çok geçmiş olsun canım allah korumuş oğlunu
inşallah sende biran önce toparlarsın kendini allah şifa versinnn
dmt cim sanada acil şifalar canım benim inşallah sondur bu yaşadıkların..çocuga çok üzüldüm ..verilmiş sadakanız varmıs..çocukları çok iyi kollasanda onların yaramazlıgına enerjisine yetişemiyo insan..hele iki canlısın şuan da..Allah yardımcın olsun..
nazın oğlumu olucakmıs..amanda aman bi prens dahamı eklendi aramıza..Hayırlı ugurlu olsun..testin sonucunuda mutlulukla haber vermek nasip olsun inşallah..
kızlar bu gittiğim doktor 3 lü testi çok fazla önerdi yinede yaptırmadım..benim gbii yaptırmayan varmı aranızda..
tatlım çok geçmiş olsun;hem sana hem oğluşunaçok üzüldüm oğluşuna, Allah korumuş yine de beterinden inşallah bir an önce geçer sancıların gribin,moralin keyfin yerine gelir
canım maşallah bebeişineDoktor bebiş gayet iyi dedi..Hatta ultrasonda 15+6 gibi görünüyor ölçümlerde..Ama ben 14+3 günlük hamileyim.Bebişim 134 gram olmuş maaşallah..Sizce bu iyimidir yoksa değilmidir? Ben de dr a çok peynir yiyorum ondan dolayı mı acaba böyle dedim dr güldü..
selam kızlar;nasılsınız? kaç gündür giremedim yine evde yatıyordum malum sancılardan bilgisayar başına geçmeye bile vaktim olmadı.
sabahtan beri geçmişi okuyorum. azmettim okudum bitirdim şükür.
benim sancılarım hala devam ediyor ama şükür 2 gündür biraz daha azaldı. doktor kesin istirahat diyor ama küçücük çocukla çok zor tabi ki.
üstelik bi de grip oldum kaç gündür perişan durumdayım. oğluşum da benle beraber perişan oldu maalesef(
cuma günü bi başağrısına tutuldum ki gene 11 de acillik olduk mide bulantıları, kusmalar derken serumlarla ancak kendime geldim.
dün annemler geldi bana bakmaya oturduk ettik derken tam akşam yemeği yiyeceğiz tencereden yemekleri koyuyordum ki oğlum dengesini kaybetti kolu sıcak yemeğe girdi(
kuzum çok ağladı hemen suya tuttuk falan ama dayanamadım acile götürdük çok şükür güneş yanığı kadar bişey dedi pansuman yapıldı kuzucum da eve gelince kucağımda uyuyakaldı.
bütün terslikler üstüste geliyor bu aralar maalesef. ben her şeye razıyım yeter ki bebişlerim iyi olsunlar.
haftasonu doktor kontrolümüz var bakalım kasılmalar ne durumda. ben ara ara hissediyorum kasıldığını ama her birini ayırt edemiyorum inşallah düzelmiştir biraz.
;
naz; ayrıntılı ultrasonunun iyi geçmesine çok sevindim. oğluşun da hayırlı olsun.
derineser; inşallah sonuçların çok güzel çıkacak.
sedagg; gözün aydın canım.
yüksek_voltaj;uamrım kontrolün çok güzel geçer canım.
laterne; ilgin için çok sağol canım umarım senin ağrıların da hafiflemiştir.
hatırlayamadıklarımdan rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum arkadaşlar.
öptüm hepinizi...
Kızlar güzel annişler herkese merhaba!!
Geçen hafta dr a gittik.Tabi dr çağırmamıştı aslında da cinsiyet öğrenelim diye gittik ve öğrendik cinsiyeti bebişimizi KIZ!Merakla gittik ve öğrendik.Bu arada evvel haftada ikili testimizin sonuçları çıktı.Dr herşey normal süper dedi.Ben 3lü testi sorunca ne üçlü testi ikili de herşey normal 3lüye gerek yok dedi.Sizlere de dr aynı şeyi mi söyledi??Bir de cinsiyet bu kadar erken belli oluyor mu?Yani dr un yanılma payı varmıdır?Ona göre bebişe bişiyler almak istiyoruz da:)
Doktor bebiş gayet iyi dedi..Hatta ultrasonda 15+6 gibi görünüyor ölçümlerde..Ama ben 14+3 günlük hamileyim.Bebişim 134 gram olmuş maaşallah..Sizce bu iyimidir yoksa değilmidir? Ben de dr a çok peynir yiyorum ondan dolayı mı acaba böyle dedim dr güldü..
valla hanipeksçim büyük ihtimalle senden önce doğurcam:) senin veriler ne durumda? dr ne dior?
kızlar bende haftasonu çok yoruldum.
bebişime beşik karyola kıyafet falan baktık ama almadım
kendi memleketimden almayı düşünüyorum.
araba bakmaya galeriye gittik doktorumda arabasını servise getirmiş
tanıdı hemen bizi ismimle hitap etti iyi gördüm sizi bir sorun yoktur inşallah dedi.
doktorumun tanıması halimi sorması hoşuma gitti valla.
benim bugün çok canım sıkkın.
eşimin dedesi ameliyata girecek ve kalbi çok zayıf.
kayınvalidem akşam ağlıyordu noldu çok merak ediyorum
ama kayınvalidemide aramak istemiyorum.
12 de eşim gelicek ona sorucam artık.
dedemi çok seviyorum. allahım şifa versin ona
kızlar bende haftasonu çok yoruldum.
bebişime beşik karyola kıyafet falan baktık ama almadım
kendi memleketimden almayı düşünüyorum.
araba bakmaya galeriye gittik doktorumda arabasını servise getirmiş
tanıdı hemen bizi ismimle hitap etti iyi gördüm sizi bir sorun yoktur inşallah dedi.
doktorumun tanıması halimi sorması hoşuma gitti valla.
benim bugün çok canım sıkkın.
eşimin dedesi ameliyata girecek ve kalbi çok zayıf.
kayınvalidem akşam ağlıyordu noldu çok merak ediyorum
ama kayınvalidemide aramak istemiyorum.
12 de eşim gelicek ona sorucam artık.
dedemi çok seviyorum. allahım şifa versin ona
seda çok sevindim canım. gözümüz aydın. maşallah prensesimize. darısı sonuç bekleyenlerin başına.
kızlar 800 sayfanın hiç birini atlamadan okudum. sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum. ama hem çalışıp, hem okuyup, hemde ikiz annesi olunca sizlere yetişemiyorum bitürlü.
Günaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
Kötüyüm canım. Sabah sabah iş yerinde zıpladı yine sinirlerim.
Kızlar güzel annişler herkese merhaba!!
Geçen hafta dr a gittik.Tabi dr çağırmamıştı aslında da cinsiyet öğrenelim diye gittik ve öğrendik cinsiyeti bebişimizi KIZ!Merakla gittik ve öğrendik.Bu arada evvel haftada ikili testimizin sonuçları çıktı.Dr herşey normal süper dedi.Ben 3lü testi sorunca ne üçlü testi ikili de herşey normal 3lüye gerek yok dedi.Sizlere de dr aynı şeyi mi söyledi??Bir de cinsiyet bu kadar erken belli oluyor mu?Yani dr un yanılma payı varmıdır?Ona göre bebişe bişiyler almak istiyoruz da:)
geçmiş olsun canım kendini zorlayacak bir şeyler yaptın mı? çok yürümek,uzun süre ayakta kalmak yada ağır bşy kaldırmak gibi?Kızlar 2 gündür karnımda sancı var normal mı ?
Allah gönlüne göre verdi canım hem kızı hem kan hapını :) büyük kızının artık bacısı var :) inşallah güzel anlaşırlar prensesler :) benim neyim olacak tahmin etseneKızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?