sağlıkla gelsin inşallah prensesinherkese iyi akşamlar 20 haftanın sonunda bebişimiz kız olacağını nihayet öğrenebildim artık bebişim yerine kızım diyeceğim beliriszlik çok kötüydü öğrenmem süper oldu çok sevinçliyim şimdi de isim bulma telaşına girdim bulunca da kızım yerine adını söylerim artık Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin
Arkadaşlar yarın tetanoz aşısı vurdurcam aç mı gitmem gerekiyor sağlık ocağına? bilgisi olan var mı?
hayıırrrr....yok öle bi şart...
rahmin büyüyor ondan yürüdkçe geçer ama ani kalkma bazen resmen yırtılıyor gibi oluyor korkulacak bişey değil..kizlar iki gundur sag kasigimda bi agri var, oturup kalkarken hissediyorum ozellikle gerildiginde yani sanirim, neden olabilir. ciddi bisey degildir dimi?
işte oğluşumun ilk cicicleri
Yaa sence ben tetanoz aşısı için geç mi kaldım? doktorumun tavsiye ettiği hafta değil de diğer hafta pazartesi gitmiş olcam aşıya :/
selam kızlaar dün doktora gittik herşey çok düzgün sadece idrar yollarında enfeksiyon varmış az miktarda ilaç verdi doktorumuz kullancam bakalım. herkese iyi günleer
Geeellldiiimmmmmm...
Erkek kesinlesti.. Saglikli masallah topac gibi :)))
Cooook buyumus yavrucuum..
Artik erkek krsinlestigine gore alisveris baslasin diiimii ama :))))
saat 11 de kontrolümüze gittik yanımızda teyzeleride geldi ilk kez gördüler kıpır kıpır çok sevindilerkızım çok tatlı yaa yerim ben onuuu 400 gr olmuş gayet iyi gelişimi dedi.bacak kemiği uzun dedi annesine çekmiş uzun bacaklı kızım benim kalsiyum yazdı günde 1defa iç dedi böyle bizdeki haberler
kızlarr kusura bakmayın tek tek alıntı yapamayacağım. hepinize teşekkür ederim ilginiz ve güzel dilekleriniz için.
ben yatabildiğim kadar yatıyorum tabi oğlumla ilgilenmek dışında evle ilgili her şeyi eşim yapıyor. sadece kuzum bu ara bana çok düşkün mecburen onunla oynuyorum falan ama hep yattığım yerden. maalesef sancılarım devam ediyor. özellikle bugün karnım sürekli sertleşti durdu. korkuyorum bi yandan. çünkü bebeğim uzun süre hiç hareket etmiyor. tam artık benim elim ayağım kesiliyor korkudan minicik bi pıt pıt geliyor. gerçi ondan da çok bişey bekleyemiyorum çünkü kasılmalar rahmimi resmen kum saati şekline getirmiş bebğimin hareket alanı çok kısıtlı.
iyi bir doktor ismi aldım ama ulaşamadım maalesef yarın da tatil( pzt. erkenden ulaşıp durumun aciliyetini belirtip randevu alacağım inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim. laterne canım sanırım sen sormuştun kan ve idrar tahlilim hep temiz ama her ihtimale yani enfeksiyona karşı antibiyotik alıyorum.
derineser canım gözün aydın. çok sevindim sonuçların güzel çıkmış.
tansiyon sorunu bende de var bu arada kızlar en normali 8/5 bazen daha da düşüyor ayakta duramaz oluyorum hep tuzlu şeyler bi de maden suyu önerdi doktorum.
yüksek_voltaj; çok şaşırdım kırıkkalede oturdum diyince nedense :)) özel doktora gidiyorum canım muayenehanesine. tekin kale adı. duymuşsundur sanırım.
kadın doğuma bunda hiç gitmedim ilk doğumu orda yapmıştım ama çok ilgilenmiyorlar uzun süre beklemek gerekiyor. doktorumuzdan memnunuz diye bunda direkt tekin kaleyle başladım. hiçte hastaneye gitmedim çünkü çok yoruluyordum hastanede.
ankarada da atatürk iyi ama benim git gel vaktim olmadığı için özel muayenehanesine gidebileceğim bir doktor buldum riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım ptesi gideceğiz sanırım.
tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın
kızlar bakın bu sabah oğluşuma neler aldım
http://www.trendyol.com/Takim-Beyaz-0119BE--3-Ay-/UrunDetay/0/1859635
http://www.trendyol.com/Tulum-Krem-Mavi-8027KRMA/UrunDetay/11788/1859846
merhaba kızlar..16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim normalde 2 mayıs doğum tarihim ama doktorum 20 nisan dedi 2.gebeliğim kızım var kızlarım olacak :)
kizlar iki gundur sag kasigimda bi agri var, oturup kalkarken hissediyorum ozellikle gerildiginde yani sanirim, neden olabilir. ciddi bisey degildir dimi?
herkese iyi akşamlar 20 haftanın sonunda bebişimiz kız olacağını nihayet öğrenebildim artık bebişim yerine kızım diyeceğim beliriszlik çok kötüydü öğrenmem süper oldu çok sevinçliyim şimdi de isim bulma telaşına girdim bulunca da kızım yerine adını söylerim artık Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin
Amaaan gelir mı o zamanben yarın gidem de kızımı görem bari
Haydi hayırlı haberler le bakalim
geçen aylarda mllupa ya üye olmuştum ve dün bir paket geldi içinde nivea ıslak mendil-süt artımuran bitki çayı-şampuan ve v.şam.numunesi var ve 10 tane sanırım nivea ürünlerinden ve huggies bez için %20-30 indirim çekleri var hemen üye olun ...anladığım kadarıyla doğum sonrasına kadar yollayacaklarmış böyle bir de hamilelikte dönemini anlatan bi kitapçık vardı ...
vee birde ben çatlaklara karşı önlem olarak yağlanmaya başladım..ilk hamileliğimde 5.aydan sonra başlamıştım ve faydasını görmüştüm sadece sağ ve sol yanda 2 çizik minik çatlak olmuştu(karnınızın kaşınmaya başlaması yeterli yağa başalmak için)o zaman bedem yağı kullanmıştım hem kötü kokuyordu hemde giyside iz bırakıyordum her akşam yağlanıp eski bi penye giyim bi saat vucudun emmesini bekiliyordum,şimdi ise niveanın bebe yağını aldım,hem çok güzel kokuyo hemde çamaşıra iz bırakmıyor....göbeğe yanlara göğüslere isteyen arkaya doğru kalçaya doğru da sürebilir.Aklıma geldi paylaşayım istedim.
geçen aylarda mllupa ya üye olmuştum ve dün bir paket geldi içinde nivea ıslak mendil-süt artımuran bitki çayı-şampuan ve v.şam.numunesi var ve 10 tane sanırım nivea ürünlerinden ve huggies bez için %20-30 indirim çekleri var hemen üye olun ...anladığım kadarıyla doğum sonrasına kadar yollayacaklarmış böyle bir de hamilelikte dönemini anlatan bi kitapçık vardı ...
vee birde ben çatlaklara karşı önlem olarak yağlanmaya başladım..ilk hamileliğimde 5.aydan sonra başlamıştım ve faydasını görmüştüm sadece sağ ve sol yanda 2 çizik minik çatlak olmuştu(karnınızın kaşınmaya başlaması yeterli yağa başalmak için)o zaman bedem yağı kullanmıştım hem kötü kokuyordu hemde giyside iz bırakıyordum her akşam yağlanıp eski bi penye giyim bi saat vucudun emmesini bekiliyordum,şimdi ise niveanın bebe yağını aldım,hem çok güzel kokuyo hemde çamaşıra iz bırakmıyor....göbeğe yanlara göğüslere isteyen arkaya doğru kalçaya doğru da sürebilir.Aklıma geldi paylaşayım istedim.
İyi akşamlar..
artık göbeğim büyümeye başladı.. düşük bel olmayan pantolonlarım artık olmuyor.. hamile pantolonlarının da en küçük bedenlerini deniyorum ama çuval giymiş gibi oluyorum.. ne yapacağım yardım edin nerden bulucam bana olan bir pantolonu???
kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.
benim fikrim, elif buket :)kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.
canım daha çok var acele etme bende hiç bişey almadım daha 6. aydan sonra almaya başalyacağım inşallah...Evet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra
Elif ismi tek basina cok guzel bir isim bence tatlim. Eşinin koymak istedigi isim nedir?
seni çok iyi anlıyorum canım erkekler bize göre daha katı,benim eşimde 8. ayıma girerken bile alışverişe karşıydı;dilinde sürekli''doğmamış çocuğa don biçilmezmiş'' vardı ve ben her duyduğumda ağlamak isterdimEvet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?