2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim şimdiden Allah kabul etsin inşallah
Naz'ım ile Sedagg için toplayıp arife günü bağışladık Allah kabul etsin inşallah ( amin ),ama bu topladıklarımızın bağışlamasını yaparken elbette onu unutmayız; inşallah olmaz ama başka amniyosentez yaptıracak olana yada kanaması,düşük riski olan arkadaşlarımız olursa onlar için de bağışlarız bu topladıklarımızı

İste geldim buradayım ben bu iste ustayim diyesimm geldi de usta oldugum bir konuda yok maalesef :))
cherryfe iyi olmana çok sevindim canımcim usenmedigin zaman anlatacaksın ilk nasıl öğrendin kaçış yok :))

benim kilo almama sevinen biri mı var burada oh olmuş o zaman sana İnsallah daha çok kilo alırsın

kızlar merhaba, nasılsınız? bugün yine hiç keyfim yok. yazmaya fırsatım olmadı. gribim devam ediyor. midem bulanıyor. hiç bişey yapasım yok. eşim zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor. ikide bir yiyen dikilir, yemeyen yıkılır diyor. ayrıca canımda sıkkın. eşimin dedesini hastaneye yatırmışlar. durumu baya kötüymüş.sürekli antibiyotik veriliyormuş. kayınbabam hastaneden çıkması zor gibi görünüyor dedi. rabbim şifa verir inşallah.

Nazım benim kıyamam ben sana demek poponu koyamadın bir yere ben de aynı senin gibiydim bayramda fıstığım benim.. daha Yasin okumak için çok vaktin olacak merak etme,en kötü doğum iznine çıkınca okursun tatlım benim
sen şimdi bir hafta olmayacak mısın?annen de internet yok dimi?
oy kuzum hayırlısı ile girin çıkın,Rabbim yavruların sağlık haberlerini almayı nasip etsin bizlere inşallah (amin)

tek tek alıntı yapmadım sancısı olan, devam eden herkese geçmiş olsun arkadaşlar.

yüksekvoltaj rabbim oğluna ve sizlere uzun ömürler versin. oğlunun yeni yaşında gönlünüzde ne varsa rabbim hepsini sizlere nasip etsin. ayrıca doğum hikayeni okudum çok duygulandım. bizlerde doğum hikayelerimizi burda anlatırız inşallah.

mezopotamya canım dün yüksek voltaj bana balla limonu karıştır ye demişti. benim boğazıma iyi geldi. bademciklerin ağrıyorsa sende deneyebilirsin tatlım.sana da geçmiş olsun.

Canim eski okuduklarimizi katmiyorsak,bu yeni bağışlanacak yasını boluselim .hemen kuş gibi bitsin.
Okuyan el kaldırsın :)))Yada 4-5 kac kisi varsa alalım ben bu aksam hemen yuvarlarim:))

Ofelyam&dertsizim Rabbim sizede nasip etsin canlarım sagolun.dedenize acil şifa inşallah.
O atasözü neymiş kiz :)))) yiyen dikilir,yemeyen yıkılır haha:)))

Son düzenleme:
Canim eski okuduklarimizi katmiyorsak,bu yeni bağışlanacak yasını boluselim .hemen kuş gibi bitsin.
Okuyan el kaldırsın :)))Yada 4-5 kac kisi varsa alalım ben bu aksam hemen yuvarlarim:))
valla çok güzel olur tatlım,okurum diyenler kaç tane okuyacağını söylesin daha çabuk biter..
ben 5 tane okurum
(eksik kalırsa ilave yaparım)

Ofelyam&dertsizim Rabbim sizede nasip etsin canlarım sagolun.dedenize acil şifa inşallah.
O atasözü neymiş kiz :)))) yiyen dikilir,yemeyen yıkılır haha:)))
amin canım. ben de atasözünü eşimden duydum. ne zaman hasta olsan bunu söyler.

laterna canım bende 5 tane okurum bu akşam. banyo yapıcam arkasından okurum hemen.
ya kızlar ben hamileyim diye herkes benden dua istiyor. evlenemeyen, iş bulamayan, bebek isteyen ben de hepsine tek tek yasin okumaya çalışıyorum. buradaki listeye çok fazla ekleme yapamıyorum o yüzden.

valla çok güzel olur tatlım,okurum diyenler kaç tane okuyacağını söylesin daha çabuk biter..
ben 5 tane okurum
(eksik kalırsa ilave yaparım)

Bende bende.ne kadar kalirsa alirim.Hakikaten canım çünkü zaman dar çabuk olmalı.
------
Kiz bu arada senin takvim ne yaramazlasmis ,nazz kelebeğim nerdesin balayı bak ne zamanmış :)))))

eee hamilelerin duası kabul olur diye istiyorlar tatlım :)
ben de 4 gündür hep yatıyorum,yalnız yemek yerken oturuyorum yoksa çok sancım oluyor böyle olmasam daha fazlasını rahat rahat alırdım

Bende bende.ne kadar kalirsa alirim.Hakikaten canım çünkü zaman dar çabuk olmalı.
------
Kiz bu arada senin takvim ne yaramazlasmis ,nazz kelebeğim nerdesin balayı bak ne zamanmış :)))))

çok eksik kalırsa paylaşırız yine tatlım,kendimi iyi hissetmediğim için şimdilik çok almadım

benim takvim ayıp nedir bilmiyor bugün

ewt arkadaşlar sadece yasin süresi değil ben ismi azam suresi falanda okuyabilirim

Elevit de mi kabızlık yapıyormuş? Ben yıllardır kabızım kaderim artık kabullendim. Hamilelikle iyice arttı ne yazık ki. Ben her gün pekmez içiyorum sabahları aç karnına. Faydasını da görüyorum.

geçmişolsun canım... ben afedersiniz tuvaletimi tutar da hemen gitmezsem öle bi ağrı hissediyorum... şükür ki bişeyin çıkmamış... rabbim korusun...

Saol canım, şükür temiz çıktı.

Geçmiş olsun canım.

Benim yine başladı üüüüüüüüüü. Geçmiş olsun canım sana da...

Bence cok kendine guvenme :) delikten çıkarken yine böyle yardirirsa o zaman o sana sorar. Sen mısın beni tehtid eden kız diye :))

Heryerini ısırırım gıdıklarım ben onun. Gıdık manyağı yaparım.

Herkes gibi beni de ağlattınız. Bize de böyle kazasız belasız doğumlar nasip olsun inş. Bu arada oğlunuz da tosuncukmuş maşşşşş

​İnş cnm teşekkürler..

Arkadaslar ben en fazla 2 defa okuyabiliyorum siz nasıl öyle bir kerede çok okuyabiliyorsunuz , ben ikiden fazlasını sıkılarak okuyorum sayfalar bitmek bilmiyor valla

kızlar dün ilk defa bebeğimin döndüğünü hissettim( tabi doğruysa). öncesinde o kadar çok öksürdüm ki sonra yatağa uzandım ayaklarımıda uzattım. o anda bebeğim hareket etti gibi geldi. bekledim ama bidaha olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…