2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim sohbet edecek vakit bulamasanda arada gir kendinden ve prensesinden güzel haberler ver çık

merhaba ben de 18 haftalık hamileym , bir kızımız olck inş. Göztepe devlet hastanesinde hamileler icin eğtm başladı 4 haftalık bir program. Haftada bir gün ilgilenecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istdm.

Âmin canım bundan sonra herkesin arkasından gezeceğim herhalde gelenlerin ne acı çevremizde böyle insanların olması bizim kötülüğümüzü isteyen

selam kızlar bu saatte ancak girebildim geçmişe bi bakayım dedim ama çok doldurmuşsunuz azıcık geriye ancak bakabileceğim sanırım. umarım herkes iyidir.
sanırım nazın yarın doktor kontrolü var inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım.
ben dün doktoru aradım sabahtan sancılarım var diye idrar tahlili yap getir dedi. öğleden sonra gittik doktora.
karnıma dokunduğu gibi kasılmaların var dedi. ultrasonda baktı kasılmalar çok belli oluyor dedi. ufaklık sıkışmış bi köşeye oturmuş.
iki yana yata yata zor çıkardık olduğu yerden en son yatar pozisyona geldi sonra kafasını kaşımaya başladı çok tatlıydı yaa maşallah oğluma.
neyse kasılmalar için bi fitil verdi hamilelikte kullanılması zararlıymış ama mecburen kullanacağız dedi 3 günlük bir ilaç. çok canım sıkıldı.
mümkün olduğu kadar çok yatacaksın ve bol su içeceksin dedi. kasılmalar devam ederse erken doğuma sebep olabilirmiş maalesef.
2 gündür yatıyorum hala geçmedi ayağa kalktığım gibi ağrılar başlıyor maalesef.
bizde durumlar böyle kızlar dua edin bizim için bende sizler için ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
bu arada bu akşam yemekten sonra oturmuş dinlenirken bebeğim pıt pıt pıt yaptı yaşasın artık sık sık hissetmeye başladım çok mutluyummmm :))
kendinize iyi bakın kızlar arada sırada uğrarımm iyi geceler....

selam kızlar bu saatte ancak girebildim geçmişe bi bakayım dedim ama çok doldurmuşsunuz azıcık geriye ancak bakabileceğim sanırım. umarım herkes iyidir.
sanırım nazın yarın doktor kontrolü var inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım.
ben dün doktoru aradım sabahtan sancılarım var diye idrar tahlili yap getir dedi. öğleden sonra gittik doktora.
karnıma dokunduğu gibi kasılmaların var dedi. ultrasonda baktı kasılmalar çok belli oluyor dedi. ufaklık sıkışmış bi köşeye oturmuş.
iki yana yata yata zor çıkardık olduğu yerden en son yatar pozisyona geldi sonra kafasını kaşımaya başladı çok tatlıydı yaa maşallah oğluma.
neyse kasılmalar için bi fitil verdi hamilelikte kullanılması zararlıymış ama mecburen kullanacağız dedi 3 günlük bir ilaç. çok canım sıkıldı.
mümkün olduğu kadar çok yatacaksın ve bol su içeceksin dedi. kasılmalar devam ederse erken doğuma sebep olabilirmiş maalesef.
2 gündür yatıyorum hala geçmedi ayağa kalktığım gibi ağrılar başlıyor maalesef.
bizde durumlar böyle kızlar dua edin bizim için bende sizler için ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
bu arada bu akşam yemekten sonra oturmuş dinlenirken bebeğim pıt pıt pıt yaptı yaşasın artık sık sık hissetmeye başladım çok mutluyummmm :))
kendinize iyi bakın kızlar arada sırada uğrarımm iyi geceler....

Sağol canım aminnn,Allah'tan korkmazlar çok şükür gördük

Sirkeyle yıkandık yer sularınada koyuyorum eşiğide yıkadık sirkede koyarım kapla teşekkür ederim başka varmı araştırırım son 2-3 aydır rahatsızlık vardı zaten aramızdada gergindik

geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım..

Sedaggcımm ne kadar sevindiğimi anlatamam, o kadar mutlu oldum ki senin adına. Allah güzeller güzeli kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Güzel haberler bekleyen diğer arkadaşlar da hayırlısıyla müjdeler getirecekler bizlere..

Benim de iki gündür içimde bişeyler oluyor kızlar :) aslında bikaç haftadır benzer şeyler hissediyordum ama gazdır fln diye emin olamıyordum.
Artık ayırt edebiliyorum, miniğim ben buradayım diyor.
Daha da büyüsün, dönsün, tekmelesin istiyorum yaa.

canım çok çok geçmiş olsun bende 4 gündür yatıyorum ama her geçen gün bir öncekinden daha çok sancım ve ağrım oluyor sanki
Allah acil şifalar versin tatlım,arada girebilirsen bize bilgi ver mutlaka habersiz bırakma lütfen

gözün aydın tatlım
tarifi mümkün değil,çok güzel bir duygu

çok sinir bozucu bişey yaaa inşallah kendiliğinden geçer, doktora gidince karnımı açmaya utanacak haldeyim yani kocaman kocaman ve siyahlar

bayramda sürekli arabaya bin in bin in derken hep yaşadım akşamları çok ağrıyodu, bikaç haftadır var bende de hızlı yürürken de hep ağrı giriyo, çok sakin yürüyorum hiç kendimi incitmeden

çok sinir bozucu bişey yaaa inşallah kendiliğinden geçer, doktora gidince karnımı açmaya utanacak haldeyim yani kocaman kocaman ve siyahlar

bayramda sürekli arabaya bin in bin in derken hep yaşadım akşamları çok ağrıyodu, bikaç haftadır var bende de hızlı yürürken de hep ağrı giriyo, çok sakin yürüyorum hiç kendimi incitmeden

bir sürü işaretlemiştim cevap yazmak için ama hepsi gitmiş yaaa offf, aklımda kalanları yazarım artık

canım benimde tahlil sonuçlarında demir alt sınıra gelmiş bundan sonra daha da düşer dedi demir ilacı verdi aile hekimi onu kullanıyorum, iştahım tabi felaket arttı bu sebepten, zaten aşırı da üşüyordum, ilaca başlayınca geçti,eşimle her akşam bi demlik çay hüplettiğim için, bende çayı kestim diye üşüyorum sanıyordum,

yüksek voltajım doğum hikayen çok güzeldi, Rabbim bizlere de güzel kolay doğumlar nasip etsin, bizde anlatalım inşallah, oğluna hayırlı ömürler olsun inşallah

yarın doktora gidecek olanlar inşallah hayırlı haberlerle dönerler, benimde sabah 8 de kontrolüm var, cinsiyeti öğreniriz inşallah, hepinize hayırlı geceler, yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…