Cok güzel :)) biraz daha yapsın diye huysuz ettim :))))
amin canım.doktorum il merkezinde özel hastanede ve çok fazla hastası var. adam demekki gerçekten ilgileniyor. daha önce telefondada tanımıştı. bizim burda büyük mağazalarda var istediğim herşeyi bulabilirim ama bursada daha uygun fiyata alabilirim diye almıyorum. bebettonun hastane çıkışına baktım hoşuma gitti penyesi falan kaliteliydi. internetten takip edebilirsin canım. unnado, markafoni, trendyolda satışa çıkıyor bazen.canım dedenize Allah şifa versin inşallah.. doktorunun hatırlaması hoş olmuş gerçekten.. hele de isminle hatırlaması daha güzel. ben bebişime daha birşeyler bakamadım burası da küçük yer ama mecburen burdan alıcam heralde çünkü doğumdan sonra ancak giderim memlekete
kızdırma çocuğu :)))
amin canım.doktorum il merkezinde özel hastanede ve çok fazla hastası var. adam demekki gerçekten ilgileniyor. daha önce telefondada tanımıştı. bizim burda büyük mağazalarda var istediğim herşeyi bulabilirim ama bursada daha uygun fiyata alabilirim diye almıyorum. bebettonun hastane çıkışına baktım hoşuma gitti penyesi falan kaliteliydi. internetten takip edebilirsin canım. unnado, markafoni, trendyolda satışa çıkıyor bazen.
kızlar bende haftasonu çok yoruldum.
bebişime beşik karyola kıyafet falan baktık ama almadım
kendi memleketimden almayı düşünüyorum.
araba bakmaya galeriye gittik doktorumda arabasını servise getirmiş
tanıdı hemen bizi ismimle hitap etti iyi gördüm sizi bir sorun yoktur inşallah dedi.
doktorumun tanıması halimi sorması hoşuma gitti valla.
benim bugün çok canım sıkkın.
eşimin dedesi ameliyata girecek ve kalbi çok zayıf.
kayınvalidem akşam ağlıyordu noldu çok merak ediyorum
ama kayınvalidemide aramak istemiyorum.
12 de eşim gelicek ona sorucam artık.
dedemi çok seviyorum. allahım şifa versin ona
HEPİMİZİN GÜNÜ GÜZEL GEÇSİN ...
ya bende öleyim bende,millet duygusallaşır hamileyken, ben sinirleniyorum,çocuklar bile tuhaf oluyo,bi fırçaladım,üzüldüm sonrada(
Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Selam kızlar
ben dün öğlen 12 de evden bir çıktım eşimle gece 1 de eve geldik taksim Beşiktaş ortakoy sinema dolaştık durduk
arkadaslarimi da gormuş oldum şansıma onlarda taksimdeymis sinemaya evim sensin e gittik ikinci yarıda ağlamaktan fenalasiyordum valla evde olsam haykıra haykıra aglardim
Eve dönüş yolunda sol tarafıma kramp girdi o kadar gezmeye normal dedim eve gelince esim ballı süt yaptı uyuduk hemen
Hazır bu enerji varken herseyi yapmak istiyorum bugün de tv ünitesi yaptırcam düğünden önce bulamamistik yine bulamadık yaptırmaz artık
Ben en çok neye üzülüyorum benim düğünüm evin önünde başladı koç falan kestiler davul zurna konvoy , düğün yerimde karşıda olduğu için foto çekimini organize şirketi başka zaman yapalım yarım günden fazla sürüyor dediler bizde tamam dedik Eylül gibi yaparız hava serin olur hem ama şimdi kaldıbazen diyorum gelinliğimi götüreyim aacilmasi gerekiyorsa acsınlar yapalım çekimi bazen de diyorum hamilelik şişkinliği güzel çıkmayabi,ir fotolar ve çok yorulabilirim ne yapsam kiiii
aklına takılan bişey olursa burdaki mağazalardan senin için bakabilirim canım. yani kalitesine falan gibi.netten alacağım bircok seyi zaten.. artık bebek arabası falan gittiğimde ordan alırım canım
bunu söylediğin iyi oldu.. ilk randevumda soracağım bunu :)) inşallah öyledir ya..ama spinal olan arkadaslarıma takılmıs hep( işte o uyuşmama korkusu falan beni bitiriyo ya o yüzden genel anestezi çok istiyorum .
öğrenirsin cnm %99.9 cinsiyet belli olur:)merhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
hayırlı uğurlu olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
aklına takılan bişey olursa burdaki mağazalardan senin için bakabilirim canım. yani kalitesine falan gibi.
benim doktorum "uyuşmadım" diye bağırınca"uyuşmaz olurmusun uyuştun "dedi,"ama ben sizin dokunuşlarınızı hissediyorum" dedim,"onları hissedebilirsin ama acıyı hissetmezsin" dedi.ondan sonra da bacağıma cimcik attı,"acı hissettin mi" diye sordu..o zman ne demek istediğini anladım ve devam etmesine izin verdim..ben çok keyif aldım,herşeyi gördüm,sordum.Oğlumu ilk çıkardıklarında o anı yaşadım,yanaklarını hissettim...Şimdiki doğumumu da aynı şekilde yapıcam bu yüzden,hiç bir şeyi kaçırmak istemem..:)
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
Bence ara bosver saygından dolayı böyle günlerde kim olursa olsun bir telefon mutlu eder :)
dertsizim Allah dedenize acil şifalar versin inşallahdurumunu sormak için eşini bekleme ara sor bence merak ediyorsan tatlım
sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden. aradım ama 1 kez çaldıktan sonra telefon kapandı müsait değiller herhalde. eşim eve geldi ona sordum o da aramamış. hadi arayalım dedim aramadan tekrar işe gitti. ziyaret saati ya şimdi belki ondan açmamışlardır. neyse bekliyeyim bakalım.Canım benim, dedenize acil şifalar diliyorum. Bence de ara, kötü gün sonuçta, sen de üzgün olduğunu dile getir. KV böyle bir durumda ne olursa olsun seni ara senin de hoşuna gider, mutlu olursun.
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?