2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam nisan anneleri..Yazdıklarınıza şöyle bir göz atıyım dedim de geçen seneki halim,heyecanım..Arkadaşlarla burada yapılan sohbetler..Çok hoş zamanlar..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinize..Hayatta var olabilecek en güzel duygu..Benim bebemin ismi Elif.Şuan desteksiz oturmaya başladı..ilk dişimiz çıktı ve ek gıdalara geçtik..Herkesin hamileliği de kolay geçer umarım..Allah sabır sıhhat versin.. :)

gözün aydın canım. yaşasın anneanneler.
annem yeniden anneanne olacak ya daha sık arıyor soruyor beni.kuzum ya. ben de doğumdan sonra anneme gitmek istiyorum. bakalım kısmet artık

Hepinize iyiakşamlar. Ben bugün çok kötü birgün geciriyorum babam yarın çok önemli aynı zamanda tehlikeli bir operasyona girecek buna çok üzülürken ,üçlü testimin sonuçunu almaya gittim sonuç için sınırda dedi doktor eve geldim bütün gün ağladım sinirlerim çok bozuldu,kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş babam içinde dua edermisiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın .

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.kendine dikkat et olur mu. bu ara hamişlerden gelen haberler korkutmaya başladı, forumu açmaya korkar oldum.
çok şükür aşımı oldum, acıycak sandım, baya endişeli gittim ama hemşire çok tatlı hiç anlamadım bile bi anda bitti dedi, çok evham yaptım galiba, hiç ağrı da yapmadı çok şükür, banyo olayını ateşlenmeyi sordum, yok öle bişey dedi, sadece elini çok kullanma dedi bikaç gün, ağrı olursa da alkollü pamuk bastır dedi o kadar,
bebişimin kalp atışlarını dinledik, baya derinden geliyo dedi hemşire haliyle göbüş yağlı ondan, ilk kez burda söylediler 152 atıyomuş çok iyi dedi maşallah kızımı

+Papatya.
Hepsininde tadı çok kötü ya yada benim damak zevkime uymuyor
en güzeli demli seylan çayı benim için, bayadır içemiyorum ama olsun, arada açık içiyorum bir iki bardak

ohhhh föş föş emsin kızım yarasın ona ohhhhh misssss, hem anasını zayıflatsın hem kendi beslensin

ohhh ellerin dert görmesin voltajım, incir sevenlere afiyet olsun

hoşgeldim canım, hayırlı olsun kızın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim yaaa işin çok yorucu Rabbim yardımcın olsun, boş vaktin olursa ayaklarını uzat dinlen, sürekli hareket halindesin zaten, bu yorucu tempoya dayanmak için vücudunu iyi beslemelisin

Günaydın herkese
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin. Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Darısı başıma(hala öğrenemedim ya ben:))
inşallah öğrenirsin canım en kısa zamnda

sağlık sektörünün tamamen bir ticarethane olduğunu, dayım mümessil olarak çalışmaya başladığında farkettim ben, bugün hemşirede bana şaşkın şaşkın baktı 2li 3lü testleri yaptırmadım diyince,o kadar rutine bağlanmış ki herşey, aldırmayacağım için yaptırmadım dedim, yapabilecekleri tek müdahale kürtaj sonuçta, bebeğine kıyamayacaksa hiç strese ve riske girmesin bence
inşallah hakkında hayırlı olan kararı verir arkadaşın canım

bende 2 gündür göbeğim küçüldü gibi geliyodu, bişey oldu endişesi içindeydim açıkçası, kalp seslerini duymam yetti kızımın,
insanoğlu bir damla su bin endişe, Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

Bu sonuçlar yedi bitirdi anneleri yaş unsuru galiba...

Babacığın için çok üzüldüm,benimde annem yakın zamanda geçirdi.
Allah'ın izniyle güçlü bir baba olarak tekrar başınıza gelir ...
Üzülme diyemem,yine de metanetli ol.Baban seni öyle görünce daha mutlu olur:)
İnşallah görüyorsundur.Ben anacığımı göremedim bile daha(
Bebeğine,sana ve babana şifa diliyorum...
Bol bol "Yâ şâfî" ve kenzûl arş oku... Şifa ile...

cahillik mutluluktur ya aynen öyle. 29 ekim gecesi acilde kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. sonuçları iş yerinde kısıtlı internet yüzünden açamamıştım. bu gece açmak nasip oldu.

idrarımda protein +, keton ++ çıkmış. şimdi bunu nasıl yorumlasam ki.üzerinden de 20 gün geçti. doktora gitmeme bir hafta var kafama takmayıp gelecek hafta idrar tahlili vereyim bari.

yarın sabah aşıya gittiğimde doktora bir danışacacağım tabi.

Senin böbreğinden bir rahatsızlığın varmıydı yada var mı?

canım öncelik Allah babana acil şifalar versin inşallah;yarın hayırlısı ile atlatsın inşallah operasyonunu..
sen lütfen 3lü test sonucu için üzülme;genellikle 3lü de risk yüksek çıkıyor ama Allaha şükür bebekler gayet sağlıklı oluyor..
3lü test sonucu nedeniyle amniyosentez yaptıranlar hep iyi haberler aldı çok şükür..

seçilce canım Rabbim yardıncın olsun, ama 2li testin iyi çıkmış bence tevekkül et inşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip eder, çok sinirleniyorum böyle sıkıntı ihtimali olmayan anneleri endişelendiren doktorlara

katinam yaaa ağlattmayın beni gece gece, çok güzel yaaaa offffffff

[/QUOTE=hanipeks;27385282]Eki Görüntüle 557209 Eki Görüntüle 557208 Eki Görüntüle 557206 Eki Görüntüle 557205 Eki Görüntüle 557207 [/QUOTE]
canım cicilerin hayırlı olsun, bende 2 hafta önce aldım hamile külodundan, çok rahat yaaa, bugün 2 tane daha aldım,
ahhh bu erkekler anlamıyolar heyecanımızı yaaa, bende bebişin kıyafetlerini çekiyorum alınca, bizimkide gülüyo bana

Senin böbreğinden bir rahatsızlığın varmıydı yada var mı?

BİLDİĞİM KADARI İLE BÖBREĞİMDE SORUN YOK. KARACİĞERİMLE İLGİLİ SORUNUM VARDI AMA İDRARLA NE ALAKA

AMAN BOŞVERDİM ARTIK. ENDİŞELENMEK, MERAK ETMEK, ŞÜPHELENMEK İSTEMİYORUM. NİYE YAZDIM BURAYA BUNU BİLE BİLMİYORUM.İLK ANDA DÜŞÜNMEDEN YAZDIM.

VOLTAJCIM ZAMAN BULUP NASIL NETE GİRİYORSUN SEN, SÜPERSİN

BEN YATIYORUM

HERKESE İYİ GECELER

büyük harfle yazmısım, düzeltmeye üşendim.

iyi haberler geliyo maşallah nazcım, ne tatlı oluyo dimi o kalp atışları, yavrum yaaaa minnacıklar ama herşeyleri tastamam

Naz hosgeldin kelebeğim .
Efeye bak kalp atışı bilem at gibi
Bizim saglık ocagindada Baskul eksik çıkarıyor ben memnunum
Tatlı tarifini yazdım gece :)))) sen aklıma geldikcede güldüm canım benim

voltajım beni de sanki tartı az gösterdi sabah aç karnına cıbıl cıbıl tartıldığım zaman ne çıktıysa aynen öyle çıktı, kahvaltımı yapmıştım nerdeyse bi litre su bile içmiştim düşün yani, moralimizi iyi tutmak için bence özellikle öyle bi tartı koymuşlar bence

geçmiş olsun bol bol dinlen canım,
maşallah annesi büyümüş kuzun

ohhhhh kazasız belasız gelsinler inşallah, anne candır yaaaa, hakları ödenmez,
benimkide sürekli dolu geliyo kaplar, boş götürüyorum, doldurup geri geliyorum

evde ne görsen kızım hiç sormadan hemen at ağzına yeee diyo, izni aldım yaaa gözüm yiyicekten başka bişey görmüyo benim de,
ne canımm çekse kavanozuyla eve getiriyorum

cnm benim ya çok geçmiş olsun iyimisin şimdi moralini nolur bozmamaya çalış bol bol dua et ya resmen canlarım ız allaha emanet walla birinin dediğini öteki farklı dio doktorlar adam koskoca prof mecbur güveniosun ama öteki farklı dio

bende bende istiyorum benide ekleyin listeye

günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali

Aman sus dur yerin kulağı var :)

​inşallah caanım tez zamanda geçer. Teşekkür ederim.

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Şimdi hep beraber tarih aralığını belirleyelim.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın kızlar inşallah hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur.bugün işe geç gideceğim için nette takılayım kim ne yazmış diye okumaya başladım daha bitmedi iş yerinde hala net yok bende sizin konuştuklarınıza hep geç kalıyorum kızım annesinden önce uyandı kıpıydak kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…