Evet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra
canım ben de gynoferon kullanıyorum ve aç karnına alıyorum.. senin ki gyno ferro yani farklı..kızlar bazıları gyno ferroyu aç karnına kullanıyormuş. bana doktor tok dedi, prospektüsü okudum aç veya tok herhangi bişey yazmıyo... bu arada ben 12. haftamdan beri gyno ferro, decavit ve magnorm isimli ilaçları kullanıyorum. biraz fazla oldu gibi geliyo ama 10 gün önce gittim doktora devam et dedi. sizler ne durumdasınız?
kızlar bazıları gyno ferroyu aç karnına kullanıyormuş. bana doktor tok dedi, prospektüsü okudum aç veya tok herhangi bişey yazmıyo... bu arada ben 12. haftamdan beri gyno ferro, decavit ve magnorm isimli ilaçları kullanıyorum. biraz fazla oldu gibi geliyo ama 10 gün önce gittim doktora devam et dedi. sizler ne durumdasınız?
kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.
canım ben de gynoferon kullanıyorum ve aç karnına alıyorum.. senin ki gyno ferro yani farklı..
gynoferon ve magnorm kullanıyorum sadece;folik asitten sonra bunlara geçtik başka bşy vermedi...
gynoferon demir+b12+folik asit içeriyor,magnorm magnezyum..canımya benim doktor bana folik asitten sonra decavit verdi progestan düşük riskim olduğundan başından beri var...gynoferon ve magnorm bunlar niçin kullanılıyor?
canım Elif güzel bir isim ve tanığım Elifler de gayet mülayim güleç ve tatlı kızlar :)
Elif tek başına eşinin içine sinmediyse ve istiyorsa ikinci isim koysun;sonuçta ikinizin de kızı ve ortak bir isim seçemediyseniz ayrı ayrı isim koymanız gayet makul
kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.
Ni yey miş o?Hayirli ugurlu olsun oglusumuzun cicileri, cok yakisacagindan eminim. Esime de gosterdim begendi biz de alalim dedim sonra aliriz dedi 6. Aydan once a lın maz mış.
benimde ünv den arkadaşım var ismi Elif ve mükemmel diyebileceğim bir karaktere sahip çok isterdim onun gibi bir kızım olsun ve kızım olacağını öğrendim dedim kızımın adı Elif olacak Elife benzesin birde 2. isim olarak Eylül dedim biz eşime eylülde tanıştık eylülde evlendik mutluluğumuz eylülde başladı bizim minik prensesimiz ise daha ayrı bir mutluluk katacak bize o nedenle prensesimizin ismi Elif Eylül
İnan bana canım tevafuk oldu. Bende tam bugün bunu söyleyecektim. Bakara suresinin ilk 5 ayeti :)
Elif lâm mîm..... Bu bekleme süresinde dilenen dilekler kabul olunur :) çok kez denedim :)
İsim konusunda birşey söylemek ne kadar doğru bilemem.Sonuçta beraber karar vermelisiniz ikinizinde huzuru için.Eşinin sevmediği bir isim olabilir.Ben oğluma yusuf ismini rüyamda bile koy diye söyledikleri halde koyamadım.Eniştesinin adı diye istemedi eşim.
Daha çok erken,bir kaç şiir falan vardı eşine okutsan ısınabilir belki.
"Elif lam mim günahkar titrek ellerim"....
"Elif gibi yalnızım,ne esrem var,ne ötrem".....
"Bir Elif miktarı sus"......
Gibi...
Adıyla yaşasın,sağlıkla gelsin prenses
kızlar bazıları gyno ferroyu aç karnına kullanıyormuş. bana doktor tok dedi, prospektüsü okudum aç veya tok herhangi bişey yazmıyo... bu arada ben 12. haftamdan beri gyno ferro, decavit ve magnorm isimli ilaçları kullanıyorum. biraz fazla oldu gibi geliyo ama 10 gün önce gittim doktora devam et dedi. sizler ne durumdasınız?
eşim İkra ve Mina arasında karar veremiyor birde ailenin ilk kız torunu olucak ALLAH nasip ederse o sebeple herkes bir isim söylüyor bende kimseyi kırmak istemiyorum bakalım napacağım seninde söylediği gibi Elif tek başına çok güzel ama biz mecburen iki isim koyacağız
seni çok iyi anlıyorum canım erkekler bize göre daha katı,benim eşimde 8. ayıma girerken bile alışverişe karşıydı;dilinde sürekli''doğmamış çocuğa don biçilmezmiş'' vardı ve ben her duyduğumda ağlamak isterdim(
arada çok çok beğendiğin birşey görürsen al tabi ama mümkün olduğunca geç başla ihtiyaç listesi hazırlayıp alışveriş yapmaya(
hevesin kırılmasın hemen,almaya başlamadan önce ön araştırma turuna çık;nerede ne var? kaç lira?benzer ürünlerin fiyatları ne?tadını çıkararak gez bunları belirle önce
herkese iyi akşamlar 20 haftanın sonunda bebişimiz kız olacağını nihayet öğrenebildim artık bebişim yerine kızım diyeceğim beliriszlik çok kötüydü öğrenmem süper oldu çok sevinçliyim şimdi de isim bulma telaşına girdim bulunca da kızım yerine adını söylerim artık Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin
geçen aylarda mllupa ya üye olmuştum ve dün bir paket geldi içinde nivea ıslak mendil-süt artımuran bitki çayı-şampuan ve v.şam.numunesi var ve 10 tane sanırım nivea ürünlerinden ve huggies bez için %20-30 indirim çekleri var hemen üye olun ...anladığım kadarıyla doğum sonrasına kadar yollayacaklarmış böyle bir de hamilelikte dönemini anlatan bi kitapçık vardı ...
vee birde ben çatlaklara karşı önlem olarak yağlanmaya başladım..ilk hamileliğimde 5.aydan sonra başlamıştım ve faydasını görmüştüm sadece sağ ve sol yanda 2 çizik minik çatlak olmuştu(karnınızın kaşınmaya başlaması yeterli yağa başalmak için)o zaman bedem yağı kullanmıştım hem kötü kokuyordu hemde giyside iz bırakıyordum her akşam yağlanıp eski bi penye giyim bi saat vucudun emmesini bekiliyordum,şimdi ise niveanın bebe yağını aldım,hem çok güzel kokuyo hemde çamaşıra iz bırakmıyor....göbeğe yanlara göğüslere isteyen arkaya doğru kalçaya doğru da sürebilir.Aklıma geldi paylaşayım istedim.
işte oğluşumun ilk cicicleri
ben gynoferon kullanıyorum;sabah uyanınca aç karnına içip 1 saate yakın bşy yemiyorum.. yada sabaha karşı uyandığımda 4-5 gibi içip tekrar yatıyorum,uyandığımda kahvaltı için beklemek zorunda kalmıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?