benide yazın amaa özel mesaj gönderemiyorum beeenÇoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)
Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.
Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacakHediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.
Şimdi hep beraber tarih aralığını belirleyelim.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben de canım aynen, mesaj kotamın dolmasını bekliyorum. inşallah çekilişe kadar dolmuş olur.
günaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
günaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
Hepinize iyiakşamlar. Ben bugün çok kötü birgün geciriyorum babam yarın çok önemli aynı zamanda tehlikeli bir operasyona girecek buna çok üzülürken ,üçlü testimin sonuçunu almaya gittim sonuç için sınırda dedi doktor eve geldim bütün gün ağladım sinirlerim çok bozuldu,kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş babam içinde dua edermisiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın .
ohhh ne güzel haydi canım gözün aydın çok sevindim :) HARİKA :)
vallahi tam bilmiyorum ama sanırım 4 e kadar en az dururlar gibi geliyor bana . Kesik olursa haber ver derken nasıl birşey kastetti acaba ben anlamadım bana demedi birşey neyse perş gitcem sorarım olmazsa.
Caınm kastı , paslı bir bıçak olur yada ne bileyim herhangi bir yerde çarparsın demirdi filan kesik olur ya , Onun gibi ... Ben öyle yorumladım :)))
Ya benim daha var , alıştım biliyorsun haftada bir görmeye bir dönem şimdi zor geliyor 7 aralığı beklemek , Detaylıya Yine Hakana gidicem ben , Bana en uygun fiyat orası geldi ... Birde oda perinatalog uzmanmış zaten, Boşuna gezmeyeyim dedim
cnm çok geçmiş olsun ben de gribim bi türlü de geçmiyo, patronlarını Allaha havale et böyle vicdansızlık mı olur, hamilesin sen ya , bu nası bişe yani, neyse hep birlikte Allaha havale edelim,
portakal suyu iç canım, burnuna karbonatlı ve tuzlu su çek faydasını görüceksin tekrar çok geçmiş olsun, bünyeler zayıf işte hemen kapıyoruz, benim bu hamileyken 2.gribim
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende gribim okadar dikkat ettim ama yine bulaştım bol bol meyve ye umarım tez vakitte geçer
Canım çok geçmiş olsun , Aman dikkat ya sende biraz takma bu adamları , birşey derse ben hamişim ayol anlamazsınız siz halimden üşüyorum dersin ... Kat kat giy bari ,
tamam söz sallamamaya gayret ediciiiimm =) kız çok güldüm bu keşişee hamişim ayol desem şöyle bir bakarr ne dion bacımm der öyle öküzdür yani =)
geçmiş olsun; ballı limonlu açık çay yada ıhlamur bana çok iyi gelir hep. bir de yün atletler oluyor; biz dağa çıkarken giyerdik. onlardan giyersen üşümezsin belki.
balla cevize alerjim var kuzum benim amaaaa limonlu çayla ıhlamuru denerim bide senin için ballı çayda da denicem damam =) çayda bişi yapmaz inşallah =) bademciklerim şişiyor kasınıyor ve sesim kısılıyor ceviz yiyincede bal yiyincede =)kızz siz dağcılıkmı yapıonuz bende tırmanmak isterdim ama eşimin yükseklik korkusu var =)
günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali
Hepinize iyiakşamlar. Ben bugün çok kötü birgün geciriyorum babam yarın çok önemli aynı zamanda tehlikeli bir operasyona girecek buna çok üzülürken ,üçlü testimin sonuçunu almaya gittim sonuç için sınırda dedi doktor eve geldim bütün gün ağladım sinirlerim çok bozuldu,kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş babam içinde dua edermisiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın .
canım benim yaaa işin çok yorucu Rabbim yardımcın olsun, boş vaktin olursa ayaklarını uzat dinlen, sürekli hareket halindesin zaten, bu yorucu tempoya dayanmak için vücudunu iyi beslemelisin
canım cicilerin hayırlı olsun, bende 2 hafta önce aldım hamile külodundan, çok rahat yaaa, bugün 2 tane daha aldım,
ahhh bu erkekler anlamıyolar heyecanımızı yaaa, bende bebişin kıyafetlerini çekiyorum alınca, bizimkide gülüyo bana
bende bende istiyorum benide ekleyin listeye
benide yazın amaa özel mesaj gönderemiyorum beeen
ben de canım aynen, mesaj kotamın dolmasını bekliyorum. inşallah çekilişe kadar dolmuş olur.
Mezopotamya canım nasılsın?Nerelerdeyin?Merak ettik seni,hersey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?