Doğru diyosun ben klimayı acıyorum arada ,petekler fazla ısıtıyor banyoyu banyo yapmadan açtim simdi kapaticam, gece odamda yakmadığım halde atesleniyirum ben ya , ben ki eskiden çoraplarını pijamanın üstüne çekenlerdendim, kocam bir kere yakmış fenalastim gece , bu durum en güzel faturaya yansıyacak sanırım ki biz bina boş olduğu için sıcak su faturasına yazın 150 ödedik hep evi komple yaksam ne olur düşünemiyorum :18:Kiz bebeci hava berbat.cok soğuk kiz birde duş almışsın Otur netten alışveriş neyim yap
Ben kombiyi acacağım utanmasam
Kiz bebeci hava berbat.cok soğuk kiz birde duş almışsın Otur netten alışveriş neyim yap
Doğru diyosun ben klimayı acıyorum arada ,petekler fazla ısıtıyor banyoyu banyo yapmadan açtim simdi kapaticam, gece odamda yakmadığım halde atesleniyirum ben ya , ben ki eskiden çoraplarını pijamanın üstüne çekenlerdendim, kocam bir kere yakmış fenalastim gece , bu durum en güzel faturaya yansıyacak sanırım ki biz bina boş olduğu için sıcak su faturasına yazın 150 ödedik hep evi komple yaksam ne olur düşünemiyorum :18:
geçmiş olsun canım,sonuçlarda iyi çıkar inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
sor kız o soruyu bende merak ettim:)
laternem hosgeldin cok cok gecmis olsun. Maşallah kuzumuza
Geri sayımda seni cok bekledim ama yoktun geç geldin beklettin beni gözlerim arar oldu ama yok
Laternecim çok gecmis olsun , yapma sende 15 gün çok yaptın zaten basından beri maşallah
Yok kız nerde 1 hafta balayinda 1 hafta adet gördüm sonra Ramazan malum oruç , sahurdan önce acele acele oluyorsa oluyordu sonra hamile kaldım o arada :26: Sonra ben bayramdan önce ailemin yanına gittim dondüm bir kere oldu aksama kanamam olunca ertesi gün doktor iliski yasak dediKiz o zamanlar yeni evlilik falan sizi siziii150 liranın dili olsada söylese
ben 21. haftadayım ve detaylı 21. ve 22. haftalarda yapacaz dedi.bakıyorum siz 23. haftadasınız haftaya 24 olacaksınız.beklemelimiydim bende erkenmi gidiyorum acaba?
Ah sobaya bayılırım bizim Bodrum'da doğal gaz neyim yok sobadan başka çaren yok çatır çatır yanar yüzün kızarız yanında minder Mayıs mayisabildigin kadarşimdi evde olsaydımmm.. evde de bir soba olsaydı.. böyle çıtır çıtır yansaydı...üstünde de inceden inceye bir ıhlamur kaynasaydııııı.. biriniz de olsaydınız içeydik beraber
Ah sobaya bayılırım bizim Bodrum'da doğal gaz neyim yok sobadan başka çaren yok çatır çatır yanar yüzün kızarız yanında minder Mayıs mayisabildigin kadar
Kiz bebeci hava berbat.cok soğuk kiz birde duş almışsın Otur netten alışveriş neyim yap
Kiz o zamanlar yeni evlilik falan sizi siziii150 liranın dili olsada söylese
ok bana mail de atarmısın bazen geçmişi kaçırıyorumBende İK ya sorucam, Eşim süt parası alıcam ben diyordu devlet kadrosunda ama ben sgklı olduğum için o alamayacak snaırım. Eşi çalışmayanlar alıyormuş ; 50- gibi bi rakamdan bahsediyordu ama ne dir ne değildir bilmiyorum. Öğrenince bilgilendirelim birbirimizi ,
Bu arada haftasonu kankaliga son kampanyası da tirt mı çıktı? Hiç ses yok kızlarda
ok bana mail de atarmısın bazen geçmişi kaçırıyorum
biz kankalığı bitirdik ama geçen haftadan beri eşime kanka naber ya falan dedimöpüyor öpme kankalar öpüşmez diyom başlatma kankana diyor bazen iyi kanka senden naber diyor uğraştım uğraştım o da dayanamadı kankalığı bitirdi mutlu sonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?