2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok sinir bozucu bişey yaaa inşallah kendiliğinden geçer, doktora gidince karnımı açmaya utanacak haldeyim yani kocaman kocaman ve siyahlar

Canım sinirini hiç bozma aynısını ben de düşündüm ve hemşireyle konuşurken söyledim, endişelenmeyin bütün gelen bayanların öyle dedi. Doktorlar alışık yani, ben yazları aldırırım bikini giyeceğim için, ve diğer bölgelerdeki gibi güçlenerek çıkmaz tekrarında, şimdi yine aldırcam, dr randevusuna 1 gün kala.

Günaydın güzel annişlerrrrrrrrrrr ve minik kuzuları....

Oy oy oy bugün benim kuzumun resmi mi değişmiş teyzeleri 100 gram mı olmuş benim bebişim 10 cm mi olmuş yavrum. Ben yerim onu yerim minnak kuzumu oy oy teyzeleri şu masumluğa bir bakın hele. Tu tu tu maşallah nazarlardan uzak...

Günaydın anneleer :)) bugün doktora gidicem 3 lü test sonuçlarını göstermek için bakalım ne diyecek tabiii kızımı da görcem :) bir de grip için ne yapabiliriim onu da öğrencem bakalım neler olacak :)))

iyi haberlerini bekliyoruz canım

günaydın herkese

cumanız mübarek olsun. rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.

kızlar demir hapı herkeste bulantı yapıyormuş bi de vitamin kilo aldırıyormuş okuduğum kadarıyla. ben daha öncede demir hapı kullanmıştım bendede bulantı yapmıştı. ama doktorum demir hapını sabah içmememi söyledi. 16.30 17.00 gibi hapımı içiyorum arkasından 18.00de de akşam yemeğimi yiyorum. bende hiç bulantı yapmıyor. vitamin hapıda decavit içiyorum iştahım çok fazla yok. herkeste olduğu gibi tüylenme bendede var. sarışın olunca kılım tüyüm belli olmazdı göbektekiler siyah siyah çıkıyor. ben de rahatsızım bu durumdan.

Günaydın canlar, nasılsınız bakalım bugün.
Ben cuma olduğu için ve yarın istediğim kadar uyuyabileceğim için çoook mutluyum :)

Günaydın mis kokulu anneler.gununuz Aydın olsun ,mutlu ,neşeli ,huzurlu birgun geçirelim.
Bugün biraz uykusuzlum ama mis kokulu anneciklerimize deger hepsi.dualarimda hepsi...

Gulimier inşallah Birtanem ...

Nazım,kelebeğim seni cok seviyoruz hayırla bekliyoruz...

BoO_ haydi bakalım hemen haber ver bize tatlım ,öptük onu:)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, benim doktorda 2'liden sonra 3'lüyü yaptırmadı, direkt 4'lü yapalım dedi.
Pazartesi günü göstereceğiz bizde sonuçlarını. İnşallah olumsuz bişey çıkmaz. Şu testler bitse de gerilmesek artık ya.

Benim doktorum da demir hapının mutlaka sabah içilmesi gerektiğini söyledi :) hepsi bir başka alem.
Allahtan midem bulanmıyor da sorun olmuyor benim için.

Benim demir hapı çiğnenerek içiliyor. Ben çiğneyemiyorum, burada bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çiğnemeden yutarak içtim o da bulandırdı midemi. Uzun zamandır içmiyorum

Ben birde ac karnına icmek zorundayim :))) vitamin beni bulandırıyor kan hapi kankam artık ya :)))
Benimde iştahım yok gulum , öyle bulantılar vs yok ama istemiyor canım

Kızlar Mergen girmedi mı neden hala haber yok?dun Dr a gitmeyecekmiydi?

Günaydın kızlar

Hayırlı Cumalar...

Dün karın ağrım artınca soluğu hastanede aldım.

Doktorcuğum sağolsun muayene etti,bir sürü test yaptırdı,çok şükür bir problem çıkmadı.:81:

Kendini yorma,fazla ayakta kalma,bol bol su iç,meyve ye,kabız olma,haftada 500 gr geçme dedi.:78:

Kuzucuklarımı gördüm,yan yatmışlar yavrularım,izlemeye doyamadım

Çok şükür benden haberler böyle:87:İnşallah herkes iyidir.

Günaydın canım, merakla bekledik seni, şimdi daha iyisindir inşş. Çok çok geçmiş olsun. haftada 500 gr nedir ki geçmezsin geçmezsin muhahahahaha

üüüüüüüüüüüüüüü ben 75.5 olmuşum 2 günde üüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bende bu bebekte oldu diğerlerinde hiç yasamadım .dr a gidince kiz hazırlıyor ya nasil geriliyorum.bu sefer giderken alabilirim ama onunda arkası gelir Lazerin yolu görünüyor gibi.6. Ay gel artık tüyler bitsin

Geçmiş olsun canım.
Maşallah kuzucuklarına :) ben bir taneye bakmaya yettiremiyorum zamanı, senin işin çok zor valla.

Bende bu bebekte oldu diğerlerinde hiç yasamadım .dr a gidince kiz hazırlıyor ya nasil geriliyorum.bu sefer giderken alabilirim ama onunda arkası gelir Lazerin yolu görünüyor gibi.6. Ay gel artık tüyler bitsin

Canım bünyeden bünyeye değişiyor tabi, ben 2 yıldır aldırıyorum çoğalma olmadı, ama başkalarında olabilir tabi.:26:

Sagol canım sanada.cok şükür cok merak ettim canim aksam da girmedin ya iyice telaşa girdim.masallah kuzularına ,saglikla bereketle gelsinler inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…