Selam kızlar doktordan geldim.Kanımda enfeksiyon çıktı yarın gideceğim kanımı alıp dezenfekte edip geri vereceklermiş. Üstelik 3 kere yapmak zorundaymışımZaten yarı azerice yarı türkçe anlaşmaya çalışıyoruz doktorla :)
Grip geçirmiştim bebeğe yansımış işte
Bu arada KIZmış... ama mutsuzum kanımda enfeksiyon çıktı ya...tam kesenin yanında..
laternecim benim detaylı usg için haftaya çarşamba randevum var..
22 haftada yapılıyormus..sen yaptırıcakmısın..
günaydınlarrr,
bugün mide yanması tavan yaptı bende; o kadar ki kusacak gibi oluyorum. ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamamıştım. nasıl geçirebilirim bilen var mı? doktorum sadece çok normaldir; az az sık sık ye dedi geçti; ilaç zaten vermedi. yanıyorummmmmmmmmmmmmm!!!!
eşim İkra ve Mina arasında karar veremiyor birde ailenin ilk kız torunu olucak ALLAH nasip ederse o sebeple herkes bir isim söylüyor bende kimseyi kırmak istemiyorum bakalım napacağım seninde söylediği gibi Elif tek başına çok güzel ama biz mecburen iki isim koyacağız
seni çok iyi anlıyorum canım erkekler bize göre daha katı,benim eşimde 8. ayıma girerken bile alışverişe karşıydı;dilinde sürekli''doğmamış çocuğa don biçilmezmiş'' vardı ve ben her duyduğumda ağlamak isterdim(
arada çok çok beğendiğin birşey görürsen al tabi ama mümkün olduğunca geç başla ihtiyaç listesi hazırlayıp alışveriş yapmaya(
hevesin kırılmasın hemen,almaya başlamadan önce ön araştırma turuna çık;nerede ne var? kaç lira?benzer ürünlerin fiyatları ne?tadını çıkararak gez bunları belirle önce
Evet sende haklısın canım siz en azından isim konusunu netleştirmişsiniz biz daha onu bile başaramadık::))) Bizimde ilk bebeğimiz bizde henüz hiçbirşey almadık benimde annem erken diyor ama kendiside ufak ufak başlamış :))
canım ben de gynoferon kullanıyorum ve aç karnına alıyorum.. senin ki gyno ferro yani farklı..
gynoferon ve magnorm kullanıyorum sadece;folik asitten sonra bunlara geçtik başka bşy vermedi...
çok sağol canım ya kesinleştirdiğimiz bir isim yok şimdilik prensesim diyorum ama dünden beride sürekli isim düşünüyorum Dicle düşündüm farklı geldi ama bakalım aslında dini bir isimde olsun istiyorum insan kendi kızı olunca hiç bir ismi beğenmiyor zaten bir tane isimde karar kılarsam tutamam yazarım hemen varsa tavsiyeleriniz çok iyi olur
Ni yey miş o?
Allah Allaaah
İyide hadi 6 aylık doğacak allah esirgesinhıh
hevesin için bir iki alabilirdi.Şimdiye kadar durdun canım alacağı sırada "hevesim kalmadı ki "de
hadi gözün aydın tatlım,erken gelmişler
sedagg tatlım nasılsın?nereleri gezdin hafta sonu?
Mağazalarda beğendiğin şeylerin tam adına bak internetten aynısını uygun fiyata al;bilmediğin markalara karşı dikkatli ol
benimde bu perşembe olacak
heycanla o günü bekliyorum
benimde yarın olacak yawrumu göreceğim inş bişey çıkmaz
Günaydın hanımlar ben geldim...
Hafta sonum çok yoğun geçti.
Cumartesi evleri toparlarım,akşam görümcem geldiği için kayınvalideme geçtik.
Ev çok kalabalıkdı.Eşim zaten sürekli panik halinde.
Küçük çocuklar vardı bende oturuyordum.Ufaklık koltukdan inmeye çalışıyor bende önünde eşim bir panikledi.
Dikkat etmiyorsun kendine diyor.Sanki üzerime düşücek çocuk.
Sonra kuzenini aradı gelsenize dedi.Gelmezler diye.
Bak gelirler diyorum yok gelmez diyor.Karşıda oturuyorlar çünkü.
Neyse eve geçtik,hazırlandık yattık tam uyucaz kapı çaldı.
Dedim geldiler gördün mü?Halası kuzeni.Sonra annesi,ablası geldiler.
Çay demledim ama uyudum uyucam o moddayım.Saat artık gece yarısını geçmiş.
Eşim tamam yardım ediyor ama ne kadar olursa olsun yük bende.
Gece 3:30 da geri yattık.Halası kuzeni bizde kaldı.
Sabahda 9:30 da kalkıp kahvaltı hazırladım.Annesi ablasıda geldi.
Öğlende kalkdılar.Belimin agrısından duramadım.
Sonrada o yorgunlukla yatagımıza yattık uyumuşuz kocişle.
Tüm hafta sonum böyle geçti.
Neyseki bugun annemdeyiz ve orda kalıcaz.
Bacaklarımı uzatıp dinlenicem.
Siz neler yaptınız?
evet saol canım planlarda değişiklik oldu erken geldiler olsun iyi oldu gelmeleri özlemiştim
:)
Hosgeldin,sağlıklı gebelik ve dogum olsun.bizde 3 kiz bir erkegiz,sana nasil can yoldaşı olurlar:)
Grubumuzda 3. İkiz annesisin
günaydın güzel anneler iki gün yattım gezdim kanu araştırması yaptım geldim sonunda oda takımı değil park yatak almaya karar verdim ayrıca çoğı şeyi netten alacağım mağazalarda ki fiyatlarla netteki fiyatlar arasında uçurum var hemde aynı ürün yarın benimde doktor kontrolüm var kızlar dua edin bana
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olsun hepimize
cumartesi dörtlü test sonucumuzu aldık Allah'a şükür iyi çıktı kızımla büyümeye devam ediyoruz
hepimiz izin güzel bir gün olsun
Selam kızlar doktordan geldim.Kanımda enfeksiyon çıktı yarın gideceğim kanımı alıp dezenfekte edip geri vereceklermiş. Üstelik 3 kere yapmak zorundaymışımZaten yarı azerice yarı türkçe anlaşmaya çalışıyoruz doktorla :)
Grip geçirmiştim bebeğe yansımış işte
Bu arada KIZmış... ama mutsuzum kanımda enfeksiyon çıktı ya...tam kesenin yanında..
günaydın kızlar bu arada herkese
geçmişe göz atamadım daha keyifler yerindedir inşallah
ben ilk aşımı oldum bu sabah çok şükür şimdilik ağrı yok inşallahda olmaz:18::18::18:
hafta sonu oğluma beşik bakmaya gittik çok şükür aradığım ölçüde ve modelde bir şey buldum 8.ayında alırım artık işte beşiğimiz de bu
Eki Görüntüle 556415
canım bence süper idare etmişsin; ben olsam o çayı söylene söylene demler; bütün gece de somurtuk otururdum.
çıkmaz canım merak etme bebeğin gayet sağlıklı annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?