2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ah canım Allah korusun kötü şeyler getirmeyin aklınıza Allahın izni ile iyileşsin inşallah Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.

evte yaaa annemin evle benimki uzak ablam da kırkyılın başı geldi diye ankaradan gidip görmek istedim tabi birsürü vasıta git gel çok yoruldum gelme falan dediler ama olur mu öyle eşim de sağolsun birtürlü evi temizlemediği için çağıramadım hep ben gitmek zorunda kaldım akşamları da eve döndüm falan öyle geçti gitti. İnşallah şimdi yatıcam ya kaç gün annemde orda Allah kısmet ederse okurum inşallah. Ben ne kadar olmayacağımı bilemiyorum artık bakalım doktor ne derse işyerinden ne kadar izin alabilirsem annemde internet yok malesef evet telefonumda falan da yok benim internet. İnşallah canım çok sağol inşallah Allah razı olsun.

Hanipeks;inşallah canım ,seninde bebisin tosuncuk olsun ele avuca geliyor

Bebeci sen cok derin okuyorsun demekki,şeytan sıkıyor seni bırak diye.bende 4 ten sonra çatlayacak gibi oluyorum biraz kalkıp dolanıyorum bir iki şey atistirip devam ediyorum.hele cocuklar uyuyor olursa ooohh...
Benim oglusumda okur teyzeleri ama ancak yarım sayfa sonra cok bunalıyor:))

evet canım işlem yarın 3 hafta sonra da sonuç ben size nasıl haebr vericem ama annemde internet yok ki çok sağol canımmmm.

Ben seni ararım canım, burada iyi haberlerini arkadaşlarla paylaşırım.

İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Listemize eklemek için telefon numaralarınızı bekliyorum. (Tabi vermek isteyenler)

Mesela naz gönderdi dolayısıyla naz annesindeyken ona ulaşabileceğiz ve merak etmeyeceğiz.

çok teşekkür ederim canım sağol öyle yaparız eksik olma. yarın işte sabah işe gelcem saat 14:30 da yapılacak eve biraz uzak biryerde anca akşamüstü evde olurum herhalde.

aldığım kiloyu dert etmiyorum aslıda,zaten kiloyu pek göstermiyorum,kimse demiyor kilo almışsın diye ben kendim biliyorum.Yine de son ayları 3' er,4'er kilo alırsam,kendimi düşünemiyorum.:)

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

doğum zinin uzatılmasını bende isterim de,bu konuda hiç çalışma yok,pek de kabul edilir gibi gelmiyor bana...keşke uzatılsa tabii..

ah canım ne iyisiniz ben ağlıyorum şimdi duygulandım eksik olmayın Allah sizden razı olsun inşallah.

Listemize eklemek için telefon numaralarınızı bekliyorum. (Tabi vermek isteyenler)

Mesela naz gönderdi dolayısıyla naz annesindeyken ona ulaşabileceğiz ve merak etmeyeceğiz.

Bu gün ne garip böyle,sanki tüm haberler canımı sıkmak için...Dr.umuzun sekreterini aradım az evvel yarınki randevu saatini kesinleştirmek için.Bana "sizin randevunuz bugündü"demez mi..2 kasım demiştiniz dedim kabul etmiyor,hadi ben yanlış anladım eşimde mi yanlış anlayacak..Neyse yarın için sıkıştırcaklar araya da,keşke bilseydim bugün olduğunu,zaten zor duruyorum görmek için..

Bir de bilgisayarlarımı bakıma verdim dün ,ilk bilgisayarımın içindeki fotoğrafları yedekledim diye bilgi verdim oysa kaydedememişiz.Bütün toğraflar gitti,oğluşumun bebekliğinden beri bir sürü fotoğrafları yok oldu aklıma geldikçe sinir oluyorum..Kurtarmaya çalışacak bilgisayarcı,inşallah kurtarır..

ah canım yaaaaa üzüldüm vallahi fotoğraflara inşallah geri gelir merak etme kurtarıyorlar bildiğim kadarı ile. dokotra da inşallah yarın gidersin hayırlı haberlerle dönersin.

hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım kalın sağlıcakla bir süre görüşenmicez kendinize bebeklerinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah sabah açamam belki bilgisayarı işleri devretmekle uğraşıcam şimdiden vedalaşayım istedim bütün dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar ağzınıza sağlık Allah razı olsun sizlerden. Yarın cinsiyet te muhtemelen belli olur bakalım bana kız gibi geliyor erken zamanalrda kendini göstermedi diye bakalım ne diyecekler. Çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun.

Naz'ımın nazlı kuzusuuu yarın annişine göster artık kız mısın erkek misin

kendine çok iyi bak tatlım,Allah hayırlı haberler duyurmanı nasip etsin inşallah
kalbimiz de aklımız da senle olacak ama Allah'a şükür telini vermişsin sende;senin keyfini beklemek zorunda kalmayacağız
Allah'a emanet ol fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…