2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kuzum üzülme rabbime emanet et ilaç falan vermedimi dr moralini yüksek tut iyi düşün iyi ve güzel şeyler olsun bebeğin seninle korkma iyi olucaksınız

hayda ben de pirelendim ne olacak şimdi. doktoru arayacağım da zaman bulup arayamadım ki tam arayacağım diyorum soracaklarımı not ettim şimdi de aşağıdan çağırıyorlar

kuzum üzülme rabbime emanet et ilaç falan vermedimi dr moralini yüksek tut iyi düşün iyi ve güzel şeyler olsun bebeğin seninle korkma iyi olucaksınız

yok vermedi cnm ya, bitmiş şu anda yok diosun dedi, hatta alttan bile bakmadı, 3 gün dinlen sonra fazla yorulmadan normal hayatına dönebilirsin dedi, e ben de işkillendim işte, telkrar aradım bugün bak yarın işe gidicem ona göre die, tabi gidebilirsin dedi. anlamadım

çok saol cnm inş. iyi düşünmeye çalışyıorum elimden geldiğince

sanırım ilk nisan annesi benim

slm bende niisan annesi ouyorum alah izin ederse 15+5 günlüğüm şuan ikinci ebbeğim benimde kzızım abla oluyo alah biliyoya kalbimi bide oğluşum olmasını çok isterim ama bebeğim cinsiyetini göstermıyo bacaklar kapalı inaşalah oğlum olur ama 1 ay sonra gidecem doktora peki snein bellimi bebişin cinsiyeti

ah canım üzülme zor işte çocuk olunca böyle olcaz hepimiz ileride hep elimiz kalbimizde dolaşcaz. Allahım beterinden sakınsın saklasın sizi olacak okadar erkek çocuk bunlar öğretmen de bir alemmiş yani.
Aynen öyle canım rahat bir anne olmayı isterdim.curuyecegim vallahi.
doğurmasak da içerde mi kalsalar acaba :26:
Ahh anacimda cok derdi keske sizi isteyince geri koysam diye :))
Benimkininde elini sargilatip getirmislerdiAslinda anlayislidir ogretmen ne bileyim ya.Beden dersindelerdi hepsi disarda cocuklar yanımıza çağırdı falan o arada bana dedi mert size cok düşkün (gecen donem rahatsızlığımdan ötürü kimseyle konuşmamıştı) benim oğlumda annesine cok üzülüyor (eşi yatalak) ne zaman resim çizse tekerlekli sandalye yapıyor dedi.benimkide hep resimlerde mezar cizip carpi yapıyordu.Sizi rahatsız etmek istemiyorum dedi yavrunun gözleri doldu bakmadım ki bırakır o anda.bende kırıldım sanki ya ne bileyim içim buruk.Benden dolayı eziliyor mu diye asansörde başladım ağlamaya .

Selam kizlar, guzel haftalar

yarin sabahtan annemle babam vize gorusmesine gidiyor, hayirlisiya sorun cikarmadan verirler insallah dua edin...

_Lena_ ve ofelyam gecmis olsun, Allah korusun size ve bebislerinizi

kendini rahatsız hissediyorsan başka bir doktora da git için rahatlar kendi dr şehir dışında olduğunu söyle hem için rahatlar ya ben bu doktorları anlamıyorum ya biz zaten evhamlıyız içimizi rahatlatmaları gerekiyor işleri ne sanki sen üzme içini ferah tut iyi olucak dularımız seninle korkma bebişlerimiz inan bizden güçlüler

eşin falan müsaitse o alsın istersen sende hiç canını sıkmamış olursun yada kendin git canın sıkılmıcaksa ağzına ne geliosa söle çık içinde kalmaz en azından

eşim gidemiyor canım ya benim iş yerime yakın diye ben gidicemde sonucu o doktora göstermiycem felaket tellali kendi doktoruma göstericem canımı sıkacağı kadar sıktı zaten kan verdikten sonra ağlama krizine girdim eşimi arayıp ona bağırıp çağırdım ama iyi geldi rahatladım ben üzülüyorsam o da üzülsün

cnm bi rahatsızlığım yok çok şükür , sadece içim pek rahat etmedi, bi doktora daha mı gitsem diye düşünüyortum zaten annemle eşim de kurcalayıp durma diyip duruyolar ben de o yüzden bilemedim arada kaldım

evet olacağı varsa olur mesela bol su tüketmiyorsan cildin kuruysa ama tebdir de almak gerek dedğim gibi ilk hamileliğimde badem y. kullanmıştım ve sadece sağ ve sol yanlarda 2 çizik şeklinde çatlamıştı karnımda hiçbişey yok göğüslerdede ama bu sefer nivea bebe y. aldım zaten üzerinde doğal badem yağı yazıyor...
haber verdiğin için teşekkürler. hamile bir arkadaşım milupanın granül rezene çayını önermişti. bir ara onu alacağım gaz problemi için.
gelen paketten çıkan çay numunesinin üzerinde still-tea emziren anneler için yazıyor içeriğianason-rezene-kimyon-melisa-rooibos bitkileri içerir diyo.

hımmm anladım cnm ben den sıvı alındı ya 4 lü test yapamı ki acaba

senden sıvı alındıysa 4'lüye gerek yok zaten en iyi sonuç aminiyosentez benim ikilide hafif risk durumu vardı ondan dörtlğ istedi iyi çımış sonuçların sorun yok dedi aminiyosentez istemiyorsun zaten dedi kesinlikle istemiyorum dedim öyle yani boşa yaptırma sakın

Selam kizlar, guzel haftalar

yarin sabahtan annemle babam vize gorusmesine gidiyor, hayirlisiya sorun cikarmadan verirler insallah dua edin...

_Lena_ ve ofelyam gecmis olsun, Allah korusun size ve bebislerinizi

saol canım , inş. sizin vize de hemencecik çıkar:)

tatlım öyle düşünme sen çok güçlü bir annesin yavrularında güçlü ve senin gibi erdemliler belliki bence hiçte ezilme falan yoktur ve oğluşun hala küçük ne kadar büyüsede o senin hep küçük yavrun ben bak 30 yaşındayım babama düşkün olduğum için dışarda çok olgun dururum abbamın yanında böyle naif çocuksu halime dönüyorum hepimiz öyle değilmiyiz bence sen harika bir annesin umarım bende senin gibi iyi bir anne olabilirim rabbim sana güç kuvvet sağlık uzun ömürler versin

öğretmeniniz gerçekten çok ilginçmiş tatlım kusura bakma seni ne diye çağırıyor sen ne yapabilirsin ki;çocuk okuldayken tüm sorumluluk öğretmenlerde o göz kulak olacak..
tek yapması gereken diğer çocuğun annesine durumu anlatmak ki sebebini öğrensin çocuğunu uyarsın;haa elbette sonucun böyle olması gerekmiyordu çocuğun annesi de seni arayıp oğlunun daha dikkatli davranmasını isteyebilir.. üzme tatlı canını erkek çocukları böyle oluyor malesef;kendisi uslu bile olsa günün birinde bir şekilde karışıyor curcunaya (
bununla gelmiş geçmiş olsun tatlım;çocuklar yarın hiç bir şey hatırlamaz sende unut (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…