- 16 Mart 2010
- 1.548
- 461
- 198
çok geçmiş olsun, bebeişin de maşallah kilosu iyi çok güzel güzel beslemişsin annesi onugünaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
geçiş olsun karbonat yapmayın karbonat doğal birşey değil tuzlu su yapıp burnunuza çekin iltihap varsa çıkıyor karbonat sakın yapmayıncnm çok geçmiş olsun ben de gribim bi türlü de geçmiyo, patronlarını Allaha havale et böyle vicdansızlık mı olur, hamilesin sen ya , bu nası bişe yani, neyse hep birlikte Allaha havale edelim,
portakal suyu iç canım, burnuna karbonatlı ve tuzlu su çek faydasını görüceksin tekrar çok geçmiş olsun, bünyeler zayıf işte hemen kapıyoruz, benim bu hamileyken 2.gribim
geçmiş olsun ayy ne oldu size böyle teker teker hasta oldunuz hemencecik iyileşincnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende gribim okadar dikkat ettim ama yine bulaştım bol bol meyve ye umarım tez vakitte geçer
boğazları ağrıyanlar çok öksürüğü olanlar siyah turpu alıpüst kısmını kapak olacak şekilde kesin alt kısmının da içini kaşıkla oyun güzelce ve içine iyi ballardan bal koyun ve o kapak olarak üzerine kapatın. Turpun içindeki bal sıvı hale gelecek ve onu tatlı kaşığıyla şurup gibi için ben bunu yapıp öksürdükçe kaşıkla içiyorum doğal çok güzel ilaç oluyoballa cevize alerjim var kuzum benim amaaaa limonlu çayla ıhlamuru denerim bide senin için ballı çayda da denicem damam =) çayda bişi yapmaz inşallah =) bademciklerim şişiyor kasınıyor ve sesim kısılıyor ceviz yiyincede bal yiyincede =)kızz siz dağcılıkmı yapıonuz bende tırmanmak isterdim ama eşimin yükseklik korkusu var =)
bir turpu yapınca o gün içinde bitirin şifa olsun size iyileşin hemen
canım bende sanırım sana demiştim yağ sürme dinlensin diye çok yağ sürmek alerji yapıyor sabunla yıka cildini arada karnını aç havalansın odanın içi ılık olsun karnın da üşümez sende hasta olmazsın umarım çabuk geçer iyileşirsintşk ederim canım.. gebelikte kullanılabilecek antihistaminiklerden verdi. yağları bi süre sürmeyecekmişim.. dediğin gibi atletleri falan değiştirdim.. bi de sık sık havalandırıyorum göbişi :)) kuzum üşümez inş. içerde :))
Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.
[/B]Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.
Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak
Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][/QUOTE]
süper tarihlerde belli oldu sıra geldi çekilişe güzel olacak hiç görmediğimiz kişiye hediye göndermek ve hiç görmediğimiz kişiden hediye almak harika:)