- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Selam kızlar ben geldim.
Bugun işlerim çok yoğun başım ağrıyor.
Birde çok fenayım ya.Doktor ilaç vermişdi ya söylemesi ayıp alttan bende onu kullandım.
Akıntımda yoğun oldu.Ve şuanda her yanım tahriş olmuş durumda çok kaşınıyor
Biraz araştırma yaptım mantar oluşmuş olabilirmiş akıntıdan dolayı.
O kadarda temiz tuttumDoktorumu aradım krem verdi.
Bugun alıcam umarım işe yarar.
ya bu erkekler ne düşüncesiz ya da benim kocam böyle sadeceiki arkadaşını yemeğe çağırmış akşam eşleri burda değilmiş bana şimdi bunu mail ile bildiriyo. özel bi seye gerek yokmus evde ne varsa yeriz diyo.. heyy Allahım ya.. ben daha sabah simitçiyi geçtik diye duygu sellerinde boğuldum sanki ruh halimi bilmiyo böyle yapıyo.. benim gidip bir iki çeşit birseyler yapmam lazım şimdi
hai şurup şişesinde satılıyor değilmi..bende kullanmıstım onu mantar oldugum zaman..ama ismini hatırlayamadım..
sağlık olsun canım biz onu teyzeleri halası oluruzzz
ya bu erkekler ne düşüncesiz ya da benim kocam böyle sadeceiki arkadaşını yemeğe çağırmış akşam eşleri burda değilmiş bana şimdi bunu mail ile bildiriyo. özel bi seye gerek yokmus evde ne varsa yeriz diyo.. heyy Allahım ya.. ben daha sabah simitçiyi geçtik diye duygu sellerinde boğuldum sanki ruh halimi bilmiyo böyle yapıyo.. benim gidip bir iki çeşit birseyler yapmam lazım şimdi
canım dua topiğine bakar mısın :26::26:
​Kuzum ben alabilir miyim o 50yi? Ne olur ne olmaz diye
tatlım geçmiş olsun bugün geç girdiğim için geçmişi bir türlü okuyamadım( şimdi dr gidiyorsun galiba,hayırlı haberler ile dön inşallah tatlım
canım sakın kaşıma.. kuru tutmaya çalış.. bir de doktoruna sor ''zefiran'' diye bir antiseptik var.. ben mantar olunca hep onu kullanırdım.. ama gebelikte uygunmudur bilmiyorum.. taharet suyuna karıştırıyorum zefiranı dezenfekte ediyor..
Gecmis olsun canım.ilerleyen donemde hemen hemen herkesten duyacağız bu mantar illetini
Sana tavsiyem ilaç yerine sirkeyle yıka
Kız nasıl kaşimiyim beni bildiğim mahfetti dayanamıyorum
Kaşımakdan ziyade siliyorum oda tahrişi arttırdı galiba
Ah canım hepsi aynı.Benim eşimde geçen gün gece 12 de gelmezler diye misafir davet etmiştiya.
Gelmişlerdi hani 3:30 a kadar oturmuştuk çay demlemiş yatak açmıştım.
Bir keresindede arkadaşını fdavet etmiş.Çay türü hazırlarız dedi.Tamam kociş dedim.
İşden geliyorum meğer çocuk yemek türünü daha çok severmiş.
Az bir yemeğim vardı bölüştürmüşdüm.Hey gidi hey hepsi aynı.
Canım onu şimdi araştırma yaparken okudum.
Sabah sirkeli suda akşam karbonatlı suda yıkamış bir arkadaş.
Doktorumda krem verdi travazol diye ne yapsam dersin?
hmm benimki de herhangi bir sıkıntı gözükmüyo dedi.. cinsiyeti ben sormadan ''tüm hazırlıklarınızı erkek bebek için yapabilirsiniz'' deyiverdi :)) hatta bende kendi doktorum kız demişti ama dedim... burda yanılma payı pek olmuyor dedi :))
sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil.. hayırlı olsun senin de iyi sonucun.. o hata payı olayını benim kendi doktorum dile getirmişti.. sıkıntı etmeye gerek yok.. sağlıkla gelecek dünyaya inşallah dedi..
Ya benim çocuk ha ya benim çocuk?
Teyzesi yok,
dayısı yok (ben tek çocuğum),
halası yok,
sadece 3 amcası var onun da biri olmasa da olur, geriye 2 amca kalıyo
Kız nasıl kaşimiyim beni bildiğim mahfetti dayanamıyorum
Kaşımakdan ziyade siliyorum oda tahrişi arttırdı galiba
Ah canım hepsi aynı.Benim eşimde geçen gün gece 12 de gelmezler diye misafir davet etmiştiya.
Gelmişlerdi hani 3:30 a kadar oturmuştuk çay demlemiş yatak açmıştım.
Bir keresindede arkadaşını fdavet etmiş.Çay türü hazırlarız dedi.Tamam kociş dedim.
İşden geliyorum meğer çocuk yemek türünü daha çok severmiş.
Az bir yemeğim vardı bölüştürmüşdüm.Hey gidi hey hepsi aynı.
Canım onu şimdi araştırma yaparken okudum.
Sabah sirkeli suda akşam karbonatlı suda yıkamış bir arkadaş.
Doktorumda krem verdi travazol diye ne yapsam dersin?
oyyyyy ya bu durumda herkesin gerçekten üç çocuk yapması gerek hala-teyze-dayı-amca setini tamamlamak için
Dua deyince kac tane kaldı laternem sana zahmet burdada söylesen .
Kalan varsa alamayanlar,alıp bitirenler boluselim.
O krem bana yaramadi.Zaten ardından fitil veriyor.tek iki fitil bıçak gibi kesti o zaman sirkeyi bilmiyordum
Kasinir,sabun asla sürme.Sirke derim canım dene bir.
Aksamda taharetlenebilirsin.Sabah'ta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?