2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım, allah kolaylık versin. okuyunca halime şükrettim vallahi. dayanmaya çalış canım.dualarımız seninle

Günaydın kızlar.Burda saat 09.04 :) Bugün doktora gideceğim.Umarım hayırlı haberlerle gelirim...

Günaydın anneleer inşallah herkes huzurludur olmayanlar da huzur bulur inşallaah amin

günaydın güzel anneler hayırlı haftalar olsun hepimize :)

günaydın güzel anneler iki gün yattım gezdim kanu araştırması yaptım geldim sonunda oda takımı değil park yatak almaya karar verdim ayrıca çoğı şeyi netten alacağım mağazalarda ki fiyatlarla netteki fiyatlar arasında uçurum var hemde aynı ürün yarın benimde doktor kontrolüm var kızlar dua edin bana

günaydın herkese mutlu ve güzel bir hafta olsun inşallah hepimize

dün oğlum geldi bodrumdan bide deli gibi alışveriş yaptım ama kendime eşime ve oğluma aldık bebiş abisinin küçüklerini giycek nasılolsa hafta sonumuz güzel geçti yani

günaydın güzel anneler güzel bir hafta olsun hepimize
cumartesi dörtlü test sonucumuzu aldık Allah'a şükür iyi çıktı kızımla büyümeye devam ediyoruz
hepimiz izin güzel bir gün olsun

günaydınlarrr,

bugün mide yanması tavan yaptı bende; o kadar ki kusacak gibi oluyorum. ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım. nasıl geçirebilirim bilen var mı? doktorum sadece çok normaldir; az az sık sık ye dedi geçti; ilaç zaten vermedi. yanıyorummmmmmmmmmmmmm!!!!

Canım ben yandikca bir yudum soğuk süt iciyorum bana bu iyi geldi. Doktor gaviskon şurup verdi yanma için ise yaramadı

Günaydın kızlar.Burda saat 09.04 :) Bugün doktora gideceğim.Umarım hayırlı haberlerle gelirim...

güle güle gidin bebişlere doya doya bakın ve güzel haberler ile dönün inşallah

hadi gözün aydın tatlım,erken gelmişler

sedagg tatlım nasılsın?nereleri gezdin hafta sonu?
mağazalarda beğendiğin şeylerin tam adına bak internetten aynısını uygun fiyata al;bilmediğin markalara karşı dikkatli ol

Selam kızlar doktordan geldim.Kanımda enfeksiyon çıktı yarın gideceğim kanımı alıp dezenfekte edip geri vereceklermiş. Üstelik 3 kere yapmak zorundaymışım Zaten yarı azerice yarı türkçe anlaşmaya çalışıyoruz doktorla :)
Grip geçirmiştim bebeğe yansımış işte
Bu arada KIZmış... ama mutsuzum kanımda enfeksiyon çıktı ya...tam kesenin yanında..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin
kızın için tebrik ederim,sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…