- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bebecik Allah kavuştursun :)) bebek seniii ... kaldır o bardakları. 3 haftacık göremeyeceksin.. şurda 3 aydır görmemiş insan var :) anneciğim gelecek benimde pazartesi.. ona koca bi liste yaptım.. özlediğim tüm yemeklerinden yaptırcam
Voltajjj.. yatağın üstüne baktıkça resmini görmüş gibi oluyom.. ben seni hayal edebiliyom aslında.. nasıl biri oldugunu. haaa tabi benim iç sesimin seninkinin yanında lafı bile edilmez o başkahaftasonu kızımın dolabını yerleştiricem.. yıkamak için erken di mi eşyalarını. 7. ayda falan mı yapmak lazım o işleri bilemedim..
Çok tatlılar yaaaaa güle güle giysin bebişimiz :)
Altta bez,bacaklar yumuduk,minik corapCook seker görünecek .
Güle güle güzel günlerde kullanın canım cok hoş.
Cherryfe;
2 haftada okursak yetismeyebilir,he söyle 6 kisi 6 kisi bölünürse olur.
Bilmem ki hayatım zorla okutmakta iyi değil , düzene girseydi bu şekil iyi ama:44:
Günaydın kızlar
Bugün 3.lü Tarama testimin sonucunu aldım. Hiç bir riskim yok. Şükür .
Bu arada birde Aşı yaptırdım kolum çok acıyo
Sizler Neler yaptınız nasılsınız ?
selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.
canlar malum annanem,dedem,teyzem,kardeşim we annem burdalardı 10gün kadar sa
ğolsunlar özlem giderdik , gittiler yine ew pek bi sessiz kaldı , newresimdi çamaşırdı derken ewe giriştim yawaş yawaş ama aklım burdaöpüyorum az bişe yapim gelirim yine
canlar..
herkesler kendine iyi baksın..
ben dışarı çıkıyorum.. kızılaya gidip alınacakları alıp ordan kuzene gideceğim.. 4 yaşındaki cimcime ile kıpır kıpır bir akşam beni bekler.. yarın akşama dönerim kısmetse..
hani merak eden filan olur beni dedim..haberiniz olsun istedim :)))
öpüyorum hepinizi.. özleyin beni, ben sizi çoook özliceeemmm
Kızlar günaydın ,
annecimle babacim gittiler sabah giderken nescafe içmislerdi bardakları bıraktıkları yerde sanırım kaldıramayacağım
3 hafta sonra geliriz dediler o yüzden ağlamadım bu sefer ama ev esim gittikten sonra sessiz kaldı neyse sag salim varmışlar mesaj atmış babisim uyumusumdur diye çok seviyorum onları Allah hepimizin anasına babasına uzun ömür versin sağlıklı huzurlu yasamalarını nasip etsin evlatlarından yani bizlerden yana yüzlerini hep güldürsün inşallah
Dualar okunmuş bağışlama kalmış Allah kabul etsin gördüğüm kadarıyla Mergen seçil demet için yazıyordu doğru hatırlıyorsam hayirdir arkadaslar neyiniz var ben gecmisi okuyamadım yazmak istedim hemen inşallah ciddi birşey yoktur
Günaydınlar
Hayırlı cumalar
Naz ellerine sağlık,uzun uzun yazmışsın,teşekkürler canım.Arabanız hayırlı,uğurlu olsun,Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin inş.
geçmiş olsun canım
günaydın arkadaşlar.ya benimde sabah kalktığımdan beri aferdersiniz ama kaba etim ağrıyor yürürken batıyor,oturduğumda batma gibi ağrım var. gece yatarken bi rahatsızlığım yoktu sabah kalktığımdan beri çok ağrım var
canım çok güzel geçmiş çok sevindim hadi gözümüz aydın :)
çok teşekkür ederim,darısı sizlerin başına inşallah
teşekkür ederiz teyzesi,pek yaramaz benim oğlum
9:
ah canım sana da çok geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun benim de dün akşamdan beri sağ yanımda bi sancı var kramp gibi durup durup giriyor. gaz sancısına benzettim ama yeri de çok alakasız. sabahta bi kaç kere oldu şimdi yok gibi şükür. bu ağrılar sızılar hamileliğin en kötü tarafı maalesef. hele de mevsim üşütmeye çok münasip. benim ayaklarım üşüdü mü her yerim ağrımaya başlıyor. dikkat et üşütmemeye çalış. tekrar geçmiş olsunn
hadi bakalım hayılrı haberler olsun inşallah.
Günaydın kızlar,
Nihayet cumaya geldik, hafta bitiyor.
Yarın kuzucuğumuzu göreceğiz inş. hemde detaylı detaylı :)
ah katinam çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
umarım öyledir egocum ya..insan o anda düşünüyo işte acaba erken doğumm falanmı olucak Allah korusun..
sanada en tezinden acil şifalar..
ersnil sanırım öyle bişiki ağrılar aynı ama sanki gaz sancısınada benziyodu..aman ne biliyim bidaha olmaz inşallah..
bu arada hepimizin cuması mübarek olsun kızlar..Rabbim hayırlısıyla atlatmak nasip etsin doğumumuzu..
hayılrı haberler olsun inşallah canım.
Canım benim çok ama çok sevindim senin adına.
Darısı bizim başımıza inşallah.Yarında benim kontrolüm var kocişle birlikde gidicez.
Umarım herşey yolundadır.
Oy oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine.Sıcak limonlu ıhlamur filan iç hem boğazını yumuşatır hemde ter attırır.
Hafta sonuda kendini çok yorma.Sabah benimde göbişim olmuyor sonra birden pırtlıyor baya büyüdü bizim oğlan:)
Oyy ya maşallah allahım nazarlardan saklasın.
İnsan bakmaya doyamaz ki.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
ohhh çok şükür gözümüz aydın :)
günaydın kızlarrrr
çok şükür iyi haberlerle geldim ben herşeyimiz iyi çıktırahim damarındaki sorun da geçmişşşş
geçmişe bakamadım daha laternında iyidir inşallah sonuçları
hepinize nazar değdi canım sana da geçmiş olsun.
günaydınnn anneciklerimm günaydın bebeciklerim yine sabah oluyorrrr =) yaff çok uykum var bugün bide güzel uyumuşum ki hiç 7de kalkasım gelmiyordu ama kalktımm mecburiyetten =)öksürüğüm çok arttı bademcikciklerim de iltihap var beyaz beyaz üstleri hep kasınıyor öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyor canım çok acıyor ateşim yok ama içime ateş atmış gibi yanıyor yesim içesim yok ama yafrımm için yemem lazım bu neyddii lannn nerden çıktı bu giripp mikrobu pis mikropp defol vicudumdan hafta sonuda evi halletmem lazım annemi cağırayımda şeker böcüğüm yardım etsin az =) kızlar sabah göbüşümün fotosunu çekecektim sinir makinanın sarjı bitmiş=) hiç yok gibiydi bi güseldiki =)
sen de sağol canım :) gerekirse senden alırım çok sağol :)
günaydın kızlar nazcım verdiğin bilgiler için saol kendini fazla yorma dikkat et yürüyüş konusunda benimde sıkıntım var sürekli oturuyorum malum havalar soğuk yürüyüş yapamıorum oğluşun kesinleşmiş şeker konusunda kafana takacak bişey olduğunu sanmıorum eğer istersen netten soru soracabileceğin doktor var kemal hükmen 24 saat içinde cevap yazıo onun adresinin verebilirim
laterne herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim ğaşamız iyi gelişior nasıldı renklimiydi cd verdimi anlatsana kuzum
geçmiş olsun canım.
Gunaydiiiinnnn...
Zaman nasil da hizla geciyor.. 22 haftalik olmusum bugun.. Ahhh birde hissetsem artik minigimi.. Bir ben mi kaldim geriye hissetmeyen..
Asi sonrasi gece az atesim cikti,kolumun uzerine yatamadim,gece bir iki kez esim sarilmak istedi aci ile ciglik attim.. Cok sukur sikinti cikartmadi.. Yeri hala dokununca sizliyor, bir de kolumu zorlayacak seylerr yapamiyorum.. asi olacaklar korkmaya gerek yokmus.. Ben pek tirsmistim :))))
sorma canım yaaa patronlar geziyorum sancaklar devlet hastanesinde bile bukdar beklenmiyor neyse ne yapalım katlancam artık ben şimdilik devam etmeyi düşünüyorum kız bana tavsiye ediyon kendin başka yere gidiyon :)
Canım gözün aydın , Kan alıyorlar mı bu usgde de?
Bende geçen telefonla aradım sordum, Progestanı günaşırı yaptık 10 gün de bitiricez dedik. Bekleyelim bitmesini dedi. Ama biz yinede korkarız sanırım :))
Bende bu beklemekten çok sıkılıyorum orda. Şikayet bile etmiştim hastaneye 15.dk. bir randevu veriyorlar insnalara. Tabi dr.un yanına giren 15.dk çıkamıyor. Dolayısıyla birikme oluyor. .Ben bu arada bir kaçamak yaptım farklı bir hastaneye gittim. Okadar güzel ilgilendi ki dr. Detaylıca inceledirahat rahat ...Şeytan aklıma girmiyor değil ama karar veremiyorum değiştirsem mi hastaneyi?
MaalesefHenüz bizde kıpırtı bile yok
çok sağol canım benim size de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.
Ellerine sağlık ne güzel yazmışsın, ağrılarımız sızılarımız hepsi normalmişHadi canım doktor yanlış biliyordur
iyi haberlerine mutlu oldum canım, arabanız da hayırlı olsun, 15 gün oldu biz de değiştireli, kazasız belasız inşş.
Ben anacimi 7 ay oldu hatta doldu :84:
3 aymiş
Nasılım kiz:83:
Erken canım 8. Ay bile ideal yani
Cherryfe;
2 haftada okursak yetismeyebilir,he söyle 6 kisi 6 kisi bölünürse olur.
Bilmem ki hayatım zorla okutmakta iyi değil , düzene girseydi bu şekil iyi ama:44:
hepinizden ayrı ayrı özür dilerim,benim yüzümden sıkıntıya girdiniz gerildiniz(
eksik kalacağını ve Voltajın sitede olmayabileceğini düşünemedim(
dün sabaha istifra ederek başladım ve yatana kadar tüm yediklerimi çıkardım;halsiz kaldim herhalde ki erkenden uyuyakalmama rağmen sabah kalkamadımdediğim gibi yetişmeme ihtimalini bu hafta hiç düşünmemiştim;yoksa mutlaka erkenden kalkar bakardım eksiği tamamlardım..
ne olur hevesiniz kırılmasın,çok hayırlı birşey yapıyoruz;burada hiç tanımadığımız halde birbirimiz için dua ediyoruz..
Hanipeksciğim tatlım son anda sana böyle bir yük yüklediğim için hakkını helal et nolur;Voltajın teli sende var nasıl olsa halledersiniz diye düşündüm(
okuduğumuz duaları tamamlamak için perşembe öğlen son olsun ki olur da bir sebepten yetiştiremeyen yada siteye girip bitirdiğini haber vermeyen olduğunda yerine elbirliği ile tamamlayıp bitirmek için vakit olur..
umarım özrümü kabul edersiniz;böylesine hayırlı birşey yaparken içinize azıcık bile olsa soğukluk girmesine vesile olduğum için çok üzgünüm(
çok şükür canım gözümüz aydın. aşı da olmuşun geçmiş olsun.
sorma canım yaaa patronlar geziyorum sancaklar devlet hastanesinde bile bukdar beklenmiyor neyse ne yapalım katlancam artık ben şimdilik devam etmeyi düşünüyorum kız bana tavsiye ediyon kendin başka yere gidiyon :)
.
hepinizden ayrı ayrı özür dilerim,benim yüzümden sıkıntıya girdiniz gerildiniz(
eksik kalacağını ve Voltajın sitede olmayabileceğini düşünemedim(
dün sabaha istifra ederek başladım ve yatana kadar tüm yediklerimi çıkardım;halsiz kaldim herhalde ki erkenden uyuyakalmama rağmen sabah kalkamadımdediğim gibi yetişmeme ihtimalini bu hafta hiç düşünmemiştim;yoksa mutlaka erkenden kalkar bakardım eksiği tamamlardım..
ne olur hevesiniz kırılmasın,çok hayırlı birşey yapıyoruz;burada hiç tanımadığımız halde birbirimiz için dua ediyoruz..
Hanipeksciğim tatlım son anda sana böyle bir yük yüklediğim için hakkını helal et nolur;Voltajın teli sende var nasıl olsa halledersiniz diye düşündüm(
okuduğumuz duaları tamamlamak için perşembe öğlen son olsun ki olur da bir sebepten yetiştiremeyen yada siteye girip bitirdiğini haber vermeyen olduğunda yerine elbirliği ile tamamlayıp bitirmek için vakit olur..
umarım özrümü kabul edersiniz;böylesine hayırlı birşey yaparken içinize azıcık bile olsa soğukluk girmesine vesile olduğum için çok üzgünüm(
7 ay mı( Allah kavuştursun tez zamanda...
nasılsın biliyon mu manken gibi gacısın :)) şaka bi yana var işte zihnimde bi model.. tatlısın tatlııııı
8 ay riskli değil mi kız ya erken doğum yaparsam ??? :))))))
cnm o zaman şöle yapalım sıkışmamak kousunda cuma günü bağışlayacaksak alan arkadaşlar perşembeye kadar teslim etsin bitiremeyen olursa cuma vaktine kadar bitirip teslim ederiz inş ben hafta içi pek okuyamıyorum ama hafta sonları okurum
Canım zaten öyle cumaya sarkmadan Perşembe bitsin demiştik.Olmuyor erteleniyor is çıkıyor hasta olunuyor vs vs.Neyse haftaya daha temkinli olunur.
Ben kenzul arş duasıni onerirken tek basına okunmasından yanaydim,halada oyle.yani tefriciye ile bir değil.Yada 3 olmazda bir tane.tefriciyeyi bilmeyenler ogrenirken birde arş ağır.
Nacizane fikrim...
buna bayıldım en sevdiğim tonlar.. nerden aldın nerden aldın ????
huzurla giydirmek nasip olur inşallah
kızlar bugünden paylaşalım hadi haftasonu tamamlamak isteyenler de nasiplensin bu hafta...
bağışlanacak isimler için listeden mi gideyim bu hafta önceliği olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımız var mı gözümden kaçmış olabilir(
bu hafta Kenzül Arş eklemeyelim o zaman yada çok isterseniz 1'er tane ekleyim..
444 Salatı Tefriciye bağışlamak için Allah izin verirse kim kaç tane okumak istiyor :
Laterne...................444
Laterne...................444
Laternem olur öyle arada,bende belim Cok ağrıyordu islerimi cumaya kalmadan anca bitirdim.
Duayı bağışladığımdan ihmal edemedim,
Hanipeksimopuyorum burdan :)) paniklemis.
Evet erkenden biterse daha iyi.sen sıkma canını , inşallah ilerleyen zamanda bitiremeyen haber eder cumaya gerine gerine gireriz
Sen ben olmazsak hanipeks baksın bu ise :84:
sağol tatlım,Allah razı olsun..
bundan sonra aldığımız duaları tamamlamak için son gün perşembe öğlen olsun ki ( 14:00-15:00 gibi) yetişmediği durumda kolaylıkla tamamlayabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?