Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
böyle anlatanları duyunca çok cesur olduğunuzu düşünüyorum :)
Aramızda en kolay doğumlardan biri seninki olacak.Kiz bebekler gunünden biraz evvel doğarlar (genelde)
Sakın bir dogum düşünme ,İnan bu senin beklentini indirir-çıkarır vs.sen akısına bırak herseyi Rabbim yürütüyor muntazam bir sekilde.Su ana kadar doguramayan görmedim :) bir ben vardım fil gibi bir yılda doğuran :))))o bile bir anda doğdu .
Sondaya cok takılma tatlım,eğer sezaryen olup bu işlem gerekecekse kim nerene ne takiyor ne çıkarıyor anlamıyorsun İnan bana.vucudun hiç bir tepki vermiyor sadece bebeğe odaklaniyorsunHem acıtan birsey olsa uyusturulur ki yok öyle birsey .
Cok zorlanirsan uyusunca taktirirsin,seni kastiracaksaİlk tercihin normal olsun canım bu duyguyu doya doya yasa:)
Bazen ağrı , acı bile övgü sebebiheptende agrisiz olmasın yahu azıcık hatırası kalsın ılerde cok gurur duyarsın bitanem.
öğrenirsin cnm %99.9 cinsiyet belli olur:)
hanipeks kız listeye baktımda cinsiyeti öğrenmeyen bir sen kaldın.
Benimkini söylemedi ama dr.um..öhööööööööö...
bir de bennn..aşkolsun..yeni geldim aranıza ama uğraşıyorum muhabbete katılmaya..bende bir nisan annesiyim am ya,etmeyin eylemeyinn..ağlarım sonra,hormanlarım dengesiz zaten.:)))
canım kız müjdesini eşine nasıl vereceksin yaptın mı bir plan?yoksa telefonda söyleyi mi verdin?
ay canım benim sakın ağlama bebişimizi üzme. hanipeksin doğum tarihi çoğu arkadaştan geç bir tarihte o da dert ediyor. ben ona takılayım biracık diye yazdım. yoksa öğrenemeyen arkadaşımız çok var. bebişleriniz sağlıklı olsunlarda geç öğrenin canım.Benimkini söylemedi ama dr.um..öhööööööööö...
bir de bennn..aşkolsun..yeni geldim aranıza ama uğraşıyorum muhabbete katılmaya..bende bir nisan annesiyim am ya,etmeyin eylemeyinn..ağlarım sonra,hormanlarım dengesiz zaten.:)))
Az evvel görüştük tatlim.Dr U arama ihtimali var ki ararda .
Belli mı arattirma bak çatladım dedi.daha konusuyordu.Dan diye kiz dedim.
Ya ağladı,güldü,sesi titriyor 10 defa aradı kesin mı diye:))
Kiz cocuklar babaya cok düşkün ondan galiba oda kiz istiyordu :)
Biz uç kiz bir erkegiz,erkek bulana kadar anamın göbeği çıkmıştı garibim.ablamla kardesimle o kıyafet paylaşmamız kavgalarımız arkadassizlik cekmememiz mukemmeldi.insallah benim kızlarım da boyle olur:)
Şimdi bir hediye almadan gelirse aaa ,dünden beri bana cocukların isimlerini isimlikli kolye yaptıralım diyordu,üçünün adına demin de kuyumcumu aramış Mikrop haber verdiler :)) orda çeyrek biriktiriyordum.eger onlarla yaptırırsa yarın ise giderken yüzü tirmik icinde olur :))
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu?oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
evet canım o işte bebeişin hareket ediyor annesi benimkide çok yapıyor gıdıklıyor beni diyorum ne mutlu sana hissettin bundan sonra yavaş yavaş hissetmeler artar bazen hiç olmayabiliyor ama büyüdükçe artacak emin olKızlar bebeğimi daha hiç hissetmedim şimdi otururken sag tarafımda içten gidiklanma oldu bebeğim mı acaba
3 tekerlekli bizim arabamız,ve evet çoookk çok rahat ettim,herkese tavsiye ederim..diğer annelerin zorlukla geçtiği bozuk yollarda bile sorunsuz sürüş yaşadık..takma lakabımız bile vardı "ferrari"..:))) şimdi yine onu kullanıcaz bu bebişe de,çünkü sapsağlam hala..
tunanecc sizin bebek arbasını markası ne acaba ?
Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Teyzeleri bugün 17:30'da kızımı göreceğim.
Çooook heyecanlıyım :)
merhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?