hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım kalın sağlıcakla bir süre görüşenmicez kendinize bebeklerinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah sabah açamam belki bilgisayarı işleri devretmekle uğraşıcam şimdiden vedalaşayım istedim bütün dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar ağzınıza sağlık Allah razı olsun sizlerden. Yarın cinsiyet te muhtemelen belli olur bakalım bana kız gibi geliyor erken zamanalrda kendini göstermedi diye bakalım ne diyecekler. Çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun.
MERHABA kızlar,
hastaneden geldim şimdi, amniyosentez yaptılar. iğne girerken canım acıdı biraz şimdi de biraz sancım var.3 gün boyunca öksürmek, hapşırmak, kahkaha atmak, ıkınmak, ayakta durmak yasak. böyle yatıcam bütün gün. korku dolu bekleyiş de başlıyor böylece; ilk sonuçlar 3-4 gün sonra gelecek; fish diyorlar ona; 3 hafta sonra da asıl sonuçlar çıkacak. tüm aileme arkadaşlarıma haber verdim; 3 hafta boyunca yasin okuycaklar her akşam. allah kimseye bu şüpheyi korkuyu yaşatmasın.
Sizinle çok şaşırıp üzüldüğüm Bişey paylaşmak istiyorum..yardımcım izinde Rabbim büyük işte gösterecek ya bana ,bazı tadilat işlerinden ötürü perdeleri çıkarıp yıkadım katlamalı kalın perde kırışmıyor ama gece oturduğum yerden ütüleyim derken en son perdede ütü takıldı elimle kontrol ettim bir baktımki muska bir beze sarılmış çengeli iğne ile mutfağın perdesine tutturulmuş eşime gösterdim o açtı hemen şoka girdik sonra bi hocamız var onu aradık resmini yolladık kağıtları sirkeli suya koyup denize attırdı içinde baya isimlerimiz falan yazıyormuş insanlar bizden bizde birbirimizden nefret edelim diye yapılmış görseniz iki sayfa tuhaf şekiller ürkütücü , yazık değilmi 2 yıllık evliyiz ve hamileyim bize yaptıklarına bakın ve biz iki üç aydır çok gergindik nasıl taktıklarsa çünkü hep perde katlı yukarıda duruyor hiç indirmiyoruz etrafımız boş anlamadım gitti sonuçta evime yabancı gelmiyor hep dostlarımız ailemiz????
Herkes dost görünüşte bunu kimseye konduramıyorsun ki bulsam ama nasıl emin olucağım? Kim yuvamıza zarar vermek istiyorsa Rabbim düşündüklerinin aynısını ona versin
geçmiş olsun canım;Allah yavrunun güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah. sakın korkma, hep iyi düşün,hepimizin dualarındasınMERHABA kızlar,
hastaneden geldim şimdi, amniyosentez yaptılar. iğne girerken canım acıdı biraz şimdi de biraz sancım var.3 gün boyunca öksürmek, hapşırmak, kahkaha atmak, ıkınmak, ayakta durmak yasak. böyle yatıcam bütün gün. korku dolu bekleyiş de başlıyor böylece; ilk sonuçlar 3-4 gün sonra gelecek; fish diyorlar ona; 3 hafta sonra da asıl sonuçlar çıkacak. tüm aileme arkadaşlarıma haber verdim; 3 hafta boyunca yasin okuycaklar her akşam. allah kimseye bu şüpheyi korkuyu yaşatmasın.
hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım kalın sağlıcakla bir süre görüşenmicez kendinize bebeklerinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah sabah açamam belki bilgisayarı işleri devretmekle uğraşıcam şimdiden vedalaşayım istedim bütün dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar ağzınıza sağlık Allah razı olsun sizlerden. Yarın cinsiyet te muhtemelen belli olur bakalım bana kız gibi geliyor erken zamanalrda kendini göstermedi diye bakalım ne diyecekler. Çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun.
Sizinle çok şaşırıp üzüldüğüm Bişey paylaşmak istiyorum..yardımcım izinde Rabbim büyük işte gösterecek ya bana ,bazı tadilat işlerinden ötürü perdeleri çıkarıp yıkadım katlamalı kalın perde kırışmıyor ama gece oturduğum yerden ütüleyim derken en son perdede ütü takıldı elimle kontrol ettim bir baktımki muska bir beze sarılmış çengeli iğne ile mutfağın perdesine tutturulmuş eşime gösterdim o açtı hemen şoka girdik sonra bi hocamız var onu aradık resmini yolladık kağıtları sirkeli suya koyup denize attırdı içinde baya isimlerimiz falan yazıyormuş insanlar bizden bizde birbirimizden nefret edelim diye yapılmış görseniz iki sayfa tuhaf şekiller ürkütücü , yazık değilmi 2 yıllık evliyiz ve hamileyim bize yaptıklarına bakın ve biz iki üç aydır çok gergindik nasıl taktıklarsa çünkü hep perde katlı yukarıda duruyor hiç indirmiyoruz etrafımız boş anlamadım gitti sonuçta evime yabancı gelmiyor hep dostlarımız ailemiz????
MERHABA kızlar,
canım benim eşimde bir ay önce yanlışlıkla fotoğraflarımızı silmişti ama netten kurtarma programı indirdi ve bütün fotoğraflarımızı geri getirdi. sizde deneyebilirsiniz.Bu gün ne garip böyle,sanki tüm haberler canımı sıkmak için...Dr.umuzun sekreterini aradım az evvel yarınki randevu saatini kesinleştirmek için.Bana "sizin randevunuz bugündü"demez mi..2 kasım demiştiniz dedim kabul etmiyor,hadi ben yanlış anladım eşimde mi yanlış anlayacak..Neyse yarın için sıkıştırcaklar araya da,keşke bilseydim bugün olduğunu,zaten zor duruyorum görmek için..
Bir de bilgisayarlarımı bakıma verdim dün ,ilk bilgisayarımın içindeki fotoğrafları yedekledim diye bilgi verdim oysa kaydedememişiz.Bütün toğraflar gitti,oğluşumun bebekliğinden beri bir sürü fotoğrafları yok oldu aklıma geldikçe sinir oluyorum..Kurtarmaya çalışacak bilgisayarcı,inşallah kurtarır..
canım nazcım hayırlısı ile git gel. rabbim yardımcın olsun.hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlarım kalın sağlıcakla bir süre görüşenmicez kendinize bebeklerinize iyi bakın herşey gönlünüzce olsun inşallah sabah açamam belki bilgisayarı işleri devretmekle uğraşıcam şimdiden vedalaşayım istedim bütün dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar ağzınıza sağlık Allah razı olsun sizlerden. Yarın cinsiyet te muhtemelen belli olur bakalım bana kız gibi geliyor erken zamanalrda kendini göstermedi diye bakalım ne diyecekler. Çok öptüm hepinizi Allaha emanet olun.
başladım laternem..çok güzel bi hisdi..mutfakta yemek yaparken pıt pıt atıslarını hissettim..nasıl gıdıklandım gül gül öldüm..ama son günlerde (günde 1 kez) bebegin döndüğünü hissediyorum pıt pıtlar gitti..sen ne durumdasın
ben de durumlar çok güzel artık çok rahat hissediyorum,hatta artık başkaları da hissedecek kadar belirgin oldu;içimde bir balık takla atıyor sanki :) dün akşam ve bu sabah abimiz de hissetti çok mutlu oldu
bir haftaya kadar senin de iyice belirginleşir hareketlerin,çok keyifli yaaa
darısı henüz hissetmemiş olanların başına
laterne bu arada gebelik takvimini okudum..bebek çok hareket edicek ondanmı değişik şeyler denemek lazımmış acep
enaturel canım benim halamın oğlu 6 yaşında trafik kazasında vefat etti. vefatından yıllar sonra yatağındaki döşeğin içinde pamukların arasına saklanmış muska buldular ve o gün bugündür onun için mi yapıldı diye düşünüp duruyoruz. daha sonra bir sürü yerde daha muska buldular. saksının dibine bile koymuşlar. çok dikkatli ol canım. evine kim gelirse gelsin gözün üstlerinde olsun. rabbim böyle insanlara fırsat vermesin kendilerine döndürsün.
Ben Msj yazamıyormuşum özelden nasıl göndereceğim numaramı?
ben de durumlar çok güzel artık çok rahat hissediyorum,hatta artık başkaları da hissedecek kadar belirgin oldu;içimde bir balık takla atıyor sanki :) dün akşam ve bu sabah abimiz de hissetti çok mutlu oldu
bir haftaya kadar senin de iyice belirginleşir hareketlerin,çok keyifli yaaa
darısı henüz hissetmemiş olanların başına
MERHABA kızlar,
Canim telefon vericem ama benum 100 olmadigindan yollayamiyorum..
Ama az kalmis 100 ede :))
5 tane okuduk simdilik. sayi bi ciksin ortaya ekleriz insallah ..
Sende yorma kendini insallah gecwcek sancilar.. bu donemdede agrilar yogunlasiyormus.. arkadas problemsiz gunler ne zaman gelecek :))hepimuze saglik sihhat dilerim Allahtan bu mubarek persembe gunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?