2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

oğluşum duyuyorsun değil mi, tekme diyorum bana diyorum, tekmeyi geçtim bir dürt bari eşek sıpası

mezopotamya kuzum senin hamileliğe alerjin var galiba

Favori yiyeceğim. Cumartesi günü 2 büyük tabak yedim 2 büyük bardak ayran içtim, akşama fenalaştım karnım davul gibi oldu he he he

hanipeks
kuzum, ciddi bir organizasyon işine girmişsin. bir milli piyangodan çekiliş için izin alman kalmış. kaçıncı noterin huzurunda yapacaksın çekilişi

Notere gerek yok şekerim, isimlerin yerlerini değiştirirsem eğer yüksek voltaj hemen bilir ve beni deşifre eder o güçlü hisleriyle

kızlar biz bu haftalarda aşerebiliyor muyuz? benim canım sucuk çekiyor. çok yediğim bişey değil ama 1 haftadır olsa da yesek diyorum ara ara.

Evet hayatım bayağı üzüldüm.Dun annesi gelmiş kizyormus ogretmen konuşmuş falan.Umarım denk gelmeyiz.
Tamam canım sen ye,gelince okursun.he bu arada senin dogumun 2 nisan kelebegim neden 4 yaptin?listeden gordumopuyorum
Artık Cok yazdın,cok girdin muhabbetlerini görmemek adına See you

yöneticiliği astlarına emir vermek ve onlara kötü davranmaktan ibaret gören amirlerden nefret ediyorum.

Kızlaaarr, hepinizi çok özledim.
Çok ihmal ettim burayı, haftasonu da çocukluk arkadaşımın kınası ve düğünü vardı, hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım.
Özet geçse biri süper olacak :) hazıra konacağım ama..
Hediye organizasyonu başlamış sanırım, beni de dahil etmeyi unutmayın.

Bu sabah tetanoz aşımı oldum, 21 aralıktada 2.sini olacakmışım.
Kolum biraz uyuşuk gibi ve hafif ağrıyor.

Şimdi de gidelim kızımla karnımızı doyuralım :)

kızlar
ben de tetanoz aşımı oldum bu sabah,
bildiğiniz gibi ağrıyor.
kızarırmış, ağrırmış, şişebilirmiş de. kolonyalı pamuk koyacakmışız şişerse

Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........

Allah korusun canım sakın aklına kötü şeyler getirme rubella kızamıkçık demek gerekeni yapmışlar zaten birşey olmasın diye sakın korkma bak birşey olmayacak. Geçmiş olsun canım.

Aklina kotu seyleri getirme hemen canim, gerekeni yapmislar bak, Allah korusun bebegini

canlarım nasılsınız.. geldim okuyamadım valla geçmişi..
bi miskin durumdayım.. 11de kalktım.. sabah 8de uyandım kaldıramadım kendimi..

**çekilişin zamanı belli olmuş.. ama hediye gönderme tarihini az geri alsak olmaz mıııı? ben aralığın 15-16sı gibi memlekete gitmeyi planlıyorum.. ya da eğer o tarihlerde gidecek olursam adres bilgilerimi değiştiririm olur mu hanipeks ne dersin? sana zahmet olmaz değil mi?

Hanipeks sen tedirginsin hissediyorum

Korkuyorum hile yapıp da yakalanmaktan

Afiyet olsun canım benim. Bilgilerini bana özel mesaj at tatlım.

Sakin ol canım, allah korusun. Tedavini yapmışlar işte içini ferah tut.

​Tabiki sorun olmaz tatlım ne demek. Yılbaşına yakın olsun diye yaptık,

geldim geldim.. iki gün boyunca sadece kaşındım. ekmek teknesinde kirli vardı hatırlar mısınız bilmem.. onun gibiyim evde sürekli göbeğim açıkta kaşımaktan yara ve morluk içinde kaldım battaniye kullanmıyorum, eşimin alerjisi var çok dikkat ediyorum nevresimlere, özellikle yatak odasına.. onu rahatsız edecek bi şey olmasın diye. yani öyle bi şey olma ihtimali yok
ayyy bi sürü yeni cici aldık haftasonu. hala yatağın üstünde :) tekzenden ufak dolap aldık kızıma hafta sonu ona yerleştireceğim sonunda eşyalarını :)) babaannesi de ona bi sürü cici örmüş, dikmiş hazırlamış hepsine bayıldım..

bizim ailede alerji hikayeleri çok var. kimbilir neye karşı. bekarken test yaptırmıştım izmitte üniversitede. pelin grubu bitkilerine karşı çıkmıştı. acaba diyorum sadece göbeğimde çıktığına göre bu yağ karışımı içindeki bi bitki mi yapıyo ?? işte yağı kestik bakalım ne olacak. kanı da gönderdiler gıda testi yapılacak bakalım hayırlısı..
ama kızım iyi, tekmelemelere başladı voltaj teyzesi :)

oğluşum duyuyorsun değil mi, tekme diyorum bana diyorum, tekmeyi geçtim bir dürt bari eşek sıpası

mezopotamya kuzum senin hamileliğe alerjin var galiba

oğluna de ki ''elin kızları tekmelere başlamışşşş, oğlummmmmm bi ses ver artıkkk'' kıskandır kız biraz
canım benim hamileliğe değil de doğuma alerjim var hafta sonu doktorumla ilgili bi sürü efsane dinledim. yok doğumda çok agresifleşiyormus, yok ameliyathaneden erken çıkıp asistanlara bırakıyomus falan fistan.. onlar alerji yapmış olabilirrr (voltajjjjjjjjjjjjjjjjj)

yedim, geldim. çok şükür nasıl 2 benim doğumum ?? 2 değil kii. gerçi 4 de olmaz heralde. sezeryan için erken tarih veriliyomus bı de kızlar erken doğar diyorlar

kim çok yazdın çok girdin diyo sana leynnnnnnnnnnnnnn göster bana kim diyo kimmmmm

kuzum benim bozma moralini artık tıp okadar ilerlediki herşeyin bi çaresi var bak kanın temizlenmiş emininm hiç bi sıkıntı olmayacak bak ne güzel teşhis kondu çaresine bakıldı buda senin bi sınavın nolur isyan etme yaradana bol bol dua et

Lenacım benim teyzoşumda hamileyken aynı şey oldu. üç kez kanı değiştirildi.. çok şükür yeğenim şimdi 10 yaşında ve de zehir gibi bir çocuk.. çok sağlıklı.. hiç üzülme tedaviye başladın sonuçta..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…