2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Evet belki hakli olabilir ama ilk bebegimiz ve cok hevesliyim bu hevesimi kirmasa da olur, olculu aldiktan sonra

Evet sende haklısın canım siz en azından isim konusunu netleştirmişsiniz biz daha onu bile başaramadık::))) Bizimde ilk bebeğimiz bizde henüz hiçbirşey almadık benimde annem erken diyor ama kendiside ufak ufak başlamış :))

canım ben de gynoferon kullanıyorum ve aç karnına alıyorum.. senin ki gyno ferro yani farklı..
gynoferon ve magnorm kullanıyorum sadece;folik asitten sonra bunlara geçtik başka bşy vermedi...

ben şuan sadece decavit ve düşük riskim olduğu için progestan kullanıyorum

canım Elif güzel bir isim ve tanığım Elifler de gayet mülayim güleç ve tatlı kızlar :)
Elif tek başına eşinin içine sinmediyse ve istiyorsa ikinci isim koysun;sonuçta ikinizin de kızı ve ortak bir isim seçemediyseniz ayrı ayrı isim koymanız gayet makul

canım ben de gynoferon kullanıyorum ve aç karnına alıyorum.. senin ki gyno ferro yani farklı..
gynoferon ve magnorm kullanıyorum sadece;folik asitten sonra bunlara geçtik başka bşy vermedi...

canımya benim doktor bana folik asitten sonra decavit verdi progestan düşük riskim olduğundan başından beri var...gynoferon ve magnorm bunlar niçin kullanılıyor?

Hayirli ugurlu olsun minik prensesimiz canim. Dusundugunuz bir isim var mi?[/QUOTE]

çok sağol canım ya kesinleştirdiğimiz bir isim yok şimdilik prensesim diyorum ama dünden beride sürekli isim düşünüyorum Dicle düşündüm farklı geldi ama bakalım aslında dini bir isimde olsun istiyorum insan kendi kızı olunca hiç bir ismi beğenmiyor zaten bir tane isimde karar kılarsam tutamam yazarım hemen varsa tavsiyeleriniz çok iyi olur

benimde ünv den arkadaşım var ismi Elif ve mükemmel diyebileceğim bir karaktere sahip çok isterdim onun gibi bir kızım olsun ve kızım olacağını öğrendim dedim kızımın adı Elif olacak Elife benzesin birde 2. isim olarak Eylül dedim biz eşime eylülde tanıştık eylülde evlendik mutluluğumuz eylülde başladı bizim minik prensesimiz ise daha ayrı bir mutluluk katacak bize o nedenle prensesimizin ismi Elif Eylül

İnan bana canım tevafuk oldu. Bende tam bugün bunu söyleyecektim. Bakara suresinin ilk 5 ayeti :)
Elif lâm mîm..... Bu bekleme süresinde dilenen dilekler kabul olunur :) çok kez denedim :)

İsim konusunda birşey söylemek ne kadar doğru bilemem.Sonuçta beraber karar vermelisiniz ikinizinde huzuru için.Eşinin sevmediği bir isim olabilir.Ben oğluma yusuf ismini rüyamda bile koy diye söyledikleri halde koyamadım.Eniştesinin adı diye istemedi eşim.
Daha çok erken,bir kaç şiir falan vardı eşine okutsan ısınabilir belki.
"Elif lam mim günahkar titrek ellerim"....

"Elif gibi yalnızım,ne esrem var,ne ötrem".....

"Bir Elif miktarı sus"......
Gibi...
Adıyla yaşasın,sağlıkla gelsin prenses

Hayirli ugurlu olsun oglusumuzun cicileri, cok yakisacagindan eminim. Esime de gosterdim begendi biz de alalim dedim sonra aliriz dedi 6. Aydan once a lın maz mış.
Ni yey miş o?
Allah Allaaah
İyide hadi 6 aylık doğacak allah esirgesinhıh
hevesin için bir iki alabilirdi.Şimdiye kadar durdun canım alacağı sırada "hevesim kalmadı ki "de

Benim tanıdığım Elif isminde birtek kuzenim oldu gercekten oda mükemmel evet evet bencede ELİF harika bir isim bu arada sizin ikinci isim ve anlamlı olan Eylül de güzel Elif Eylül kulağada çok hoş geliyor.mutluluğunuz daim olsun:))

voltajım her zamanki gibi harikasın ELİF LAM MİM bekleme süresi olduğunu ve bekleme süresinde duaların kabul olduğunu hiç duymamıştım sayende yeni birşey öğrendim ::))benimki tamamen tesadüf yani ALLAH ın bana bir lütfu ben 10 yıllık evli biri olarak yaşadığımız heycan ve mutluluğu tahmin ediyorsundur.Bu arada eşimle Elif konusunda hemfikir olacağımızada inanıyorum kıyamaz bana o biliorum bunu 2.ismide eşime bıraktım bakalım ne diyecek:))

Selam arkadaşlar,

Öncelikle bir şey sormak istiyorum burada yazdığım yazılara gelen cevapları direk görme şansım var mı?

Allah hepimize sağlık sıhhat versin sıkıntıda olanların sıkıntıların gidersin inşallah. Ben bu aralar doğum olayını araştırıyorum sezaryan ve normal doğum. Her şeyi bilinçli yaşamak lazım bakalım hangi durumla karşılaşacağız. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.

gyno ferroyu eczacı tok karna al demişti doktor aç karna al dedi eleviiti ise tok karna alıyorum. bugünlerde bazen almayı unutuyorum ama önemsemiyorum çünkü artık istediğim herşeyi yiyebiliyorum. magnezyuma başlamadık henüz ama cuma gecesi ilk kez bacağıma kramp girdi yani başlamam yakın gibi

kızım olsa idi mina koyacaktım ama elif ismini de çok severim. kız bebeğe isim koymak bence daha kolay. ben bir kaç alternetif belirleyip doğumdan sonra bebeğe bakıp karar vereceğim.oğluşumu görünce isme karar vermek daha kolay olur diye düşünüyorum. eşimle hala ortak bir karar alamadık

ben de kendi kendime hep aynı şeyi söylüyorum ama her dışarı çıktığımda bir patikli pantolon veya bir body almış oluyorum. allahtan işyeri yoğunda netten alışverişe baaşlamadım.

kutlarım canım, bayağı beklemişsin cinsiyet için. güle güle büyüt prensesi.

haber verdiğin için teşekkürler. hamile bir arkadaşım milupanın granül rezene çayını önermişti. bir ara onu alacağım gaz problemi için.

ben de aynı şekilde kullanıyorum, hatta akşam geç yatacaksam ve acıkmaya başlamışsam geceden alıp yatıyorum.
eğer zamanında alamamışsam aldıktan yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum. evden aç çıkamıyorum, vitamin yüzünden sabahları çok aç uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…