kızlar acılllllllll cevap lutfen ben clexan 0.4 kullanıyordum gunde bır enjektor.mekkede yasıyoruz bız esım 0.4 luk bulamamıs yanı yokmus 0.6 lık varmıs sızce bır sorun yaratırmı ne yapacam ben bılmıyorum doguma kadar kullanmam gerekıyor doktorda burda cumartesı gunu acılıyor ay ben ne yapacam sımdı bılgısı olan yardım edebılırmı:18:
çok fena oldum işte.. grip tavan yaptı..izin aldım eve geldim.. yatacaktım bir bakayım kızlar ne kaynatmıs dedım.. yüksek voltajın hikayesini okuyunca ne uyku kaldı ne birşey salya sümük oldumcanım benim ya..
kızlar bir de kaç gündür aklımda size mutlaka izleyin diyecektim.. ARAMIZDA BEBEK VAR filmi.. kah ağladım kah güldüm.. her hamile izlemeli bence :) hamilelik ve lohusalık sendromu yaşayan bir annenin eşiyle yaşadıklarını anlatıyor.. şiddetle tavsiye ediyorum
bende de bugün bir baygınlık hissi var
şimdiden Allah kabul etsin tatlım,dua topiğinde cherryfe ve derineser için yasin topladığımızı yazdık ama burada paylaşmayı unuttuk..Kızlar cherryfe ve derineser için dün niyet etmiştim Yasin suresi okumaya banyo yaptım abdest kaçmadan okuyayım yine gelirim öpüyorum sizi
kızlar cherrfe arkadaşımız uzun zamandır kanaması var ve düşük riskinin geçmesi için istirahat halinde
derineser arkadaşımız da yarın amniyosentez olacak ve yüreği korku içinde
her iki arkadaşımızın sağlıkla bebeklerine kavuşabilmesi için Yasin-i Şerif bağışlamak isteyenler için yeni bir liste oluşturmaya karar verdik..
okuyacak olanlardan Allah Razı olsun,şimdiden ağzınıza sağlık
kızma ama sevindim canım seninde 7 kilo almanabende,bendeeee,tam 7 kilo almışımmm...
sende bizdensin yani canımmmO haltı bend yedim annem sağolsun :) 61 den 67 oldum eve tartı aldım şimdi pil alabilirsem kullanıcım ve takip edicem kilomu
arkadasim yeni dogum yaptı bebesiyle foto koyuyor Facebook'a , sanki bebeğin bekar teyzesi , zayıf bakımlı çok özendim bende öyle olmak istiyorum ondan dikkat edicem artık
geçmiş olsun canım allah şifa versin bence hazır evede gelmişken yatıp uyu şuanda en iyi gelecek şey bu sanaçok fena oldum işte.. grip tavan yaptı..izin aldım eve geldim.. yatacaktım bir bakayım kızlar ne kaynatmıs dedım.. yüksek voltajın hikayesini okuyunca ne uyku kaldı ne birşey salya sümük oldumcanım benim ya..
kızlar bir de kaç gündür aklımda size mutlaka izleyin diyecektim.. ARAMIZDA BEBEK VAR filmi.. kah ağladım kah güldüm.. her hamile izlemeli bence :) hamilelik ve lohusalık sendromu yaşayan bir annenin eşiyle yaşadıklarını anlatıyor.. şiddetle tavsiye ediyorum
çok fena oldum işte.. grip tavan yaptı..izin aldım eve geldim.. yatacaktım bir bakayım kızlar ne kaynatmıs dedım.. yüksek voltajın hikayesini okuyunca ne uyku kaldı ne birşey salya sümük oldumcanım benim ya..
ya kizlarrr .. az once okadar yazdim yazdim oh bitti gonder tusu yaptim hopp tekrar giris yapmalisinuz demez mi((
ilk nasil ogrendik nasil soyledik yazmistim ama simdi ayni cumlelerle ayni sabri bulamadim :)))
bebeci; canim annemde istirahete devam.. kraliceler gibiyim. yogurt yemeye basladim dun.. bulantilar ogurtuler kusmalar sifirlandi nerdeyse cok sukur . bebegimde iyidir insallah bu hafta gitmedik dr. bir hafta ara verelim dedi. hissetmiyorumda . daha erken galiba..
bizim ki boncuk olamas ki. ama dedesine benzerse yesil yesil olur bide yapisi kirpikleri bana benzerse :))benim ilk gozlerim kirpiklerim ceker dikkati :) saglikli olsunda ben birsey istemem..
Agzina saglik canim yasini serifin gecmislerinin ruhlarinada gitsin. Rabbim gonlune gore versin her duani..
Y uksek voltaj.. dogum hikayeni okadar guzel anlatmissun ki.. aglayamadim da esim karsimda oturuyor utandim
uygun bi zaman yine okucam.. o ani yasadim sanki biraz urktum bende anesteziden korkarim .. normaldende iki dogum seklide zor geliyor .. Rabbim kolay dogumlar versin insallah hepimize
Yaaa ben ne diyecegimi bilemiyorum( bu sefer tutmadim kendimi esimde olsun agladim..onada dedim sende okur musun ? oda okuyacak. bende okuyacagim. 3 tane diyelim simdi . okudukca yazarim.
Laternecim , yarin Naz da ambiyosentez olacakti. onun icinde olsun bu zincir..
stres mi yaptın sen acaba ? gergin değilsin değil mi amniyo için ?
ah canım sağol bana ve sedaya okudular zaten sağolsunlar ağızlarına sağlık Allah razı olsun :) sedacımdan güzel haberler aldık çok şükür. ben de bayram için herrgün 1 tane okurum diye söz vermiştim inanmazsın belki ama ablam yeğenim falan hep annemin evine gittim onlarlaydım hiçmi hiç fırsat yaratamadımüzülüyorum. Çok garip geçti hiç popomu bi yere koyup istirahat bile edemedim bayram tatilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?