selam kızlar
Bizim kızımız olacağını öğrendikten sonra isimlere bakmaya başladık ne koysak acaba diye benim içimden cemre geçiyordu 2 gün önce eşim cemre mi olsa dedi olur dedim ben seviyorum cemre adını ama bugün kalkmış cemre sıradan tuana olsun diyor ama benim aklım cemre de kalacak cemre olursa o tavır yapacak off sizce hangisi ne diyorsunuz.
CEMRE: Ateş parçası, kor; Şubat ayında bir hafta arayla hava, su ve toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi
TUANA:cennete düşen ilk yağmur damlası
Donuşumu gördün mü
Hayatım agresifse kendine zorluk olur.senlik birsey yok.o bahseden hatunlar sezaryende mi gormusler dr u.masallah ben anami zor sectim ne marifetliymis onlar.asistana bırakma ısı kötü değil ama bulndugun kesimde denek olarak ayrimciysa yazık.sana yapmaz hayatım korkma.
Son adetinden 3 ay geriye gidip ilk güne 6 gün ekle.benimki misal;05.07.2012 3 ay evveli 5 Nisan 6 gün + 11 nisan
Evet hemen hemen hergun birileri söylüyor .Amac ne ki?
Ben isimi aksatsam zaten girmem onlarla bir biliyorum sanki
Ayfonlari yok diyevir vir boşver sen tatlım
bu nasıl özel hastaneymiş, fiyatları devlet hastanesi gibi.
kız evet bu hesaba göre haklısın.. ama ben değiştirmedim hiç hamilelik günlüğüne girdiğimden beri böyle.. 1 nisan olmalı senin dediğin hesaba göre. yani ben martta alıcam inşallah kızımı kucağıma... rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize..
benim korkumu biliyon doğumdan bi de bu doktor işi çıktı. eşimin yüzünden burda olduğumuz için haftasonunu ona zehir ederek geçirdim. memleketime gidip doğurcam falan diye zırladım durdum ruh halim kötüydü anlayacagın. çünkü burda merkezde sadece bir tane özel hastane var. orda da 3 kadın doğumcu var . en elle tutulur yine benim gittiğim kadın.. ama inanılmaz yoğunluğu var. dediğin gibi bu hikayeleri anlatanlar da sana yapmaz diyorlar ama bilinmez tabi. diğerlerine de yapıyorsa hoş değil. doktora güvenmek çok önemli.. diyolar ki sezeryanları sonrasında çok sancı çekiliyormuş vs vs.. neyse işte..
şekerim ayfonu olmayan bilmezz :)) sürekli telde açık duruyo zaten.. boşluk bulunca da bakıyo insan ne var bunda ?? ayrıca da kime ne kime ne kime ne.. bizi senden mahrum bırakma şekerim :)))
Hayatım agresifse kendine zorluk olur.senlik birsey yok.o bahseden hatunlar sezaryende mi gormusler dr u.masallah ben anami zor sectim ne marifetliymis onlar.asistana bırakma ısı kötü değil ama bulndugun kesimde denek olarak ayrimciysa yazık.sana yapmaz hayatım korkma.
Son adetinden 3 ay geriye gidip ilk güne 6 gün ekle.benimki misal;05.07.2012 3 ay evveli 5 Nisan 6 gün + 11 nisan
Evet hemen hemen hergun birileri söylüyor .Amac ne ki?
Ben isimi aksatsam zaten girmem onlarla bir biliyorum sanki
Ayfonlari yok diyevir vir boşver sen tatlım
canım eşimin dedesi rahatsız. 20 gündür hastanede yatıyor. durumu baya ağırdı. ama çok şükür biraz daha iyi.
ikili testim iyiydi canım inşallah üçlüde iyidir. bugün 2 kez aradım doktoru belki ameliyatta falandır geri dönerdi yoksa.
ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum testin önemi yok ama yaptırdık işte yinede merak ediyorum.
bu arada benim gittiğim hastanede özel hastane.
son kontrolde doğum ücretlerini sorduk.
normal doğum 350 sezeryan 480 dedi.
fiyatlar düşmüş sezeryan 800müş daha önce.
ikilide, hiçbir kan tahlilimde, şeker yüklemesinde ücret ödemedik.
sadece üçlü test için 21 tl verdik.
hastanede detaylı usgde var sanırım ona da ücret ödemeyecekmişiz.
para vermeyincede bir garip oluyor yaaaa.
bu nasıl özel hastaneymiş, fiyatları devlet hastanesi gibi.
Buradakilerin %80 i Mart'ta doğurur :)
Benim kide 1 Nisan (10 gün evvel alınıyor)gerçi ben beklemek istiyorum.bu Dr temelli 38 den sonra alma taraftari
Herkese söyleyince "saka gibi"deyip siritmalari Yok mu
Sen bırak bunları
evet gerçekten çok uygunmuş.. bize 1200 TL fiyat verdiler sezeryan için. estetik dikiş, özel oda vs dahilmiş
Benim kide 1 Nisan (10 gün evvel alınıyor)gerçi ben beklemek istiyorum.bu Dr temelli 38 den sonra alma taraftari
Sen bırak bunları
benim işime gelir martta olması . hem izin için hem de bir an önce kırkı çıksın memlekete gideyim diye :)) en son ramazan bayramından önce gitmiştim. 1 yıl sonra gitmiş olucam . herkes burnumda tütüyo şimdiden o zamanı düşünemiyorum
Sen bırak bunları
Sen bırak bunları
Estetik dikiş
kiz keklenmeyin sakın diğer dikiş yöntemi kalmadı artık .9 yıl evvel ki doğumumda yapistirma denen dikiş vardı yani.
:))))
güle güle giy tatlım. benimde çorap almam lazım elbise falan giydiğim zaman çoraplarım sıkmaya başladı.
sağol canım ya inşallah dediğin gibi iyidir. akşam hanipekste iyi olduğunu söyledi. netten de baktım ama yine de merak ediyorum.
canım şimdilik iyi geçiyor. ama bursaya gideceğimiz tarih belli olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum. dedemiz biraz daha iyi enfeksiyon vardı o düşmüş. şimdi başka bölüme sevk edildi. hastaneden çıkarsa dahada rahatlıcaz. tek sıkıntım çok geç yatıyorlar(daha doğrusu bana göre geç) bende gidip yatayım diyemediğim için sırtım çok ağrıyor. bazen yerimde zor oturuyorum. dün çok kötüydüm hem sırt ağrım hemde mide bulantım vardı. dayanamayıp ben biraz yatıcam dedim. 2,5 saat uyumuşum. o kadar iyi geldi ki.
bu donun da marka modeli oluyor mu? yoksa gidip hamile kilodu diye mi isticez? ne kadar kör cahilim dimii amabenim eskiden kalma hiçbişeyim olmuyor artık.. koskocaman göbek çıkıyor.. bende ondan rahatsız oluyorum.. mümkün olduğunca saklamaya çalışıyorum göbişimi..
ayfonunu yiriiimm.. pek değişik efektler yapmış arka fonabende bebişimin cicilerini ekleyeyim artık yaa..
başlığı açtım daha hiç ekleme yapmadım..
pentiden bende bi sürü çorap aldım.. maşallahım var bi kere giyip ikinciye giyemiyorum, hemen kaçıyor çoraplar
gördüm tabi görmez miyim don olur da :) ha aha ah aahgüle güle iyi günlerde giy canım sağlıkla mutlulukla huzurla :) bebişin içinde rhaat olsun :)
ben de alcam banane bananeeeeee çekilişe katılırsam bebeğe kıyafet yerine beni kim çektiyse don göndersin bana :) ha aaaha ahaha.
Sen bırak bunları
kızlar nasılsınız?
ben yine evde yalnızım.
çorba yaptım, duşumu aldım. .
100 tane salati tefriciye okudum.
kenzül arşta okunacakmış ondan haberim yoktu,
şimdi onu da okurum hemen
benim dün 3lü test sonucum çıkmış.
netten baktım doktorumu aradım. ama ulaşamadım.
sonra doktor geri döndü hastaneden çıktığı için testi göremem yarın ararım dedi.
bu saate kadar aramadı. ben arıyayım bari dedim ama telini açmıyor.
akşamdan beri meraktan çatlıyorum.
30 yaş üstü riskli demişsiniz. benimde yaş 31 olunca telaş yaptım.
sonuç çok ayrıntılı değil sadece 2 değer yazıyor.
t:1/50000 y:1/725 bu değerler olması gereken mi yoksa benim çıkan sonucum mu bilmiyorum.
biran önce öğrensem iyi olacak.
siz neler yapıyorsunuz? herkes iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?