2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Lena merhaba, korkma lütfen. Sen hamileliğin başında rubella testi yaptırmış mıydın? iki test var biri daha önce geçirdiğin, diğeri şu an geçirmekte olduğunu gösteriyor. Yani o zaman negatifti, şu an mı pozitif oldu? Yoksa zaten ilk kez mi yaptırdın testi? İlk kez yaptıysan muhtemelen daha önce geçirdiğin bir enfeksiyon olabilir ya da daha başında yakalamışlardır muhtemelen. Zaten hemen müdahale etmişler, gereken yapılmış. Lütfen internetten okuduklarınla kendini hırpalama boş yere. Bir de avidite diye bir test var, enfeksiyonu tahminen ne zaman aldığını söylüyor, onu yaptılar mı? Bilgin var mı?

canım,rubellayı ilk kez duyduğumdan şimdi netten baktım. 20. haftadan sonra geçirilen enfeksiyon nadiren bebekte kusura neden olur diyor. içini ferah tutmaya çalış, güzeli iyiyi düşünmeye çalış

kızlar nasılsınız?
ben yine evde yalnızım.
çorba yaptım, duşumu aldım. .
100 tane salati tefriciye okudum.
kenzül arşta okunacakmış ondan haberim yoktu,
şimdi onu da okurum hemen

benim dün 3lü test sonucum çıkmış.
netten baktım doktorumu aradım. ama ulaşamadım.
sonra doktor geri döndü hastaneden çıktığı için testi göremem yarın ararım dedi.
bu saate kadar aramadı. ben arıyayım bari dedim ama telini açmıyor.
akşamdan beri meraktan çatlıyorum.
30 yaş üstü riskli demişsiniz. benimde yaş 31 olunca telaş yaptım.
sonuç çok ayrıntılı değil sadece 2 değer yazıyor.
t:1/50000 y:1/725 bu değerler olması gereken mi yoksa benim çıkan sonucum mu bilmiyorum.
biran önce öğrensem iyi olacak.

siz neler yapıyorsunuz? herkes iyidir inşallah.

Son düzenleme:

Dertsiz merhaba,
galiba t trizomi riski ki 1/50.000 çıkmış sanırım, çok çok düşük bir değer yani çok iyi. y de sanırım yaş riski yani genel bir değer o ki senin değerin onun çok çok altında. İçini rahat tut..Sonuçlar doğru anladıysam çok iyi.

aaa ne kadaaar güzeller.. o donla rahat edebildin mi canım yaa? ben don azıcık yukarı çıktı mı rahatsız oluyorum.. sanki bununla rahat edemezmişim gibi geliyor.. ama bi yanımda sıkı sıkı karnımı tutar belki daha iyi olur diyor.. bi tane alıp denemek istiyorum..
pentinin hamile çoraplarını çok seviyorum. çok rahat oluyor.. güle güle giyin..

** bu arada o ne değişik zemin öyle.. her fotoda farklı renkte çıkmış.. :)

Son düzenleme:

dertsizcim nasıl geçiyor canım ? dede ne durumda gelişme var mı ?

bende bu çamaşırlardan almalıyım sıkıyo artık diğerleri.. bu çorapları yeni keşfettim renk renk aldım penti'den.. ve fiyatları cok uygun. hamilelik sitelerinden aldıklarım fiyat olarak bunun 4 katıydı..

selam kızlar
Bizim kızımız olacağını öğrendikten sonra isimlere bakmaya başladık ne koysak acaba diye benim içimden cemre geçiyordu 2 gün önce eşim cemre mi olsa dedi olur dedim ben seviyorum cemre adını ama bugün kalkmış cemre sıradan tuana olsun diyor ama benim aklım cemre de kalacak cemre olursa o tavır yapacak off sizce hangisi ne diyorsunuz.
CEMRE: Ateş parçası, kor; Şubat ayında bir hafta arayla hava, su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası

güle güle giy tatlım. benimde çorap almam lazım elbise falan giydiğim zaman çoraplarım sıkmaya başladı.

sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyidir. akşam hanipekste iyi olduğunu söyledi. netten de baktım ama yine de merak ediyorum.

canım şimdilik iyi geçiyor. ama bursaya gideceğimiz tarih belli olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum. dedemiz biraz daha iyi enfeksiyon vardı o düşmüş. şimdi başka bölüme sevk edildi. hastaneden çıkarsa dahada rahatlıcaz. tek sıkıntım çok geç yatıyorlar(daha doğrusu bana göre geç) bende gidip yatayım diyemediğim için sırtım çok ağrıyor. bazen yerimde zor oturuyorum. dün çok kötüydüm hem sırt ağrım hemde mide bulantım vardı. dayanamayıp ben biraz yatıcam dedim. 2,5 saat uyumuşum. o kadar iyi geldi ki.

dertsiz canım baban mı rahatsız? çok çok geçmiş olsun canım.. geçmişi okumadım.. Allah'ım yar ve yardımcınız olsun.. acil şifalar diliyorum..
senin 3lü teste gelince.. ben yaptırmadım hiç de değerlerle ilgili bilgim yok.. doktorla konuşunca için rahatlar zaten.. inşallah güzeldir değerler ki güzel değilse de ikili de sıkıntı yoksa hiiiç dert etme..

cnm tuananın netteki anlamları çok farklı senin yazdığın gibi iyi bi araştır istersen hatta bu isimler konusunda anlamları var geçmiş sayfalarda

Daha kullanmadım canım donuşumu, bir tane alıp deneyebilirsin çorapları aldım da kıyafet yelpazemi genişletebildim şükür, elbiselerimi ve eteklerimi de kullanmaya başladım.

Yatak örtüm rengarenk çıkmış hihihih, ay fonumun flaşı her resimde patkamamış doğru renk 4. resimdeki şekerim :)

​Bir yerde sordum 30 tl diyor oldu canım dedim çıktım, pentide 10-11 tl gibi bir ücreti vardı.

dedenin düzelmesine sevindim.. tatlım sen hamilesin.. diğerleriyle aynı tempoya dayanmazsın. bu konuda eminim herkes anlayacaktır seni. kendine ayıracağın dinlenme vakitlerine dikkat et ki vücudun çok zorlanmasın.. iyi bak kendine..

AH CANIM YİNE ALERJİ OLMUŞSUN ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE DİKKAT ET ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

ŞİMDİDEN ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM İNŞALLAH. OLSUN BİZ HERZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ ZATEN. BOŞVER.

Kizlar yogunluktan giremiyorum foruma hepinizi cok ozledim cuma gunu gidiyotlar canlarim o zaman size saracagim simdiden ayrilik sancisi basladi opuyorun sizleri mucks

AH CANIM SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE VE BEBİŞE. SIKI GİYİN.

CANIM BENİM BBANA ACİL ŞİFALAR DİLERİM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE İYİLEŞİR. ALLAHTAN CENABI ALLAHIM BÖBREKLERİMİZİ ÇİFT YARATMIŞ GEÇEN ŞİRKETTE BİR ARKADAŞIN BABASI AYNI OPERASYONU OLDU ŞİMDİ GAYET İYİ. SARISI BABANIN BAŞINA İNŞALLAH. AMİN. HAKAN BEYE YAPTIR TABİ O DA ÇOK İYİ. HAYIRLI SONUÇLAR OLSUN İNŞALLAH. AMİN.

bu donun da marka modeli oluyor mu? yoksa gidip hamile kilodu diye mi isticez? ne kadar kör cahilim dimii ama benim eskiden kalma hiçbişeyim olmuyor artık.. koskocaman göbek çıkıyor.. bende ondan rahatsız oluyorum.. mümkün olduğunca saklamaya çalışıyorum göbişimi..
ayfonunu yiriiimm.. pek değişik efektler yapmış arka fona bende bebişimin cicilerini ekleyeyim artık yaa..
başlığı açtım daha hiç ekleme yapmadım..
pentiden bende bi sürü çorap aldım.. maşallahım var bi kere giyip ikinciye giyemiyorum, hemen kaçıyor çoraplar

Hayatım agresifse kendine zorluk olur.senlik birsey yok.o bahseden hatunlar sezaryende mi gormusler dr u.masallah ben anami zor sectim ne marifetliymis onlar.asistana bırakma ısı kötü değil ama bulndugun kesimde denek olarak ayrimciysa yazık.sana yapmaz hayatım korkma.

Son adetinden 3 ay geriye gidip ilk güne 6 gün ekle.benimki misal;05.07.2012 3 ay evveli 5 Nisan 6 gün + 11 nisan

Evet hemen hemen hergun birileri söylüyor .Amac ne ki?
Ben isimi aksatsam zaten girmem onlarla bir biliyorum sanki

Ayfonlari yok diye vir vir boşver sen tatlım

canım eşimin dedesi rahatsız. 20 gündür hastanede yatıyor. durumu baya ağırdı. ama çok şükür biraz daha iyi.
ikili testim iyiydi canım inşallah üçlüde iyidir. bugün 2 kez aradım doktoru belki ameliyatta falandır geri dönerdi yoksa.
ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum testin önemi yok ama yaptırdık işte yinede merak ediyorum.

bu arada benim gittiğim hastanede özel hastane.
son kontrolde doğum ücretlerini sorduk.
normal doğum 350 sezeryan 480 dedi.
fiyatlar düşmüş sezeryan 800müş daha önce.
ikilide, hiçbir kan tahlilimde, şeker yüklemesinde ücret ödemedik.
sadece üçlü test için 21 tl verdik.
hastanede detaylı usgde var sanırım ona da ücret ödemeyecekmişiz.
para vermeyincede bir garip oluyor yaaaa.

kızlar 2 gündür ev işi yapınca karnım sertleşiyo sanki sonra geçiyo ama korktum siz nasılsınız???

bu nasıl özel hastaneymiş, fiyatları devlet hastanesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…