2013 Nisan Anneleri

Bizim ....


  • Ankete Katılan
    428
günaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
 
günaydın güzel anneler,

burada hava açık; günümüz de böyle açık böyle güzel geçsin. mesaide olan arkadaşlara iyi çalışmalar!
 
benide yazın amaa özel mesaj gönderemiyorum beeen
 

cnm çok geçmiş olsun ben de gribim bi türlü de geçmiyo, patronlarını Allaha havale et böyle vicdansızlık mı olur, hamilesin sen ya , bu nası bişe yani, neyse hep birlikte Allaha havale edelim,
portakal suyu iç canım, burnuna karbonatlı ve tuzlu su çek faydasını görüceksin tekrar çok geçmiş olsun, bünyeler zayıf işte hemen kapıyoruz, benim bu hamileyken 2.gribim
 

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende gribim okadar dikkat ettim ama yine bulaştım bol bol meyve ye umarım tez vakitte geçer
 


Canım çok geçmiş olsun , Aman dikkat ya sende biraz takma bu adamları , birşey derse ben hamişim ayol anlamazsınız siz halimden üşüyorum dersin ... Kat kat giy bari ,




Canım babana allah şifa versin ,, Öyle bir şifa versin ki hastalıktan eser kalmasın ...

Benimde babam için perşembe günü sonuç çıkacak , büyük ihtimalle böbreği alınacak , İflas etmiş , İnşallah kötü birşey çıkmadan atlatırız , Sizden dua isterim bende ...



 

geçmiş olsun; ballı limonlu açık çay yada ıhlamur bana çok iyi gelir hep. bir de yün atletler oluyor; biz dağa çıkarken giyerdik. onlardan giyersen üşümezsin belki.
 

ayyy kuzum çok sağol seninkide inşallah allahım tez vakitte geçer.valla allaha havale ettim montla oturuorum ayagımda 3 tane çorap var tayt var pantolun altında çok komik haldeyim yane =)kızz o dediğini yapamam amaaa=))

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende gribim okadar dikkat ettim ama yine bulaştım bol bol meyve ye umarım tez vakitte geçer

şuan yiyorum kuzum zaten valla zar zor kahvaltı falan yapmadım dün yeme yiyemedim zorluyorum bu sefer midem dısarı zorluyor ağzımın tadı yok zorla salatamı bitirdim çorbamı bitirdim sayılır =)=) onunla duruorum işte sende dikkat et diomda olmuyo hepimiz dikkat edios havalardan mı ne artık hassasız savunmasızız yakaladı hmen mirkoplar=)

 
geçmiş olsun; ballı limonlu açık çay yada ıhlamur bana çok iyi gelir hep. bir de yün atletler oluyor; biz dağa çıkarken giyerdik. onlardan giyersen üşümezsin belki.

balla cevize alerjim var kuzum benim amaaaa limonlu çayla ıhlamuru denerim bide senin için ballı çayda da denicem damam =) çayda bişi yapmaz inşallah =) bademciklerim şişiyor kasınıyor ve sesim kısılıyor ceviz yiyincede bal yiyincede =)kızz siz dağcılıkmı yapıonuz bende tırmanmak isterdim ama eşimin yükseklik korkusu var =)
 
Günaydın kızlar

Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir gün olması dileğiyle inşallah...

Egomego çok geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et,bol bol meyve ye,ıhlamur+limon+bal çok iyi geliyor.

Sernil ve Cherryfe babalarınıza acil şifalar diliyorum,Rabbim sağlık iyilik versin...
 
Mezopotamya canım nasılsın?Nerelerdeyin?Merak ettik seni,hersey yolundadır inşallah
 
günaydın kızlar herkese..
hasta olanlara ve yakınları hasta olanlara allah acil şifalar versin geçmiş olur inşallah
 

alemsin :))) yok kız dağcılık falan değil. bursalıyım ben, kışın kayak için ya da gelen ünlüleri seyredip sucuk ekmek yemek için giderdik. ççooook soğuk olurdu; tipiden göz gözü görmezdi bazen; bi tane yün fanile giydinmiydi hiç bi soğuk işlemezdi walla :)

bademcikler için bol bol ılık sıvı almak gerek derler ya belki ondan iyi geliyordur. tekrar tekrar geçmiş olsun kuzum.
 
günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali

Canım maşallah prensese Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin inşallah...
 
egomegocum acil şifalar diliyorum..kendine dikkat et..yapabileceginin en fazlasını yap en azından işverene karsı

pembecim baban için ALlaj şifa versin..sorunsuz bi şekilde atlatın inşallah..
 

Geçmiş olsun tatlım, acil şifalar diliyorum baban için. 3lü test sonucuna da takılma, güvenilirliği diğerlerinden daha az çünkü canım.

canım benim yaaa işin çok yorucu Rabbim yardımcın olsun, boş vaktin olursa ayaklarını uzat dinlen, sürekli hareket halindesin zaten, bu yorucu tempoya dayanmak için vücudunu iyi beslemelisin


Teşekkür ederim canım, amin. Boş vaktim olmuyor ne yazık ki, azıcık vakit bulabilirsem onda da hemen buraya 2 satır bi şeyler yazıyorum.

Ben daha kullanmadım donuşlarımı, büyük geliyordu diye. Ama şimdi denesem olur muhakkak.


bende bende istiyorum benide ekleyin listeye

benide yazın amaa özel mesaj gönderemiyorum beeen

ben de canım aynen, mesaj kotamın dolmasını bekliyorum. inşallah çekilişe kadar dolmuş olur.

Hihihihi sedagg ekledim canım, kızlar sizi de ekledim ama elinizi çabuk tutun bol bol yorum yazın




Ah ah migreni benden başka kimse anlayamaz ah ah. Çok geçmiş olsun kuzum. Canım dilekçe yaz bence sıkıntılarının giderilmesi için. Sözle yapacakları yok. Senin özel hakların var. Bu arada listeye ekledim tatlım seni de.

Mezopotamya canım nasılsın?Nerelerdeyin?Merak ettik seni,hersey yolundadır inşallah

Ayyyyyy ben ulaştım aslında ama buraya yazmayı unuttum. Çok özür diliyorum herkesten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…