2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cinsiyeti kız deyince bende kız die hazırlık yapıorum ama %90 dedi artık değişmez demi almaya başladım bile bişeyler değişirmi acaba ama %90 kız dedi değişmez demi:S

valla arkadaşım artık değişmez herhalde dicem ama benim doktor kız demişti.. kesin demişti.. sonrasında erkek oluverdi ama o zamanlar daha 16. haftamdı.. 18. haftada erkek dedi başka doktora gitmiştik.. detaylıda da erkek dendi.. yani haftalar ilerledikçe kesinlik söz konusu oluyor..
seninde artık değişmez bence.. bol bol cicilerden al.. benim elim hala kız cicilerine gidiyor sonra hooop diyorum kendime kızlar için bi milyon seçenek varken erkek bebeklere 10 taneyi geçmiyor.. bu durum beni sinir ediyor
burdan tasarımcılara sesleniyorum erkekler içinde güzel giysiler yapın lütfen..

​Bana uyar şekerim, hedefim 3 inşş. Bakabilirsem 4. de isterim Allahım verirse...

ohh maşallah içindeki cesarete.. valla 1. haklayım 2.yi düşünürüz diyorum sürekli.. benim gibi miskin, uyuşuk, üşengeç bir insana 1 tane bile öyle korkutuyor ki.. işim zor benim. çoook zor hemde.. ama bende tek kalmaması adına en azından 2 tane diyorum.. ama o 2 ne zaman olur bilemem

bende 16/17 haftalarda kız dedi bende öle deyince bidaha sormadım bide %90 deyince baya büyük bi tahmin yani değişmez die düşündüm ama şimdi kurt düştü içime

Gecmis olsun canım.ilerleyen donemde hemen hemen herkesten duyacağız bu mantar illetini
Sana tavsiyem ilaç yerine sirkeyle yıka

mantar mıymış. ben de enfeksiyon kaşıntısı diye düşünmüştüm.

voltaj sen söylüyorsan doğrudur. marul yıkarken kullandığım sirkeyi böleyim de birazını da banyoya koyayım.

​Ne hazırlamayı düşünüyorsun canım, hangi malzemelerin var yardımcı olalım sana?

aynen ya birlikte olsun da gerisi mühim değil..

şimdi geldim eve dolapta tavuk butları vardı onları havuc ve patatesle harca bulayıp fırına atıcam.. butların suyuyla Mergen'in tarifini verdiği ekşili bi çorba vardı ondan yapıcam bi de pilav ve salata.. dua etsin sizin yazdıklarınızzla sakinleştim. yoksa bi tane sarelle alacaktım büyük boy yanına da kızarmıs ekmek sürüp yerlerdi artık kardeş kardeş çok kızdım maille haber vermesine. beyımız cok mesgul ya tlf edememiş.. evde ne varsa diyo bi de ya. sanki küçük çocuk getiriyo yanında.

Canım ben 50 yi tamamladım, birazdan kalan 50de biter, şuanda okuyorum çünkü.

Canım benim istiyorum istemesine de yapabilir miyim bilemem bir yerim ağrıdığında hemen vazgeçiyorum çünkü

bende 16/17 haftalarda kız dedi bende öle deyince bidaha sormadım bide %90 deyince baya büyük bi tahmin yani değişmez die düşündüm ama şimdi kurt düştü içime

korkma tatlım yaaa kızdır bence
hem yanlış tahmin etmiş olsa ne olacak sağlıklı olsunda.. aldıklarının fişini sakla değiştirirsin
sen doktora kontrole ne zaman gideceksin?? onvak'a mı devam edeceksin??

bence CEMRE, cemreyi daha çok seviyorum ben.
bende bende
Zapzup,Hayatım tuana'nin gercek anlamı o değil di.
Hatta ismin aslı Tüvana idi yinede lügata bakmam lazım .:26:

Cemre
Ceren
Ceyda bunlar hoş sıcak isimler...
bencede bu isimler güzel, eşim sen bilirsin diyor ama ben tuana olsun istiyorum ama sen koymak istersen bişey demem diyo Allah'tan bişey demiyor beni arada bırakıyor

bacım ne yaptın sen ya bu fiyatlar ne ohoooo ben izmirdeyim muayeneler 42 TL fazla veriyorsun diyorlar doğumda 1500 TL sezeryan istersem 1800TL bizim fiyatlar iyimiş seninkileri duyunca korktum valla:18::18::18::18::18::18:

kadınlar böyle işte ayrıntılara kadar hesaplıyoruz garanticiyiz süperiz bizzz istediğin gibi de olsun gönlüne göre olsun

çok güldürdün beni ya bende senin gibiyim belki daha fena zıbın nasıl bişey diye anneme sordum kadın yarıldı gülmekten zıbını bilmiyor çocuğa nasıl bakacak demiştir içinden kesin
ahh canım duygusal annecik geçer bu duygu seli hamilelik hormonları bunlar

kızlar kilo kontrolü yaptığımız bir site vardı;onun linkini bilen var mı??ben yine kilo aldım tırmalıyorum şimdi normal midir diye

kurt düşürme kızdır o kız.. bir sonraki kontrolün ne zaman? birde sen ne hissediyorsun? bana herkes senin kızın olacak dedi.. ama ben ilk günden beri hep içimde bir erkek var diyordum.. karnımı herkes kız bu kız diye yorumluyor hatta doktor da ilk kız deyince ben inatla hayır erkek bu demiştim.. doktorda kız işte alla alla demişti.. bende görürsünüz erkek o demiştim.. bunun üstüne cinsiyete ''kız? '' yazmıştı.. ben çok inatlaştım çünki.. pazartesi günü gittiğimde de gördünüz mü erkekmiş işte ben biliyordum dedim.. anneler hissediyor bence..

ohh bak bitti gitti işte.. eve gelince koca yoruldum de öff de pööff de.. hizmeti o yapsın bi zahmet.. ya da tepsiyle ortaya koy, herkes kendi alsın :)) ne gıcığım ayol bende..

benimde yarın adapazarından arkadaşım geliyor, kocası ve 1 yaşındaki kızı ile.. 3 gün bizdeler.. kara kara düşünüyorum ne halt edeceğimi.. işim zor.. annemlerin arkasından nevresimler yıkadım.. gidip onları ütüleyim, geçireyim yorganlara.. yatak hazırlamak lazım.. hepsi sıkışmasın üst üste.. bugünden o işleri halledeyim.. kocacım da erken geldi bugün.. temizlik yapacak şimdi.. arada kızsak da kocalarımız maşallah çok iyiler
herkesleri çok çok öpüyorum.. gece belki yine gelirim.. gelemezsem yarın görüşürüz..

Ohh ellerine sağlık, olsun olsun kızma aç doyuruyorsun sevaptır

​Bana uyar şekerim, hedefim 3 inşş. Bakabilirsem 4. de isterim Allahım verirse...

Hey yavrum gayretlim :))
Ya 2 ya 4
Benim oğlum dayı olup amca olamayacak :)
Bu bebis erkek olsaydı kızım teyze olamayacakti :)
1 oğlun 1 kızın olursa ikiside gocunmaz

O krem bana yaramadi.Zaten ardından fitil veriyor.tek iki fitil bıçak gibi kesti o zaman sirkeyi bilmiyordum
Kasinir,sabun asla sürme.Sirke derim canım dene bir.
Aksamda taharetlenebilirsin.Sabah'ta .

Teşekkürler kızlar.
Bugun ilacıda sirketide alıcam.
Akşam denicem.Umarım işe yarar.
Çok berbat bişi ya.Yaptığım bir hata da duş jeli ile yıkamak oldu
Öğrendiğim iyi oldu.

Herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz.

Lena,

Sana cevap yazmak istedim ama henüz özelden msj yazma hakkım yokmuş Lenacım eğer sadece ıgg pozitifse korkulacak birşey yok ki:) Sen zaten geçmişte geçirmişsin kızamıkçığı, dolayısıyla şu an geçiriyor olamazsın. Igg pozitif çıktığı için ıgm ye bakmamışlardır zaten. Ama anlamadığım o zaman kanın niye temizlendi? Yani bu durumda gerek yokmuş zaten, için rahat olsun. Ben de çocukken kızamıkçık geçrimişiö, benim de ıgg pozitif ve dolayısıyla ıgm negatif. İçin rahat olsun..

ewt cnm onvaka gideceğim tabiki herşeyin başı sağlık ki neler yaşadık zaten hiç önemli değil kız erkek gerçekten sadece eşyaları aldıktan sonra bi değişiklik olursa ne gülerim walla ama gribim bugunlerde geçmesse bi erken gidebilirim doktora yoksa aralıkın sonunda şeker yüklemesi var ona gideceğim

ya ne bileyim benimde içime erkek doğuyo hatta geçen eşimede dedim oda rüyasında beni görmüş erkek bi çocuğumuz olmuş ama doktor %90 kız dedi o yüzden dedim kızdır değişmez heralde die sormadımda bidaha ama emin olmasa bukadar yüksek oran vermezdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…