2013 Nisan Anneleri

Bizim ....


  • Ankete Katılan
    428
Geçmişi okudum ancak bitirebildim.

- rahatsız olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun merak etmeyin inşallah geçecek. (lena- ofelya- dmt)

- cicileriniz mobilyalar süper inşallah güle güle kullansınlar.

- test sonuçları güzel gelen arkadaşlar gözümüz aydın inşallah

- aşılar devam ediyor benimki de salı günü bakalım

- demir ilacını (gynoferro) ben de sabah karşı 3 te alıyorum böylece hem aç olmuş oluyorum hem de kahvaltıyla falan çakışmıyor süt vs emilimini azalttığı için yakın zamanda alınmaması lazımmış ya)

- çarş rutin kontrolüm var bakalım

- hareketleri hisseden arkadaşlar gözünüzaydın bende daha yok.

- tansiyon bende de düşük 10.5 6.5 civarında falan seyrediyor. Bakalım. Düşük yüksekten iyidir boşverin.

- karnım bayağa bir şişti henüz birşey sürmedim bakalım doktora da danışıp başlarım artık geç te olsa ben daha önceden çok kilo alıp vermişliğim va rhiç çatlama olmamıştı inş şimdi de olmaz.

- haftasonu yorulan arkadaşlar çok yormayın kendinizi artık. (ersnil)

- dertsiz canım ne güzel keyfine bak.

- cinsiyeti netleşen anneler hayırlı uğurlu olsun inşallah

- inşallah hepinizin detaylıları çok iyi çıkacak merak etmeyin.
 
-cmt sabahtan geceye kadar annemdeydim çok iyi oldu oturduk birlikte yedik içtik en sevdiğim bebeğe en yararlı yemekleri yapmış sağolsun. Sohbet ettik bir haftadır görüşmüordum iyi oldu.

- pazar günü sağolsun eşim evi temizledi camları bile sildi :) çok sevindik bebekle :) ben de oturduğum yerden çamaşır katladım okadar.

- ben doğuma 1 ay kala ve doğumdan sonra 40 gün annemin evinde kalmaya karar verdim eşimle birlikte bakalım annem benim size gelmemdense sizin gelmenz daha iyi burası herşeye yakın market vs eczane ayağımızın dibinde ben sana burda daha iyi bakarım dedi ben de hak verdim. Bebeği görmeye gelenler olacak tabi sen kendi evinde panik olursun ben burda herşeyi ayarlarım sen hiçbişey düşünmek zorunda kalmazsın diyor yazık yatağıı odasını bize verecek kendisi de rahatsız rahatsız oturma odasında yatacak allah ondan razı olsun. Başımızdan eksik etmesin inşallah.

- ufak ufak evimizdeki gereksiz eşyaları fazlalıkları falan atıp bebeişimize yer açmak lazım :) oturma odamızı bebek odası yapcaz inşallah onun için ordaki kütüphaneyi kitapları falan ıvır zıvırları yok etmek lazım gardrop var onu boşaltırız bir de yatak koyduk mu tmaamdır :) koacman eski tv vardı onu kayınbabama vercez ordan kalkmış olsun.ben artık oturup eşimi yönlendiricem herhalde iş yapmamamız lazım bizlerin.

- havalar güzel gidiyor çok şükür ne güzel bugün istanbul güneşli:)

- çarşamba günü arabamızı teslim alıcaz inşallah ayağımız yerden kesilecek bakalım allah ödemeyi nasip eder inşallah 2 sene kredili. Bebiş 1.5 yaşında olunca borcu bitmiş olacak. :)allahtan biraz peşinat biriktirmiştik ki alabiliyoruz.

-ben toplamda 3 kg almışım hamileliğin başından beri ama o da normal herhalde o gönderdiğiniz linkten baktım 4.5 5 kg ya kadar normal diyordu. Dün temizlik esnasında eşim yanlışlıkla tartıyı kırdı (camdı) artık tartılamıcam :)

- şu yarınki tetanoz aşısını bugün doktoruma danışıp tleefonda öyle yaptırayım diyorum bakalım ne diyecek. Bir de yarın sağlık ocağında kan idrar alacaklarmış tahlil için iyi olur bakalım. Aç gitmek lazım.

-19 haftaya başladık bebeğimle çok şükür resmi de değişti eli bacağı ayağı kafasına dolanmış :) çok tatlı :)

- allah inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin ben hep sezeryana odaklanmıştım baştan beri ama şimdi düşününce normal doğum da kulağa hiç fena gelmiyor :) sonradan sıkıntı çekip etrafıma yük olmak istemediğim için. Fakat bizim hastanede birşey duymuştum normal doğum olursa kime denk gelirsen kimin nöbetinde sancılar tutarsa o yapıyormuş doğumu yani kendi doktorun değil. E o da çok saçma bi konuşmak lazım hiç içime sinmez benim öyle sizin gittiğiniz doktorlarda durum nasıl?
 
herkes yemekte herhalde yarasın bebişlerinize inşallah. Ben listeyi falan uygulamadım ne zamandır ne bulursam aburcubur hariç yiyorum :) yine devam ederim bakalım yavaş yavaş inşallah.
 
canım güzelmiş ciciler ama sen yine de acele etme:))


Nazım ne güzel annende kalacaksınız demek;çok rahat edeceğinden eminim
arabanız geliyormuş artık şimdiden hayırlı olsun;Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah..
ne güzel azıcık almışsın kiloyu maşallah,hep böyle devam edersin inşallah ama ilk fırsatta yeni bir tartı al ihmal etme
 

ayy çok sağol canım hepimizin mutluluğu daim olsun bebeklerimizlede taçlansın
 


doktorum her halükarda doğumda beraberiz dedi. ama doğumdan konuşmak için daha. son ana kadar doğurmayacakmışım gibi davranacağım.
 

evet hamileliğin keyfini fazlasıyla çıkarıyorum.şımartılmayıda seviyorum.isim konusunda daha az seçenek varkızlarda.erkeklerde türk büyükleri, islam büyükleri,peygamberler,sahabeler.... bu listeyi uzatabiliyorum ama kız isimleri yok yok yok.
 
yemekte saçma sapan şeyler yedim. yemekhanemiz çok kötü ama sırf çorba hatırına gidiyorum. ayrıca bugün tatlıyla olan ilişkilerimi sınırladım. meyveyi arttıracağım. şeker yüklemesinden korkuyorum biraz


herkese afiyet olsun
 
canım ne güzel bu izin burnundan gelmemiş inşallah hep böyle devam eder..
kayınpederin gerçekten çok düşünceliymiş;kayın validen de hastası olduğu için sanırım daha merhametli sana karşı..
ama onların bu iyi hallerinde senin de etkin var unutma;bayramda ve dede hastaneye yattığında eşinden önce sen aradın.. eminim bunları önemsememiş görünseler de senin hakkında yeniden düşünmeye başlamışlardır..
aranız hep güzel olsun,ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
 

ilk doktor devlet hastanesine yolladı bu tıpda gittiğim doktor kendi dedi tıpda var die yarından için gün verdi
 

bende aynısını kullanıyorum, sabah alıp 1 saat bekleyince beni baya zorlammıştı dr uma söyledim gece yatmadan al dedi şimdi çok rahat oluyo

merhaba kızlar..16 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim normalde 2 mayıs doğum tarihim ama doktorum 20 nisan dedi 2.gebeliğim kızım var kızlarım olacak :)
ohhh maşallah 3 kız olacaklar, ne güzel,
bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz, kuzenlerimizle de uzun yıllar aynı evde yaşadık çocukluk keyifli geçiyo kalabalık olunca başka arkadaş bulma telaşında olmuyosun yani
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, hayırlı mübarek olsun inşallah

işte oğluşumun ilk cicicleri
oyyyy oyyyy oyyy maşallah çok tatlılar, annesi güle güle giysin inşallah
papyonuda çok şekermiş

nisan annelerinde sadece benim ikizim olacak galiba :)
hatırladığım kadarıyla mergen arkadaşımızında ikizleri olacak

kizlar iki gundur sag kasigimda bi agri var, oturup kalkarken hissediyorum ozellikle gerildiginde yani sanirim, neden olabilir. ciddi bisey degildir dimi?
ben de canım sırtüstü dnlenirken hissediyorum, şiddetli değil ama, bu karnın iki yanında olan ligament miydi o ağrıdır belki rahim büyüyo artık,
kocişim hasta diye dün markete ben gittim koca sözü dinlemedim, biraz elim ağırdı kasıklarımda biraz ağrı oldu dinlene dinlene yol boyu her bankta 5 dk dinlenerek eve geldim, sanki su dolu balon karnımın içinde aşağıya çeker gibi bi ağırlık hissettim vajinama doğru, bi yandan da sürekli Ayetel Kürsi ve İhlas surelerini okudum bişey olmasın Allahım diye, evham yapma inşallah, hiç bişey hissetmeyince korkuyorum bende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…