kızlar merhaba, nasılsınız? bugün yine hiç keyfim yok. yazmaya fırsatım olmadı. gribim devam ediyor. midem bulanıyor. hiç bişey yapasım yok. eşim zorla bişeyler yedirmeye çalışıyor. ikide bir yiyen dikilir, yemeyen yıkılır diyor. ayrıca canımda sıkkın. eşimin dedesini hastaneye yatırmışlar. durumu baya kötüymüş.sürekli antibiyotik veriliyormuş. kayınbabam hastaneden çıkması zor gibi görünüyor dedi. rabbim şifa verir inşallah.
Nazım benim kıyamam ben sana demek poponu koyamadın bir yereben de aynı senin gibiydim bayramda fıstığım benim.. daha Yasin okumak için çok vaktin olacak merak etme,en kötü doğum iznine çıkınca okursun tatlım benim
sen şimdi bir hafta olmayacak mısın?annen de internet yok dimi?
oy kuzum hayırlısı ile girin çıkın,Rabbim yavruların sağlık haberlerini almayı nasip etsin bizlere inşallah (amin)
naz senin test yarımıydı ne zamandı cnm bizleri habersiz bırakma nolur
kızlar dün ilk defa bebeğimin döndüğünü hissettim( tabi doğruysa). öncesinde o kadar çok öksürdüm ki sonra yatağa uzandım ayaklarımıda uzattım. o anda bebeğim hareket etti gibi geldi. bekledim ama bidaha olmadı.
İste geldim buradayım ben bu iste ustayim diyesimm geldi de usta oldugum bir konuda yok maalesef :))
cherryfe iyi olmana çok sevindim canımcim usenmedigin zaman anlatacaksın ilk nasıl öğrendin kaçış yok :))
benim kilo almama sevinen biri mı var burada oh olmuş o zaman sana İnsallah daha çok kilo alırsın
evet canım işlem yarın 3 hafta sonra da sonuç ben size nasıl haebr vericem ama annemde internet yok kiçok sağol canımmmm.
Hanipeks;inşallah canım ,seninde bebisin tosuncuk olsun ele avuca geliyor
Bebeci sen cok derin okuyorsun demekki,şeytan sıkıyor seni bırak diye.bende 4 ten sonra çatlayacak gibi oluyorum biraz kalkıp dolanıyorum bir iki şey atistirip devam ediyorum.hele cocuklar uyuyor olursa ooohh...
Benim oglusumda okur teyzeleri ama ancak yarım sayfa sonra cok bunalıyor:))
Ben seni ararım canım, burada iyi haberlerini arkadaşlarla paylaşırım.
İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızma ama sevindim canım seninde 7 kilo almanaherkes bana çok almışsın diyor ama ben zararlı hiçbirşey yemiyorum dr ne dediyse onları tüketiyorum hiç aburcubur yok yani içlerinde
sende bizdensin yani canımmmben kendim hiç sorun etmiyorum sonuçta kendim için değil bebeğim için yiyorum herşeyi ama çok almışsın dedikleri için acaba tek sorun bendemi oldum yani
geçmiş olsun canım allah şifa versin bence hazır evede gelmişken yatıp uyu şuanda en iyi gelecek şey bu sana
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
Listemize eklemek için telefon numaralarınızı bekliyorum. (Tabi vermek isteyenler)
Mesela naz gönderdi dolayısıyla naz annesindeyken ona ulaşabileceğiz ve merak etmeyeceğiz.
Bu gün ne garip böyle,sanki tüm haberler canımı sıkmak için...Dr.umuzun sekreterini aradım az evvel yarınki randevu saatini kesinleştirmek için.Bana "sizin randevunuz bugündü"demez mi..2 kasım demiştiniz dedim kabul etmiyor,hadi ben yanlış anladım eşimde mi yanlış anlayacak..Neyse yarın için sıkıştırcaklar araya da,keşke bilseydim bugün olduğunu,zaten zor duruyorum görmek için..
Bir de bilgisayarlarımı bakıma verdim dün ,ilk bilgisayarımın içindeki fotoğrafları yedekledim diye bilgi verdim oysa kaydedememişiz.Bütün toğraflar gitti,oğluşumun bebekliğinden beri bir sürü fotoğrafları yok oldu aklıma geldikçe sinir oluyorum..Kurtarmaya çalışacak bilgisayarcı,inşallah kurtarır..
doğum zinin uzatılmasını bende isterim de,bu konuda hiç çalışma yok,pek de kabul edilir gibi gelmiyor bana...keşke uzatılsa tabii..
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
açıkcası benimde pek umudum yok ama işte her konuya kopyalıyorum napim umut dünyası işte :))
hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım kalın sağlıcakla bir süre görüşenmicez kendinize bebeklerinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah sabah açamam belki bilgisayarı işleri devretmekle uğraşıcam şimdiden vedalaşayım istedim bütün dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar ağzınıza sağlık Allah razı olsun sizlerden. Yarın cinsiyet te muhtemelen belli olur bakalım bana kız gibi geliyor erken zamanalrda kendini göstermedi diye bakalım ne diyecekler. Çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun.
Listemize eklemek için telefon numaralarınızı bekliyorum. (Tabi vermek isteyenler)
Mesela naz gönderdi dolayısıyla naz annesindeyken ona ulaşabileceğiz ve merak etmeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?