2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende daha araştırma aşamasındayım yılbaşından sonra başlayacağım kısmetse

Canım benim lütfen üzme kendini.Allahım bebeğini sana bağışlasın.
Böyle kötü düşünerek korkutma kendini.Doktor çok önemli bir şey olsa önlem alır gerekirse hastaneye yatırırdı.
Örnek vermek istemiyorum ama.Benim kuzeniminde nerdeyse her ay yada 15 günde bir kanaması oluyor.
Ama kızı gayet sağlıklı.Bu kanalar seni korkutmasın.Kendini yorma moralini yüksek tut.
Çok hareketli olmakdan kaçın.Bebişlerimiz ne kadar büyüselerde bu aylar hepimiz için önemli.
Dualarımız seninle canım.

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine hiç bi kimseye değmez üzülmeye bebeğini ve kendini düşün

bende daha araştırma aşamasındayım yılbaşından sonra başlayacağım kısmetse

En güzeli canım.Arada bizimlede paylaş fikir olsun.

Kayınbaban çok anlayışlıymış maşallah kız allah nazarlardan saklasın.
Kıyamam sana yorma kendini.Bu sırt ağrıları hepimizde var sanırsam.
bugun yat yuvarlan bak keyfine.İnşallah 3 lü testinde hayırlısıyla temiz çıkar canım.
Aldığın cicileri bizede göstermeyi unutma :)
Bol bol dinlen tatilin tadını çıkar

teşekkür ederim canım
bana göre sanki mobilya hem daha sağlıklı hemde kullanışlı gibi
bütün masrafıda annen üstlendiğine göre bırak alsın
fiyatı çok uygun bunun 380 tl

çok geçmiş olsun canım
bence stresden olmuş olabilir lütfen kendini bu kadar üzme uzuk durmaya çalış seni üzecek insanlardan
allah bebeğini korusun canım
kanama durmuş korkma bence ağlamada lütfen bebeğini de etkilersin öyle

teşekkür ederim canım
bana göre sanki mobilya hem daha sağlıklı hemde kullanışlı gibi
bütün masrafıda annen üstlendiğine göre bırak alsın
fiyatı çok uygun bunun 380 tl

Valla canım annem ben alcam diyor.
Erkek kardeşim paşanın beşiği benden diyor.

Annemede diyormuş ki anne şimdiden mama alıp biriktirsek mi ablama kolaylık olur :)
Hastaneden çıkarkenki bütün kıyafetlerini kardeşim alcakmış.
Kimse karışmasın diyor.Galatasaraylı takımla çıkıcakmış:)
Allahtan eşimde gslide sorun yaşamıyoruz o konuda:)

Kardeşim birde diyorki.Abla alışverişe ne zaman çıkıcaz?
Paşanın herşeyini alalım birlikde:)

Herkes çok hevesli çokkk.
Seçtiğini bende çok beğendim.
Annem bunun biraz daha büyüğünü düşünüyor.
Çekmeceli olsun diyor.İllede mobilya diyor.
Ben park beşik istiyordum.Annemede gösterdim fotolarını beğenmedi.

Bakalım artık kimseyi kırmak istemiyorum.

ya kıpırtılarını hala hissedemiorum artık hissetmem lazım değilmi

drlar 20 -21. hafta arasında hissedebilirsiniz diyor başkada birşey demiyor canım
bence senin daha zamanın var üzme sakın kendini ben de geçen hafta hissettim ilk
bu haftda biraz daha arttı gibi tabi bende yanılmıyorsam

saolunn kızlar, nolur dua edin bizim için , herşey yolunda gitsin nolur, dua edin

ofelyam geçmiş olsun canım..ama bu kadar üzme kendini..hersey yolunda emin ol..bazen ufakta olsa kanamalar olabiliyo..

dertsizcim yolculugun güzel geçmesine sevindim..bebişe dikkat çok yorma kendini..

sende şanslısın bu konuda canım ne güzel bak heran yanında olacak bir ailen var
herkes çok hevesli
bizimkileride sizinkilerden bir farkı yok her şeyini eşimin ailesi alacak ilk torun olduğu için çok hevesliler herşeye
amcası biz birşeylere bakmaya gidince fiyatı ne kadar ne zaman alıcaz diyo soruyor
biz alınca kızıyorlar niye alıyorsunuz biz alıcaz diyeee
allah ağzımızın tadını hiç bozmasın canım

ilk aşın için geçmiş olsun. beşiğin tekerlekleri de var, kullanışlı bişeye benziyor. güle güle kullanın

cnm ya sen anlatırken ben duygulandım walla bizde kimsenin umrunda değil laf çarptırıyorum beşik dolap falan bakıoruz die bakma biz alalım diyen yok daha akıl veriolar öle almayın böle alın die insan ister istemez kötü oluo

nasıl hissediyorsun cnm karnın dışardan bakınca kıpırdıyormu yoksa sadece senmi hissediyorsun

ofelyam geçmiş olsun canım..ama bu kadar üzme kendini..hersey yolunda emin ol..bazen ufakta olsa kanamalar olabiliyo..

dertsizcim yolculugun güzel geçmesine sevindim..bebişe dikkat çok yorma kendini..

saol cnm umarım yolundadır dua et nolur

Kuzum ya kıyamam ben sana. içini ferah tutmaya, olumlu düşünmeye çalış. dualarımız seninle. bebekleri melekler korur. sen kendini yormamaya, moralini yüksek tutmaya çalış.

saol cnm evet moralimi hep yüksek tutmya çalışıcam artık

ya kızlar yarın detaylı ultrson var ama korkuyorum ya bişey çıkarsa içim hiç rahat değil bide tıpta bakacaklar acaba özele mi gitseydim daha iyi olurdu kafam bi milyon walla

Lena

canım, geçmiş olsun canım sana da kuzuna da. şu anda ilaçlarını kullan, bol bol dinlen ve iyi şeyler düşünmeye çalış. kendini daha fazla üzmenin ne sana ne bebişine faydası var. içini ferah tutmaya çalış.

hepimiz hasta mı olduk, ne oldu bize yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…