2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kiz hemen üzülme :)) kocakari lafı de geç .
Normalde 95-100 varmiydi

Ahaha ben bir daha doğurmayı gecc esime diyorum cocuk doğsun yanıma yaklaşma Hafizanallah artık eve barka sigamam.3 cocuk diye üstümden yapılmayan espri kalmadı :)

Kızlar ya benim bacaklarımdaki kasılmalar çok daha şiddetlendi kıpırdatamıyorum bağırıyorum o an gelince böyle olan varmı olmamıştı daha önceki gebeliğimde

çok tatlısın yaaaa :) demek yanına 1 metreden yakın yaklaştırmıcan :) ha aha haah

göğüsler 95falandı galiba :)

ay canımmmm geçmiş olsun bende yok ta ilk başlarda kalçamda olmuştu kendi kendine geçti bir süre sonra sen magnezyum falan alıyor musun ekstra kalsiyum falan

Kızlar ya benim bacaklarımdaki kasılmalar çok daha şiddetlendi kıpırdatamıyorum bağırıyorum o an gelince böyle olan varmı olmamıştı daha önceki gebeliğimde

çok tatlısın yaaaa :) demek yanına 1 metreden yakın yaklaştırmıcan :) ha aha haah

göğüsler 95falandı galiba :)

Olur sen emzir bol bol.incir,hurma,hosaf paso ye iç.föş föş bebis yutmak içn ter icinde kalır :)))
Ben bebis uyurken bile göğsümden akardi süt hemen kucağıma alıp emzirirdim bosa gitmesin diye:))sende yap.

inşallah canmım Allahım ogünleri de göstersin çok sağol bilgiler için :) şimdiden not aldım.

Olur sen emzir bol bol.incir,hurma,hosaf paso ye iç.föş föş bebis yutmak içn ter icinde kalır :)))
Ben bebis uyurken bile göğsümden akardi süt hemen kucağıma alıp emzirirdim bosa gitmesin diye:))sende yap.

hayırlı olsun annesi kızın,inşallah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder Rabbim

elif ismi çok güzel canım, bende 2. defa kızım olursa elif düşünüyorum, 2 isim koymak sünnettir, ama ' ikra ' oku demek, anlamının güzel olmasına dikkat edin, çocuğun anne ve babası üzerindeki ilk hakkı güzel bi isim koyulması Allah katında, isimlerde şefaat edecek ahirette çünkü

biri kan biri vitamin biride kasılma için veriliyo diye biliyorum, magnorm bana ablam getirdi ileriki aylarda bacaklarında kasılma olursa kullnırsın demişti, şimdilik öyle bi şikayetim yok o yüzden kullanmıyorum, genelde vitamin ve demir ilacı tüm gebelere veriliyo canım, doktorun mu yazdı sana magnorm u?

Ay oturamadım bir türlü yerime. Kızlar benim sağ kolum omzumdan parmak uçlarına kadar ağrıyor. Ctesi gece çıldırttı beni yine, acillerde sabahladım neredeyse. Doktor sinir sıkışması büyük ihtimalle nörolojiye git film çektir dedi. Napacam ben bu bünyeyle, şimdiden her hafta bi yerlerime bir şey oluyor. Psikolojim bozuldu resmen.

afiyet olsun canım yap ye bize de tarifini verirsin :)

Ay o ne süt yapar ne süt yapar :)))
Tarifini vereyim :)) bu aksam yapıp yeyim de ondan sonra :)))

ayy canım ne oldu böyle nazar değdi sana resmen yaaaaa çok geçmiş olsun üzüldüm. inşallah biran önce geçer kendini kasmaktan mı oldu acaba çok geçmiş olsun.

canım kavuşmuşsun oğluna maşallah
erken geldiler sanki 15 gün kalıcak demiştin?

çookkk geçmiş olsun canım, Rabbim dermansız dert vermesin, bebeğe bi risk oluşturmuyosa inşallah sağlıklı şekilde atlatırsın bu durumu
kızın hayırlı olsun, ah bu kızlar çok nazlı oluyolar ahhh

laternecim benim detaylı usg için haftaya çarşamba randevum var..
22 haftada yapılıyormus..sen yaptırıcakmısın..

benimde bu perşembe olacak
heycanla o günü bekliyorum

ben doktora detaylı yaptırmak istiyorum dedim, kağıda 2. düzey ultrason yazmış aynı şey dimi bunlar? 23. haftada yaptır dedi bana da daha araştırmadım fiyatlar nasıl diye

geçmiş olsun bende bugün gidicektim vazgeçtim evi temizledim banyo yapayım da yarın gidicem inşallah
hayırlı olsun, güzel güzel uyusun büyüsün içinde oğlun, anneyi üzmesin hiç

ayy canım ne oldu böyle nazar değdi sana resmen yaaaaa çok geçmiş olsun üzüldüm. inşallah biran önce geçer kendini kasmaktan mı oldu acaba çok geçmiş olsun.

​Bilmiyorum, sadece canım çok sıkkın onu biliyorum canım. Bakalım bu hafta neler olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…