Günaydın kızlar
Hayırlı,sağlıklı,keyifli bir gün olması dileğiyle inşallah...
Egomego çok geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et,bol bol meyve ye,ıhlamur+limon+bal çok iyi geliyor.
Sernil ve Cherryfe babalarınıza acil şifalar diliyorum,Rabbim sağlık iyilik versin...
alemsin :))) yok kız dağcılık falan değil. bursalıyım ben, kışın kayak için ya da gelen ünlüleri seyredip sucuk ekmek yemek için giderdik. ççooook soğuk olurdu; tipiden göz gözü görmezdi bazen; bi tane yün fanile giydinmiydi hiç bi soğuk işlemezdi walla :)
bademcikler için bol bol ılık sıvı almak gerek derler ya belki ondan iyi geliyordur. tekrar tekrar geçmiş olsun kuzum.
egomegocum acil şifalar diliyorum..kendine dikkat et..yapabileceginin en fazlasını yap en azından işverene karsı
pembecim baban için ALlaj şifa versin..sorunsuz bi şekilde atlatın inşallah..
Mezopotamya canım nasılsın?Nerelerdeyin?Merak ettik seni,hersey yolundadır inşallah
Ayyyyyy ben ulaştım aslında ama buraya yazmayı unuttum. Çok özür diliyorum herkesten
Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarimo zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks
Mergencim iki gündür sadece göbeğimde kaşıntı ve yanma vardı.. alerjik diyorlar ancak neye karşı alerjik net bi şey yok.. önceki gece acıyla uyandım tırnaklamışım çizik çizik olmuş morarmıştı çok korkunç gözüküyordu göbeğim. kan alındı ama burda bakılamıyormus ankaraya gönderdiler. sonuç bekleyeceğim( şimdilik krem ve losyonlarla kontrol etmeye çalışıyoruz.
canımmm,, o yoğunlukta unutman normal.. sen nasıl oldun ?
canım hoşlgeldin geçmiş olsun..ceviz yediğindede olmustu..bu sefer ne oldu dokundu sana..acaba bu gebelikte alerjinmi oldu canım mezocum ya
Mergencim iki gündür sadece göbeğimde kaşıntı ve yanma vardı.. alerjik diyorlar ancak neye karşı alerjik net bi şey yok.. önceki gece acıyla uyandım tırnaklamışım çizik çizik olmuş morarmıştı çok korkunç gözüküyordu göbeğim. kan alındı ama burda bakılamıyormus ankaraya gönderdiler. sonuç bekleyeceğim( şimdilik krem ve losyonlarla kontrol etmeye çalışıyoruz.
çok geçmiş olsun; alerjiye benziyor. ben de her bahar kaşımaktan yırtarım kolumu bacağımı. kaşıntı için olan merhemlerden bir de zyrtec verirdi doktorum ama sen onu kullanamazsın şu anda. bir de %100 pamuklu giymeyi dene, sentetik yada yünlü değdirme bakalım cildine.
Ah ah migreni benden başka kimse anlayamaz ah ah. Çok geçmiş olsun kuzum. Canım dilekçe yaz bence sıkıntılarının giderilmesi için. Sözle yapacakları yok. Senin özel hakların var. Bu arada listeye ekledim tatlım seni de.
Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarimo zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks
GÜNAYDIN KIZLAR,
nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim hasta oalcak gibiyim, halsizim... acaba kanım mı düştü diyorum, bi kan tahlili yaptırmam lazım, hiç yaptırmdım...
üşüyorum da...
midem de bulanıyor...
acaba hamile miyim
çok geçmiş olsun; alerjiye benziyor. ben de her bahar kaşımaktan yırtarım kolumu bacağımı. kaşıntı için olan merhemlerden bir de zyrtec verirdi doktorum ama sen onu kullanamazsın şu anda. bir de %100 pamuklu giymeyi dene, sentetik yada yünlü değdirme bakalım cildine.
GÜNAYDIN KIZLAR,
nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim hasta oalcak gibiyim, halsizim... acaba kanım mı düştü diyorum, bi kan tahlili yaptırmam lazım, hiç yaptırmdım...
üşüyorum da...
midem de bulanıyor...
acaba hamile miyim
adet tarihin geçti mi canım ne kadar geçti geçtiysede ihtimal varsa kan testi yaptır 1 haftadan fazla geçtiysede evde test dahi yapabilirsin
ay egomego çok alemsin ya :)) 18 haftalık yazıyo ya günlüğünde ENABE nin :)))))
GÜNAYDIN KIZLAR,
üşüyorum da...
midem de bulanıyor...
acaba hamile miyim
Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)
Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.
Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacakHediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.
Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet.. bu sefer ceviz yemedim farklı birsey de yemedim.. ama çok kötüydü katinam yagöbeğimi görünce ödüm patladı.. çizikler yaraya dönüşür ya . ben çatlaktan korkarken resmen boydan boya göbeğimde yara izi gibi oldu. kalır mı kalmaz mı bilmiyorum. ve şu an cok umursamıyorum sadece bebeğim iyi olsun istiyorum..
sen bebeği net şekilde hissetmeye başladın mı ? ben ilk tekmeyi yedim hafta sonu biliyor musun.. o kadar farklı birşeydi ki.. kıpırtılarını zaten hissediyordum ıkı haftadır. ama ilk kez böyle vurdu. hafif bi çığlık bile attım ne olduğunu tam algılayamadıgım için. elimde bardak vardı öylece kalakaldım gülmeye başladım... içtiğim şey hoşuna mı gitti anlamadım :)) çok farklı bi andı.. ne garip ki iyi olmaları bize şimdiden kendimizi unutturuyor.
ay egomego çok alemsin ya :)) 18 haftalık yazıyo ya günlüğünde enabe nin :)))))
evet canım bende bi hokkalı tekme yedim oğluşumdan bi an noluyo bile dedim
bende hissetmeye başladım özellikle sol tarafıma yatarken rahatsız oluyor :)) dün babasının elini koyduk onada bi tekme salladı..Allah hayırlı ugurlu kucaklarımıza versin inşallah
ölüyomm diyomm inanmıyor musunuz kız valla görmüyorum zar zor beynim uyuşuk gibi sen bile yazsan öyle saçma bir yorum yapardım yani haha ayy çok güldüm kendime de enabecim sen de kusura bakma valla ölüyorum kız isimlere bakmadım bile okudum öyle cevap verdim gözlerim açılmıyorbile klavyeyi ezbere kullanıom zatenn ayyy rezillik çıkıomm ben valla kız sen falan da yazsanız heralde böyle saçmalardım =))) daha fzla batmadan kendime gelince girmek üzere gidiyorummm bütün aşklar yüreğimdeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?