Sizinle sohbet etmeyi özlediiiiimm( Bu aralar siparişler yoğun, ancak akşamları okuyabiliyorum yazdıklarınızı. Ben cevap verene kadar da konular çoktan değişmiş oliyor
Çok şükür çoğunluk iyi. Yarın doktora gidecek olan herkese iyi şanslar diliyorum
Aklım hep sizde arkadaşlar.
Çok çok iyi olun, bebişleriniz daha da iyi olsun e mi? :))
canım benim kıskanmana gerek yok,Allahın izniyle 3-4 hafta sonra sende hissediyor olacaksın bebişini
eee ne demişler erken kalkan yol alırsen de elini çabuk tutsaydın prenses
enaturel canım benim halamın oğlu 6 yaşında trafik kazasında vefat etti. vefatından yıllar sonra yatağındaki döşeğin içinde pamukların arasına saklanmış muska buldular ve o gün bugündür onun için mi yapıldı diye düşünüp duruyoruz. daha sonra bir sürü yerde daha muska buldular. saksının dibine bile koymuşlar. çok dikkatli ol canım. evine kim gelirse gelsin gözün üstlerinde olsun. rabbim böyle insanlara fırsat vermesin kendilerine döndürsün.
canım inşallah herşeyi iyi çıkacak bebeğin dualrımız seninle
kendine ve bebeğine dikkat et canım
canım benim sohbet edecek vakit bulamasanda arada gir kendinden ve prensesinden güzel haberler ver çık
okuyunca tüylerim diken diken oldu.allahtan korkmazlar mı ya yatacak yerleri yok bunlarla ugraşanların.rabbim sizi korusun her kimse o kem gözlü.çok şükürki farketmişsin canım benim.Allahım kötülere fırsat vermesin
Canım niyet cok önemli muskaya Suna buna gerek bile yok.
Insanda Allah korkusu olmazsa her türlü pisliği yapar.Ben bu tür seylerin olduğu yerde duramam,hissederim ve muhakkak rüyamda görürüm.Herhangi biryer seni daraltip bunaltiyor mu?yada biri.muska tek yapılmaz canım ,evde vs yerde çıksa cok şükür ...Kimsenin verdigi birşeyi giyme,yeme...Evinin eşiğini ,tuvalet ve banyoyu sirkeyle sil canım ...Hatta görünmeyen bir köşeye küçük bir kase sirke koy.
geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım..MERHABA kızlar,
hastaneden geldim şimdi, amniyosentez yaptılar. iğne girerken canım acıdı biraz şimdi de biraz sancım var.3 gün boyunca öksürmek, hapşırmak, kahkaha atmak, ıkınmak, ayakta durmak yasak. böyle yatıcam bütün gün. korku dolu bekleyiş de başlıyor böylece; ilk sonuçlar 3-4 gün sonra gelecek; fish diyorlar ona; 3 hafta sonra da asıl sonuçlar çıkacak. tüm aileme arkadaşlarıma haber verdim; 3 hafta boyunca yasin okuycaklar her akşam. allah kimseye bu şüpheyi korkuyu yaşatmasın.
kızlar hepinize günaydın çokkkkkkk mutlu haberlerle geldim allaha şükürler olsun amin diyen ağızlarınızı yüce rabbim boş çevirmedi hiç bir şey çıkmadı herşey normal çıktı bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri minik nazlı kızım gelio çok şükür dün babasıyla havalarda gezdik resmen doktor detaylı ultrasona gönderdi giden varmı arkadaşlar
selam kızlar bu saatte ancak girebildim geçmişe bi bakayım dedim ama çok doldurmuşsunuz azıcık geriye ancak bakabileceğim sanırım. umarım herkes iyidir.
sanırım nazın yarın doktor kontrolü var inşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım.
ben dün doktoru aradım sabahtan sancılarım var diye idrar tahlili yap getir dedi. öğleden sonra gittik doktora.
karnıma dokunduğu gibi kasılmaların var dedi. ultrasonda baktı kasılmalar çok belli oluyor dedi. ufaklık sıkışmış bi köşeye oturmuş.
iki yana yata yata zor çıkardık olduğu yerden en son yatar pozisyona geldi sonra kafasını kaşımaya başladı çok tatlıydı yaa maşallah oğluma.
neyse kasılmalar için bi fitil verdi hamilelikte kullanılması zararlıymış ama mecburen kullanacağız dedi 3 günlük bir ilaç. çok canım sıkıldı.
mümkün olduğu kadar çok yatacaksın ve bol su içeceksin dedi. kasılmalar devam ederse erken doğuma sebep olabilirmiş maalesef.
2 gündür yatıyorum hala geçmedi ayağa kalktığım gibi ağrılar başlıyor maalesef.
bizde durumlar böyle kızlar dua edin bizim için bende sizler için ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
bu arada bu akşam yemekten sonra oturmuş dinlenirken bebeğim pıt pıt pıt yaptı yaşasın artık sık sık hissetmeye başladım çok mutluyummmm :))
kendinize iyi bakın kızlar arada sırada uğrarımm iyi geceler....
Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba ben de 18 haftalık hamileym , bir kızımız olck inş. Göztepe devlet hastanesinde hamileler icin eğtm başladı 4 haftalık bir program. Haftada bir gün ilgilenecek arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istdm.
gözün aydın tatlımBenim de iki gündür içimde bişeyler oluyor kızlar :) aslında bikaç haftadır benzer şeyler hissediyordum ama gazdır fln diye emin olamıyordum.
Artık ayırt edebiliyorum, miniğim ben buradayım diyor.
Daha da büyüsün, dönsün, tekmelesin istiyorum yaa.
Aynı benimde saçlarım kaşlarım hatta dökülüyor ama vücut tüylerim hızla büyüyor ve arttı göbeğimde siyahlaşan bir çizgim ve her yeri tüylerle kaplanıyor araştırdım dökülüyormuş sonra inşaallah epilasyona gerek kalmaz(
Beni, saclarım zaten dokuluyordu arttı maalesefgöbeğimde de tüylerim vardı ama belirgin olmaya başladı iyice , sınır oluyorum ben zaten yılda iki defa falan alıyordum ama şimdi alamam korkarım birşey olur diye
Arkadaşlar aslında normalde saçlar dökülmemeye ve daha hızlı uzamaya başlar hamilelikte. Benim avuç avuç dökülürken artık azıcık tarakta kalıyor taradığımda.
ei​Göbek tüyleri da ultrason jeli yüzünden kalınlaşıyor ve siyahlaşıp çoğalıyor. Usg jeli besliyormuHemşireye sormuştum dr a gittiğimde. Bu neden böyle oldu diye. Geçer inşş.ş tüyleri
İkinci trimester süresinde, alt karın veya kasık bölgesinde sancılara yaşayabilirsiniz. Bu 'yuvarlak ligament ağrısı' olarak adlandırılır, alt kasık ve karının en derinlerinde kısa, keskin bir bıçaklama hissi veya ağrı hissedersiniz. Bunun nedeni, rahmin büyüdükçe gerilmesi ve yuvarlak ligament olarak bilinen bir grup kas tarafından destekleniyor olmasıdır. Yuvarlak ligamentler sizin labyanız için rahmin üstüne katılır. Bu ağrılarla karşılaştığınızda, biraz rahatsız olabilir; fakat 24 hafta sonra geçmiş olmaları gerekir. Ayaktayken veya hareket ederken yuvarlak ligament ağrısıyla ilişkili sancılar genellikle yoğunlaşır. Yürürken, öksürüyorsanız ya da pozisyonunuzu değiştiriyorsanız (mesela arabadan inerken) meydana gelebilir. Bu hafifletmek için, ara verin ve otururken, karnınızın üstündeki basıncı azaltmak için ayaklarınızı uzatmayı deneyin. Ayrıca, sıcak bir banyo yapabilir, kasıklarınıza sıcak su torbası koyabilir ve geçinceye kadar oturabilirsiniz. Ağrı sadece birkaç saniye sürmelidir. Böyle ateş, kusma, karında ağrılı kramplar, kanama veya sırt ağrısı gibi ağrıları sürekli yaşıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, hemen doktorunuzla veya ebenizle irtibata geçin. Herhangi bir durumda, teşhis için aile doktorunuzla görüşmek iyi bir fikirdir. Böyle yaparak hissettiğiniz rahatsızlığın yuvarlak ligament ağrısı olup olmadığını anlamış olursunuz.
Aynı benimde saçlarım kaşlarım hatta dökülüyor ama vücut tüylerim hızla büyüyor ve arttı göbeğimde siyahlaşan bir çizgim ve her yeri tüylerle kaplanıyor araştırdım dökülüyormuş sonra inşaallah epilasyona gerek kalmaz(
Beni, saclarım zaten dokuluyordu arttı maalesefgöbeğimde de tüylerim vardı ama belirgin olmaya başladı iyice , sınır oluyorum ben zaten yılda iki defa falan alıyordum ama şimdi alamam korkarım birşey olur diye
Arkadaşlar aslında normalde saçlar dökülmemeye ve daha hızlı uzamaya başlar hamilelikte. Benim avuç avuç dökülürken artık azıcık tarakta kalıyor taradığımda.
ei​Göbek tüyleri da ultrason jeli yüzünden kalınlaşıyor ve siyahlaşıp çoğalıyor. Usg jeli besliyormuHemşireye sormuştum dr a gittiğimde. Bu neden böyle oldu diye. Geçer inşş.ş tüyleri
İkinci trimester süresinde, alt karın veya kasık bölgesinde sancılara yaşayabilirsiniz. Bu 'yuvarlak ligament ağrısı' olarak adlandırılır, alt kasık ve karının en derinlerinde kısa, keskin bir bıçaklama hissi veya ağrı hissedersiniz. Bunun nedeni, rahmin büyüdükçe gerilmesi ve yuvarlak ligament olarak bilinen bir grup kas tarafından destekleniyor olmasıdır. Yuvarlak ligamentler sizin labyanız için rahmin üstüne katılır. Bu ağrılarla karşılaştığınızda, biraz rahatsız olabilir; fakat 24 hafta sonra geçmiş olmaları gerekir. Ayaktayken veya hareket ederken yuvarlak ligament ağrısıyla ilişkili sancılar genellikle yoğunlaşır. Yürürken, öksürüyorsanız ya da pozisyonunuzu değiştiriyorsanız (mesela arabadan inerken) meydana gelebilir. Bu hafifletmek için, ara verin ve otururken, karnınızın üstündeki basıncı azaltmak için ayaklarınızı uzatmayı deneyin. Ayrıca, sıcak bir banyo yapabilir, kasıklarınıza sıcak su torbası koyabilir ve geçinceye kadar oturabilirsiniz. Ağrı sadece birkaç saniye sürmelidir. Böyle ateş, kusma, karında ağrılı kramplar, kanama veya sırt ağrısı gibi ağrıları sürekli yaşıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, hemen doktorunuzla veya ebenizle irtibata geçin. Herhangi bir durumda, teşhis için aile doktorunuzla görüşmek iyi bir fikirdir. Böyle yaparak hissettiğiniz rahatsızlığın yuvarlak ligament ağrısı olup olmadığını anlamış olursunuz.
ya aslında dışardan kalsiyim ve c vitamini takviyesi alsak ii olur.ben eleveiti bıraktım.çok kabızım.kesinlikle wc ye çıkamıyorum.bide elevit alsam tamam artık naparım bilmiyorum.bide aile hekimi demir verdi.kullansammı karar veremedım.kullana varmı demir ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?