evet.. bu sefer ceviz yemedim farklı birsey de yemedim.. ama çok kötüydü katinam yagöbeğimi görünce ödüm patladı.. çizikler yaraya dönüşür ya . ben çatlaktan korkarken resmen boydan boya göbeğimde yara izi gibi oldu. kalır mı kalmaz mı bilmiyorum. ve şu an cok umursamıyorum sadece bebeğim iyi olsun istiyorum..
sen bebeği net şekilde hissetmeye başladın mı ? ben ilk tekmeyi yedim hafta sonu biliyor musun.. o kadar farklı birşeydi ki.. kıpırtılarını zaten hissediyordum ıkı haftadır. ama ilk kez böyle vurdu. hafif bi çığlık bile attım ne olduğunu tam algılayamadıgım için. elimde bardak vardı öylece kalakaldım gülmeye başladım... içtiğim şey hoşuna mı gitti anlamadım :)) çok farklı bi andı.. ne garip ki iyi olmaları bize şimdiden kendimizi unutturuyor.
Benimde =))) sıkk yanaklarımı yi beni =)ayy hepimiz aynı şehirde olsak yaa ne güzel olardı hepimiz işten izin alır birimize gider kısır mısır yapar yerdik hemyyy canım çekti ya =))) konuyu nasılda değiştirdim kızz
hanipeks
kuzum, ciddi bir organizasyon işine girmişsin. bir milli piyangodan çekiliş için izin alman kalmış. kaçıncı noterin huzurunda yapacaksın çekilişi
alemsin :))) yok kız dağcılık falan değil. bursalıyım ben, kışın kayak için ya da gelen ünlüleri seyredip sucuk ekmek yemek için giderdik. ççooook soğuk olurdu; tipiden göz gözü görmezdi bazen; bi tane yün fanile giydinmiydi hiç bi soğuk işlemezdi walla :)
bademcikler için bol bol ılık sıvı almak gerek derler ya belki ondan iyi geliyordur. tekrar tekrar geçmiş olsun kuzum.
VOLTAJIMMMMMMMMM..
nasılsın ? napıyosun ? eski yazdıklarını okudum gelince.. okulda problem olmuş, geçmiş olsun oğluna.. süt yapan tatlı tarifini de not ettim.. ayy öğlen olmuş benim ağzım herşeye sulanmaya başladı yine :))
günaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka
geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? Ayy bayılacak gibiyim........
Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
Hanipeks sen tedirginsin hissediyorum
Kızlaaarr, hepinizi çok özledim.
Çok ihmal ettim burayı, haftasonu da çocukluk arkadaşımın kınası ve düğünü vardı, hiç giremedim, geçmişi de okuyamadım.
Özet geçse biri süper olacak :) hazıra konacağım ama..
Hediye organizasyonu başlamış sanırım, beni de dahil etmeyi unutmayın.
Bu sabah tetanoz aşımı oldum, 21 aralıktada 2.sini olacakmışım.
Kolum biraz uyuşuk gibi ve hafif ağrıyor.
Şimdi de gidelim kızımla karnımızı doyuralım :)
Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
canlarım nasılsınız.. geldim okuyamadım valla geçmişi..
bi miskin durumdayım.. 11de kalktım.. sabah 8de uyandım kaldıramadım kendimi..
**çekilişin zamanı belli olmuş.. ama hediye gönderme tarihini az geri alsak olmaz mıııı? ben aralığın 15-16sı gibi memlekete gitmeyi planlıyorum.. ya da eğer o tarihlerde gidecek olursam adres bilgilerimi değiştiririm olur mu hanipeks ne dersin? sana zahmet olmaz değil mi?
​Tabiki sorun olmaz tatlım ne demek. Yılbaşına yakın olsun diye yaptık,
Donuşumu gördün mü
Mezosummm nerdesin sen
2 gündür gözlerim seni aradı,aradı,aradı
Hasta mı oldun allerji olmussun yine,kiz battaniye falan mı kullanıyorsun
Yoksa aldığın ciciler mı yapıyor?
Yanında yakınında astım olan biri mı var
oğluşum duyuyorsun değil mi, tekme diyorum bana diyorum, tekmeyi geçtim bir dürt bari eşek sıpası
mezopotamya kuzum senin hamileliğe alerjin var galiba
Evet hayatım bayağı üzüldüm.Dun annesi gelmiş kizyormus ogretmen konuşmuş falan.Umarım denk gelmeyiz.
Tamam canım sen ye,gelince okursun.he bu arada senin dogumun 2 nisan kelebegim neden 4 yaptin?listeden gordumopuyorum
Artık Cok yazdın,cok girdin muhabbetlerini görmemek adına See you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?