evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi
katinamm kuzummmm .. voltajın seni kastetmediğini biliyorum birkaç gün önce üst üste aynı muhabbet oldu ona istinaden yazdı bunu .. geçmişi tarasan görürsün.. kıyamam sana ya.. şurda zaten daima muhabbet eden kaç kişi var ki ? doğumdaşım benimmmm.. ayy yanımda olsan da sarılsam sana( bugünlerde çok hassas durumdayım ben ya sabah eşime simitçinin önünde dur dedim uzakta durdu diye gözlerim doldu. o kadar kötüyüm şu son günlerde keşke biriniz yakınımda olsa da gidip sarılıp ağlasamm beni anlıyor musun diye
bende büyük ihtimalle martta doğuracaklardanım sezeryan olacağı için
sabah şunu düşündüm üç gün doğum izni varya eşlere çarşamba doğum yapsam haftasonuyla birleşir eşimin doğum izni 5 gün yanımda olurrr
bende 5 günde kendimi baya toplamış olurummm
Beni bu tür seyler yıpratmaz.
Alındığım fikrine nerden vardın bilemem.
Senlik birsey olmadıgını önceki Msj belirttim ama neden üstündesin esas ben sana şaşırıyorum su an.Alinma bence.
işte sen söylemesen bilmeyeceğiz bunu da.. hakkaten KEK gibiyiz biliyo musun ? her konuda. hafta sonu bir kadın dedı ki zıbınların hepsini 3 alma . o ne be dedim ? neye göre alıyosun dedi. eşim atladı hemen, biz giriyoruz dükkana mezo bakıyo ''aaaaaaaaaa rengine bakkk , aaaaa ne kaaa yumuşak,, aaaaa bunun şapkası da varrrrr'' diyo alıyo dedi. o an kendimi bi salak gibi hissettim.. olabilir yani ilk bebek tecrübesizlik, heyecannn, korku.... oyuncak alan çocuk gibi herşeyi almak istiyoruz cicili bicili görünen.. neyse ki anneciğim haftaya yanıma gelecek bir haftalığına :)) o zaman herseyı söyler.. şimdi kıyamıyo telefonda tutmaya. torunum radyasyon almasın fazla dıyo. bılse kızı süreklı elinde telefonla nette fink atıyo :26:
hmm süper valla.. bizimde planımız böyle.. 40 çıkana kadar annem yanımda olacak sonra da birlikte doğruuu anamın evine.. 1 ay kadar da orda kalırız.. bebiş de ele avuca gelir o zamana kadar.. oo serdivan yakın tabii.. adapazarı zaten avuç içi kadar yer.. ne güzel buluşuruz işte.. bak canım çekti bian :)
ha aha haaha:) çok tatlısınız yaaaaa :) bana annem geçen dedi ki domates salatalık alma artık domates çok isityorsan kurutulmuş domateslerden alırız sana artık mevsimi değil falan dedi hep der de ben uygulamam bu sefer bebek te var ya daha bir sert tavırla söyledi :) hayatta dikkat etmediğim şeyler bunlar benim. ablam da çok dikkat eder annem gibi mesela bi yemek yapıp ertesi gün yemez çocuğa da yedirmez hergün günlük yapar falan :) ben ne yapsam şaşırıyorlar tabi bu durumda :) bir kere içleri rahat etsin diye yemeğin va rmı dediklerinde va rvar merak etmeyin ıspanak yaptım dün onu yicez demiştim ablam '' dün mü ıspanak mı ÇÖP olmuş artık o yemek mi dedi :) allaaaaahhhh işimiz var vallahi. :) annem sağolsun yoğurt makinası almış bize daha kutusunu açmadık ben çok tembeli,m galiba üztelik doktor da hazır yoğurt yeme evde yap demişti :) kullancam ama daha günlük süt alcam falan ohooooo :) bana da herşey iş geliyor :) hele ki 7 de çıkıp 8 küsürde eve gelince galiba hal kalmıyor .)
kızlar isim konusuna girmişsiniz;biz eşimle yeni doğan bir kız bebekte NEFES ismini duyduk acayip hoşumuza gitti;tabi bizim oğluşumuz için uygun bir isim değil(
ben oğlum için BARAN isminde bir süredir takıldım kaldım sizce nasıl;ama gerçek fikirlerinizi söyleyin lütfen :))
QUOTE]
Baran ismi çok güzel. ben çok beğeniyorumi oğlum olsa seçeneklerim arasındaydı.. baran, yiğit, yusuf ve kerem.. bunlardan biri olacaktı..
mezopotamyanın fiyatlarını duyunca moralim bozulmuştu,
derineser senin söylediğin fiyat ilaç gibi geldi
:)))
sorumluluk yüklemek değilki canım bu, tabi ki yarenlik edecek hem de ömrünün sonuna kadar. ne güzel işte; bir hediye bir mucize Rabbim den
ne bileyim ya.. benim annemde hep gurbette çalışmış. emekliliğine yakın memlekete çıkmış tayini. o anlatıyo bazen. ben sana çok sorumluluk yükledim yalnızlığıma cok ortak ettım dıyo onun etkisinde kaldım bendegurbette yaşayanlarda olurmuş böyle çocuklara ve eşe aşırı düşkünlük.. başka kimsen yok çünkü çevrende..
katinamm kuzummmm .. voltajın seni kastetmediğini biliyorum birkaç gün önce üst üste aynı muhabbet oldu ona istinaden yazdı bunu .. geçmişi tarasan görürsün.. kıyamam sana ya.. şurda zaten daima muhabbet eden kaç kişi var ki ? doğumdaşım benimmmm.. ayy yanımda olsan da sarılsam sana( bugünlerde çok hassas durumdayım ben ya sabah eşime simitçinin önünde dur dedim uzakta durdu diye gözlerim doldu. o kadar kötüyüm şu son günlerde keşke biriniz yakınımda olsa da gidip sarılıp ağlasamm beni anlıyor musun diye
tatlım nasıldı prenses,herşey yolunda mı?ne kadar sürdü?anlatda azcık heyecanımı yeneyim :))
evettt :) kime desem Alya diye A. Arman mı okuyosun diyolar.. Yaren olsun.. o bana bu gurbet ellerde Yarenlik edecek ( doğmamış çocuğa yüklediğim sorumluluğa bakar mısınız ) çok bencil gördüm kendimi
amacım zaten seni veya başkasını yıpratmak değilki
neyse anlamadın ne demek istediğimi..sorun yok
canım baran ismi benimde hoşuma gidiyor hatta bende düşünmüştüm bu ismi ama eşim istemedi kaan daha sıcak geldi onakızlar isim konusuna girmişsiniz;biz eşimle yeni doğan bir kız bebekte NEFES ismini duyduk acayip hoşumuza gitti;tabi bizim oğluşumuz için uygun bir isim değil(
ben oğlum için BARAN isminde bir süredir takıldım kaldım sizce nasıl;ama gerçek fikirlerinizi söyleyin lütfen :))
Baran: Durağanlığı harekete çeviren etken, direnci kıran ya da Direnç doğuran özellik, güç, ulu, yüksek...
Kuran da ki anlamı da yağmur demekmiş..
canım benim doktorum da 1 nisan gibi alırız dedi :) kime söylesem aynı tepkiyi alıyorum "aaaaa şaka gibi ayol" şeklinde :)
bu arada sanırım bir tek istanbulda hastaneler çok kazık; ben epidural sezaryen için 6.500 tl ödeyeceğimkontrollerim de 200 tl
ha aha haaha:) çok tatlısınız yaaaaa :) bana annem geçen dedi ki domates salatalık alma artık domates çok isityorsan kurutulmuş domateslerden alırız sana artık mevsimi değil falan dedi hep der de ben uygulamam bu sefer bebek te var ya daha bir sert tavırla söyledi :) hayatta dikkat etmediğim şeyler bunlar benim. ablam da çok dikkat eder annem gibi mesela bi yemek yapıp ertesi gün yemez çocuğa da yedirmez hergün günlük yapar falan :) ben ne yapsam şaşırıyorlar tabi bu durumda :) bir kere içleri rahat etsin diye yemeğin va rmı dediklerinde va rvar merak etmeyin ıspanak yaptım dün onu yicez demiştim ablam '' dün mü ıspanak mı ÇÖP olmuş artık o yemek mi dedi :) allaaaaahhhh işimiz var vallahi. :) annem sağolsun yoğurt makinası almış bize daha kutusunu açmadık ben çok tembeli,m galiba üztelik doktor da hazır yoğurt yeme evde yap demişti :) kullancam ama daha günlük süt alcam falan ohooooo :) bana da herşey iş geliyor :) hele ki 7 de çıkıp 8 küsürde eve gelince galiba hal kalmıyor .)
sezeryan aslında güzel şeymiş; böyle planlı programlı
eşim kamuda çalışıyor. babalık izni 10 gün ama izin kullanamıyor dolayısı ile doğumdan sonra büyük ihtimalle işe gidecek. allahtan doğum için kardeşim gelecek şehir dışından. benim sancılar başlayınca yola çıksa doğuma yetişir herhalde.kardeşim gelmeden kesinlikle doğurmam.:18: kayınvalideme ve anneme de doğumdan sonra haber vereceğim. hatta 1 hafta kimseye haber vermesem de kuzumla free mi takılsak.
ben yarım saate toparlanıp kaçmayı düşünüyorum bakalım öptüm hepinizi :) kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
bencede canım hem doğurdum doğurucam telaşı yokbu sancı yalancı sancımı gereçek sancımı acabası yok
eşinin isiz kullanaması kötüymiş yaneyseki kızkardeşin varmış ben kızkardeşi olan herkesi çok şanslı buluyorum benim kızkardeşim yok oğlumun ne teyzesi nede halası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?