2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

prenses geliyormuş gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahhhh

böyle anlatanları duyunca çok cesur olduğunuzu düşünüyorum :)

Aramızda en kolay doğumlardan biri seninki olacak.Kiz bebekler gunünden biraz evvel doğarlar (genelde)
Sakın bir dogum düşünme ,İnan bu senin beklentini indirir-çıkarır vs.sen akısına bırak herseyi Rabbim yürütüyor muntazam bir sekilde.Su ana kadar doguramayan görmedim :) bir ben vardım fil gibi bir yılda doğuran :))))o bile bir anda doğdu .
Sondaya cok takılma tatlım,eğer sezaryen olup bu işlem gerekecekse kim nerene ne takiyor ne çıkarıyor anlamıyorsun İnan bana.vucudun hiç bir tepki vermiyor sadece bebeğe odaklaniyorsunHem acıtan birsey olsa uyusturulur ki yok öyle birsey .

Cok zorlanirsan uyusunca taktirirsin,seni kastiracaksa İlk tercihin normal olsun canım bu duyguyu doya doya yasa:)

Bazen ağrı , acı bile övgü sebebiheptende agrisiz olmasın yahu azıcık hatırası kalsın ılerde cok gurur duyarsın bitanem.

merhaba herkese
Sedagg iyi haberlerine çok sevindim Naz senin de kararına sevindim . Bu testler sadece olasılıkları hesaplıyor sadece olasılık başka bir şey değil İnşallah sağlıkla kavuşcaz bebişlerimize.

Ben hala hissedemiyorum tüm gün elim karnımda geziyorum ama nafile Cinsiyeti de öğrenemedik bi türlü ayy meraktan kafayı yiycem

Voltajımmmm senin telefonunu alıcam hanipeksten ne zaman panik olsam seni arayacağım ne güzel rahatlatıyorsun sen öyle :))) doğum sancılarım başlayınca da ilk seni arayacağım :))))

öğrenirsin cnm %99.9 cinsiyet belli olur:)

Benimkini söylemedi ama dr.um..öhööööööööö...

hanipeks kız listeye baktımda cinsiyeti öğrenmeyen bir sen kaldın.

bir de bennn..aşkolsun..yeni geldim aranıza ama uğraşıyorum muhabbete katılmaya..bende bir nisan annesiyim am ya,etmeyin eylemeyinn..ağlarım sonra,hormanlarım dengesiz zaten.:)))

ben de öğrenemeyenlerdenim(((

canım kız müjdesini eşine nasıl vereceksin yaptın mı bir plan?yoksa telefonda söyleyi mi verdin?

Az evvel görüştük tatlim.Dr U arama ihtimali var ki ararda .
Belli mı arattirma bak çatladım dedi.daha konusuyordu.Dan diye kiz dedim.
Ya ağladı,güldü,sesi titriyor 10 defa aradı kesin mı diye:))
Kiz cocuklar babaya cok düşkün ondan galiba oda kiz istiyordu :)

Biz uç kiz bir erkegiz,erkek bulana kadar anamın göbeği çıkmıştı garibim.ablamla kardesimle o kıyafet paylaşmamız kavgalarımız arkadassizlik cekmememiz mukemmeldi.insallah benim kızlarım da boyle olur:)

Şimdi bir hediye almadan gelirse aaa ,dünden beri bana cocukların isimlerini isimlikli kolye yaptıralım diyordu,üçünün adına demin de kuyumcumu aramış Mikrop haber verdiler :)) orda çeyrek biriktiriyordum.eger onlarla yaptırırsa yarın ise giderken yüzü tirmik icinde olur :))

ay canım benim sakın ağlama bebişimizi üzme. hanipeksin doğum tarihi çoğu arkadaştan geç bir tarihte o da dert ediyor. ben ona takılayım biracık diye yazdım. yoksa öğrenemeyen arkadaşımız çok var. bebişleriniz sağlıklı olsunlarda geç öğrenin canım.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için;
nazcığım hamileliğinin tadını çıkarma kararına çok sevindim. ben ilk oğlumda 2li test yaptırmıştım sonuçlar iyiydi şükür. doktorum dediki 3lü ya da 4lü test için;
eğer sonunda çocuğunu aldırmak gibi bir düşüncen yoksa yaptırıp kafanı bulandırma. ben yine de nolur nolmaz içimde kalmasın diye yaptırdım. şükür sorun çıkmadı.
oğluşum da gayet sağlıklı doğdu. bunda da 2liyi yaptırdım. gene aynı konuşma geçti. bu sefer yaptırmayacağım dedim. o da dedi ki zaten bebeği aldırmak gibi bir düşüncesi
olmayanlara fazla test vs. yaptırmalarını önermiyorum. çünkü en düşük riskte bile kabus gibi bir hamilelik geçiriyorlar. çok hak verdim kendisine. kendimizi ve bebeğimizi Allaha teslime dip, yalnızca onun için gerektiği şekilde beslenmemize vs. dikkat edelim inşallah hakkımızda hayırlısı neyse onu verir Rabbim.
dertsiz; dedene acil şifalar diliyorum canım.
yüksek_voltaj; kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım. ne güzel kızların yalnız kalmayacak birbirlerine yoldaş olacaklar. çok hoşuma gitti.

kızlar ben ilk doğumumda acil sezeryana alındım. hemşire ve doktor muayene ederken yani çataldayken suyum patladı. zaten kanamalı olduğum için sezeryana alınmama karar vermişlerdi.
hemen o anda üstümü soydular önlüğü giydirdiler ve dur inme sondanı takalım dediler. ben bu sonda işlemini hep duyuyor ve inanılmaz korkuyordum. ama inanın o anda hiç bir şey duymadım, hissetmedim. yani ben uyuşmadan gayet kendimdeyken takıldı sondam ve şu an doğum deyince aklıma en son gelen şey sonda. bence aklınıza bile getirmeyin. hem rica ederseniz uyuştuktan sonra da takıyorlarmış. benim aklıma bile gelmemişti o anın paniğiyle şükür acı falan da hissetmedim. bebişler sağlıklı doğsun da sonda falan hikaye gelecek size inanın :))

yok yok bence korkundan yaptırmaz onlardan :)))

Çok güzel ama bu karar çok beğendim çok mutlu oldum için rahat olsun gercekten gelişimi normal olan bir bebek daha ne olsun ,her testi normal olup da neler neler çıkıyor hepimizin yüreği ağzında zaten Doğana kadar hatta bizler ölene kadar nlar için hep endişeli olucaz bu bir gercek anneyiz çünkü biz ANNE :))

Kızlar bebeğimi daha hiç hissetmedim şimdi otururken sag tarafımda içten gidiklanma oldu bebeğim mı acaba
evet canım o işte bebeişin hareket ediyor annesi benimkide çok yapıyor gıdıklıyor beni diyorum ne mutlu sana hissettin bundan sonra yavaş yavaş hissetmeler artar bazen hiç olmayabiliyor ama büyüdükçe artacak emin ol

Dmt_ cok gecmis olsun canım Rabbim acil şifalar versin.haberini hastanede beklerken gordum,kiminize guluyorum kiminize uzuluyorum o ara kafami kaldirdim 2 hostes bana bakiyorlar.ne yapacagimi sasirdim :))
Hersey gönlünce olsun inşallah:)

Dertsiz dedenize acil şifa olsun canım,Allah yardımcısı olsun.

tebrik ederim canım,bizde 3 kız kardeşiz,her gün telde görüşüyoruz filan çocukken değilde böle herkes evlenince değeri anlaşılıyo kıa kardeşlerin:)

Teyzeleri bugün 17:30'da kızımı göreceğim.
Çooook heyecanlıyım :)

kıs bende bugün görcem de biz saatini unuttuk ya,kaçtaydı randevu:44:

hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün...

walla senin yazını okuyunca bende 4lü yaptırmaktan vazgeçtim,cesaret geldi:))helalll bize:)))

Naz haberini yeni gördüm cok sevindim vazgeçmene:)iyi bak oglusumuza , bende senin bu konu ustunde kalmamanı diliyorum:)
Senin her Msj Okurken yüzümde otomatik bir gülümseme oluyordu hem hemsomsun hem cok neşeliLütfen o günler geri gelsin tereddutsuz günlerin.
Ben bu durumda hep kızımın doğumunu ornek veriyorum sapasaglam doğurdum ,hasta verdiler . Hiç birşeyin garantisi yokki.

Neseyle,saglikla,huzurla gelsin bebeğin .seni seviyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…