2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

merhabalar,
benim de nisan 19 görünüyor, ilk bebeğimiz, yaşım 29.
Yarın cinsiyetini öğreneceğiz inşallah, çok heyecanlıyız eşimle :)

Ya ben en önemli şikayetimi yazmamışim kızlar benim cildim inanılmaz kuruyor gece kaşıntıya kalkıyorum krem sürüyorum wc azaldı bu başladı eczaneden mustela aldım organik satan bir yerden yumuşatici duş jedi aldım krem aldım yine organik biryerden kecisutlu ballı sabun aldım badem yağı kakao zeytinyağı karışımı yaptım hepsini sürüyorum yook bana mısın demiyor sadece gece 3 defa krem sürüyorum duşunun gün icinde ben defalarca sürüyorum aksam da esime sürdürüyorum olmuyor yetmiyor ne yapıcım ben ((

yaa ben size ne diyorum enerjinize aldanıp kendinizi yormayın demiyor muyum
eğer göbüşün çok çıkmadıysa çektir tatlım resimlerini;ama rahatsız olacağını düşünüyorsan bebiş olduktan sonra çektirirsiniz hatta bir poz da bebişle olur her iki türlü de farklı hatıraları olur sen nasıl rahat hissedeceğine inanıyorsan öyle yap yani..
evim sensin'i ben de merak ediyorum gidenler çok methetmiş... gülmeyi tercih ederim ama iyiyse ağlamaya da giderim doğrusu

Voltajcım çok sevindim canım yaa, ben çok isterdim bir kız kardeşimin olmasını, ne güzel seninkiler yaşayacaklar bu duyguyu.
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

geçmiş olsun canım kendini zorlayacak bir şeyler yaptın mı? çok yürümek,uzun süre ayakta kalmak yada ağır bşy kaldırmak gibi?
Yok canım ya acaba karnım genişliyor ondanmi dün kendimi gerdim migdemin oraya dokundum cok serti bügünde migde bulantım cok (

Yormamalıyız kızlar kendimizi bu kadar, hemen ağrılar,sancılar başlıyor yoksa. Dikkat edelim valla.
Ben de orjinalini seyretmiştim 3 yıl önce falandı sanırım. İçim dışıma çıkmıştı ağlamaktan :)

Cook sagolun kızlar daha esimin haberi yok az sabirsizlansin:))
Ay ben yerini bulmuşum kızlar arka arkaya geliyor :))))
Eskiler kiz cocugu hastalıkları torlar toplar çıkar derlerdi,kİm bilir belki Rabbim bir vesile gönderdi.

Eli ayağı kıvıl kivildi ya iki eliyle basını tuttu kızım , gidin basımdan diye isyanlarda şimdiden:)))
Yüzümde amacsiz bir siritma var ya gören de cocuksuzluktan,hamamda kundak kaptigimi sanır :))

kuzucuğunada sana da büyük gecmiş olsun.inş hafta sonu doktorundanda güzel haberler alırsın

Hayal ettiğin gibi sürpriz yapacaksın yani eşine :)

Voltajım çok sevindim :)) kızıma arkadaş geliyo :)) evde kızlar hakimiyetiiiiiii :))yuppiiiiiiiiii

bence sonraya bırak canım ya karnın illaki çıkmıştır.. bebeğinle çektir :))))))))

aynennnn benimde kaşıntılarım cok arttı .. kakao kremi sürüyorum hep yeterliydi son günlerde çok geriliyo sanırım yetersiz kaldı. bi de kendım yağ karışımı yaptım o işe yarıyo ama kakao yağı yüzünden çok kokuyo yatarken süremıyorum eşim sürekli ne kokuyo dıye soruyo :)) gece krem gündüz yağ şeklindeyim bende ..

ahh bebeğim kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş derler yaa sana çözüm ararken şu an onu yaşadım
benim de iki göğüs aramda korkunç bir kaşıntı var;yağlar kremler neler neler sürüyorum fayda etmiyor,kaşıyarak uyanıyorum çoğu zaman bir çözüm bulursan benimle de paylaş tatlım,ben sana çare olamadım sen bana olursun belki

merhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)

Bebek gösterir inşallah benimki sırtını donmuş göstermedi :)) inşallah öğrenirsin

hayırlı olsunnnn :) kucağına almak nasip olsun inşallah.. bebiş isterse öğrenirsin umarım :)

bebeğindir büyük ihtimalle :))) ne güzel değil mi :))

Cok güzel :)) biraz daha yapsın diye huysuz ettim :))))

çok geçmiş olsun canım..dinlen bol bol...

cnm ya walla bende öle oldum dün 6 kilo almışım 5 ayda 6 kilo napcam ben

sen gene iyisin,ben hesapladım 7 kilo almışım ki daha dört ay bitmedi bile..:)

Valla Ben Epidural sezeryanla doğum yaptım senin dediğin sonda filan takılmadı bana,iğnemi oldum uyuşunca da ameliyat başladı( dr.a ben uyuşmadım diye bağırmam vardı tabii o başka)
çok rahat ve acısız geöçti benim sezeryanim..senin dediğin sonda genel anestezide yapılıyor olmasın,bir dr.na sor bakalım???

laternem sağol canım ben 3 tekerlekli bakayım eğer rahatsa..
mezocum çok tecrübeli anniş olcaz bu kızlar sayesinde

3 tekerlekli bizim arabamız,ve evet çoookk çok rahat ettim,herkese tavsiye ederim..diğer annelerin zorlukla geçtiği bozuk yollarda bile sorunsuz sürüş yaşadık..takma lakabımız bile vardı "ferrari"..:))) şimdi yine onu kullanıcaz bu bebişe de,çünkü sapsağlam hala..

Canım aynı şekilde bende perşembe gecesi korkunç başa ağrısından uyuyamadım,beynim kafatasımı yarıp fırlayacak gibiydi..resmen "anneciğim" diye sayıkladım durdum acıdan...ertesi gün kontrolumuz vardı dr.uma sordum ne içebilirim diye,minoset içebilirsin ama çok zorunlu değilsen içme dedi,neticede zararlıymış her ilaç gibi..Bu arada cinsiyetide öğrenemedik,söylemedi nedense.. haftaya 3.test yaptırıcam,belki o zmanki kontrolde belli olur.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…