Amiiin cümlemizin yavrusuna inşallah ...
Ablam bir tablosunun köşesine tam bugün yazmıştı 43 hafta oldu bu kiz hala hamile diye:))))
Yazı hala duruyor oglusum evimin erkeği oldu.İnsallah hepiniz yasarsınız bu duyguyu...
Oglusunun dogum gunü kutlu mutlu olsun şimdiden, Allah uzun ömürler versin senin de yüzünü evladından güldürsün hep inşallahAmiiin cümlemizin yavrusuna inşallah ...
Ablam bir tablosunun köşesine tam bugün yazmıştı 43 hafta oldu bu kiz hala hamile diye:))))
Yazı hala duruyor oglusum evimin erkeği oldu.İnsallah hepiniz yasarsınız bu duyguyu...
seni çok iyi anlıyorum bulantı bende hala devam ediyor.. ben baş ağrısı nedir geçen hafta anladım(17.hafta) hayatımda ilk kez başım böyle şiddetli ağrıdı.. demek ki kızlar aynı dönemlerde benzer belirtiler gösteriyoruz bu da iyi birsey yani.. normaliz demektir :)))
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim İstanbul tatilimiz bitti döndük Bakü'ye evimize şükür.
Naz'cım sen Maltepe'de mi oturuyorsun? geçmişi okurken Zümrütevler filan yazdığını görmüştüm de ben de Maltepeliyim:) Denge hastanesine gitmiştim kontrole ama memnun kalmadım.Maltepe tıp merkezi favorim :)
Bu arada Mergen'cim eline sağlık listeyi sen hazırlıyorsun bence topiğin ilk mesajı da sana verilmeli.Çünkü Berlinay isimli üye hiç girmiyor topiğe.Liste çok eski kalmış.
Gunaydin kızlar ,
Laterne, mezopotamya ve hanipekscim tekrar gecmis olsun bol bol dinlenin ayanı hareketler yapmayın panik hiç yapmayın diycem ama nasıl bir ağrıyası dogum demişsiniz korkmadık dersem yalan olur demek sizin bebeler güçlü kuvvetli yardıra yardıra yer acıyorlar
Oglusunun dogum gunü kutlu mutlu olsun şimdiden, Allah uzun ömürler versin senin de yüzünü evladından güldürsün hep inşallah
bu arada 43 müuu nasıl oldu o hikaye hadi ilk doğumunun hikayesini anlat nolurrr
Katinamm inşallah sende canım benim bir solukta kucağınızda olsun yavrularınız.
Sonra diyelim sana burdan katinamin elinde kuzusu Bakar o ah bakar o :))
Benim 2 hafta önce sanırım 2 gün çok fenaydi hayatım durdu resmen yine arada geliyor mesela dün geceki gibi, nane yagiyla esime masaj yaptırdım öyle gecti dün gece , gecmis olsunnisanın güzel anneleri.umarım bugun keyifler iidir.ben sıkıntılı 2 gün yaşadım.tam bulantılarım bitti dıyordum okadar kötü çıkardımki boğazım mahvoldu.bide üstüne gece şu yaşıma kadar yaşamadığım şiddette baş ağrısı ile uyandım.resemen kıvrandım 2 saat. en son eşimi uyandırdım.ama nasfile hiç bişi fayda etmedı başım ensem okadar sıddetlı ağrıdıki doktorada gitmedim.sabaha karşı 1 saat uyumuşum.dun butun gün uyudum.arada aile hekimine gıttık.hemşire en rahat doneme girdin aslında dedi.sıkıntılarının azalması lazım.neyse bugun toparlandım şükür.sizinde şiddetli baş ağrılarınız oluyormu?bide benım gibi 16. haftada olup hala bulantı yaşayan varmı?internetten araştırdım.hamilelikde sebebi kesin olmayan başağrıları olurmuş.sevgiler
Canım benım gibi olanların olduğunu bilmek içimi rahatlattı:)eşim artık kendını bu kadar bırakma demeye başladıama napıyim hepsini bir fiil yaşıyorum.bende memnun deilim bu halımden.bide şu halsizim hafifllese.vitamin kullanıyormusun?ben çok az kullandım.miğdeme dokunuyor dıye bıraktım
benim odamdade beşiğe küçük bir alan kalıyordu burda baylaşıldı bir tane fotosu ama ben özelliklerini yazayım ona göre alırsınız beşiğin önünün asansörlü olması bence önemli bebeği rahat alabilmek için (boyum kısa yetişemiordum bebeğime) sallanması lazım bence iyi oluyor gece ip bağlıodum beşiğe yattığım yerden sallıodum uyuodu çekmeceleri işime yaradı oğlum uslu bir çocuk olduğu için elini falan sıkıştırmadı birde büyüyebilen beşikler var yerim müsayit olsaydı hiç düşünmeden onu alırdım eltim almış oğlu 10 yaşında onu kullanıo benim keretada 3 yaşında hala yatağında yatıo kullanışlı oluyor yaniikeadaki model benimde hoşuma gidiyor, tecrübeli anneler tavsiyelerde bulunsun bize, benim yatak odama 60-65 cm eninden fazlası sığmaz çünkü, yandaki odaya koymayı düşünüyordum ben ama annem sesini duymazsın 6 ay olana kadar yanında kalsın dedi
doğru söyledin, dün ben de resmen doğum yaptığımı düşündüm
Sıkılmam sıkılmam bananeeee:))) sagol canım benim darısı basına inşallah uzun olur şimdisıkılmazsanız yazarım :) kiramam seni güzel anne.
kızlar size bunları yazarken bir taraftan inanın öyle sancım vardı ki;telefonda hemen bir yazı çıktı
"hatırlatma:ilk gözağrım (yarın) "diye ay ben cok duygulandim .oğlum yarın 9 yasına giriyor ...
Gunaydin kızlar ,
Laterne, mezopotamya ve hanipekscim tekrar gecmis olsun bol bol dinlenin ayanı hareketler yapmayın panik hiç yapmayın diycem ama nasıl bir ağrıyası dogum demişsiniz korkmadık dersem yalan olur demek sizin bebeler güçlü kuvvetli yardıra yardıra yer acıyorlar
Oglusunun dogum gunü kutlu mutlu olsun şimdiden, Allah uzun ömürler versin senin de yüzünü evladından güldürsün hep inşallah
bu arada 43 müuu nasıl oldu o hikaye hadi ilk doğumunun hikayesini anlat nolurrr
katinamınn elinde oğluşu bakamazzz ahh bakamaz
bakmasını bilmez yavrum gülüm katinam..kaynana derki getir bakayımmm getir bakayımmm
Kızlar size bunları yazarken bir taraftan inanın öyle sancım vardı ki;telefonda hemen bir yazı çıktı
"Hatırlatma:İlk gözağrım (yarın) "diye ay ben cok duygulandim .oğlum yarın 9 yasına giriyor ...
kızlar size bunları yazarken bir taraftan inanın öyle sancım vardı ki;telefonda hemen bir yazı çıktı
"hatırlatma:ilk gözağrım (yarın) "diye ay ben cok duygulandim .oğlum yarın 9 yasına giriyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?