2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayy çok güzel anlatmışsın kendim yaşıyor gibi oldum rabbim hepimize kolay doğumları nasip etsin işallah ameliyat odası biraz ürkütüyor insanı Allah yardımcımız olsun ben biraz korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum burnumda kemik var nefes almada sıkıntı yaşıyorum korktuğumdan burun ameliyatı bile olmuyorum ayy kolay doğum kolay geçsin diye dua ediyorum

tatlım yaa nasıl duygulandım anlatamam,kendimi salsam hüngür hüngür ağlardım ki hıçkırıklarım boğazımda hala kendi doğumum,korkularım geldi aklıma
Allah herkese yaşatsın inşallah;hamileliğin en güzel yanı doğum kızlar göreceksiniz sizde Allah'ın izniyle :)

O zaman seni de yakaladık :)) sende anlatır mısın biraz daha ağlayalım

Kızlar...
Dilerim Rabbim gönlünüzdekini ömrünüze nasip eder.
Dogumu cok düşünmeyin.Hersey farklı gelişiyor.ben çatala çıkıp ikinma egzersizi bile yapmistim:)))
Kendinizi sartlamayin hiç birşeye hiç bir dogum sekline...
Bana Dr kızdı inat ettin normal diye 2 defa doğurdun dedi.

Ben tedirgin oluyorum yanlış birsey yazmayim diye cogu yeri atladım.cunku yasamadan her yorum korkutur.
İnanın dogum cok eğlenceli :))) hep ogunu bir daha yasayim diyorsunuz:)) bakın ben dediğimden patir patir.

Bebecii kiz gelirsem o ayaklarinizi gidiklarim :))) bende dogum hikayesi cok datlum ,iste anlatayim :)))))) arkası yarınlar yapacagım :)))

Heheh ben gidiklanmam ki sen böyle deyince çocukluğum aklıma geldi :)) en büyük silahımda gidiklanmamak :))
daha ikincinin yani bizimkilerin prenses ablasının. Dogum hikayesi var değil miii , Rabbim bize de senin gibi Patir Patir doğurmak nasip etsin

Nasılsın canımcim nasıl gidiyor istirahatiniz bebisle ? Bir de sizde mavi gözlü var mı, bebisine boncuk gözlü diyesin geldi nedense

kızlar acılllllllll cevap lutfen ben clexan 0.4 kullanıyordum gunde bır enjektor.mekkede yasıyoruz bız esım 0.4 luk bulamamıs yanı yokmus 0.6 lık varmıs sızce bır sorun yaratırmı ne yapacam ben bılmıyorum doguma kadar kullanmam gerekıyor doktorda burda cumartesı gunu acılıyor ay ben ne yapacam sımdı bılgısı olan yardım edebılırmı:18:

telefonla arayamazmısın doktorunu???

canım beni hüngür hüngür ağlattın :) Allah inşallah bize de sana da birdaha :) böyle hayırlı sorunsuz doğumlar nasip etsin. Amin.

canım buna ancak mergen cvb verebilir..bilgimiz yok bizim. birazdan gelir zaten oda..

Ya şimdi duyduklarıma sinir oldum..sabah arkadaşım gelmişti yanıma,şifada çalışıyor 2 li testi 90 liraya yapıyorlarmış..biz gittik 300 ' e yaptırdık..yazık ya,acıdım verdiğimiz paraya..onunla bebişe bişey alırdım..(

bende,bendeeee,tam 7 kilo almışımmm...
O haltı bend yedim annem sağolsun :) 61 den 67 oldum eve tartı aldım şimdi pil alabilirsem kullanıcım ve takip edicem kilomu
arkadasim yeni dogum yaptı bebesiyle foto koyuyor Facebook'a , sanki bebeğin bekar teyzesi , zayıf bakımlı çok özendim bende öyle olmak istiyorum ondan dikkat edicem artık

Gel seni de öpeyim :)) sende ilk hamilelik haberini nasıl öğrendin nasıl verdin anlat

hiç gülceğim yoktu fıstık..
ben iş çıkısı eve gittim test yaptım eşim evdeydi..
ufak bi kutunun içine test çubugunu koydum eşime verdim..
bu ne dedi sana hediye aldım dedim..
açtı baktı bu ne dedi..sence dedim yine anlamadı..bu gebelik testi dedim
yani dedi..tabi benim cinlenmeler başladı
dedim yani çift çizgi çıktı hamileyim..sonra dank etti kocişime..
gözleri doldu sarıldı falan..sonra dısarı çıktı gecenin 12 sinde duramadı arkadaslarıyla paylaşmaya gitti kurtlu kocam

Ayyy harika olmuş iyi ki opmusum seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…