2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben anacimi 7 ay oldu hatta doldu :84:
3 aymiş

Nasılım kiz:83:
Erken canım 8. Ay bile ideal yani

Cherryfe;
2 haftada okursak yetismeyebilir,he söyle 6 kisi 6 kisi bölünürse olur.
Bilmem ki hayatım zorla okutmakta iyi değil , düzene girseydi bu şekil iyi ama:44:

Kesinlikle zorla okunması uygun değil sonuçta... İçten gelen birşey bu . Ama herhafta görev gibi olması belki zorlayabiliyor insanları .

Ve Laterne ye zor oluyor oda strese giriyor ,,

2 Hafta da bir, 5-6 kişi için ( Zaten Dua Listesinde olanlara ) Ve Cuma kararlaştırılıp Sonraki Çarşamba - Perşembe bildirilsin. Laternede Perşembe son durum listesi atarsa bize, Ona göre ogün tamamlarız.

Herhafta için de aynı sistemle olur ama okuyabilecekler gönülden evet demeli ...

hepinizden ayrı ayrı özür dilerim,benim yüzümden sıkıntıya girdiniz gerildiniz (
eksik kalacağını ve Voltajın sitede olmayabileceğini düşünemedim (
dün sabaha istifra ederek başladım ve yatana kadar tüm yediklerimi çıkardım;halsiz kaldim herhalde ki erkenden uyuyakalmama rağmen sabah kalkamadım dediğim gibi yetişmeme ihtimalini bu hafta hiç düşünmemiştim;yoksa mutlaka erkenden kalkar bakardım eksiği tamamlardım..

ne olur hevesiniz kırılmasın,çok hayırlı birşey yapıyoruz;burada hiç tanımadığımız halde birbirimiz için dua ediyoruz..
Hanipeksciğim tatlım son anda sana böyle bir yük yüklediğim için hakkını helal et nolur;Voltajın teli sende var nasıl olsa halledersiniz diye düşündüm (

okuduğumuz duaları tamamlamak için perşembe öğlen son olsun ki olur da bir sebepten yetiştiremeyen yada siteye girip bitirdiğini haber vermeyen olduğunda yerine elbirliği ile tamamlayıp bitirmek için vakit olur..

umarım özrümü kabul edersiniz;böylesine hayırlı birşey yaparken içinize azıcık bile olsa soğukluk girmesine vesile olduğum için çok üzgünüm (

çok şükür canım gözümüz aydın. aşı da olmuşun geçmiş olsun.

Günaydın kızlar

Bugün 3.lü Tarama testimin sonucunu aldım. Hiç bir riskim yok. Şükür .

Bu arada birde Aşı yaptırdım kolum çok acıyo

Sizler Neler yaptınız nasılsınız ?

korkma canım inşallah hayırlsı haberlerle döneceksin. evet yaaa uzun zaman görmeyince özlüyor insan.

selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.

Allah kavuştursun canım kolay gelsin.

hadi iyi eğlenceler sana canım görüşürüz.

Allah kavuştursun canım üzülme yine gelirler.

sana da hayırlı cumalar olsun canım. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Ben anacimi 7 ay oldu hatta doldu :84:
3 aymiş

Nasılım kiz:83:
Erken canım 8. Ay bile ideal yani

7 ay mı ( Allah kavuştursun tez zamanda...
nasılsın biliyon mu manken gibi gacısın :)) şaka bi yana var işte zihnimde bi model.. tatlısın tatlııııı
8 ay riskli değil mi kız ya erken doğum yaparsam ??? :))))))

Laternem olur öyle arada,bende belim Cok ağrıyordu islerimi cumaya kalmadan anca bitirdim.
Duayı bağışladığımdan ihmal edemedim,
Hanipeksim opuyorum burdan :)) paniklemis.
Evet erkenden biterse daha iyi.sen sıkma canını , inşallah ilerleyen zamanda bitiremeyen haber eder cumaya gerine gerine gireriz
Sen ben olmazsak hanipeks baksın bu ise :84:

Canım ne özrü Allah aşkına, Allah razı olsun demeliyiz takip ediyorsun :) Vesile oluyorsun ...
Hİç üzme kendini olduda yeitşmedi bir daha ki Cuma iki haftanın duası yapılır. Yeterki okuyup hazır edelim.

Ya ne bileyim :)))) , İşte bu hastanenin sakinliği dr.un incelemesi çekti kendine beni... Birde gecede olsa doğum geliyor bunlar, Leyla hn. öyle değil :18: Karar veremiyorum sonuçta doğumda fiyat farkıda var

canım gecmiş olsun öncelikle özür dilenecek bir durum söz konusu değil,gecmişi okuyamadım birazdan okurum ama sana katlıyorum kesinlik en son perşembe öğlen son olsun,

Hehe

Kiz görüm seni doguma giderken makinaya at
30. Haftadan sonra yıka utule Annesi
Erken dogum ney birde onu çıkarma

kızlar bugünden paylaşalım hadi haftasonu tamamlamak isteyenler de nasiplensin bu hafta...
bağışlanacak isimler için listeden mi gideyim bu hafta önceliği olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarımız var mı gözümden kaçmış olabilir (

bu hafta Kenzül Arş eklemeyelim o zaman yada çok isterseniz 1'er tane ekleyim..
444 Salatı Tefriciye bağışlamak için Allah izin verirse kim kaç tane okumak istiyor :

Laterne...................444

300 bana ekle canım

sağol tatlım,Allah razı olsun..

bundan sonra aldığımız duaları tamamlamak için son gün perşembe öğlen olsun ki ( 14:00-15:00 gibi) yetişmediği durumda kolaylıkla tamamlayabiliriz..

sağol tatlım,Allah razı olsun..

bundan sonra aldığımız duaları tamamlamak için son gün perşembe öğlen olsun ki ( 14:00-15:00 gibi) yetişmediği durumda kolaylıkla tamamlayabiliriz..

cnm biz bu hafta sonu köye gideceğiz o yüzden okuyamayabilirim o yüzden yazma ama okursam pazartesi sölerim

Bakıyorumda ufak tefek alışverişler yapılmış.Bende tupperware den saklama kabı olan kaşık aldım.arkadaşlarımda bir kaç ufak hediye aldı onun dışında birşey yok.alışveriş işine başlasammı diye düşünüyorum erkenmi acaba?geçen hafta annemle şöyle bir beşiklere bakalım dedik fazla alternatif yok gibi, büyüyen beşiklerden beğendik ama çok büyük geldi bana.diğerlerinede şifonyer almak lazım bebeğime verebileceğimiz ayrı bir odamız bulunmuyor oturma odamıda bozmak istemiyorum şimdilik bizim yanımızda yatacak.o yüzden küçük bir beşik, şifonyer ve kraftın dondy sallanan beşik mama sandalyesini almayı düşünüyorum diğer odada iken yatırmak için.hastane çıkışlarına da baktık ancak Bursa da okadar çok üretim yeri varki oralarada bir göz atıcam toptancılar ama bazen perakendede verebiliyorlar.Malum yarın cumartesi ve izinliyim şöyle bir çarşı yapalım kocamla.azar azar alıp doğuma kadar ödemelerini toparlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…