2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi

sorumluluk yüklemek değilki canım bu, tabi ki yarenlik edecek hem de ömrünün sonuna kadar. ne güzel işte; bir hediye bir mucize Rabbim den

yaaa canım benim.. gurbette yalnız yapayalnız olmak ne kadar zor değil mi.. bebişine sarıl sımsıkı.. yalnızlığın aklına bile gelemeyeceği günler çooook yakında

sezeryan aslında güzel şeymiş; böyle planlı programlı

eşim kamuda çalışıyor. babalık izni 10 gün ama izin kullanamıyor dolayısı ile doğumdan sonra büyük ihtimalle işe gidecek. allahtan doğum için kardeşim gelecek şehir dışından. benim sancılar başlayınca yola çıksa doğuma yetişir herhalde.kardeşim gelmeden kesinlikle doğurmam.:18: kayınvalideme ve anneme de doğumdan sonra haber vereceğim. hatta 1 hafta kimseye haber vermesem de kuzumla free mi takılsak.

annen mi geliyor; süpermiş. kar yağmur yağmadan, kuru paçayla bir kaç parça şey alınabilir.

benim planım ramazan sonuna kadar kalmak adapazarında. eşim diyo bende bayrama yakın gelirim kızımızla ilk tatilimize ordan çıkarız diye.. hatta balayı otelimize gitmeyi planlıyoruzzz :) tabi kul kurar kader gülermiş.. nasip olur inşallah bu planları gerçekleştirmek :)

babam diyo siz bisküvi çocuklarısınız :) ben hala öyleyim. ama bebeğe yedirmeyiz heralde. bende dün mesela iş çıkışı fazla yemek yaptım bugünde yeriz diye. annem de kızıyo hıc olmazsa hamıleyken bayat yemek yeme dıye. ne bıleyım ben dikkatli değilim bu konularda. eşimde benim gibi . çok titizlenme boşver diyo.. tabi dikkat etsek güzeldi ama ne yapalım benim de halim olmuyo eve gittiğimde..

Kızlar bebek için havlu kenarı modelleri var çok güzel şeyler resimleri ekleyemedim ama siz netten bakabilirsiniz beşiğin kenarına asmak için çok cici

şimdi naz gibi güücem dur ah aha ahahah kız simitçi uzak durdu diye insan ağlarmı gell gell sarılayım sana kıyamam gözyasına
ben zamanında böyle bişi söylediğim için üzerime alındım..ama burda herkesin onu sevdigini bildigim için kimse ona art niyetli bu cümleyi yazmaz diye düşündüğüm için '' vır vır yeter da''cümlesini yazarken kızarak yazdıgını düşündüm..ben kimseyi yanlıs anlamadım..anladıgım şeyi yorumladım oda sanki ben sucluymusumda açıklama yapıyormusum gibi hissettiğimi düşünüyo..konu ben değilim hani anlaştık genel bi cvb verdim..

tatlım nasıldı prenses,herşey yolunda mı?ne kadar sürdü?anlatda azcık heyecanımı yeneyim :))

walla cnm baya uzun sürdü uzun uzun baktı ilk yawrum parmağını emiodu annem benim sonra utandı heralde elleri ile yüzünü kapattı doktor heryerine baktı özellikle kalbine döndü döndü baktı bir sürü ultrason resmi verdi çarşaf liste gibiydi resmen hiç bir problem görmüorum herşey normal dedi %15 lik yanılma payı var ama dedi en iyi doktor bile yüzde yüz diyemez dedi ama yapanda çok öenmli dedi kendi prof ya övdü biraz heralde kendini

Çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık organize olma vakti :)

Bu topikte buluştuk kaynaştık, birimizin mutluluğuyla mutlu olduk, diğerimizin hüznünü de yaşadık aynı anda. Bebeklerimizi yeğenlerimiz yerine koyduk, bunun sonucu olarak da hediye çekilişi yapan mart annelerinden esinlenip biz de kendi organizasyonumuzu yapmaya karar verdik.

Güzel anneler, çoğu arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu, artık tam anlamıyla organize olmanın vakti geldi.
Çekilişmize katılmak isteyen arkadaşlarımız listemize isimlerini yazdırıyorlar. Bana da özel mesajla adres bilgilerini gönderiyorlar. Ben kura çekip, eşleştirme yapıyorum. Daha sonra özel mesajla hediye gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum. Siz sadece kime hediye göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

Bir tarih belirleyeceğiz ve o tarih aralığında hediyeler yollanacak. Bu arada Yüksek Voltaj da kim kime çıktı tahminlerini yapacak Hediyeleri ellerine geçen arkadaşlarımız da fotoğraf çekip formumuza koyuyor. Heyecanla sohbetimize devam edip renkleniyoruz.

Hediyelerin limiti 25-50 TL arasında olsun. Son katılım 29 KASIM, Eşleşmeler ve Adresler 30 KASIM'da sizlere özel mesaj ile yollanacaktır. Hediye Gönderim Tarihi 17-21 ARALIK. Daha önce ya da daha sonra göndermeyelim ki herkesin eline aynı tarih aralığında geçsin.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

amacım zaten seni veya başkasını yıpratmak değilki
neyse anlamadın ne demek istediğimi..sorun yok

Ayfon espirisi dönüp duruyor ya amaan.yeni birsey degil.vir vir konuşuyorlar demem seni kırmış.o an daha ağır üslupta gelirdi dilime.
Benim seni kırmak değil niyetim dedim sen inatla donuyorsun.anlamıyorsun neyse.
Seninde niyetin o olsaydı iyiydi.Benim acimdanda sorun yok.
Duayla canım.

canım baran ismi benimde hoşuma gidiyor hatta bende düşünmüştüm bu ismi ama eşim istemedi kaan daha sıcak geldi ona

bende kendimininkini pahallı sanıyordum seninki dahada pahallıymış canım
hangi hastaneye gidiyorsun sen:44::44:

benim de akşam 6 dan sonra yediklerim midemde yanma yapmaya başladı. 3 gündür geceleri yanıyorum. bu akşam sadece meyve yiyeceğim ve erken yatacağım. akşam işten çıkarken gaviscon da alacağım.

8de evde olmak mı . ben de kendime acırdım 6da çıkınca. yatsıyı müteakip işten çıkıyorum diye. allah kolaylık versin bacım.

bencede canım hem doğurdum doğurucam telaşı yokbu sancı yalancı sancımı gereçek sancımı acabası yok
eşinin isiz kullanaması kötüymiş yaneyseki kızkardeşin varmış ben kızkardeşi olan herkesi çok şanslı buluyorum benim kızkardeşim yokoğlumun ne teyzesi nede halası olacak

Ya kızlar , Kasığımda bir şeyler oluyor sanki , aşağı doğru hareket gibi , sizdede oldumu rahim büyüdükçe mi oluyor acaba Tarif de edemiyorum ne olduğunu bebek hareketi bu kadar büyük olamaz o ancak pıtlatır herhalde azcık akıntı gibi birşey gelecek gibi oldu ödüm patladı yine mi kanama diye, .. Kalbim hızlanıyor birey olacak diye , telaş yaptım

Ben dayanamadım evime yakın bir hastaneden randevu aldım akşama. Kendi dr.umu aramadımda pimpirik dicek bana ama çok korkuyorum yine kanamam olacak diye , herşey yolunda mı merak ediyorum ((

BENİM OĞLUMUN DA halası ve teyzesi var ama dayısı ve amcası yok.
kız kardeş başka şey ya, resmen anne yarısı ( teyzemi çok severim ama şimdi çok uzaklarda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…