Hayatım agresifse kendine zorluk olur.senlik birsey yok.o bahseden hatunlar sezaryende mi gormusler dr u.masallah ben anami zor sectim ne marifetliymis onlar.asistana bırakma ısı kötü değil ama bulndugun kesimde denek olarak ayrimciysa yazık.sana yapmaz hayatım korkma.
Son adetinden 3 ay geriye gidip ilk güne 6 gün ekle.benimki misal;05.07.2012 3 ay evveli 5 Nisan 6 gün + 11 nisan
Evet hemen hemen hergun birileri söylüyor .Amac ne ki?
Ben isimi aksatsam zaten girmem onlarla bir biliyorum sanki
Ayfonlari yok diyevir vir boşver sen tatlım
canım benim doktorum da 1 nisan gibi alırız dedi :) kime söylesem aynı tepkiyi alıyorum "aaaaa şaka gibi ayol" şeklinde :)
bu arada sanırım bir tek istanbulda hastaneler çok kazık; ben epidural sezaryen için 6.500 tl ödeyeceğimkontrollerim de 200 tl
aaa hemşooomm 40 çıkınca memleket yolcusu mu olcan sende?
benimde planlarım o yönde.. eğer denk gelişirsek buluşuruz minnoşlarımızlaa
canım benim doktorum da 1 nisan gibi alırız dedi :) kime söylesem aynı tepkiyi alıyorum "aaaaa şaka gibi ayol" şeklinde :)
bu arada sanırım bir tek istanbulda hastaneler çok kazık; ben epidural sezaryen için 6.500 tl ödeyeceğimkontrollerim de 200 tl
​Kızlar benim bir öğrencim var ismi Demre, erkek, çok hoş ve kendisine çok yakışıyor ismi.
işte sen söylemesen bilmeyeceğiz bunu da.. hakkaten KEK gibiyiz biliyo musun ? her konuda. hafta sonu bir kadın dedı ki zıbınların hepsini 3 alma . o ne be dedim ? neye göre alıyosun dedi. eşim atladı hemen, biz giriyoruz dükkana mezo bakıyo ''aaaaaaaaaa rengine bakkk , aaaaa ne kaaa yumuşak,, aaaaa bunun şapkası da varrrrr'' diyo alıyo dedi. o an kendimi bi salak gibi hissettim.. olabilir yani ilk bebek tecrübesizlik, heyecannn, korku.... oyuncak alan çocuk gibi herşeyi almak istiyoruz cicili bicili görünen.. neyse ki anneciğim haftaya yanıma gelecek bir haftalığına :)) o zaman herseyı söyler.. şimdi kıyamıyo telefonda tutmaya. torunum radyasyon almasın fazla dıyo. bılse kızı süreklı elinde telefonla nette fink atıyo :26:
Bana çıkarsan eğer söz ben gönderecem sana :)
Benden o fiyatı istese gidere bakardım.
Bu fiyata hay hay dersek sonunu getiremeyiz.hic biri fatura vermeye de cesaret ve tenezzül etmez.
O fiyata ayrıca cocuğumun tüm ihtiyaclarinida isterdim
ben kendi adıma şunu belirtmeliyim canım ilk önce bunu sana ben söylemiştim..
bunuda ne şekilde dile getirdiğimi biliyosun..
nasıl 2 çocuktan vakit bulup girebiliyorsun demiştim..hani ben olsam giremem maşallahın var anlamında söylediğim halde..
ki diğer arkadasında söylemek istediği şey eminim buydu..vır vır öttüğümüzü ve bunu bu şekilde dile getirdiğimizi hiç sanma olurmu..
anlamı ne ki ?? ben kızıma Yaren ismini koyacaktım ama babası hala Alya mı olsun şu mu olsun bu mu olsun diye yeni seçeneklerle gelip duruyo
benim annem geçen akşam aradı siz tasarruflu ampul mü kullanıyorsunuz dedi ben de marifet gibi tabi öyle kullanıyoruz dedim. iyi iy falan diyecek sandım :) hemen çıkarın onları kanser yapıyormuş Allah korusun hemen vakit kaybetmeden çıkarın dedi he he dedik çıkarmadık daha :) zaten hep bizi düşünür sağolsun tv de falan birşey duyunca hemen arar haber verir bundan sonra böyle yapmayın şöyle yapmayın şu zararlıymış bu yaralıymış falan diye şimdi bi de torun geliyor artık tamam :) şaka bir tarafa Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hep bizi düşünür ablamı ve beni. :) bi bilse biz neler yapıyoruz neler yiyip içiyoruz :)
Ya hayir canım senin bahsettigin olayın üstünden yıl gecti.birde espiri niyetiyle söylenmişti hatta kızsam cevap dahi vermezdim.Güldük geçtik.
Bundan sonrada Ne niyetle söylenirse e yeter da.
Yaren süper bir isim bence; bizim oturduğumuz sitede bir sürü Alya var; ayşe arman dan sonra moda oldu o isim. bence Yaren kulağa da daha hoş geliyor.
işte sen söylemesen bilmeyeceğiz bunu da.. hakkaten KEK gibiyiz biliyo musun ? her konuda. hafta sonu bir kadın dedı ki zıbınların hepsini 3 alma . o ne be dedim ? neye göre alıyosun dedi. eşim atladı hemen, biz giriyoruz dükkana mezo bakıyo ''aaaaaaaaaa rengine bakkk , aaaaa ne kaaa yumuşak,, aaaaa bunun şapkası da varrrrr'' diyo alıyo dedi. o an kendimi bi salak gibi hissettim.. olabilir yani ilk bebek tecrübesizlik, heyecannn, korku.... oyuncak alan çocuk gibi herşeyi almak istiyoruz cicili bicili görünen.. neyse ki anneciğim haftaya yanıma gelecek bir haftalığına :)) o zaman herseyı söyler.. şimdi kıyamıyo telefonda tutmaya. torunum radyasyon almasın fazla dıyo. bılse kızı süreklı elinde telefonla nette fink atıyo :26:
Bana eşimin teyzesi hediye etmişti cnm markasına bakmadım ama yeri çok kaliteli. Hamile giyim mağazasına sordum hamile külotu var mı die siyah vardı ellerinde markasına hiç bakmadım, cüzdan da arabada kalmış sonra uğrarım dedim çıktım 10 liraydı.
evettttttt :))))) bi sağlık sorunumuz olmazsa biz kırkı çıkınca yollara düşmeyi planlıyoruzz :) (inş herşey yolunda gider) haberleşiriz seninle sonlara doğru. hanipekse bıraktın mı bilgilerini ? sizinkiler çark caddesindeydi di mi ? bizim de serdivan canım :)) yakınız.. ne güzel olur ha
aynen canımm :))))) biz şimdi annem gelecek diye dolapta dondurucu da ne varsa tüketmeye çalışıyoruz, ketçap ve mayonezi yok edicez o gelince :)) ben doktor tavsiyesi ile kola içiyorumelimde görse var yaaaa !!!! ufffffff eşimle ebeveyni tatilden dönecek çocuklar gibi delil yok etmeye başladık
aman alınmıstın bunu kabul et..ki sana gıbtayla bakarken bunları yazman açıkçası benim kalbimi kırdı..ayfonları yok vır vır..hiç hoş gelmedi bu cümle bana..
evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi
aman alınmıstın bunu kabul et..ki sana gıbtayla bakarken bunları yazman açıkçası benim kalbimi kırdı..ayfonları yok vır vır..hiç hoş gelmedi bu cümle bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?