyada alacak nefes verdiyse mucizeler bile gerçek oluyor. Maşallah senin de bebişine Allahım o miniş kalbi uzunnn uzun bir ömür sağlıkla atmayı nasip etsin canım benimmm.

Denizgibi tatlım benim meraklanma bebeğin arayı kapatır..
benim bebeğin kalbi 10. haftada attı var gerisini sen düşün ne kadar geriden geldiğini...
Hep hayırlısını iste ve de korkma lütfen

arkadaşalr psikolojik çöküntü içinde olup kendini çok yalnız hissedenler varmı benim ailem adıyamanda ben istanbuldayım ha diyince gelinek mesafe değil annemde saolsun öteden beri gelip gitmez bikaç kez ameliyat oldum sadece 1ine geldi arkadaşlarımın hepsi çalışıyo kayınvalidemlerden de soğudum bazı sebeblerden burda evde bişi olsa bana heralde anca eşim akşam işten gelince bulur beni o derece bugün 4 kez kustum zorla kendime bişiler hazırladım bi tane parol içtim anca kendime geldim evde yalnız olanlar nasıl oyalanıyor?

Ben de bir kaç doktor değiştirdikten sonra bornova'daki şifa'ya gitmeye karar verdim.
Tam bilmediğim için nasıl olduğunu içimde bazı tereddütler vardı ama iyi gibi geldi sanki..

ben normalde bornovada oturuom aslında ordaki şifa daha yakın bana ama basmanedeki şifadaki doktorum eltimin komşusu öbür eltimde onda dogum yapptı ve cok memnun kaldı bende çok memnunum bornovadaki şifayıda internette arastrdım ordada çok memnun olan annişler var doktor çok önmli benimde bu 3. doktorum son :)

Merhabalar, bu dönemde hepimizin rahatlamaya çok ihtiyacı var. Özellikle gevşeme egzersizlerini, nefes tekniklerini, imajinasyon yöntemlerini, olumlu telkinleri günlük hayat içerisinde rahatlıkla uygulayabiliriz. Bunları güvendiğiniz sitelerden arastirabilirsiniz. Tabi bir uzmana danışmanız, onun sizi yönlendirmesi daha dogru olacaktır ama basit ve zararsız olan ancak bizi gevseten ve enerji yükleyip olumlu bir çerçeveden bakmamızı sağlayan bu çalısmaların da yararı benim için tartismasizdir. Sizin için herseyin en kısa zamanda yoluna girmesini temenni ederim, sevgiler.

arkadaşalr psikolojik çöküntü içinde olup kendini çok yalnız hissedenler varmı benim ailem adıyamanda ben istanbuldayım ha diyince gelinek mesafe değil annemde saolsun öteden beri gelip gitmez bikaç kez ameliyat oldum sadece 1ine geldi arkadaşlarımın hepsi çalışıyo kayınvalidemlerden de soğudum bazı sebeblerden burda evde bişi olsa bana heralde anca eşim akşam işten gelince bulur beni o derece bugün 4 kez kustum zorla kendime bişiler hazırladım bi tane parol içtim anca kendime geldim evde yalnız olanlar nasıl oyalanıyor?

Canım bende seninle aynı durumdayım . Esim sabah ise giderken yiyecek birseyler bırakıyor yanıma o gelene kadar onlarla idare ediyorum. Benim bulantı ve kusmalarim çok yogun evde de yalnızım beslenemiyorum. Su bile içtiğimde kusmaya başlıyorum . Bir hafta hastanede yattım serumla beslendim. Evde kalıp kapatma kendini. Evden çok uzaklaşmadan yürümek bana iyi geldi. Sende dene.. İnsan eve kapandikca kötüleşiyor bende öyle oldu :(

sakin ol arkadaşım üzülme geç döllenme olmuştur belki öyle olabiliyor. Bizleri de bazen aynı hisler kaplıyor. Kolay değil çok normal. Ne güzel daha önce yaşamışsın bu dönemleri biz ilk bebeği olanlar ne yapalım :) Evlilik yıldönümünüz ve eşinin doğumgünü kutlu ve mutlu olsun nice senelere inşallah. Bırakma kendini bugün güzelce eğlenin gülün oynayın. Allahın izni ile problemsiz atlatıcaz bu dönemi inşallah.

Benim de yaklaşık 2 hafta geriden geliyormuş ama doktor herhangi kötü bir şey söylemedi.
İyi düşünelim, iyi olsun:))

ben normalde bornovada oturuom aslında ordaki şifa daha yakın bana ama basmanedeki şifadaki doktorum eltimin komşusu öbür eltimde onda dogum yapptı ve cok memnun kaldı bende çok memnunum bornovadaki şifayıda internette arastrdım ordada çok memnun olan annişler var doktor çok önmli benimde bu 3. doktorum son :)

Ne güzel, böyle olumlu şeyler duyunca içim biraz daha rahatladı.
Ne sıkıntılı bir şeymiş doktor bulabilmek:))

Back
X