Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
Kızlar çok kötüyüm ya çok kötüyüm bende rubella enfeksiyonu çıktı bu hastalık bebekte zeka geriliği körlük vs yapabiliyormuş bugün ozonla kanımı temizlediler ya bebekte bişey çıkarsa ??????????? ayy bayılacak gibiyim........
kızlar nasılsınız?
ben yine evde yalnızım.
çorba yaptım, duşumu aldım. .
100 tane salati tefriciye okudum.
kenzül arşta okunacakmış ondan haberim yoktu,
şimdi onu da okurum hemen
benim dün 3lü test sonucum çıkmış.
netten baktım doktorumu aradım. ama ulaşamadım.
sonra doktor geri döndü hastaneden çıktığı için testi göremem yarın ararım dedi.
bu saate kadar aramadı. ben arıyayım bari dedim ama telini açmıyor.
akşamdan beri meraktan çatlıyorum.
30 yaş üstü riskli demişsiniz. benimde yaş 31 olunca telaş yaptım.
sonuç çok ayrıntılı değil sadece 2 değer yazıyor.
t:1/50000 y:1/725 bu değerler olması gereken mi yoksa benim çıkan sonucum mu bilmiyorum.
biran önce öğrensem iyi olacak.
siz neler yapıyorsunuz? herkes iyidir inşallah.
kızlar nasılsınız?
ben yine evde yalnızım.
çorba yaptım, duşumu aldım. .
100 tane salati tefriciye okudum.
kenzül arşta okunacakmış ondan haberim yoktu,
şimdi onu da okurum hemen
benim dün 3lü test sonucum çıkmış.
netten baktım doktorumu aradım. ama ulaşamadım.
sonra doktor geri döndü hastaneden çıktığı için testi göremem yarın ararım dedi.
bu saate kadar aramadı. ben arıyayım bari dedim ama telini açmıyor.
akşamdan beri meraktan çatlıyorum.
30 yaş üstü riskli demişsiniz. benimde yaş 31 olunca telaş yaptım.
sonuç çok ayrıntılı değil sadece 2 değer yazıyor.
t:1/50000 y:1/725 bu değerler olması gereken mi yoksa benim çıkan sonucum mu bilmiyorum.
biran önce öğrensem iyi olacak.
siz neler yapıyorsunuz? herkes iyidir inşallah.
güle güle giy tatlım. benimde çorap almam lazım elbise falan giydiğim zaman çoraplarım sıkmaya başladı.
sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyidir. akşam hanipekste iyi olduğunu söyledi. netten de baktım ama yine de merak ediyorum.Dertsiz merhaba,
galiba t trizomi riski ki 1/50.000 çıkmış sanırım, çok çok düşük bir değer yani çok iyi. y de sanırım yaş riski yani genel bir değer o ki senin değerin onun çok çok altında. İçini rahat tut..Sonuçlar doğru anladıysam çok iyi.
canım şimdilik iyi geçiyor. ama bursaya gideceğimiz tarih belli olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum. dedemiz biraz daha iyi enfeksiyon vardı o düşmüş. şimdi başka bölüme sevk edildi. hastaneden çıkarsa dahada rahatlıcaz. tek sıkıntım çok geç yatıyorlar(daha doğrusu bana göre geç) bende gidip yatayım diyemediğim için sırtım çok ağrıyor. bazen yerimde zor oturuyorum. dün çok kötüydüm hem sırt ağrım hemde mide bulantım vardı. dayanamayıp ben biraz yatıcam dedim. 2,5 saat uyumuşum. o kadar iyi geldi ki.dertsizcim nasıl geçiyor canım ? dede ne durumda gelişme var mı ?
bende bu çamaşırlardan almalıyım sıkıyo artık diğerleri.. bu çorapları yeni keşfettim renk renk aldım penti'den.. ve fiyatları cok uygun. hamilelik sitelerinden aldıklarım fiyat olarak bunun 4 katıydı..
selam kızlar
Bizim kızımız olacağını öğrendikten sonra isimlere bakmaya başladık ne koysak acaba diye benim içimden cemre geçiyordu 2 gün önce eşim cemre mi olsa dedi olur dedim ben seviyorum cemre adını ama bugün kalkmış cemre sıradan tuana olsun diyor ama benim aklım cemre de kalacak cemre olursa o tavır yapacak off sizce hangisi ne diyorsunuz.
CEMRE: Ateş parçası, kor; Şubat ayında bir hafta arayla hava, su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası
aaa ne kadaaar güzeller.. o donla rahat edebildin mi canım yaa? ben don azıcık yukarı çıktı mı rahatsız oluyorum.. sanki bununla rahat edemezmişim gibi geliyor.. ama bi yanımda sıkı sıkı karnımı tutar belki daha iyi olur diyor.. bi tane alıp denemek istiyorum..
pentinin hamile çoraplarını çok seviyorum. çok rahat oluyor.. güle güle giyin..
** bu arada o ne değişik zemin öyle.. her fotoda farklı renkte çıkmış.. :)
bende bu çamaşırlardan almalıyım sıkıyo artık diğerleri.. bu çorapları yeni keşfettim renk renk aldım penti'den.. ve fiyatları cok uygun. hamilelik sitelerinden aldıklarım fiyat olarak bunun 4 katıydı..
canım şimdilik iyi geçiyor. ama bursaya gideceğimiz tarih belli olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum. dedemiz biraz daha iyi enfeksiyon vardı o düşmüş. şimdi başka bölüme sevk edildi. hastaneden çıkarsa dahada rahatlıcaz. tek sıkıntım çok geç yatıyorlar(daha doğrusu bana göre geç) bende gidip yatayım diyemediğim için sırtım çok ağrıyor. bazen yerimde zor oturuyorum. dün çok kötüydüm hem sırt ağrım hemde mide bulantım vardı. dayanamayıp ben biraz yatıcam dedim. 2,5 saat uyumuşum. o kadar iyi geldi ki.
Mergencim iki gündür sadece göbeğimde kaşıntı ve yanma vardı.. alerjik diyorlar ancak neye karşı alerjik net bi şey yok.. önceki gece acıyla uyandım tırnaklamışım çizik çizik olmuş morarmıştı çok korkunç gözüküyordu göbeğim. kan alındı ama burda bakılamıyormus ankaraya gönderdiler. sonuç bekleyeceğim( şimdilik krem ve losyonlarla kontrol etmeye çalışıyoruz.
canımmm,, o yoğunlukta unutman normal.. sen nasıl oldun ?
Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarimo zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks
günaydın canlarımm cumartesi acildeydik mgren krizim tuttu istifar mistifar çok kötüydüm iğne yaptılar doktor baktı bebişe pipisini gösterdi ben merak ediyorum diye pazartside levent doktorumuza gittik bebişim 230gr miş iyiymiş ama ben iyi değilim çok kötü giribimm şuan zar zor yazıyorum gözlerimden yaşlar akıyor dün hiç giremedim bi yazayım dedim öksürürken çok korkuyorum bi an bebişim fırlayacakmış gibi başım beynim ağrıyor başım dönüyor bide idrar yollarımda enfeksiyon varmış böbreklerim ağrıyor bu müdüründe şefinde beddua etmicem ama allah bildiği gibi yapsın karılarından çocuklarından çıksın bize bu yaşattıkları kızlar dışarıda durulmuo öğlen saatinde bile size anlatamam sivasın ayazını sogugunu gerçekten bizim banko tam kapının önünde ne kapının üstünde ki ısıtıcıyı açtırıolar yalandan diolar ki bu havada üşünürmü falan masalarımızın altında ısıtıcı vardı onları yok ettiler naptılar bilmioruz ama çolukları çocukları torunları var koca koca adamlar allah bildiği gibi yapsın bin mislini çıkartsın sevdiklerinden kızlar ara ara girmeye çalışırım pc ye baktıkça bakamıorum bile valla gözlerimdeb yaşlar akıyor ne yapcam bilmiorum sizleri çok seviyorum şu hediye çekilişine benide yazın =)
Benimde babam için perşembe günü sonuç çıkacak , büyük ihtimalle böbreği alınacak , İflas etmiş , İnşallah kötü birşey çıkmadan atlatırız , Sizden dua isterim bende ...
ohhh ne güzel haydi canım gözün aydın çok sevindim :) HARİKA :)
vallahi tam bilmiyorum ama sanırım 4 e kadar en az dururlar gibi geliyor bana . Kesik olursa haber ver derken nasıl birşey kastetti acaba ben anlamadım bana demedi birşey neyse perş gitcem sorarım olmazsa.
Caınm kastı , paslı bir bıçak olur yada ne bileyim herhangi bir yerde çarparsın demirdi filan kesik olur ya , Onun gibi ... Ben öyle yorumladım :)))
Ya benim daha var , alıştım biliyorsun haftada bir görmeye bir dönem şimdi zor geliyor 7 aralığı beklemek , Detaylıya Yine Hakana gidicem ben , Bana en uygun fiyat orası geldi ... Birde oda perinatalog uzmanmış zaten, Boşuna gezmeyeyim dedim
SAĞOL CANIM AYNEN ÖYLE O KALP ATIŞLARI HERŞEYİ UNUTTURUYOR İNSANA.
iyi haberler geliyo maşallah nazcım,ne tatlı oluyo dimi o kalp atışları, yavrum yaaaa minnacıklar ama herşeyleri tastamam
voltajım beni de sanki tartı az gösterdi sabah aç karnına cıbıl cıbıl tartıldığım zaman ne çıktıysa aynen öyle çıktı, kahvaltımı yapmıştım nerdeyse bi litre su bile içmiştim düşün yani, moralimizi iyi tutmak için bence özellikle öyle bi tartı koymuşlar bence
geçmiş olsun bol bol dinlen canım,
maşallah annesi büyümüş kuzun
ohhhhh kazasız belasız gelsinler inşallah, anne candır yaaaa, hakları ödenmez,
benimkide sürekli dolu geliyo kaplar, boş götürüyorum, doldurup geri geliyorum
evde ne görsen kızım hiç sormadan hemen at ağzına yeee diyo, izni aldım yaaa gözüm yiyicekten başka bişey görmüyo benim de,
ne canımm çekse kavanozuyla eve getiriyorum
OHHH ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLDUĞUNA SEVİNDİM YANILMA PAYINDAN KASIT NE CANIM BEN ANLAMADIM.
günaydın annecikler ben geldim kızımı gördüm ultrasonumuza girdik doktor herhangi bir sorun gözükmüor dedi %15 lik bi yanılma payı olabilir dedi sizede dedimi böle bi ihtimali
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAAA DUALARIMIZ SENİNLE. SAKIN MORALİNİZİ BOZMAYIN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN.
Hepinize iyiakşamlar. Ben bugün çok kötü birgün geciriyorum babam yarın çok önemli aynı zamanda tehlikeli bir operasyona girecek buna çok üzülürken ,üçlü testimin sonuçunu almaya gittim sonuç için sınırda dedi doktor eve geldim bütün gün ağladım sinirlerim çok bozuldu,kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş babam içinde dua edermisiniz kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın .
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM OLDUN KURTULDUN. BENİM DE ÖNCE DERİNDEN GELDİ KİLOLUYUZ DİYE OLUYO :)
çok şükür aşımı oldum, acıycak sandım, baya endişeli gittim ama hemşire çok tatlı hiç anlamadım bile bi anda bitti dedi, çok evham yaptım galiba, hiç ağrı da yapmadı çok şükür, banyo olayını ateşlenmeyi sordum, yok öle bişey dedi, sadece elini çok kullanma dedi bikaç gün, ağrı olursa da alkollü pamuk bastır dedi o kadar,
bebişimin kalp atışlarını dinledik, baya derinden geliyo dedi hemşire haliyle göbüş yağlı ondan, ilk kez burda söylediler 152 atıyomuş çok iyi dedi maşallah kızımı
en güzeli demli seylan çayı benim için, bayadır içemiyorum ama olsun, arada açık içiyorum bir iki bardak
ohhhh föş föş emsin kızım yarasın ona ohhhhh misssss, hem anasını zayıflatsın hem kendi beslensin
ohhh ellerin dert görmesin voltajım, incir sevenlere afiyet olsun
hoşgeldim canım, hayırlı olsun kızın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ÇOK GÜZEL ADIYLA YAŞASIN İNŞALLAH
sonunda oğluma isim bulabildik..utku baha..ama ikisini de kullansak mı yoksa ikisinden birini elesek mi diye karar veremiyoruz bu kez de..utkunun anlamı çok güzel..baha da bizim için ayrı bir anlam taşıyor..eşimin isminin başıyla bnm ismimin son hecesinden oluşuyor..ama söylemesi zor gibi..sizler de düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Daha kullanmadım canım donuşumu, bir tane alıp deneyebilirsinçorapları aldım da kıyafet yelpazemi genişletebildim şükür, elbiselerimi ve eteklerimi de kullanmaya başladım.
Yatak örtüm rengarenk çıkmış hihihih, ay fonumun flaşı her resimde patkamamışdoğru renk 4. resimdeki şekerim :)
​Bir yerde sordum 30 tl diyor oldu canım dedim çıktım, pentide 10-11 tl gibi bir ücreti vardı.
Hayatım agresifse kendine zorluk olur.senlik birsey yok.o bahseden hatunlar sezaryende mi gormusler dr u.masallah ben anami zor sectim ne marifetliymis onlar.asistana bırakma ısı kötü değil ama bulndugun kesimde denek olarak ayrimciysa yazık.sana yapmaz hayatım korkma.geldim geldim.. iki gün boyunca sadece kaşındım. ekmek teknesinde kirli vardı hatırlar mısınız bilmem.. onun gibiyim evde sürekli göbeğim açıkta kaşımaktan yara ve morluk içinde kaldımbattaniye kullanmıyorum, eşimin alerjisi var çok dikkat ediyorum nevresimlere, özellikle yatak odasına.. onu rahatsız edecek bi şey olmasın diye. yani öyle bi şey olma ihtimali yok
ayyy bi sürü yeni cici aldık haftasonu. hala yatağın üstünde :) tekzenden ufak dolap aldık kızıma hafta sonu ona yerleştireceğim sonunda eşyalarını :)) babaannesi de ona bi sürü cici örmüş, dikmiş hazırlamış hepsine bayıldım..
bizim ailede alerji hikayeleri çok var. kimbilir neye karşı. bekarken test yaptırmıştım izmitte üniversitede. pelin grubu bitkilerine karşı çıkmıştı. acaba diyorum sadece göbeğimde çıktığına göre bu yağ karışımı içindeki bi bitki mi yapıyo ?? işte yağı kestik bakalım ne olacak. kanı da gönderdiler gıda testi yapılacak bakalım hayırlısı..
ama kızım iyi, tekmelemelere başladı voltaj teyzesi :)
Maşallah kızımıza :) bizim kide öyle pitircigim ...Gecmis olsun canım inşallah dediğin gibi sonuçlanır .
oğluna de ki ''elin kızları tekmelere başlamışşşş, oğlummmmmm bi ses ver artıkkk'' kıskandır kız biraz
canım benim hamileliğe değil de doğuma alerjim varhafta sonu doktorumla ilgili bi sürü efsane dinledim. yok doğumda çok agresifleşiyormus, yok ameliyathaneden erken çıkıp asistanlara bırakıyomus falan fistan.. onlar alerji yapmış olabilirrr (voltajjjjjjjjjjjjjjjjj)
yedim, geldim. çok şükürnasıl 2 benim doğumum ?? 2 değil kii. gerçi 4 de olmaz heralde. sezeryan için erken tarih veriliyomus bı de kızlar erken doğar diyorlar
kim çok yazdın çok girdin diyo sana leynnnnnnnnnnnnnn göster bana kim diyo kimmmmm
dertsiz canım baban mı rahatsız? çok çok geçmiş olsun canım.. geçmişi okumadım.. Allah'ım yar ve yardımcınız olsun.. acil şifalar diliyorum..
senin 3lü teste gelince.. ben yaptırmadım hiç de değerlerle ilgili bilgim yok.. doktorla konuşunca için rahatlar zaten.. inşallah güzeldir değerler ki güzel değilse de ikili de sıkıntı yoksa hiiiç dert etme..
canım eşimin dedesi rahatsız. 20 gündür hastanede yatıyor. durumu baya ağırdı. ama çok şükür biraz daha iyi.
ikili testim iyiydi canım inşallah üçlüde iyidir. bugün 2 kez aradım doktoru belki ameliyatta falandır geri dönerdi yoksa.
ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum testin önemi yok ama yaptırdık işte yinede merak ediyorum.
bu arada benim gittiğim hastanede özel hastane.
son kontrolde doğum ücretlerini sorduk.
normal doğum 350 sezeryan 480 dedi.
fiyatlar düşmüş sezeryan 800müş daha önce.
ikilide, hiçbir kan tahlilimde, şeker yüklemesinde ücret ödemedik.
sadece üçlü test için 21 tl verdik.
hastanede detaylı usgde var sanırım ona da ücret ödemeyecekmişiz.
para vermeyincede bir garip oluyor yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?