2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok geçmiş olsun, bebeişin de maşallah kilosu iyi çok güzel güzel beslemişsin annesi onu

geçiş olsun karbonat yapmayın karbonat doğal birşey değil tuzlu su yapıp burnunuza çekin iltihap varsa çıkıyor karbonat sakın yapmayın

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bende gribim okadar dikkat ettim ama yine bulaştım bol bol meyve ye umarım tez vakitte geçer
geçmiş olsun ayy ne oldu size böyle teker teker hasta oldunuz hemencecik iyileşin

boğazları ağrıyanlar çok öksürüğü olanlar siyah turpu alıpüst kısmını kapak olacak şekilde kesin alt kısmının da içini kaşıkla oyun güzelce ve içine iyi ballardan bal koyun ve o kapak olarak üzerine kapatın. Turpun içindeki bal sıvı hale gelecek ve onu tatlı kaşığıyla şurup gibi için ben bunu yapıp öksürdükçe kaşıkla içiyorum doğal çok güzel ilaç oluyo
bir turpu yapınca o gün içinde bitirin şifa olsun size iyileşin hemen
canım bende sanırım sana demiştim yağ sürme dinlensin diye çok yağ sürmek alerji yapıyor sabunla yıka cildini arada karnını aç havalansın odanın içi ılık olsun karnın da üşümez sende hasta olmazsın umarım çabuk geçer iyileşirsin

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

[/B]Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][/QUOTE]

süper tarihlerde belli oldu sıra geldi çekilişe güzel olacak hiç görmediğimiz kişiye hediye göndermek ve hiç görmediğimiz kişiden hediye almak harika:)

ayy gitme lütfen gitmeeeee çok tatlısın ya dalgınlığına gelmiş olabilir yani .. inanıyoruz tamam çok fenasın , ölüyorsun, gözlerin görmüyo :))) hepsi kabul.. gitmeee :)

gidemiomm zaten farkettim =)) =)) valla kız ayy nasıl utandım okudum hemen cevaplaya bastım kime yazdıgımı bile bilmeden yazdım haha ayy valla rezillik kız neyse dur bende safım hemen kabul ediom bende bilerek yazdım onları şakasınaa yani tamamen =) hahaha

hihihihihiiii egomego benim de yanaklarını sıkasım geldi

Benimde =))) sıkk yanaklarımı yi beni =) ayy hepimiz aynı şehirde olsak yaa ne güzel olardı hepimiz işten izin alır birimize gider kısır mısır yapar yerdik hemyyy canım çekti ya =))) konuyu nasılda değiştirdim kızz

ayy süpersin walla artık kesin 100 kilo olurduk

kızlaar bebişlerin hareketlerini hissediyo musunuz ben geçen hafta hissediyodum bu hafta yok gibi korkuyorum sürekli yaa her kontrole gittiğim de rahatlıyorum doktor bebek sağlıklı diyince

ayy süpersin walla artık kesin 100 kilo olurduk

evetttttt kesin.. canım bol ekşili kısır istedi bea

kızlaar bebişlerin hareketlerini hissediyo musunuz ben geçen hafta hissediyodum bu hafta yok gibi korkuyorum sürekli yaa her kontrole gittiğim de rahatlıyorum doktor bebek sağlıklı diyince

ben hissediyorum :) tekmeledi bile.. göbeğinin altından tık tık yapsana yer değiştiriyolar galiba hemen hareketleniyolar :)) resmen oynadım dün onla. aynı yere ben vurdukça o kıpırdıyo :) cok komık ya

Günaydın Mis kokulu anneler...

Gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah

VOLTAJIMMMMMMMMM..

nasılsın ? napıyosun ? eski yazdıklarını okudum gelince.. okulda problem olmuş, geçmiş olsun oğluna.. süt yapan tatlı tarifini de not ettim.. ayy öğlen olmuş benim ağzım herşeye sulanmaya başladı yine :))

geçen hafta tam göbek deliğimin altında hissediyodum ama bu hafta yok

Mezosummm nerdesin sen
2 gündür gözlerim seni aradı,aradı,aradı

Hasta mı oldun allerji olmussun yine,kiz battaniye falan mı kullanıyorsun
Yoksa aldığın ciciler mı yapıyor?
Yanında yakınında astım olan biri mı var

günaydın kızlar nasılsınız (hoş öğle olmuş )benim çok fena başım ağrıyor :18:

ben de tam tersi bulantı bitti, halsizlik gitti. acaba doğurdum da haberim mi yok

Egomego gecmis olsun canım
Migren bazı hamileliklerde azıyor ,benim de bunda hep zirvedeNane yagiyla masaj yapıyorum
Ama kahve icince iyi geliyor he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…