- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
aaa üzüldüm bak şimdi kendime normalde de büyük çünkü benim neyse ne yapalım hayırlısı:)
bi daha doğur kız senin gibi anne bulmuş çocuklar bebekler sen doğurmayan kim doğuracak. keşke hepimiz senin gibi ne yaptığını bilen kendine güvenen tecrübeli anne olsak.
Kiz hemen üzülme :)) kocakari lafı de geç .
Normalde 95-100 varmiydi
Ahaha ben bir daha doğurmayı gecc esime diyorum cocuk doğsun yanıma yaklaşmaHafizanallah artık eve barka sigamam.3 cocuk diye üstümden yapılmayan espri kalmadı :)
Kızlar ya benim bacaklarımdaki kasılmalar çok daha şiddetlendi kıpırdatamıyorum bağırıyorum o an gelince böyle olan varmı olmamıştı daha önceki gebeliğimde
şöyle bir gez piyasa araştırması yap,çok beğendiğin bir şey olursa al ama yılbaşından sonra alman daha iyi olur acele etme
çok tatlısın yaaaa :) demek yanına 1 metreden yakın yaklaştırmıcan :) ha aha haah
göğüsler 95falandı galiba :)
kılzar ben artık çıkıprum hepinize hayırlı akşamlar yarın yokum nasip olursa çarşambaya görüşürüz
ay canımmmm geçmiş olsun bende yok ta ilk başlarda kalçamda olmuştu kendi kendine geçti bir süre sonra sen magnezyum falan alıyor musun ekstra kalsiyum falan
Olur sen emzir bol bol.incir,hurma,hosaf paso ye iç.föş föş bebis yutmak içn ter icinde kalır :)))
Ben bebis uyurken bile göğsümden akardi süt hemen kucağıma alıp emzirirdim bosa gitmesin diye:))sende yap.
inşallah canmım Allahım ogünleri de göstersin çok sağol bilgiler için :) şimdiden not aldım.
Uyutma tatlısını bilir misiniz?
Bak iste aklıma düşecek :))))))))
kan hapı ve decavit kullanıyorum ondanmıdır acaba..
tatlım kramplar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyorkan hapı ve decavit kullanıyorum ondanmıdır acaba..
herkese iyi akşamlar 20 haftanın sonunda bebişimiz kız olacağını nihayet öğrenebildim artık bebişim yerine kızım diyeceğim beliriszlik çok kötüydü öğrenmem süper oldu çok sevinçliyim şimdi de isim bulma telaşına girdim bulunca da kızım yerine adını söylerim artık Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin
kızlar ben ramazan ayında annemle mukabele okumaya başladım ben okuyordum annemde takip ediyordu ELİF LAM MİM diye başladım ve sonra duraksadım anneme dönüp anne ALLAH nasip ederde birgün bende hamile kalır ve çocuğum kız olusa ismini elif koyucam dedim ve aradan 15 gün gecti ben hamile oldugumu öğrendim daha sonrada kızım olacağını öğrendim tamam kızımın ismi elif dedim ama babamız pek istemedi ben kızımıza 2 isim koyabiliriz dedim ama elif ten vazgecersem içim hiç bir zaman rahat etmeyecek dedim.bu akşamda eşim bana geldi ben araştırdım elifler düz oldukları için inat olurlarmış diyor ama ben herşeye rağmen vazgecmiyceğimi söyledim.Elif ismi gercekten inat bir karektermidir bilen vamı.birde kızımıza ikinci isim olarak İPEK,BUKET,İKRA,MİNA isimleri ama ben halen karar veremediğim için ikinci isme sizlerlede paylaşmak istedim ne dersiniz sizce hanğisi.
biri kan biri vitamin biride kasılma için veriliyo diye biliyorum, magnorm bana ablam getirdi ileriki aylarda bacaklarında kasılma olursa kullnırsın demişti, şimdilik öyle bi şikayetim yok o yüzden kullanmıyorum, genelde vitamin ve demir ilacı tüm gebelere veriliyo canım, doktorun mu yazdı sana magnorm u?kızlar bazıları gyno ferroyu aç karnına kullanıyormuş. bana doktor tok dedi, prospektüsü okudum aç veya tok herhangi bişey yazmıyo... bu arada ben 12. haftamdan beri gyno ferro, decavit ve magnorm isimli ilaçları kullanıyorum. biraz fazla oldu gibi geliyo ama 10 gün önce gittim doktora devam et dedi. sizler ne durumdasınız?
yok kiz o ne
Ay o ne süt yapar ne süt yapar :)))
Tarifini vereyim :)) bu aksam yapıp yeyim de ondan sonra :)))
Ay oturamadım bir türlü yerime. Kızlar benim sağ kolum omzumdan parmak uçlarına kadar ağrıyor. Ctesi gece çıldırttı beni yine, acillerde sabahladım neredeyse. Doktor sinir sıkışması büyük ihtimalle nörolojiye git film çektir dedi. Napacam ben bu bünyeyle, şimdiden her hafta bi yerlerime bir şey oluyor. Psikolojim bozuldu resmen.
canım kavuşmuşsun oğluna maşallahgünaydın herkese mutlu ve güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
dün oğlum geldi bodrumdan bide deli gibi alışveriş yaptım ama kendime eşime ve oğluma aldık bebiş abisinin küçüklerini giycek nasılolsahafta sonumuz güzel geçti yani
çookkk geçmiş olsun canım, Rabbim dermansız dert vermesin, bebeğe bi risk oluşturmuyosa inşallah sağlıklı şekilde atlatırsın bu durumuSelam kızlar doktordan geldim.Kanımda enfeksiyon çıktı yarın gideceğim kanımı alıp dezenfekte edip geri vereceklermiş. Üstelik 3 kere yapmak zorundaymışımZaten yarı azerice yarı türkçe anlaşmaya çalışıyoruz doktorla :)
Grip geçirmiştim bebeğe yansımış işte
Bu arada KIZmış... ama mutsuzum kanımda enfeksiyon çıktı ya...tam kesenin yanında..
laternecim benim detaylı usg için haftaya çarşamba randevum var..
22 haftada yapılıyormus..sen yaptırıcakmısın..
benimde bu perşembe olacak
heycanla o günü bekliyorum
geçmiş olsun bende bugün gidicektim vazgeçtim evi temizledim banyo yapayım da yarın gidicem inşallahgünaydın kızlar bu arada herkese
geçmişe göz atamadım daha keyifler yerindedir inşallah
ben ilk aşımı oldum bu sabah çok şükür şimdilik ağrı yok inşallahda olmaz:18::18::18:
hafta sonu oğluma beşik bakmaya gittik çok şükür aradığım ölçüde ve modelde bir şey buldum 8.ayında alırım artık işte beşiğimiz de bu
Eki Görüntüle 556415
ayy canım ne oldu böyle nazar değdi sana resmen yaaaaa çok geçmiş olsun üzüldüm. inşallah biran önce geçer kendini kasmaktan mı oldu acaba çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?