walla cnm baya uzun sürdü uzun uzun baktı ilk yawrum parmağını emiodu annem benim sonra utandı heralde elleri ile yüzünü kapattı doktor heryerine baktı özellikle kalbine döndü döndü baktı bir sürü ultrason resmi verdi çarşaf liste gibiydi resmen hiç bir problem görmüorum herşey normal dedi %15 lik yanılma payı var ama dedi en iyi doktor bile yüzde yüz diyemez dedi ama yapanda çok öenmli dedi kendi prof ya övdü biraz heralde kendini
canım baran ismi benimde hoşuma gidiyor hatta bende düşünmüştüm bu ismi ama eşim istemedi kaan daha sıcak geldi ona
bende kendimininkini pahallı sanıyordum seninki dahada pahallıymış canım
hangi hastaneye gidiyorsun sen:44::44:
Ya kızlar , Kasığımda bir şeyler oluyor sanki , aşağı doğru hareket gibi , sizdede oldumu rahim büyüdükçe mi oluyor acaba Tarif de edemiyorum ne olduğunu bebek hareketi bu kadar büyük olamaz o ancak pıtlatır herhalde azcık akıntı gibi birşey gelecek gibi oldu ödüm patladı yine mi kanama diye, .. Kalbim hızlanıyor birey olacak diye , telaş yaptım
Ben dayanamadım evime yakın bir hastaneden randevu aldım akşama. Kendi dr.umu aramadımda pimpirik dicek bana ama çok korkuyorum yine kanamam olacak diye , herşey yolunda mı merak ediyorum((
şimdi naz gibi güücem dur ah aha ahahahkız simitçi uzak durdu diye insan ağlarmı gell gell sarılayım sana kıyamam gözyasına
ben zamanında böyle bişi söylediğim için üzerime alındım..ama burda herkesin onu sevdigini bildigim için kimse ona art niyetli bu cümleyi yazmaz diye düşündüğüm için '' vır vır yeter da''cümlesini yazarken kızarak yazdıgını düşündüm..ben kimseyi yanlıs anlamadım..anladıgım şeyi yorumladım oda sanki ben sucluymusumda açıklama yapıyormusum gibi hissettiğimi düşünüyo..konu ben değilim hani anlaştık genel bi cvb verdim..
benim planım ramazan sonuna kadar kalmak adapazarında. eşim diyo bende bayrama yakın gelirim kızımızla ilk tatilimize ordan çıkarız diye.. hatta balayı otelimize gitmeyi planlıyoruzzz :) tabi kul kurar kader gülermiş.. nasip olur inşallah bu planları gerçekleştirmek :)
Kızlar bebek için havlu kenarı modelleri var çok güzel şeyler resimleri ekleyemedim ama siz netten bakabilirsiniz beşiğin kenarına asmak için çok cici
walla cnm baya uzun sürdü uzun uzun baktı ilk yawrum parmağını emiodu annem benim sonra utandı heralde elleri ile yüzünü kapattı doktor heryerine baktı özellikle kalbine döndü döndü baktı bir sürü ultrason resmi verdi çarşaf liste gibiydi resmen hiç bir problem görmüorum herşey normal dedi %15 lik yanılma payı var ama dedi en iyi doktor bile yüzde yüz diyemez dedi ama yapanda çok öenmli dedi kendi prof ya övdü biraz heralde kendini
Ya kızlar , Kasığımda bir şeyler oluyor sanki , aşağı doğru hareket gibi , sizdede oldumu rahim büyüdükçe mi oluyor acaba Tarif de edemiyorum ne olduğunu bebek hareketi bu kadar büyük olamaz o ancak pıtlatır herhalde azcık akıntı gibi birşey gelecek gibi oldu ödüm patladı yine mi kanama diye, .. Kalbim hızlanıyor birey olacak diye , telaş yaptım
Ben dayanamadım evime yakın bir hastaneden randevu aldım akşama. Kendi dr.umu aramadımda pimpirik dicek bana ama çok korkuyorum yine kanamam olacak diye , herşey yolunda mı merak ediyorum((
BENİM OĞLUMUN DA halası ve teyzesi var ama dayısı ve amcası yok.
kız kardeş başka şey ya, resmen anne yarısı ( teyzemi çok severim ama şimdi çok uzaklarda)
annen mi geliyor; süpermiş. kar yağmur yağmadan, kuru paçayla bir kaç parça şey alınabilir.
Senin üslubun hoş mu?
Burda herkes kendini savunabilecek kapasitede.
Kizarak yazmadım sıkılarak yazdım.
Ben öyle düşünmedim inatla aradan cık dedim.suçlusunda demedim.Kendince yorumlamissin :)
maşallah prensese
darısı bizlerin başına,hepimiz böyle iyi haberler ile geliriz inşallah
yanılma payını herzaman söylüyorlarmış tatlım ,internette de her yerde öyle yazıyor..
organların durumu ile söledi cnm zaten prof cinsiyeti ile ilgili bişey sölemedi sölemiomuşda zaten soruncada bilerek sölemiomuş göremedim die 7 aylık bi kız vardı hala sölememiş allahtan bana diğer doktor kız demişti ona güveniorum herşeyi kız olarak almaya başladım walla bu saatten sonra değişmez heralde %90 demiştine güzel planlar.. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah..
bende şimdilik mayıs sonuna kadar ordayım gibi.. ramazanda tekrar gideriz :)) inşallah denk geliriz ve görüşebiliriz.. kaderdaşız ne de olsa..
hemen bakayım bi.. günlerdir bebek odaları geziyorum nette.. battaniyeler filan bakıyorum.. havlumuz kusur kalmasın :)))
detaylıya gittin sanırım sende.. bende çektirdim.. ilk 4 boyutlu gördük.. 2 tane profil fotomuz oldu.. sonra da organları detaylıca incelendi.. çok güzel bişeydi yaa.. %15 yanılmayı cinsiyet için mi söyledi? yoksa organların durumları ile ilgili mi?
canım sakiiiiinn..
ben pazar akşamından beri hiç geçmeyen sol kasık ağrısı ile yaşıyorum.. korkma.. bebişler içerde gayet iyilerdir.. ama içini rahatlatmak için git tabii ki doktora.. ama sakin ol.. sen stres yaptıkça bebiş de içerde sıkıntıya giriyordur..
canım ben ist.da oturuyorum; tuzla taraflarında anadolu sağlık merkezi var (sosyetik adı johns hopkins :), eskiden bi doktorlar dizisi vardı o hastane) orada doktorum nuri ceydeli. şirketten özel sağlık sigortam var diye özele gidebiliyorum; ama bu sefer testler amniyolar derken doğuma limitim kalmaycak cepten vereceğiz
?
organların durumu ile söledi cnm zaten prof cinsiyeti ile ilgili bişey sölemedi sölemiomuşda zaten soruncada bilerek sölemiomuş göremedim die 7 aylık bi kız vardı hala sölememiş allahtan bana diğer doktor kız demişti ona güveniorum herşeyi kız olarak almaya başladım walla bu saatten sonra değişmez heralde %90 demişti
Selam kızlar ben geldim.
Bugun işlerim çok yoğun başım ağrıyor.
Birde çok fenayım ya.Doktor ilaç vermişdi ya söylemesi ayıp alttan bende onu kullandım.
Akıntımda yoğun oldu.Ve şuanda her yanım tahriş olmuş durumda çok kaşınıyor
Biraz araştırma yaptım mantar oluşmuş olabilirmiş akıntıdan dolayı.
O kadarda temiz tuttumDoktorumu aradım krem verdi.
Bugun alıcam umarım işe yarar.
Voltaj, Katina ;kızlar noluyorsunuz yahu ben konunun başınıda bilmiyorum ama alınganlıkları boşverin yahu... AÇıklamalarında sonu gelmez,
Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz sonuçta , Karşılıklı olmadığımız için sadece yazışma ilede yanlış anlaşılmalar olabilir...
Bugün bir arkadaşım bu forumda olan bişeyi anlattı, Başka aylardan annelerden biri bebek mobilyalarını filan resimlemiş eklemiş, İşte bilmem ne marka filan.. Başka bir annede eve gidiyor kocası ile ciddi bir tartışma içine giriyor, Biz neden alamıyoruz sen neden şöyle yapmıyorsun işte herkesin kocası böyle davranıyor yada alıyor gibi .. Durumları orta halli bir aileymiş, Ertesi gün gelip yazmış arkadşlarına .. Sonra hepbirlikte karar almışlar iç resim eklemeyelim ve bu kociş mociş muhabbetlerine girmeyelim diye :)))
Niye anlattım konu dağılsın diye ,
Ya ben çok mu evhamlıyım , yoksa yaşadığım olaydan ötürü psikolojim mi etkilendi içimde neler oluyor kızım iyi mi acaba((
sağlık olsun canım bebeler sağlıkla gelsinlerde giden para olsun ne yapalımcanım ben ist.da oturuyorum; tuzla taraflarında anadolu sağlık merkezi var (sosyetik adı johns hopkins :), eskiden bi doktorlar dizisi vardı o hastane) orada doktorum nuri ceydeli. şirketten özel sağlık sigortam var diye özele gidebiliyorum; ama bu sefer testler amniyolar derken doğuma limitim kalmaycak cepten vereceğiz
sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ya benim çocuk ha ya benim çocuk?
Teyzesi yok,
dayısı yok (ben tek çocuğum),
halası yok,
sadece 3 amcası var onun da biri olmasa da olur, geriye 2 amca kalıyo
canım sakın kaşıma.. kuru tutmaya çalış.. bir de doktoruna sor ''zefiran'' diye bir antiseptik var.. ben mantar olunca hep onu kullanırdım.. ama gebelikte uygunmudur bilmiyorum.. taharet suyuna karıştırıyorum zefiranı dezenfekte ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?