2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet sanrım yememe de bağlı bulantım.daha tam bi düzen tutturamadım.daha doğrusu miğde hassasiyetimden ne yiyeceğimi şaşırıyorum.siz neler yiyorsunzu mesela sabahtan öğleye kadar?

ya aslında dışardan kalsiyim ve c vitamini takviyesi alsak ii olur.ben eleveiti bıraktım.çok kabızım.kesinlikle wc ye çıkamıyorum.bide elevit alsam tamam artık naparım bilmiyorum.bide aile hekimi demir verdi.kullansammı karar veremedım.kullana varmı demir ilacı?

evet sanrım yememe de bağlı bulantım.daha tam bi düzen tutturamadım.daha doğrusu miğde hassasiyetimden ne yiyeceğimi şaşırıyorum.siz neler yiyorsunzu mesela sabahtan öğleye kadar?

bende bulantıyı yiyerek bastıranlardanım. tek unuttuğum az yemek gerektiği çünkü çok acıkıp birden yiyorum sonra da hazımsızlık ve kusma hissi başlıyo.. ben çok iyi beslenen bir hamile değilim ama sabah uyanır uyanmaz vakit geçirmeden kahvaltı yapıyorum. peynir ve zeytın beni çok rahatlatıyo.. işe 8 de geliyorum 10 gibi süt içiyorum 11 de masamda sürekli duran kuruyemiş kutusundan atıştırıyorum 12 zaten öğlen yemeği . çok abarttıgım ıcın akşam eve gidene kadar birsey yıyemıyorum. maden suyu içiyorum arada. akşam beslenmem hepten berbat hiç bahsetmeyeyim :)

Bütün rahatsızlanan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun buradan tek tek sayamadım :) başı ağrıyanlar, midesi bulananlar, kasıkları ağrıyanlar olarak söyleyelim. Ben de yine başladım afedersiniz herşeye öğürmeye yolda gelirken bile. Burda tuvalete girince iğreniyorum falan herşeyden ne olacak bilemiyorum bir koku hassasiyeti falan devam yani. Hani 2. Trımaster daha enerjik olacaktık mide bulantılarımız geçecekti hamileliğin balayı idi hani neyse halimize şükür.

bence böyle karar verme.. doktorun tahlil yapıyordur düzenli olarak.. vücudundaki demir miktarına göre verir takviyeyi.. kafana göre alıp bırakma canım..

Eki Görüntüle 542782

kızlar buda benim göbüşüm ilk defa hamilelik giydim biraz şişkoyuzz:)))daha şididen böyleysem 9. ayda düşünemiyorum:)))

maşallah canım... çok güzel görünüyosun... rabbim korusun...

nazcım ne yazık ki herkeste bitmiyo demek ki bende de bitmedi.. üstüne de ağrılar başladı.. dediğin gibi buna da şükür.. biz hamileliğin balayını görmeden doğuracağız sanırım :)))

Ben kahvaltıma ymurtayla başlıyorum , peynir domates çok az da yağ bal
Kahvaltımı 9 da yaptım şimdi elma yiyorum eksi elma , elma istemezsem yoğurt yiyorum ya da ayran iciyorum

Benim doktorum folik asiti bıraktıktan sonra birşey vermedi kan değerlerime baktı ve vermedi 4 aydan itibaren basliycaz ve hep içilecek dedi vitamini özellikle sordum yok bu ay gerek yok o da 4. Ay dedi ben yine Elevit aldım ama icini okudum kanda bazı seyler fazla çıkınca icilmemesi tavsiye ediliyor o yüzden doktorum bunu bilerek vermedi diye düşündüm ve hiç içmedim

Ay canım benim dikkat et kendine kuzum, bekleyeceğiz kanama olmadığı sürece artıkım. Aynısı dün bende de oldu acile gittik.

geçmiş olsun tatlım acile taşınma ayımız mı geldi ne

Evet canım bu ay öyle oldu malesef.

Geçmiş olsun canım sana da. Bir daha olursa korkmam artık, dün ilk defa olduğu için nasıl alelacele gittik bi bilsen.

HEPİ BÖRTDEY OĞLUŞUNA, HEPİ BÖRTDEY OĞLUŞUNA, MUTLU YILLAR KUZUMUZA, YEĞENİMİZE
:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Günaydın canım, korkulmayacak gibi değildi bana göre malesef. Açsın o yerini bi çıksın o delikten soracam ben ona :)

Bence cok kendine guvenme :) delikten çıkarken yine böyle yardirirsa o zaman o sana sorar. Sen mısın beni tehtid eden kız diye :))

Bence cok kendine guvenme :) delikten çıkarken yine böyle yardirirsa o zaman o sana sorar. Sen mısın beni tehtid eden kız diye :))

1 Kasım 2004 pzts.
42+2...Alt tarafımda hafif bir rahatsızlık ve kabizlik hissi ile hemen beklemeye geçtim .Herseyim 6. Aydan itibaren hazırdı.Hergun duş alıp çıkan tüyüm varsa makinayla geciyordum.en büyük korkumdu pis gitmek:)

Rahatsızlığım geçici gibi degildi.dr gittik esimin eli ayağı saçma sapan donüyor .Nasil panik.kendi dr getirttik ozel dogum icin anlasmistik.dr hemen nst bağladı sinyal nasil otuyor.
O gün geldi dedim :) hemen çatı muayenesine alındım Dr 15 dk baktı.agrin varmi dedi benim ağrı eşiğim cok yüksektir.sadece belim ve arka tarafım dedim.dogum başlıyor dedi , bumu sancı dedim güldü bekleyeceğiz açılman hiç yok dedi.Aksam a kadar bekledik suni sancidir vs.hala ağrım aynı ,ultrasona alındım es yaslanmaya başlamış ve bebek cok iri dedi 4250 çıkmıştı.150 gr yanılma payı varmış.artik sabaha gelin hala açılma olmazsa sezaryene alacağım dedi.alttan muayene ettikten sonra göbeğim iyice aşağı inmişti.aksam 8 den sonra hiç birsey yeme 10 dan sonra su bile içme dedi.heyecandan canmı ister.

2 Kasım salı...Ramazan'ın ortası :)
Sabaha kadar annemle oturdum ,dizine yattim basimda kuran okudu.cok aglamis cok heyecanli.Ben boyle durumlarda donuyorum niyeyse.
Sabah8 de hastanedeydim.yine bakıldı maalesef dedi.ebe arkadasım vardı o hep yanımdaydi.hazirlayin dedi.biri tansiyonumu ölçüyor biri kan alıyor.arkadasim eğer sutyenin sıktıysa onu çıkar yoksa atletini biri kalsın dedi.
Atletim durdu.sonda takılacak çatala çıktım ogrenciler dizilmiş hemen cikarttirdim.
Tam ameliyathaneye alınırken kapıda annemin sesini duydum"uzaktan bakayım seslenmem hiç"dedi. Hemsire hayir teyze diyor.Ac
kapıyı diye bağırdım.el salladım nasil ağlıyor annem kuzum annen kurban sana korkma bekliyoruz dedi.esim salya sumuk .

Ameliyathaneye girdim .hemen etrafa baktım nester falan bakıyorum :)))
Hicbirsey yoktu.herkes yemyeşil sadece gözleri görünüyor.kollarim bacaklarım bantlandi.anestezi uzmanı geldi gülümseyerek.damar yolu açtı .sonra iki eli ardında bekliyor konuşuyor.nasil neşeli .o arada onumu yeşil örtüyle kapattılar Dr geldi.bana eğildi yuksekvoltaj Hanim az sonra oğlumuza kavuşacağız dedi.gogsumun altindan dizime kadar baticon suruldu.kesi yapılacak yere Dr elinde garip aletle biraz daha sürüyordu elimi arkadasım hiç bırakmadan tutuyor.ben bir bağırdım durun ben daha bayılmadım diye herkes oldu gülmekten daha başlamadık dediler:))
Anestezi uzmanı ardında sakladığı minnacik iğneyi çıkardı ben bayilacagimi hiç sanmıyorum dedim.bir deneyim olmazsa yine bakarız dedi.Nolur bana dua edin dedim.kelimei şehadet getirdim.igneyi yaparken buz gibi birsey kolumdan boynuma geldi...

Biri el saklatti yuksekvoltaj Hanim gözünüzü acın diye actım hemen.dizlerimi karnıma cekmisim ıııhh dıyordum.hemen elimi karnıma attım boş :)
Bir uyku halı geldi tabi sancıda var ama öldürücü değil:))
Esim geldi ben uyku halinde gelmiş annemle biraz sacmalamisim.annem gelsin esim gelsin diye ağlamıştım.
Annem kucağında oglumla geldi.hemen verdi sicacik bembeyaz yanakları pespembe.
Hemen göğsümü verdik canavar yapıştı.nasil gülüyorum.arkadasım elimi sıkıca tutuyordun,yavaşça bıraktın dedi.hemen bebeği ben aldım tarttım ölçtüm dedi.4400gr 54 cm ayağını ben mühür bastırdım yemin ederim tertemiz doğdu dedi:)))

Dr geldi 4/4luk oglun oldu bunu bana verin dedi :))
Odama çıkarıldım.esim gelip gidip baktı.babam geldi ah canım babam.cicek getirdi kendi giremedi.sonra girdi gözleri balon.hemen elini basıma koydu bebeği gösterdim.tirnagina baslarım sipanin sen nasilsin dedi :)
Eskiden 4 gün kalinirdi sezaryende şimdi 1 gün.
4 gün sonunda evimize geçtik.
Rabbim hepimizi bir solukta kurtarsın:)
Uzun oldu kusura bakmayın...

ne güzel bi duygu rabbim bize de nasip eder inşallah... mutlu yıllar.. oğlunla ve diğer çocuklarınla daha nice sağlıklı yıllarınız olsun...

Hanipeks,naz,umutege16,wosgi inşallah canlarım sizede nasip olsun bugünleri görmek cok teşekkür ederim...

Wosgi ben kızımı alıyorum kucağıma cok hircinlasiyor bazen ama hemen oturuyorum.esim yokken uyursa yerine götürüyorum inşallah olmaz birsey...16 kilo kızım

Cook güzel bir dogum hikayesi tam aglatırken güldürüyor tam gulerekn ağlatıyor , annenin seni görmek istemesi , ben bayılmadım demen, canavarin memeye yapismasi, doktorun bana verin demesi ve babanın içeri girememişler sonra gelip seni herkesten çok düşünmesi , oyyı oyy çok güzel cok duygusal cok tatlı :) Çok teşekkür ederim çok güzel bir hikayeyi okumuş oldum

Son düzenleme:

çok güzel bir doğum hikayesi bu canım o anı yaşamayı okadar çok istedim o kadar çok hayalini kurdum ki ben inşallah 5 ay sonra benimde senin gibi güzel anlatabileceğim bir doğum hikayem olurşimdi bunu okurken ağladığıma göre ben doğumda ağlayark girip ağlarak çıkıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…