2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

allaha emanet olun canım inşallah iyi haberlerle geleceksin
allah yar ve yardımcınız olsun

gecmis olsun cok, aman hic kalkmadan dinlen, insallah sonuclarin temiz cikacak icini ferah tutmaya calis, Allah yardimcin olsun insallah canim

okuyunca tüylerim diken diken oldu.allahtan korkmazlar mı ya yatacak yerleri yok bunlarla ugraşanların.rabbim sizi korusun her kimse o kem gözlü.çok şükürki farketmişsin canım benim.Allahım kötülere fırsat vermesin

Canim benim,İnan ki bugün sana cok dua ettim daha da edecegiz de...elimden birsey gelse beklemezdim bile...
Karamsar olma lütfen,hepimiz inandık iyi olacak hersey...
Anne olmak zor,sen cok metanetli biri çıktın.guclusun , annesin :)

Senin için dün rüyaya dahi yatmak için yoğunlaştım.hamilelikte karışık görüldüğü için göremedim ...
Lütfen habersiz bırakma bizi.dualarimiz seninle canım...

Herkes dost görünüşte bunu kimseye konduramıyorsun ki bulsam ama nasıl emin olucağım? Kim yuvamıza zarar vermek istiyorsa Rabbim düşündüklerinin aynısını ona versin

Canım niyet cok önemli muskaya Suna buna gerek bile yok.
Insanda Allah korkusu olmazsa her türlü pisliği yapar.Ben bu tür seylerin olduğu yerde duramam,hissederim ve muhakkak rüyamda görürüm.Herhangi biryer seni daraltip bunaltiyor mu?yada biri.muska tek yapılmaz canım ,evde vs yerde çıksa cok şükür ...Kimsenin verdigi birşeyi giyme,yeme...Evinin eşiğini ,tuvalet ve banyoyu sirkeyle sil canım ...Hatta görünmeyen bir köşeye küçük bir kase sirke koy.

geçmiş olsun canım;Allah yavrunun güzel haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah. sakın korkma, hep iyi düşün,hepimizin dualarındasın
.

Allah yardımcın olsun canım,inşallah sonu ii olucak,bol bol dinlen,bizim için de dinlen kıs:))

hiç düşünmemişler mi burda bulunur die,ne cesaret,arkadaşımın giriş kapısının o daracık alt tarafına yapıştırmışlardı nerden geldiyse akıllarına,seneeler oldu bişe olmadı maşallah,hatta 2 çocuğu oldu,ev aldılar :)sizede olmaz inşallah,tam tersine ii gelsin,çatlasınlar bunu yapanlarda,perde takarken düşsün inşallah bunu yapan,ordan anlarız:))

çok geçmiş olsun,inşallah ii sonuçları alıcaksın..

selam herkese ara ara bakmaya çalışıyorum ama bir türlü yazamadım uzun zamandır. Salı günü kontrolüm vardı, bebişimiz iyi çok şükür kıpır kıpırdı ama cinsiyetini göremedik göstermedi kerata:))) Artık bir daha ki kontrole öğreniriz diye ümit ediyorum. Üçlü test için kan verdim bugün haftaya alacağım sonuçları, ayrıntılı ultrason için de 17 aralığa gün verdiler. Ben de durumlar böyle kızlar, siz iyisiniz umarım. Sevgiler hepinize kocaman öpücükler

canım benim eşimde bir ay önce yanlışlıkla fotoğraflarımızı silmişti ama netten kurtarma programı indirdi ve bütün fotoğraflarımızı geri getirdi. sizde deneyebilirsiniz.

canım nazcım hayırlısı ile git gel. rabbim yardımcın olsun.

enaturel canım benim halamın oğlu 6 yaşında trafik kazasında vefat etti. vefatından yıllar sonra yatağındaki döşeğin içinde pamukların arasına saklanmış muska buldular ve o gün bugündür onun için mi yapıldı diye düşünüp duruyoruz. daha sonra bir sürü yerde daha muska buldular. saksının dibine bile koymuşlar. çok dikkatli ol canım. evine kim gelirse gelsin gözün üstlerinde olsun. rabbim böyle insanlara fırsat vermesin kendilerine döndürsün.

Hemsom:)
saglikla git,saglikla dön...
Bizi habersiz bırakma canım dualarimizdasin...

Kizlar yaa cok tatlisiniz severim sizun o pit pitlarinizi:)) insallah bir iki haftam kaldi benimde

laterne bu arada gebelik takvimini okudum..bebek çok hareket edicek ondanmı değişik şeyler denemek lazımmış acep

yavruyu rahatsiz etmeden ama anne babasinin mutlu halleri onu daha mutlanrirmus. bide Kaan kocatepede video izlemustim . bazen hamileligin son doneminde ozellikle iliski onerirlermis. dogum kolay olsun diye .. benim kocisim uzak kaldi benden yavrumuz icin pozisyon filan kalmadi bizde hihii:))

boyle insanlaein Allah dondurup basina versin.. baskasinun mutsuzluguyla mutlu olanlari hidayete erdirsin ...

Kızlar Mergen ne yaptı haberiniz var mı?Bugun Dr a gidecekti yanlış hatırlamıyorsam...

5 tane okuduk simdilik. sayi bi ciksin ortaya ekleriz insallah ..

Sende yorma kendini insallah gecwcek sancilar.. bu donemdede agrilar yogunlasiyormus.. arkadas problemsiz gunler ne zaman gelecek :))hepimuze saglik sihhat dilerim Allahtan bu mubarek persembe gunu.

Sizinle sohbet etmeyi özlediiiiimm ( Bu aralar siparişler yoğun, ancak akşamları okuyabiliyorum yazdıklarınızı. Ben cevap verene kadar da konular çoktan değişmiş oliyor

Çok şükür çoğunluk iyi. Yarın doktora gidecek olan herkese iyi şanslar diliyorum

Aklım hep sizde arkadaşlar.

Çok çok iyi olun, bebişleriniz daha da iyi olsun e mi? :))

Ben Msj yazamıyormuşum özelden nasıl göndereceğim numaramı?

Bir suru bir suru yorum yazacaksin forumda 😃

Muska isi canimi sıkmadı degil, ne kotu insanlar var ya

Kiskandirmayin arkadas olan var olmayan var aaaa :)

Canim gecmis olsun bol bol dinlen dualarimiz seninle tatlim

Canim telefon vericem ama benum 100 olmadigindan yollayamiyorum..

Ama az kalmis 100 ede :))

Ha gayret az kalmis :)

Allah kabul etsin tatlım,ağzınıza sağlık..
okuduğunuz 5 taneyi yasin sayfasına hemen ekliyorum..

canım benim kıskanmana gerek yok,Allahın izniyle 3-4 hafta sonra sende hissediyor olacaksın bebişini
eee ne demişler erken kalkan yol alır sen de elini çabuk tutsaydın prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…