2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sağol bebeeemmm yemeye çalışıyorum valla inşallah kısa sürede atlatırız =)

amaaa kayak yapmayı çok istedim ama soğuktan öyle böyle nefret etmiyorum anlatamam hep bizimkiler gitti ben gitmedim izmirin sıcagında büyüyünce soguktan haz edilmiyor =) burda a kışın ağlıyorum yüzüme kar değince=)))

egomegocum acil şifalar diliyorum..kendine dikkat et..yapabileceginin en fazlasını yap en azından işverene karsı

pembecim baban için ALlaj şifa versin..sorunsuz bi şekilde atlatın inşallah..

sağol kuzummm en fazlasını yaptım allaha havale ettim işte =)))

Mezopotamya canım nasılsın?Nerelerdeyin?Merak ettik seni,hersey yolundadır inşallah

Mergencim iki gündür sadece göbeğimde kaşıntı ve yanma vardı.. alerjik diyorlar ancak neye karşı alerjik net bi şey yok.. önceki gece acıyla uyandım tırnaklamışım çizik çizik olmuş morarmıştı çok korkunç gözüküyordu göbeğim. kan alındı ama burda bakılamıyormus ankaraya gönderdiler. sonuç bekleyeceğim ( şimdilik krem ve losyonlarla kontrol etmeye çalışıyoruz.

Ayyyyyy ben ulaştım aslında ama buraya yazmayı unuttum. Çok özür diliyorum herkesten

canımmm,, o yoğunlukta unutman normal.. sen nasıl oldun ?

Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarim o zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks

canım hoşlgeldin geçmiş olsun..ceviz yediğindede olmustu..bu sefer ne oldu dokundu sana..acaba bu gebelikte alerjinmi oldu canım mezocum ya

GÜNAYDIN KIZLAR,
nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim hasta oalcak gibiyim, halsizim... acaba kanım mı düştü diyorum, bi kan tahlili yaptırmam lazım, hiç yaptırmdım...

üşüyorum da...

midem de bulanıyor...
acaba hamile miyim

canım hoşlgeldin geçmiş olsun..ceviz yediğindede olmustu..bu sefer ne oldu dokundu sana..acaba bu gebelikte alerjinmi oldu canım mezocum ya

evet.. bu sefer ceviz yemedim farklı birsey de yemedim.. ama çok kötüydü katinam ya göbeğimi görünce ödüm patladı.. çizikler yaraya dönüşür ya . ben çatlaktan korkarken resmen boydan boya göbeğimde yara izi gibi oldu. kalır mı kalmaz mı bilmiyorum. ve şu an cok umursamıyorum sadece bebeğim iyi olsun istiyorum..
sen bebeği net şekilde hissetmeye başladın mı ? ben ilk tekmeyi yedim hafta sonu biliyor musun.. o kadar farklı birşeydi ki.. kıpırtılarını zaten hissediyordum ıkı haftadır. ama ilk kez böyle vurdu. hafif bi çığlık bile attım ne olduğunu tam algılayamadıgım için. elimde bardak vardı öylece kalakaldım gülmeye başladım... içtiğim şey hoşuna mı gitti anlamadım :)) çok farklı bi andı.. ne garip ki iyi olmaları bize şimdiden kendimizi unutturuyor.

Kuzumm valla öyle migren krizim tuttugunda allahım canımı al die yalvarırdım şimdi bebeğim var diemiomda ama iğne yapıolar kuzum ya hafifletio hatta kriz tutmadan gidersek geçiriomuş aklında bulunsun acile git

Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarim o zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks

anamm kızz sen keyfine bak çok çok selam söyle oğlusunla ailenle iyi zaman geçir ben annemle aynı yerde oldugum halde yanımdan gider gitmez tutusuom özlüom seni çok iyi anlıyorum bebeğim

adet tarihin geçti mi canım ne kadar geçti geçtiysede ihtimal varsa kan testi yaptır 1 haftadan fazla geçtiysede evde test dahi yapabilirsin

tşk ederim canım.. gebelikte kullanılabilecek antihistaminiklerden verdi. yağları bi süre sürmeyecekmişim.. dediğin gibi atletleri falan değiştirdim.. bi de sık sık havalandırıyorum göbişi :)) kuzum üşümez inş. içerde :))

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

limit de tarih aralığı da çok uygun olmuş. şimdiden heyecan bastı :)

evet canım bende bi hokkalı tekme yedim oğluşumdan bi an noluyo bile dedim
bende hissetmeye başladım özellikle sol tarafıma yatarken rahatsız oluyor :)) dün babasının elini koyduk onada bi tekme salladı..Allah hayırlı ugurlu kucaklarımıza versin inşallah

ay egomego çok alemsin ya :)) 18 haftalık yazıyo ya günlüğünde enabe nin :)))))

ölüyomm diyomm inanmıyor musunuz kız valla görmüyorum zar zor beynim uyuşuk gibi sen bile yazsan öyle saçma bir yorum yapardım yani haha ayy çok güldüm kendime de enabecim sen de kusura bakma valla ölüyorum kız isimlere bakmadım bile okudum öyle cevap verdim gözlerim açılmıyor bile klavyeyi ezbere kullanıom zatenn ayyy rezillik çıkıomm ben valla kız sen falan da yazsanız heralde böyle saçmalardım =))) daha fzla batmadan kendime gelince girmek üzere gidiyorummm bütün aşklar yüreğimdeeee.....

AMİNNNN.. inş canım.. sağlıkla.. huzurla..

ayy gitme lütfen gitmeeeee çok tatlısın ya dalgınlığına gelmiş olabilir yani .. inanıyoruz tamam çok fenasın , ölüyorsun, gözlerin görmüyo :))) hepsi kabul.. gitmeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…