çok sinir bozucu bişey yaaa inşallah kendiliğinden geçer, doktora gidince karnımı açmaya utanacak haldeyim yani kocaman kocaman ve siyahlar
Günaydın anneleer :)) bugün doktora gidicem 3 lü test sonuçlarını göstermek için bakalım ne diyecek tabiii kızımı da görcem :) bir de grip için ne yapabiliriim onu da öğrencem bakalım neler olacak :)))
Günaydın anneleer :)) bugün doktora gidicem 3 lü test sonuçlarını göstermek için bakalım ne diyecek tabiii kızımı da görcem :) bir de grip için ne yapabiliriim onu da öğrencem bakalım neler olacak :)))
günaydın herkese
cumanız mübarek olsun. rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.
kızlar demir hapı herkeste bulantı yapıyormuş bi de vitamin kilo aldırıyormuş okuduğum kadarıyla. ben daha öncede demir hapı kullanmıştım bendede bulantı yapmıştı. ama doktorum demir hapını sabah içmememi söyledi. 16.30 17.00 gibi hapımı içiyorum arkasından 18.00de de akşam yemeğimi yiyorum. bende hiç bulantı yapmıyor. vitamin hapıda decavit içiyorum iştahım çok fazla yok. herkeste olduğu gibi tüylenme bendede var. sarışın olunca kılım tüyüm belli olmazdı göbektekiler siyah siyah çıkıyor. ben de rahatsızım bu durumdan.
günaydın herkese
kızlar demir hapı herkeste bulantı yapıyormuş bi de vitamin kilo aldırıyormuş okuduğum kadarıyla. ben daha öncede demir hapı kullanmıştım bendede bulantı yapmıştı. ama doktorum demir hapını sabah içmememi söyledi. 16.30 17.00 gibi hapımı içiyorum arkasından 18.00de de akşam yemeğimi yiyorum. bende hiç bulantı yapmıyor. vitamin hapıda decavit içiyorum iştahım çok fazla yok. herkeste olduğu gibi tüylenme bendede var. sarışın olunca kılım tüyüm belli olmazdı göbektekiler siyah siyah çıkıyor. ben de rahatsızım bu durumdan.
günaydın herkese
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
Dün karın ağrım artınca soluğu hastanede aldım.
Doktorcuğum sağolsun muayene etti,bir sürü test yaptırdı,çok şükür bir problem çıkmadı.:81:
Kendini yorma,fazla ayakta kalma,bol bol su iç,meyve ye,kabız olma,haftada 500 gr geçme dedi.:78:
Kuzucuklarımı gördüm,yan yatmışlar yavrularım,izlemeye doyamadım
Çok şükür benden haberler böyle:87:İnşallah herkes iyidir.
Canım sinirini hiç bozma aynısını ben de düşündüm ve hemşireyle konuşurken söyledim, endişelenmeyin bütün gelen bayanların öyle dedi. Doktorlar alışık yani, ben yazları aldırırım bikini giyeceğim için, ve diğer bölgelerdeki gibi güçlenerek çıkmaz tekrarında, şimdi yine aldırcam, dr randevusuna 1 gün kala.
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
Doktorcuğum sağolsun muayene etti,bir sürü test yaptırdı,çok şükür bir problem çıkmadı.:81:
Kendini yorma,fazla ayakta kalma,bol bol su iç,meyve ye,kabız olma,haftada 500 gr geçme dedi.:78:
Bende bu bebekte oldu diğerlerinde hiç yasamadım .dr a gidince kiz hazırlıyor ya nasil geriliyorum.bu sefer giderken alabilirim ama onunda arkası gelirLazerin yolu görünüyor gibi.6. Ay gel artık tüyler bitsin
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?