günaydın kızlar,
çok kötüyüm ben canım çok sıkkın, cuma günü okulda tam ayaktayken kasıklarım ve belimde inanılmaz bi ağrı hissettim tuvalete bi gittim 2 damla kahverengi leke, biraz da tuvalet kağıdına geldi, hemen doktoru aradım ve gittim, baktı ultrasondan bişe görünmüyo içerde, sadece bebeğin eşi biraz aşağıda ama o da bu haftalarda olabilir dedi.kanama olursa ara kanama olmadan geçen 3 günün sonunda normal yaşantına devam edebilirsin dedi, yatıyorum işte şimdi ama yarın işe gitmem lazım, aradım şimdi gidebilirsin dedi, tekrar bebeğin eşi aşağıdaymış onu sordum normal olur dedi, ama için hiç rahat d,iil yi,nede,
perşembe cuma okulda çok üzüldüm gelen bağırdı giden bağırdı benim de hatalı olduğum yerler vardı ama herkes de kendi haatsını benim üzerimden telafi etmeye çalıştı, bi de p.tesi çarşamba yoga yapmıştım bi de kabızlık vardı farkında olmadan ıkındıımmı bilmiyorum, bunlardan biri sebep olmuş olabilir herhalde, yoga da ne kadar iyi gelmişti halbuki ,bi de gribim cumadan beri, zaten halim yok, bebeğimin eşyalarını koklayıp koklayıp ağlıyorum, doktor da başından mı savdı beni ya, 3 gün az diilmi?bilmiyorum, ama bebeğimi hissettim c.tesi ve dün daha bugün duymadım, böle kabarcık gibi yavrm Allahım onu bana bağışla nolur
Yarın beni aşıya çağırmışlardı ya tetenoz hadi bir doktoruma danışayım dedima aradım bana dedi ki 28. haftadan önce ben önermiyorum yaptırma dedi benim de canıma minnet tamam dedim kapattım :) yarın sabah sadece kan ve idrar vermek için gidicem bu durumda sağlık ocağına. inşallah kolumdan tutup ta zorla yapmazlar ha aha ah:)
cnm ya ne biçim doktormuş öle içini ferah tut sen
Merhaba kızlar.gecmise hiç bakamadım .herkes iyidir inşallah.
Yogun gecti gunüm . Malum sabah 6 da tempo başlıyor.
Okuldan aradı ogretmen ayy bacaklarım boşaldı .
Kavga etmişler siniftakiler.Oglum cok oyuna kavgaya katılmaz ama bugun vurmuşlar kafasina benimkI'de cocuğa vurunca yüzü çizilmiş . Ne yapayım diye çağırdı ogretmen.
Tabi onunki görülen olduğu için korkuyor ogretmen.
Benim cocuğuma vurmasaymis hiç alakası olmayan bir arkadaşı.
Tabi siz haklisinizda annesi gelip bana eksirse vs dedi.
Tlf sizde verin beni arasın Yada ben arayım dedim.
Evim şurası gelsin isterse dedim.
Ben bu cocuktan özür diletsem olma bitmiş ki haklı olmamasına rağmen.
Hala ne yapayım diyor ogretmen.yarin gelsin annesi söyleyin oda benim oglmun yüzünü çizsin sorun kalmaz dedim.
Bunda yapılacak büyütecek ne var anlamıyorum.Oglumun eline kalem saplandıklarında bile ogretmen bu kadar panik degildi.
Vallahi karnım tas gibi olmuş cok korktum ya .[/QUOTE
aman cnm aman sen sakin ol gerisi nası olsa düzelir, sen sakin ol
kuzum üzülme rabbime emanet et ilaç falan vermedimi dr moralini yüksek tut iyi düşün iyi ve güzel şeyler olsun bebeğin seninle korkma iyi olucaksınız
hiç sorma canım ya yarın sonucu alıcam ama hiç gidesim yok
Canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Maşallah kızımıza
Hoş görünüyor canım, ben de gezip bakmak istiyorum. Oda yapıp yapmamaya da karar veremedim daha*
Kuzum benim üzülme, iyi düşünelim iyi olsun lütfen. Acil şifalar diliyorum geçmiş olsun.
​Tatilin tadını çıkar arkadaşım :)
sanırım ilk nisan annesi benim
Aynen öyle canım rahat bir anne olmayı isterdim.curuyecegim vallahi.ah canım üzülme zor işte çocuk olunca böyle olcaz hepimiz ileride hep elimiz kalbimizde dolaşcaz. Allahım beterinden sakınsın saklasın sizi olacak okadar erkek çocuk bunlar öğretmen de bir alemmiş yani.
Ahh anacimda cok derdi keske sizi isteyince geri koysam diye :))doğurmasak da içerde mi kalsalar acaba :26:
Benimkininde elini sargilatip getirmislerdicanım geçmiş olsun öğretmeninizde baya panikmiş benim yeğenimin astımı var bir öğrenci boğazını sıkmış astım krizi tutmuş bizim öğretmende baya soğukkanlı çımış kendisi dr götürmüş cihaza bağlanmış çocuk toparlandıktan sonrada evine bırakıyor gayet normal bişeymiş gibi de aileye anlatıyor çocuğumuz ölümden döndü ama baya soğukkanlıydı yokmu bunların orta hali canını sıkma bnol bol su iç iyi gelir
yok vermedi cnm ya, bitmiş şu anda yok diosun dedi, hatta alttan bile bakmadı, 3 gün dinlen sonra fazla yorulmadan normal hayatına dönebilirsin dedi, e ben de işkillendim işte, telkrar aradım bugün bak yarın işe gidicem ona göre die, tabi gidebilirsin dedi. anlamadım
eşin falan müsaitse o alsın istersen sende hiç canını sıkmamış olursun yada kendin git canın sıkılmıcaksa ağzına ne geliosa söle çık içinde kalmaz en azından
kendini rahatsız hissediyorsan başka bir doktora da git için rahatlar kendi dr şehir dışında olduğunu söyle hem için rahatlar ya ben bu doktorları anlamıyorum ya biz zaten evhamlıyız içimizi rahatlatmaları gerekiyor işleri ne sanki sen üzme içini ferah tut iyi olucak dularımız seninle korkma bebişlerimiz inan bizden güçlüler
evet olacağı varsa olur mesela bol su tüketmiyorsan cildin kuruysa ama tebdir de almak gerek dedğim gibi ilk hamileliğimde badem y. kullanmıştım ve sadece sağ ve sol yanlarda 2 çizik şeklinde çatlamıştı karnımda hiçbişey yok göğüslerdede ama bu sefer nivea bebe y. aldım zaten üzerinde doğal badem yağı yazıyor...canım ya paylaştığın çok iyi oldu sağol:) bende daha karar veremedim çatlaklar için birşey kullanıp kullanmamaya kız kardeşim ve ablam birşey kullanmana gerek yok diyorlar onlar hiç birşey kullanmamışlar ve çatlaklarıda olmamış olacağı varsa olur diyorlar ama acıkcası ben işimi şansa bırakmak istemiyorum tatlı badem yağı alıp kullanmaya başlıyayım diyordum şimdi sende badem yağının kullanımı zor diyorsun.peki faydasını görmüşmüydün badem yağının
gelen paketten çıkan çay numunesinin üzerinde still-tea emziren anneler için yazıyor içeriğianason-rezene-kimyon-melisa-rooibos bitkileri içerir diyo.haber verdiğin için teşekkürler. hamile bir arkadaşım milupanın granül rezene çayını önermişti. bir ara onu alacağım gaz problemi için.
hımmm anladım cnm ben den sıvı alındı ya 4 lü test yapamı ki acaba
Selam kizlar, guzel haftalar
yarin sabahtan annemle babam vize gorusmesine gidiyor, hayirlisiya sorun cikarmadan verirler insallah dua edin...
_Lena_ ve ofelyam gecmis olsun, Allah korusun size ve bebislerinizi
Aynen öyle canım rahat bir anne olmayı isterdim.curuyecegim vallahi.
Ahh anacimda cok derdi keske sizi isteyince geri koysam diye :))
Benimkininde elini sargilatip getirmislerdiAslinda anlayislidir ogretmen ne bileyim ya.Beden dersindelerdi hepsi disarda cocuklar yanımıza çağırdı falan o arada bana dedi mert size cok düşkün (gecen donem rahatsızlığımdan ötürü kimseyle konuşmamıştı) benim oğlumda annesine cok üzülüyor (eşi yatalak) ne zaman resim çizse tekerlekli sandalye yapıyor dedi.benimkide hep resimlerde mezar cizip carpi yapıyordu.Sizi rahatsız etmek istemiyorum dedi yavrunun gözleri doldu bakmadım ki bırakır o anda.bende kırıldım sanki ya ne bileyim içim buruk.Benden dolayı eziliyor mu diye asansörde başladım ağlamaya .
Selam kizlar, guzel haftalar
yarin sabahtan annemle babam vize gorusmesine gidiyor, hayirlisiya sorun cikarmadan verirler insallah dua edin...
_Lena_ ve ofelyam gecmis olsun, Allah korusun size ve bebislerinizi
Merhaba kızlar.gecmise hiç bakamadım .herkes iyidir inşallah.
Yogun gecti gunüm . Malum sabah 6 da tempo başlıyor.
Okuldan aradı ogretmen ayy bacaklarım boşaldı .
Kavga etmişler siniftakiler.Oglum cok oyuna kavgaya katılmaz ama bugun vurmuşlar kafasina benimkI'de cocuğa vurunca yüzü çizilmiş . Ne yapayım diye çağırdı ogretmen.
Tabi onunki görülen olduğu için korkuyor ogretmen.
Benim cocuğuma vurmasaymis hiç alakası olmayan bir arkadaşı.
Tabi siz haklisinizda annesi gelip bana eksirse vs dedi.
Tlf sizde verin beni arasın Yada ben arayım dedim.
Evim şurası gelsin isterse dedim.
Ben bu cocuktan özür diletsem olma bitmiş ki haklı olmamasına rağmen.
Hala ne yapayım diyor ogretmen.yarin gelsin annesi söyleyin oda benim oglmun yüzünü çizsin sorun kalmaz dedim.
Bunda yapılacak büyütecek ne var anlamıyorum.Oglumun eline kalem saplandıklarında bile ogretmen bu kadar panik degildi.
Vallahi karnım tas gibi olmuş cok korktum ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?