2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mezopotamya, sernil geçmiş olsun. rabbim acil şifalar versin.
geçmişi okumadığım için hiçbir şeyden haberim olmuyor.
arkadaşlar unuttuğum olursa kusura bakmayın olur mu.
nete çok sık giremiyorum kayınvalidem surat yapıyor ayrıntılı okuyamıyorum.

bence CEMRE, cemreyi daha çok seviyorum ben.

gördüm tabi görmez miyim don olur da :) ha aha ah aahgüle güle iyi günlerde giy canım sağlıkla mutlulukla huzurla :) bebişin içinde rhaat olsun :)
ben de alcam banane bananeeeeee çekilişe katılırsam bebeğe kıyafet yerine beni kim çektiyse don göndersin bana :) ha aaaha ahaha.
Donuşumu gördün mü

Zapzup,Hayatım tuana'nin gercek anlamı o değil di.
Hatta ismin aslı Tüvana idi yinede lügata bakmam lazım .:26:

Cemre
Ceren
Ceyda bunlar hoş sıcak isimler...

kız evet bu hesaba göre haklısın.. ama ben değiştirmedim hiç hamilelik günlüğüne girdiğimden beri böyle.. 1 nisan olmalı senin dediğin hesaba göre. yani ben martta alıcam inşallah kızımı kucağıma... rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize..

benim korkumu biliyon doğumdan bi de bu doktor işi çıktı. eşimin yüzünden burda olduğumuz için haftasonunu ona zehir ederek geçirdim. memleketime gidip doğurcam falan diye zırladım durdum ruh halim kötüydü anlayacagın. çünkü burda merkezde sadece bir tane özel hastane var. orda da 3 kadın doğumcu var . en elle tutulur yine benim gittiğim kadın.. ama inanılmaz yoğunluğu var. dediğin gibi bu hikayeleri anlatanlar da sana yapmaz diyorlar ama bilinmez tabi. diğerlerine de yapıyorsa hoş değil. doktora güvenmek çok önemli.. diyolar ki sezeryanları sonrasında çok sancı çekiliyormuş vs vs.. neyse işte..

şekerim ayfonu olmayan bilmezz :)) sürekli telde açık duruyo zaten.. boşluk bulunca da bakıyo insan ne var bunda ?? ayrıca da kime ne kime ne kime ne.. bizi senden mahrum bırakma şekerim :)))

Buradakilerin %80 i Mart'ta doğurur :)
Benim kide 1 Nisan (10 gün evvel alınıyor)gerçi ben beklemek istiyorum.bu Dr temelli 38 den sonra alma taraftari
Herkese söyleyince "saka gibi"deyip siritmalari Yok mu
Sen bırak bunları

senden her gün bişey öğreniyorum.. seviyoruum seni voltaajjj
salla sen milleti.. herkesin potansiyeli farklı.. sen her dakka her işe yetişirsin kimi yetişemez.. böööö onlara

geçmiş olsun canım.. doktor da geri döner inşallah yakın zamanda..
hastane de ne kadar ucuzmuş? hangi şehirdeydin ki sen?
böyle fiyatları duydukça valla şehir değiştirip doğurasım geliyor.. 4500 tl fiyat verdiler sezeryan için.. normal doğumda 3850 idi..
detaylıya 750 tl istedi bir doktor.. sonra kendi doktoruma söyledim bir doktor önerdi ona git sıkıntı yaşamazsın dedi.. 150 tl de ona verdik.. her muayene 45 tl.. 4 boyutlu usgde bakılsın istersem 75 tl ödemem gerekiyormuş.. ahh ahh herşey para valla..

Son düzenleme:
ben kasım annelerini takip etmiştim geçtiğimiz haftalarda.. büyük çoğunluğu ekimde doğurdu.. kasımın ortalarında hemen hemen hepsinin doğumları bitti..
ne heyecanlı.. bizde 1 marttan itibaren heyecan içinde doğumları bekler olacağız.. ben kendim için de 10 marttan sonra her an olabilir diyorum bakalım ne kadar durdurabilicem içimde oğluşumu..

ooooo ne çok kaynatmışsınız yaaa
dua okuduğum için çok fazla bakamadım topiğe
dua bitince geçmişi okumaya çalışırım
dertsizin gitti hastanenin fiyatları süpermiş neresi canım bu hastane:44::44::44:
benim doğum normalde olsa sezeryanda olsa 1750 tl eğer ben kendim özellikle sezeryan istersem 2250 tl olacak..
birde kan uyuşmazlığı iğnesinin falan parası var

Son düzenleme:
bu nasıl özel hastaneymiş, fiyatları devlet hastanesi gibi.

Benim kide 1 Nisan (10 gün evvel alınıyor)gerçi ben beklemek istiyorum.bu Dr temelli 38 den sonra alma taraftari
Sen bırak bunları

benim işime gelir martta olması . hem izin için hem de bir an önce kırkı çıksın memlekete gideyim diye :)) en son ramazan bayramından önce gitmiştim. 1 yıl sonra gitmiş olucam . herkes burnumda tütüyo şimdiden o zamanı düşünemiyorum

evet gerçekten çok uygunmuş.. bize 1200 TL fiyat verdiler sezeryan için. estetik dikiş, özel oda vs dahilmiş

Estetik dikiş
kiz keklenmeyin sakın diğer dikiş yöntemi kalmadı artık .9 yıl evvel ki doğumumda yapistirma denen dikiş vardı yani.
:))))

canım benim doktorum da 1 nisan gibi alırız dedi :) kime söylesem aynı tepkiyi alıyorum "aaaaa şaka gibi ayol" şeklinde :)

bu arada sanırım bir tek istanbulda hastaneler çok kazık; ben epidural sezaryen için 6.500 tl ödeyeceğim kontrollerim de 200 tl

aaa hemşooomm 40 çıkınca memleket yolcusu mu olcan sende?
benimde planlarım o yönde.. eğer denk gelişirsek buluşuruz minnoşlarımızlaa

bende büyük ihtimalle martta doğuracaklardanım sezeryan olacağı için
sabah şunu düşündüm üç gün doğum izni varya eşlere çarşamba doğum yapsam haftasonuyla birleşir eşimin doğum izni 5 gün yanımda olurrr
bende 5 günde kendimi baya toplamış olurummm

bende büyük ihtimalle martta doğuracaklardanım sezeryan olacağı için
sabah şunu düşündüm üç gün doğum izni varya eşlere çarşamba doğum yapsam haftasonuyla birleşir eşimin doğum izni 5 gün yanımda olurrr
bende 5 günde kendimi baya toplamış olurummm

Estetik dikiş
kiz keklenmeyin sakın diğer dikiş yöntemi kalmadı artık .9 yıl evvel ki doğumumda yapistirma denen dikiş vardı yani.
:))))

işte sen söylemesen bilmeyeceğiz bunu da.. hakkaten KEK gibiyiz biliyo musun ? her konuda. hafta sonu bir kadın dedı ki zıbınların hepsini 3 alma . o ne be dedim ? neye göre alıyosun dedi. eşim atladı hemen, biz giriyoruz dükkana mezo bakıyo ''aaaaaaaaaa rengine bakkk , aaaaa ne kaaa yumuşak,, aaaaa bunun şapkası da varrrrr'' diyo alıyo dedi. o an kendimi bi salak gibi hissettim.. olabilir yani ilk bebek tecrübesizlik, heyecannn, korku.... oyuncak alan çocuk gibi herşeyi almak istiyoruz cicili bicili görünen.. neyse ki anneciğim haftaya yanıma gelecek bir haftalığına :)) o zaman herseyı söyler.. şimdi kıyamıyo telefonda tutmaya. torunum radyasyon almasın fazla dıyo. bılse kızı süreklı elinde telefonla nette fink atıyo :26:

Teşekkür ederim cnm daha iyileri senin olsun.

Bana eşimin teyzesi hediye etmişti cnm markasına bakmadım ama yeri çok kaliteli. Hamile giyim mağazasına sordum hamile külotu var mı die siyah vardı ellerinde markasına hiç bakmadım, cüzdan da arabada kalmış sonra uğrarım dedim çıktım 10 liraydı.

Bana çıkarsan eğer söz ben gönderecem sana :)

Sen bırak bunları

Herkes martta doğurur ben kalırım yine nisana

canım çok güzel çıkmış sonuçların maşallah. dedenin iyi olduğuna ve keyfinin de yerinde olduğuna çok sevindim. herkesle birlikte yatıp kalkmana gerek yok canım senin yaaaa yorulunca yat dinlenince kalk.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…