kızlarr kusura bakmayın tek tek alıntı yapamayacağım. hepinize teşekkür ederim ilginiz ve güzel dilekleriniz için.
ben yatabildiğim kadar yatıyorum tabi oğlumla ilgilenmek dışında evle ilgili her şeyi eşim yapıyor. sadece kuzum bu ara bana çok düşkün mecburen onunla oynuyorum falan ama hep yattığım yerden. maalesef sancılarım devam ediyor. özellikle bugün karnım sürekli sertleşti durdu. korkuyorum bi yandan. çünkü bebeğim uzun süre hiç hareket etmiyor. tam artık benim elim ayağım kesiliyor korkudan minicik bi pıt pıt geliyor. gerçi ondan da çok bişey bekleyemiyorum çünkü kasılmalar rahmimi resmen kum saati şekline getirmiş bebğimin hareket alanı çok kısıtlı.
iyi bir doktor ismi aldım ama ulaşamadım maalesef yarın da tatil( pzt. erkenden ulaşıp durumun aciliyetini belirtip randevu alacağım inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim. laterne canım sanırım sen sormuştun kan ve idrar tahlilim hep temiz ama her ihtimale yani enfeksiyona karşı antibiyotik alıyorum.
derineser canım gözün aydın. çok sevindim sonuçların güzel çıkmış.
tansiyon sorunu bende de var bu arada kızlar en normali 8/5 bazen daha da düşüyor ayakta duramaz oluyorum hep tuzlu şeyler bi de maden suyu önerdi doktorum.
yüksek_voltaj; çok şaşırdım kırıkkalede oturdum diyince nedense :)) özel doktora gidiyorum canım muayenehanesine. tekin kale adı. duymuşsundur sanırım.
kadın doğuma bunda hiç gitmedim ilk doğumu orda yapmıştım ama çok ilgilenmiyorlar uzun süre beklemek gerekiyor. doktorumuzdan memnunuz diye bunda direkt tekin kaleyle başladım. hiçte hastaneye gitmedim çünkü çok yoruluyordum hastanede.
ankarada da atatürk iyi ama benim git gel vaktim olmadığı için özel muayenehanesine gidebileceğim bir doktor buldum riskli gebeliklerde uzmanmış bakalım ptesi gideceğiz sanırım.
tekrar teşekkür ederim kendinize iyi bakın
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olsun hepimize
cumartesi dörtlü test sonucumuzu aldık Allah'a şükür iyi çıktı kızımla büyümeye devam ediyoruz
hepimiz izin güzel bir gün olsun
günaydınlarrr,
bugün mide yanması tavan yaptı bende; o kadar ki kusacak gibi oluyorum. ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım. nasıl geçirebilirim bilen var mı? doktorum sadece çok normaldir; az az sık sık ye dedi geçti; ilaç zaten vermedi. yanıyorummmmmmmmmmmmmm!!!!
günaydın güzel anneler iki gün yattım gezdim kanu araştırması yaptım geldim sonunda oda takımı değil park yatak almaya karar verdim ayrıca çoğı şeyi netten alacağım mağazalarda ki fiyatlarla netteki fiyatlar arasında uçurum var hemde aynı ürün yarın benimde doktor kontrolüm var kızlar dua edin bana
Günaydın kızlar.Burda saat 09.04 :) Bugün doktora gideceğim.Umarım hayırlı haberlerle gelirim...
günaydın herkese mutlu ve güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
dün oğlum geldi bodrumdan bide deli gibi alışveriş yaptım ama kendime eşime ve oğluma aldık bebiş abisinin küçüklerini giycek nasılolsahafta sonumuz güzel geçti yani
4 test nasıl oluyor cnm detaylı ultrasonmu
geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam kızlar doktordan geldim.Kanımda enfeksiyon çıktı yarın gideceğim kanımı alıp dezenfekte edip geri vereceklermiş. Üstelik 3 kere yapmak zorundaymışımZaten yarı azerice yarı türkçe anlaşmaya çalışıyoruz doktorla :)
Grip geçirmiştim bebeğe yansımış işte
Bu arada KIZmış... ama mutsuzum kanımda enfeksiyon çıktı ya...tam kesenin yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?