Netten alışveriş yaparken dikkatli ol canım.Birebir aynı marka olmasına dikkat et.
Gerçekden uygun fiyatlar var.Ama ben henüz alışveriş modunda değilim nedense.
Daha erken gibi geliyor.Bir kere başlarsam duramam gibi.
günaydın kızlar,
çok kötüyüm ben canım çok sıkkın, cuma günü okulda tam ayaktayken kasıklarım ve belimde inanılmaz bi ağrı hissettim tuvalete bi gittim 2 damla kahverengi leke, biraz da tuvalet kağıdına geldi, hemen doktoru aradım ve gittim, baktı ultrasondan bişe görünmüyo içerde, sadece bebeğin eşi biraz aşağıda ama o da bu haftalarda olabilir dedi.kanama olursa ara kanama olmadan geçen 3 günün sonunda normal yaşantına devam edebilirsin dedi, yatıyorum işte şimdi ama yarın işe gitmem lazım, aradım şimdi gidebilirsin dedi, tekrar bebeğin eşi aşağıdaymış onu sordum normal olur dedi, ama için hiç rahat d,iil yi,nede,
perşembe cuma okulda çok üzüldüm gelen bağırdı giden bağırdı benim de hatalı olduğum yerler vardı ama herkes de kendi haatsını benim üzerimden telafi etmeye çalıştı, bi de p.tesi çarşamba yoga yapmıştım bi de kabızlık vardı farkında olmadan ıkındıımmı bilmiyorum, bunlardan biri sebep olmuş olabilir herhalde, yoga da ne kadar iyi gelmişti halbuki ,bi de gribim cumadan beri, zaten halim yok, bebeğimin eşyalarını koklayıp koklayıp ağlıyorum, doktor da başından mı savdı beni ya, 3 gün az diilmi?bilmiyorum, ama bebeğimi hissettim c.tesi ve dün daha bugün duymadım, böle kabarcık gibi yavrm Allahım onu bana bağışla nolur
günaydın kızlar,
çok kötüyüm ben canım çok sıkkın, cuma günü okulda tam ayaktayken kasıklarım ve belimde inanılmaz bi ağrı hissettim tuvalete bi gittim 2 damla kahverengi leke, biraz da tuvalet kağıdına geldi, hemen doktoru aradım ve gittim, baktı ultrasondan bişe görünmüyo içerde, sadece bebeğin eşi biraz aşağıda ama o da bu haftalarda olabilir dedi.kanama olursa ara kanama olmadan geçen 3 günün sonunda normal yaşantına devam edebilirsin dedi, yatıyorum işte şimdi ama yarın işe gitmem lazım, aradım şimdi gidebilirsin dedi, tekrar bebeğin eşi aşağıdaymış onu sordum normal olur dedi, ama için hiç rahat d,iil yi,nede,
perşembe cuma okulda çok üzüldüm gelen bağırdı giden bağırdı benim de hatalı olduğum yerler vardı ama herkes de kendi haatsını benim üzerimden telafi etmeye çalıştı, bi de p.tesi çarşamba yoga yapmıştım bi de kabızlık vardı farkında olmadan ıkındıımmı bilmiyorum, bunlardan biri sebep olmuş olabilir herhalde, yoga da ne kadar iyi gelmişti halbuki ,bi de gribim cumadan beri, zaten halim yok, bebeğimin eşyalarını koklayıp koklayıp ağlıyorum, doktor da başından mı savdı beni ya, 3 gün az diilmi?bilmiyorum, ama bebeğimi hissettim c.tesi ve dün daha bugün duymadım, böle kabarcık gibi yavrm Allahım onu bana bağışla nolur
bende daha araştırma aşamasındayım yılbaşından sonra başlayacağım kısmetse
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?umarım herkes iyidir.geçmişi okumadım.
biz eşimin memleketindeyiz. şimdilik bir sorun yok.
sadece çok geç yatıyoruz
gün içinde gidip uzanamadığım için sırtım çok ağrıyor.
kayınvalidem bugün dedemin yanında refakatçı kalacak.
akşam gelicek. bugün rahatım yatıp yuvarlanıcam.
yemeğide dışarıdan söylicez. ohhh değmeyin keyfimize.
oğlum kıpır kıpır bazen yerinde durmuyor.
artık hareketlerini tam olarak hissedebiliyorum.
kayınvalidemin bulaşık makinası yok.
kayınbabama dertsize yazık bulaşık yıkamaktan yoruluyor diyor.
biz gitmeden bulaşık makinasıda alıcaklar.
yarında bana hamile kıyafeti almaya gidicez.
bişey alamadık sen beğenmiyorsun bizim aldıklarımızı
kendin seçersin diye bekledik dediler.iyi gibiyiz kayınvalidemlede laf falan vurdurmuyor.
çarşamba 3lü test sonucumuz çıkacak inşallah bir sorun yoktur.:18:
hiç yaptırmak istemiyordum nasıl olduysa kendimi kan verirken buldum.
sizler nasılsınız arkadaşlar?yeğenlerim iyi mi?
teşekkür ederim canımNetten alışveriş yaparken dikkatli ol canım.Birebir aynı marka olmasına dikkat et.
Gerçekden uygun fiyatlar var.Ama ben henüz alışveriş modunda değilim nedense.
Daha erken gibi geliyor.Bir kere başlarsam duramam gibi.
Sonucun temiz çıkmasına sevindim canım benim.
Benim doktorumda 3 lü yapmışdı sanırım 4 lüye gerek duymucak.
Çok geçmiş olsun canım.Üzme kendini.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Aldığın prenses haberinin tadını çıkar:)
Canım benim ben çok beğendim.
Oğluşum bir süre yatak odasında olucağı için bende böyle minik bir şey düşünüyorum.
Ama tabi benim fikrimden yok annemin fikri baskın olucak gibi beşiğini ben alcam diye tutturdu.
Gözü yükseklerde:)Artık hayırlısı.
günaydın kızlar,
teşekkür ederim canım
bana göre sanki mobilya hem daha sağlıklı hemde kullanışlı gibi
bütün masrafıda annen üstlendiğine göre bırak alsın
fiyatı çok uygun bunun 380 tl
ya kıpırtılarını hala hissedemiorum artık hissetmem lazım değilmi
Valla canım annem ben alcam diyor.
Erkek kardeşim paşanın beşiği benden diyor.
Annemede diyormuş ki anne şimdiden mama alıp biriktirsek mi ablama kolaylık olur :)
Hastaneden çıkarkenki bütün kıyafetlerini kardeşim alcakmış.
Kimse karışmasın diyor.Galatasaraylı takımla çıkıcakmış:)
Allahtan eşimde gslide sorun yaşamıyoruz o konuda:)
Kardeşim birde diyorki.Abla alışverişe ne zaman çıkıcaz?
Paşanın herşeyini alalım birlikde:)
Herkes çok hevesli çokkk.
Seçtiğini bende çok beğendim.
Annem bunun biraz daha büyüğünü düşünüyor.
Çekmeceli olsun diyor.İllede mobilya diyor.
Ben park beşik istiyordum.Annemede gösterdim fotolarını beğenmedi.
Bakalım artık kimseyi kırmak istemiyorum.
günaydın kızlar bu arada herkese
geçmişe göz atamadım daha keyifler yerindedir inşallah
ben ilk aşımı oldum bu sabah çok şükür şimdilik ağrı yok inşallahda olmaz:18::18::18:
hafta sonu oğluma beşik bakmaya gittik çok şükür aradığım ölçüde ve modelde bir şey buldum 8.ayında alırım artık işte beşiğimiz de bu
Eki Görüntüle 556415
Valla canım annem ben alcam diyor.
Erkek kardeşim paşanın beşiği benden diyor.
Annemede diyormuş ki anne şimdiden mama alıp biriktirsek mi ablama kolaylık olur :)
Hastaneden çıkarkenki bütün kıyafetlerini kardeşim alcakmış.
Kimse karışmasın diyor.Galatasaraylı takımla çıkıcakmış:)
Allahtan eşimde gslide sorun yaşamıyoruz o konuda:)
Kardeşim birde diyorki.Abla alışverişe ne zaman çıkıcaz?
Paşanın herşeyini alalım birlikde:)
Herkes çok hevesli çokkk.
Seçtiğini bende çok beğendim.
Annem bunun biraz daha büyüğünü düşünüyor.
Çekmeceli olsun diyor.İllede mobilya diyor.
Ben park beşik istiyordum.Annemede gösterdim fotolarını beğenmedi.
Bakalım artık kimseyi kırmak istemiyorum.
saolunn kızlar, nolur dua edin bizim için , herşey yolunda gitsin nolur, dua edin
drlar 20 -21. hafta arasında hissedebilirsiniz diyor başkada birşey demiyor canım
bence senin daha zamanın var üzme sakın kendini ben de geçen hafta hissettim ilk
bu haftda biraz daha arttı gibi tabi bende yanılmıyorsam
ofelyam geçmiş olsun canım..ama bu kadar üzme kendini..hersey yolunda emin ol..bazen ufakta olsa kanamalar olabiliyo..
dertsizcim yolculugun güzel geçmesine sevindim..bebişe dikkat çok yorma kendini..
ilk aşın için geçmiş olsun. beşiğin tekerlekleri de var, kullanışlı bişeye benziyor. güle güle kullanın
saolunn kızlar, nolur dua edin bizim için , herşey yolunda gitsin nolur, dua edin
Kuzum ya kıyamam ben sana. içini ferah tutmaya, olumlu düşünmeye çalış. dualarımız seninle. bebekleri melekler korur. sen kendini yormamaya, moralini yüksek tutmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?