2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese iyi akşamlar 20 haftanın sonunda bebişimiz kız olacağını nihayet öğrenebildim artık bebişim yerine kızım diyeceğim beliriszlik çok kötüydü öğrenmem süper oldu çok sevinçliyim şimdi de isim bulma telaşına girdim bulunca da kızım yerine adını söylerim artık Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin

sağlıkla gelsin inşallah prensesin

kizlar iki gundur sag kasigimda bi agri var, oturup kalkarken hissediyorum ozellikle gerildiginde yani sanirim, neden olabilir. ciddi bisey degildir dimi?
rahmin büyüyor ondan yürüdkçe geçer ama ani kalkma bazen resmen yırtılıyor gibi oluyor korkulacak bişey değil..
işte oğluşumun ilk cicicleri

güle güle giysin sağlıkla...

Yaa sence ben tetanoz aşısı için geç mi kaldım? doktorumun tavsiye ettiği hafta değil de diğer hafta pazartesi gitmiş olcam aşıya :/

geç diye birşey yok tetanozda ben ilk hamileliğimde dr. sağlık ocağında öğrenir diye önemsememişki ben s.ocağına da gitmiyordum 7 ayda aklımıza geldi o zaman oldum 18. haftadan itibaren yapılmaya başlanıyor ama süresi yok yani hemşire arkadaşım hareketlerinin başlaması bekliyoruz demişti tetanoz için...

selam kızlaar dün doktora gittik herşey çok düzgün sadece idrar yollarında enfeksiyon varmış az miktarda ilaç verdi doktorumuz kullancam bakalım. herkese iyi günleer

Gecmis olsun canim, dikkat et kendine su icmeyi ihmal etme canim.

Geeellldiiimmmmmm...

Erkek kesinlesti.. Saglikli masallah topac gibi :)))

Cooook buyumus yavrucuum..

Artik erkek krsinlestigine gore alisveris baslasin diiimii ama :))))

maşallah tosuncuguma, ben alisveris yapamiyorum eşim musade etmiyor

Maşallah manken gibi kizimiz var tu tu tu

Tekrardan gecmis olsun canim dualarimiz seninle. İyi haberlerini bekliyoruz.

Hayirli ugurlu olsun oglusumuzun cicileri, cok yakisacagindan eminim. Esime de gosterdim begendi biz de alalim dedim sonra aliriz dedi 6. Aydan once a lın maz mış. Uzuluyorum hep.

merhaba kızlar..16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim normalde 2 mayıs doğum tarihim ama doktorum 20 nisan dedi 2.gebeliğim kızım var kızlarım olacak :)

Merhabalar, hosgeldin aramiza, oh ne guzel ne senlikli uc kizli bir ev olacak :)

kizlar iki gundur sag kasigimda bi agri var, oturup kalkarken hissediyorum ozellikle gerildiginde yani sanirim, neden olabilir. ciddi bisey degildir dimi?

Gecmis olsun canim vucudumuz geriliyor tahminimce bu yuzden batmalar oluyor.

Hayirli ugurlu olsun minik prensesimiz canim. Dusundugunuz bir isim var mi?

geçen aylarda mllupa ya üye olmuştum ve dün bir paket geldi içinde nivea ıslak mendil-süt artımuran bitki çayı-şampuan ve v.şam.numunesi var ve 10 tane sanırım nivea ürünlerinden ve huggies bez için %20-30 indirim çekleri var hemen üye olun ...anladığım kadarıyla doğum sonrasına kadar yollayacaklarmış böyle bir de hamilelikte dönemini anlatan bi kitapçık vardı ...

vee birde ben çatlaklara karşı önlem olarak yağlanmaya başladım..ilk hamileliğimde 5.aydan sonra başlamıştım ve faydasını görmüştüm sadece sağ ve sol yanda 2 çizik minik çatlak olmuştu(karnınızın kaşınmaya başlaması yeterli yağa başalmak için)o zaman bedem yağı kullanmıştım hem kötü kokuyordu hemde giyside iz bırakıyordum her akşam yağlanıp eski bi penye giyim bi saat vucudun emmesini bekiliyordum,şimdi ise niveanın bebe yağını aldım,hem çok güzel kokuyo hemde çamaşıra iz bırakmıyor....göbeğe yanlara göğüslere isteyen arkaya doğru kalçaya doğru da sürebilir.Aklıma geldi paylaşayım istedim.

canım ya paylaştığın çok iyi oldu sağol:) bende daha karar veremedim çatlaklar için birşey kullanıp kullanmamaya kız kardeşim ve ablam birşey kullanmana gerek yok diyorlar onlar hiç birşey kullanmamışlar ve çatlaklarıda olmamış olacağı varsa olur diyorlar ama acıkcası ben işimi şansa bırakmak istemiyorum tatlı badem yağı alıp kullanmaya başlıyayım diyordum şimdi sende badem yağının kullanımı zor diyorsun.peki faydasını görmüşmüydün badem yağının

İyi akşamlar..
artık göbeğim büyümeye başladı.. düşük bel olmayan pantolonlarım artık olmuyor.. hamile pantolonlarının da en küçük bedenlerini deniyorum ama çuval giymiş gibi oluyorum.. ne yapacağım yardım edin nerden bulucam bana olan bir pantolonu???

kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.

Ben de uye olmustum ama henuz bir paket gelmedi.

Mevcut pantolonlarini terziye verip hamile pantolonuna donusturtebilirsin

Elif ismi tek basina cok guzel bir isim bence tatlim. Eşinin koymak istedigi isim nedir?

Evet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra

benim fikrim, elif buket :)

Evet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra
canım daha çok var acele etme bende hiç bişey almadım daha 6. aydan sonra almaya başalyacağım inşallah...

kızlar bazıları gyno ferroyu aç karnına kullanıyormuş. bana doktor tok dedi, prospektüsü okudum aç veya tok herhangi bişey yazmıyo... bu arada ben 12. haftamdan beri gyno ferro, decavit ve magnorm isimli ilaçları kullanıyorum. biraz fazla oldu gibi geliyo ama 10 gün önce gittim doktora devam et dedi. sizler ne durumdasınız?

Elif ismi tek basina cok guzel bir isim bence tatlim. Eşinin koymak istedigi isim nedir?

eşim İkra ve Mina arasında karar veremiyor birde ailenin ilk kız torunu olucak ALLAH nasip ederse o sebeple herkes bir isim söylüyor bende kimseyi kırmak istemiyorum bakalım napacağım seninde söylediği gibi Elif tek başına çok güzel ama biz mecburen iki isim koyacağız

seni çok iyi anlıyorum canım erkekler bize göre daha katı,benim eşimde 8. ayıma girerken bile alışverişe karşıydı;dilinde sürekli''doğmamış çocuğa don biçilmezmiş'' vardı ve ben her duyduğumda ağlamak isterdim (
arada çok çok beğendiğin birşey görürsen al tabi ama mümkün olduğunca geç başla ihtiyaç listesi hazırlayıp alışveriş yapmaya (
hevesin kırılmasın hemen,almaya başlamadan önce ön araştırma turuna çık;nerede ne var? kaç lira?benzer ürünlerin fiyatları ne?tadını çıkararak gez bunları belirle önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…