2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım çok sağol; çok haklısın oğlumun en enerjik olduğu dönemdeyiz ben hamileyim üstelikde gribin verdiği halsizlik var gözümün önünde oldu koruyamadım çocuğumu maalesef.
Allahım korudu çok şükür.

tatlım çok geçmiş olsun;hem sana hem oğluşuna çok üzüldüm oğluşuna, Allah korumuş yine de beterinden inşallah bir an önce geçer sancıların gribin,moralin keyfin yerine gelir

canım çok teşekkürler, evet daha kötüsü de olabilirdi deyipdeyip şükrediyoruz akşamdan beri.

canım maşallah bebeişine
gelişimin 10 gün önde yada geri de olması normal sayılıyor merak etme..
benim de sat'a göre 8 nisan olması gerekirken tahmini doğum tarihim 28 mart olarak belirlendi.. bu durum erken yada geç döllenme ile ilgili sanırım..

Çok geçmiş olsun canım oğluşuna. kıyamam. sana da geçmiş olsun, geçecek inş bu sıkıntılı günlerimiz.

Hayırlı olsun kızın tatlım. Cinsiyet belli olur tabi, doktor iyi gördüyse yanılma payı olmaz.

Hayır beni geçemezsin bikere, sen 30 nisan da doğum yapmalısın Kızlar ne diyor pinkangelim ya, bi şey in lütfen :)

valla hanipeksçim büyük ihtimalle senden önce doğurcam:) senin veriler ne durumda? dr ne dior?

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

​Bizimki günü gününe gidiyor, 3 hafta geçti kontrolümüzün üstünden, bi sonraki kontrolüm bu perşembe inşş. Cinsiyetini de gösterirse öğreneceğiz kuzumun. 2li testim iyi çıktı , 3lü test hakkında hiç konuşmadık canım.

kızlar bende haftasonu çok yoruldum.
bebişime beşik karyola kıyafet falan baktık ama almadım
kendi memleketimden almayı düşünüyorum.
araba bakmaya galeriye gittik doktorumda arabasını servise getirmiş
tanıdı hemen bizi ismimle hitap etti iyi gördüm sizi bir sorun yoktur inşallah dedi.
doktorumun tanıması halimi sorması hoşuma gitti valla.

benim bugün çok canım sıkkın.
eşimin dedesi ameliyata girecek ve kalbi çok zayıf.
kayınvalidem akşam ağlıyordu noldu çok merak ediyorum
ama kayınvalidemide aramak istemiyorum.
12 de eşim gelicek ona sorucam artık.
dedemi çok seviyorum. allahım şifa versin ona

canım dedenize Allah şifa versin inşallah.. doktorunun hatırlaması hoş olmuş gerçekten.. hele de isminle hatırlaması daha güzel. ben bebişime daha birşeyler bakamadım burası da küçük yer ama mecburen burdan alıcam heralde çünkü doğumdan sonra ancak giderim memlekete

Bence ara bosver saygından dolayı böyle günlerde kim olursa olsun bir telefon mutlu eder :)

HEPİMİZİN GÜNÜ GÜZEL GEÇSİN ...

maşallah canım ya,hem çalışıp hem okuyup hem de bebek:))ne okuyon ki sen:))

dün pazar diye rahattın heralde sen, hafta tatili,bugün heyecan mesaisi başlamış,hayırlı haberlerle gel inşallah:)

Kötüyüm canım. Sabah sabah iş yerinde zıpladı yine sinirlerim.

ya bende öleyim bende,millet duygusallaşır hamileyken, ben sinirleniyorum,çocuklar bile tuhaf oluyo,bi fırçaladım,üzüldüm sonrada(

benimde drum yapmıcaktı heralde ki,2lü sonucuna ben ısrarla iyimi,iyi demi dedim die,çok istiyosan bi daha ki gelişine 4lü yaparız dedi..

dertsizim Allah dedenize acil şifalar versin inşallah durumunu sormak için eşini bekleme ara sor bence merak ediyorsan tatlım

Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.

Listeyi dengelemeye geldim:)

Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))

Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit

Allah hepimizin gönlüne göre versin:)

Selam kızlar
ben dün öğlen 12 de evden bir çıktım eşimle gece 1 de eve geldik taksim Beşiktaş ortakoy sinema dolaştık durduk
arkadaslarimi da gormuş oldum şansıma onlarda taksimdeymis sinemaya evim sensin e gittik ikinci yarıda ağlamaktan fenalasiyordum valla evde olsam haykıra haykıra aglardim
Eve dönüş yolunda sol tarafıma kramp girdi o kadar gezmeye normal dedim eve gelince esim ballı süt yaptı uyuduk hemen
Hazır bu enerji varken herseyi yapmak istiyorum bugün de tv ünitesi yaptırcam düğünden önce bulamamistik yine bulamadık yaptırmaz artık
Ben en çok neye üzülüyorum benim düğünüm evin önünde başladı koç falan kestiler davul zurna konvoy , düğün yerimde karşıda olduğu için foto çekimini organize şirketi başka zaman yapalım yarım günden fazla sürüyor dediler bizde tamam dedik Eylül gibi yaparız hava serin olur hem ama şimdi kaldı bazen diyorum gelinliğimi götüreyim aacilmasi gerekiyorsa acsınlar yapalım çekimi bazen de diyorum hamilelik şişkinliği güzel çıkmayabi,ir fotolar ve çok yorulabilirim ne yapsam kiiii

Allah gönlüne göre verdi canım hem kızı hem kan hapını :) büyük kızının artık bacısı var :) inşallah güzel anlaşırlar prensesler :) benim neyim olacak tahmin etsene

hadi gözün aydın tatlım,sağlıkla gelsin kızımız inşallah 41 kere maşallah ona
kan hapına sevindim,inşallah hep böyle yolunda gider her işin;Allah sana sağlık ve gayret kuvvet versin arkadaşım

gözün aydın olsun canım..abinin işi zorlaştı..iki kız abisi olcak..Hayırlı evlat olsun sanım sağ salim kucagına almak nasip etsin Mevlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…