2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah prensese
darısı bizlerin başına,hepimiz böyle iyi haberler ile geliriz inşallah
yanılma payını herzaman söylüyorlarmış tatlım ,internette de her yerde öyle yazıyor..

canım ben ist.da oturuyorum; tuzla taraflarında anadolu sağlık merkezi var (sosyetik adı johns hopkins :), eskiden bi doktorlar dizisi vardı o hastane) orada doktorum nuri ceydeli. şirketten özel sağlık sigortam var diye özele gidebiliyorum; ama bu sefer testler amniyolar derken doğuma limitim kalmaycak cepten vereceğiz

sen hangi hastaneye gidiyorsun?

dur, sakin ol önce, birazcık uzan, dizlerini bük.

benim her ayağa kaltığımda göbeğimin altı, kasıklarım lönk diye düşüyor. elle tutarak kalkınca olmuyor ama bu. azıcık acıyor hemen geçiyor. akıntım da hep var, aaa adetim geldi diyecek kadar akıntım oluyor günde iki üç defa.

sakin sakin, yavaş yavaş

Senin üslubun hoş mu?
Burda herkes kendini savunabilecek kapasitede.
Kizarak yazmadım sıkılarak yazdım.
Ben öyle düşünmedim inatla aradan cık dedim.suçlusunda demedim.Kendince yorumlamissin :)

ne güzel planlar.. Allah'ım gönlüne göre versin inşallah..
bende şimdilik mayıs sonuna kadar ordayım gibi.. ramazanda tekrar gideriz :)) inşallah denk geliriz ve görüşebiliriz.. kaderdaşız ne de olsa..

Kızlar bebek için havlu kenarı modelleri var çok güzel şeyler resimleri ekleyemedim ama siz netten bakabilirsiniz beşiğin kenarına asmak için çok cici

hemen bakayım bi.. günlerdir bebek odaları geziyorum nette.. battaniyeler filan bakıyorum.. havlumuz kusur kalmasın :)))

detaylıya gittin sanırım sende.. bende çektirdim.. ilk 4 boyutlu gördük.. 2 tane profil fotomuz oldu.. sonra da organları detaylıca incelendi.. çok güzel bişeydi yaa.. %15 yanılmayı cinsiyet için mi söyledi? yoksa organların durumları ile ilgili mi?

canım sakiiiiinn..
ben pazar akşamından beri hiç geçmeyen sol kasık ağrısı ile yaşıyorum.. korkma.. bebişler içerde gayet iyilerdir.. ama içini rahatlatmak için git tabii ki doktora.. ama sakin ol.. sen stres yaptıkça bebiş de içerde sıkıntıya giriyordur..

BENİM OĞLUMUN DA halası ve teyzesi var ama dayısı ve amcası yok.
kız kardeş başka şey ya, resmen anne yarısı ( teyzemi çok severim ama şimdi çok uzaklarda)

Ya benim çocuk ha ya benim çocuk?

Teyzesi yok,
dayısı yok (ben tek çocuğum),
halası yok,
sadece 3 amcası var onun da biri olmasa da olur, geriye 2 amca kalıyo

Senin üslubun hoş mu?
Burda herkes kendini savunabilecek kapasitede.
Kizarak yazmadım sıkılarak yazdım.
Ben öyle düşünmedim inatla aradan cık dedim.suçlusunda demedim.Kendince yorumlamissin :)

voltajcım hangi uslubum seni rahatsız etti..üstüne basarak seni sevdigimi dile getirirken senin yazdıgın cevaba bak..tmm konusmuyorum canım..keyfine bak sen..amma sorun oldu..

Voltaj, Katina ;kızlar noluyorsunuz yahu ben konunun başınıda bilmiyorum ama alınganlıkları boşverin yahu... AÇıklamalarında sonu gelmez,

Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz sonuçta , Karşılıklı olmadığımız için sadece yazışma ilede yanlış anlaşılmalar olabilir...

Bugün bir arkadaşım bu forumda olan bişeyi anlattı, Başka aylardan annelerden biri bebek mobilyalarını filan resimlemiş eklemiş, İşte bilmem ne marka filan.. Başka bir annede eve gidiyor kocası ile ciddi bir tartışma içine giriyor, Biz neden alamıyoruz sen neden şöyle yapmıyorsun işte herkesin kocası böyle davranıyor yada alıyor gibi .. Durumları orta halli bir aileymiş, Ertesi gün gelip yazmış arkadşlarına .. Sonra hepbirlikte karar almışlar iç resim eklemeyelim ve bu kociş mociş muhabbetlerine girmeyelim diye :)))

Niye anlattım konu dağılsın diye ,

Ya ben çok mu evhamlıyım , yoksa yaşadığım olaydan ötürü psikolojim mi etkilendi içimde neler oluyor kızım iyi mi acaba ((

maşallah prensese
darısı bizlerin başına,hepimiz böyle iyi haberler ile geliriz inşallah
yanılma payını herzaman söylüyorlarmış tatlım ,internette de her yerde öyle yazıyor..

ya aslında öle deyince kafama takıldı ama bişeyde görse sölerdi demi yanılma payı olası bişey heralde

organların durumu ile söledi cnm zaten prof cinsiyeti ile ilgili bişey sölemedi sölemiomuşda zaten soruncada bilerek sölemiomuş göremedim die 7 aylık bi kız vardı hala sölememiş allahtan bana diğer doktor kız demişti ona güveniorum herşeyi kız olarak almaya başladım walla bu saatten sonra değişmez heralde %90 demişti

benim arkadaşım da orda doğum yaptı üç sene önce. çok memnun kaldı. o da taaa o zaman beş bine patladı demişti.. o zaman normal şimdi verdikleri fiyat

Selam kızlar ben geldim.

Bugun işlerim çok yoğun başım ağrıyor.

Birde çok fenayım ya.Doktor ilaç vermişdi ya söylemesi ayıp alttan bende onu kullandım.
Akıntımda yoğun oldu.Ve şuanda her yanım tahriş olmuş durumda çok kaşınıyor
Biraz araştırma yaptım mantar oluşmuş olabilirmiş akıntıdan dolayı.
O kadarda temiz tuttumDoktorumu aradım krem verdi.
Bugun alıcam umarım işe yarar.

hmm benimki de herhangi bir sıkıntı gözükmüyo dedi.. cinsiyeti ben sormadan ''tüm hazırlıklarınızı erkek bebek için yapabilirsiniz'' deyiverdi :)) hatta bende kendi doktorum kız demişti ama dedim... burda yanılma payı pek olmuyor dedi :))
sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil.. hayırlı olsun senin de iyi sonucun.. o hata payı olayını benim kendi doktorum dile getirmişti.. sıkıntı etmeye gerek yok.. sağlıkla gelecek dünyaya inşallah dedi..

canım sakın kaşıma.. kuru tutmaya çalış.. bir de doktoruna sor ''zefiran'' diye bir antiseptik var.. ben mantar olunca hep onu kullanırdım.. ama gebelikte uygunmudur bilmiyorum.. taharet suyuna karıştırıyorum zefiranı dezenfekte ediyor..

tatlım geçmiş olsun bugün geç girdiğim için geçmişi bir türlü okuyamadım ( şimdi dr gidiyorsun galiba,hayırlı haberler ile dön inşallah tatlım

sağlık olsun canım bebeler sağlıkla gelsinlerde giden para olsun ne yapalım
ben özel balat hastanesine gidiyorum eminönüne giderken yol üzerinde ermeni hastanesi diğer bir adıda

Ya benim çocuk ha ya benim çocuk?

Teyzesi yok,
dayısı yok (ben tek çocuğum),
halası yok,
sadece 3 amcası var onun da biri olmasa da olur, geriye 2 amca kalıyo

sağlık olsun canım biz onu teyzeleri halası oluruzzz

ya bu erkekler ne düşüncesiz ya da benim kocam böyle sadece iki arkadaşını yemeğe çağırmış akşam eşleri burda değilmiş bana şimdi bunu mail ile bildiriyo. özel bi seye gerek yokmus evde ne varsa yeriz diyo.. heyy Allahım ya.. ben daha sabah simitçiyi geçtik diye duygu sellerinde boğuldum sanki ruh halimi bilmiyo böyle yapıyo.. benim gidip bir iki çeşit birseyler yapmam lazım şimdi

hai şurup şişesinde satılıyor değilmi..bende kullanmıstım onu mantar oldugum zaman..ama ismini hatırlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…