2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben kendi adıma şunu belirtmeliyim canım ilk önce bunu sana ben söylemiştim..
bunuda ne şekilde dile getirdiğimi biliyosun..
nasıl 2 çocuktan vakit bulup girebiliyorsun demiştim..hani ben olsam giremem maşallahın var anlamında söylediğim halde..
ki diğer arkadasında söylemek istediği şey eminim buydu..vır vır öttüğümüzü ve bunu bu şekilde dile getirdiğimizi hiç sanma olurmu..

ufff ya çok gerçekten (

aaa hemşooomm 40 çıkınca memleket yolcusu mu olcan sende?
benimde planlarım o yönde.. eğer denk gelişirsek buluşuruz minnoşlarımızlaa

evettttttt :))))) bi sağlık sorunumuz olmazsa biz kırkı çıkınca yollara düşmeyi planlıyoruzz :) (inş herşey yolunda gider) haberleşiriz seninle sonlara doğru. hanipekse bıraktın mı bilgilerini ? sizinkiler çark caddesindeydi di mi ? bizim de serdivan canım :)) yakınız.. ne güzel olur ha

Benden o fiyatı istese gidere bakardım.
Bu fiyata hay hay dersek sonunu getiremeyiz.hic biri fatura vermeye de cesaret ve tenezzül etmez.
O fiyata ayrıca cocuğumun tüm ihtiyaclarinida isterdim

benim annem geçen akşam aradı siz tasarruflu ampul mü kullanıyorsunuz dedi ben de marifet gibi tabi öyle kullanıyoruz dedim. iyi iy falan diyecek sandım :) hemen çıkarın onları kanser yapıyormuş Allah korusun hemen vakit kaybetmeden çıkarın dedi he he dedik çıkarmadık daha :) zaten hep bizi düşünür sağolsun tv de falan birşey duyunca hemen arar haber verir bundan sonra böyle yapmayın şöyle yapmayın şu zararlıymış bu yaralıymış falan diye şimdi bi de torun geliyor artık tamam :) şaka bir tarafa Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hep bizi düşünür ablamı ve beni. :) bi bilse biz neler yapıyoruz neler yiyip içiyoruz :)

sağol canımmmmm :)

Bana çıkarsan eğer söz ben gönderecem sana :)

Benden o fiyatı istese gidere bakardım.
Bu fiyata hay hay dersek sonunu getiremeyiz.hic biri fatura vermeye de cesaret ve tenezzül etmez.
O fiyata ayrıca cocuğumun tüm ihtiyaclarinida isterdim

ben de aynı tepkiyi vermiştim :) çocuğun kaç yıllık okul ihtiyacını karşılıyosunuz şeklinde :) ama eşim bu test amniyosentez vs. olaylarından sonra iyice pimpirikli oldu; iyisi olsun da ne yapalım bir şekilde hallederiz diyo.

Ya hayir canım senin bahsettigin olayın üstünden yıl gecti.birde espiri niyetiyle söylenmişti hatta kızsam cevap dahi vermezdim.Güldük geçtik.
Bundan sonrada Ne niyetle söylenirse e yeter da.

aynen canımm :))))) biz şimdi annem gelecek diye dolapta dondurucu da ne varsa tüketmeye çalışıyoruz, ketçap ve mayonezi yok edicez o gelince :)) ben doktor tavsiyesi ile kola içiyorum elimde görse var yaaaa !!!! ufffffff eşimle ebeveyni tatilden dönecek çocuklar gibi delil yok etmeye başladık

ay nasıl başım çatlıyor bugünnnn midem sürekli yanıyor ekşiyor zatn günlerdir ne yesem katlancaz artık ne yapalım :) kan sonuçlarımı alcam asm'den sonra da eşimle buluşucaz bakalım aracı almak için amaaan izin almak bir dert burdan da bakalım yarın da zaten normal doktor kontrolüm var. üstüste sormuş olcam of,s te çok bunaltıcı ve havasız kış modunda sıcak sıcak estiriyorlar ama bana kalırsa bunun için henüz erken. hiçbişey açmayın abi ne sıcak ne soğuk. :)

Ya hayir canım senin bahsettigin olayın üstünden yıl gecti.birde espiri niyetiyle söylenmişti hatta kızsam cevap dahi vermezdim.Güldük geçtik.
Bundan sonrada Ne niyetle söylenirse e yeter da.

aman alınmıstın bunu kabul et..ki sana gıbtayla bakarken bunları yazman açıkçası benim kalbimi kırdı..ayfonları yok vır vır..hiç hoş gelmedi bu cümle bana..

Yaren süper bir isim bence; bizim oturduğumuz sitede bir sürü Alya var; ayşe arman dan sonra moda oldu o isim. bence Yaren kulağa da daha hoş geliyor.

evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi

ayyy bi an kendimi gördüm.. ama geçenlerde bir arkadaş bir sürü akıl verdi sağolsun.. şimdi yazlıkları alıyorum 3-6 ay.. 0-3 çok şey almayı planlamıyorum.. hemencecik büyüyormuş bebecikler.. pek giyemezlermiş.. bol bol çıtçıtlı body aldım.. 2 de tulum.. bir hastane çıkışı.. tabii daha alınacak bi sürü şey var.. battaniyeler havlular alt aşma vs vs.. çok keyifli oluyor bebişe bişeyler almak..

hmm teşekkür ederim canım.. bakayım bende ilk çıktığımda..

hmm süper valla.. bizimde planımız böyle.. 40 çıkana kadar annem yanımda olacak sonra da birlikte doğruuu anamın evine.. 1 ay kadar da orda kalırız.. bebiş de ele avuca gelir o zamana kadar.. oo serdivan yakın tabii.. adapazarı zaten avuç içi kadar yer.. ne güzel buluşuruz işte.. bak canım çekti bian :)

ha aha haaha:) çok tatlısınız yaaaaa :) bana annem geçen dedi ki domates salatalık alma artık domates çok isityorsan kurutulmuş domateslerden alırız sana artık mevsimi değil falan dedi hep der de ben uygulamam bu sefer bebek te var ya daha bir sert tavırla söyledi :) hayatta dikkat etmediğim şeyler bunlar benim. ablam da çok dikkat eder annem gibi mesela bi yemek yapıp ertesi gün yemez çocuğa da yedirmez hergün günlük yapar falan :) ben ne yapsam şaşırıyorlar tabi bu durumda :) bir kere içleri rahat etsin diye yemeğin va rmı dediklerinde va rvar merak etmeyin ıspanak yaptım dün onu yicez demiştim ablam '' dün mü ıspanak mı ÇÖP olmuş artık o yemek mi dedi :) allaaaaahhhh işimiz var vallahi. :) annem sağolsun yoğurt makinası almış bize daha kutusunu açmadık ben çok tembeli,m galiba üztelik doktor da hazır yoğurt yeme evde yap demişti :) kullancam ama daha günlük süt alcam falan ohooooo :) bana da herşey iş geliyor :) hele ki 7 de çıkıp 8 küsürde eve gelince galiba hal kalmıyor .)

kızlar isim konusuna girmişsiniz;biz eşimle yeni doğan bir kız bebekte NEFES ismini duyduk acayip hoşumuza gitti;tabi bizim oğluşumuz için uygun bir isim değil (

ben oğlum için BARAN isminde bir süredir takıldım kaldım sizce nasıl;ama gerçek fikirlerinizi söyleyin lütfen :))

Baran: Durağanlığı harekete çeviren etken, direnci kıran ya da Direnç doğuran özellik, güç, ulu, yüksek...
Kuran da ki anlamı da yağmur demekmiş..

Son düzenleme:
aman alınmıstın bunu kabul et..ki sana gıbtayla bakarken bunları yazman açıkçası benim kalbimi kırdı..ayfonları yok vır vır..hiç hoş gelmedi bu cümle bana..

Beni bu tür seyler yıpratmaz.
Alındığım fikrine nerden vardın bilemem.
Senlik birsey olmadıgını önceki Msj belirttim ama neden üstündesin esas ben sana şaşırıyorum su an.Alinma bence.

evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi

aha işte benim kafadan.. eğer kızım olsaydı bende yaren düşünüyordum.. anneciğine yarenlik eder diyordum sürekli.. eşimde hiç beğenmiyordu.. bi tuhaf benim koca :)) kız olaydı yanmıştık.. isim bulamıyorduk

katinamm kuzummmm .. voltajın seni kastetmediğini biliyorum birkaç gün önce üst üste aynı muhabbet oldu ona istinaden yazdı bunu .. geçmişi tarasan görürsün.. kıyamam sana ya.. şurda zaten daima muhabbet eden kaç kişi var ki ? doğumdaşım benimmmm.. ayy yanımda olsan da sarılsam sana ( bugünlerde çok hassas durumdayım ben ya sabah eşime simitçinin önünde dur dedim uzakta durdu diye gözlerim doldu. o kadar kötüyüm şu son günlerde keşke biriniz yakınımda olsa da gidip sarılıp ağlasamm beni anlıyor musun diye

mezopotamyanın fiyatlarını duyunca moralim bozulmuştu,
derineser senin söylediğin fiyat ilaç gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…