şu an o sobanın yanındaki minderde kedi olasım var bebeci
Ah sobaya bayılırım bizim Bodrum'da doğal gaz neyim yok sobadan başka çaren yok çatır çatır yanar yüzün kızarız yanında minder Mayıs mayisabildigin kadar
soba aşercezzz
kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya
napsın adam artık dayanamaamıştır darısı diğer kankaların başına
benim detaylıda 6 aralıkta ama bana bu randevuyu hastaneden arayıp söylediler benim talebim değildi yani tarih...şimdi bende aynı şüpheye düştüm erkenmi gidiyorum
Bu arada haftasonu kankaliga son kampanyası da tirt mı çıktı? Hiç ses yok kızlarda
bizde kankalık uzun sürmedi bizde korkan eşim bense tam gaz devamcı
10 gündür tık yoktu karnımda iyice çıkmıştı ondan sanırım korkusu artmıştı ama dayanamadı bitirdi darısı diğer kankaların başına
ayyy yapma bak şimdi, ben de acele ettim ki çünkü eşimin iş yerine yakın burası hemen sipariş verince aynu gün içinde gelebiliyo ama bak böle yazıyodu açıklamasında
Şekerhanım Doğal Karadut Şurubu 60gr
Doğal Üründür.
Karadut'un kaynatılarak konsantre edilmesiyle elde şekersiz edilmiştir.
Yetişkin ve bebeklerde ağız yaraları ve pamukçuklarda kullanılması tavsiye edilir.
Hiçbir katkı maddesi içermemektedir.
Oyy burnumun direği sızladı okurken , sağlıkla nice yaslara oğluna
Canım benim neden pişman oluyorsun ki.
Bizim amacımız tamamen eğlenmekdi öylede oldu.
Mayıs anneleri topigiyle yarışmıyoruz sonuçda onların aksine tabiyki
Tatlım ben e-devlet şifremle girdim. Linki atamıyorum bu yüzden Orda Hamilelik var, Direk yazan bu başka bir bilgi yoktu.
Neler yazmışlar bilmiyorum takip etmedim ama bu işin suyu çıkacağı belliydi , O yüzden iyiki bizim sayfamızdan ayırdınızda burayı gereksiz doldurmadılar :) Sıkmayın canınızı bu dediğin gibi tahmin kimse geleceği bilemez atarsın tutarsa tutar sonuçta, Buna inanıp yanlış tahmin ettin diye yorum yazanlar komik duruma düşürmüşlerdir kendilerini :)))
İnşallah bugün hayırlısıyla sağlıkla üflersiniz pastayı, Rabbim şifa bekleyenlere Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Aynen katılıyorum söylediklerine canım.
Bende ne yazdıklarına çok bakmadım.
Sadece orda nisan annelerinden daha aktif durumdayız gibi bir yazı okudum.
Aramızda 100 sayfa varmış galiba.Yorumu okuyunca gülümsedim.
Komik geliyor bana.Bizim amacımız birbirimize destek olmak,yarış içinde olmak değil.
Burası olmasa hamilelik benim için daha zor geçerdi tek bildiğim o.
öğrencine çok üzüldüm canı yaaa inşallah bugün güzelce sağlıkla kutlarsınız kıyamam.
kızlar misafir menüsü için öneriye ihtiyacım var. 6 kişilik hafif bişey, MALZEMELER: samimi arkadaşlar(biri 17 haftalık hamile), temizlenmiş bir kilo hamsi, beceriksiz, ince işlere gelemeyen, 22 haftalık çalışan hamile. çay için pastaneden bişeyler alcam
tahmin tahmin noluurr beni de gor bana da cvp ver diyenlerin artistligine diyecek yok şimdi sanırım, tutanlar tuttu demiyor da bir tane tutmamış hadi koş koş foruma yaz, hem bu konu için açılan bir topic var nasıl oradan tahmin istediysen git yazmak istediğini de oraya yaz
1000 sayfa gecseler ne olacak ayrıca bebislerimizin haftalarını geçemedikten sonra
Masallah
Kiz sorma bende gecen sac kirandan girdim ordan çıktım hatta birine yorum yazdım hemen doldu sayfalar konu kapandı
Kiz bazısı iyi yazıyor he akıcı hani
ben sana oglusuma yeni aldigimi cicileri gönderdim whatsapptan görmedin mii
Bu arada haftasonu kankaliga son kampanyası da tirt mı çıktı? Hiç ses yok kızlarda
kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya
Gosii kahve Yemen'den galiba .
ahh canlarım ben izmirde otursamda soba olmadan ısınamayan bir insanım ve evimde soba var misss gibi oluyor ee biraz zor oluyor ama bu sene hamile olunca tamamen kocişe kaldı ben rahat ediyorum buyrun gelim evim büyük soba kenarına minder atarız ıhlamur pişiririz, salep pişirir içeriz kedi gibi mayıştırırım sizi
Teşekkürler cnm, suyu çıkmadı hiçbir şeyin, çok sert yorumlar yapıyorsun bu konuda başından beri arkadaşım sen, eğleniyoruz evet hala aynı fikirdeyim, eğleniyoruz.Ya da tepkili değilsin bana öyle geliyor sadece bilemedim
kızlar ben kaçtım kocişim beni almaya gelmiş;
muhabbetiniz bol olsun inşallah
ayyy kızlarr canım kahve çekti valla sizin yüzünüzden(( üstelik bi de soba çekti. üstünde neler neler yapılmaz kii (
zavallı kocam 2. çocuğu kendi istedi diye 5 aydır çekmediği çile kalmadı. aşermeden ev işine kadar her yükü gık demeden çekti de eve soba kur desem kesin boşar beni.
napsam acaba(
dediğin doğru baştan beri zaten ben görüşümü belirtmiştim , Medyumluk gibi ... Falcılık gibi :) Bana eğlenceli gelmediğinden Pek sevmediğim için bu işleri ben girmedim bu muhabbetlere de farkındasın zaten anladığım kadarıylaeğlencesini siz eğlendiğiniz için zaten burada değilde farklı topikte devam daha iyi olur diye gayet olumlu bir eleştiri ile yazdım , sizde açtınız,
Bu yorumumda da bunu belirttim burda devam etseydi burayı karıştıracaktı. Kelimem sert gelmiş olabilir canım ama insanlar bunu ciddiye almış belli ki senin gibi eğlenceye bakmadan ... Baksana sayfa azlığı çokluğu meselesi yapmışlar çocuk gibi, Neyse uzayacak mevzu değil gerçi de görüşümü yazdım her konuda hepimizin yazdığı gibi ...
Mezos hangi turkuydu acep,
Bi lâ alayım yafrim
ayyy kızlarr canım kahve çekti valla sizin yüzünüzden(( üstelik bi de soba çekti. üstünde neler neler yapılmaz kii (
zavallı kocam 2. çocuğu kendi istedi diye 5 aydır çekmediği çile kalmadı. aşermeden ev işine kadar her yükü gık demeden çekti de eve soba kur desem kesin boşar beni.
napsam acaba(
Kiz cosy kahveyi yaptırdın icelim diye gidip uyudun mu
ya kıs kim msj yazmış sana,neyle itham etmiş,anlamadım benBen inançlı bir insan oldugumu düşünüyorum ,
Medyumluk,falcilik bunlar ağır itham.
Bunu bir kac kiside söyledi cogunda izah ettim.
Yazan kisi bana ithafen yazdı o annelerin coguda hırs yaparak bana Msj attı.
Burda bir kaos olsaydı yönetim muhakkak el atardi.Beni buradan ayirirdi.
Ben o hırslı annelere bile kırıcı olmadım ,kırıcı konuşmadım .
Keske sende öyle yapmış olsaydın.
ne bilem yateeee kaç sayfa geride kalmıştır şimdi hayatta bulunmaz o efkarlı bi şeydi işte.. sen ne söylersen başım üstüne şekerim
yaptır kız ne istiyorsan yaptır.. sefan olsun .. çocuk öyle kolay yapılan bi şey mi sanki.. dün gece eşime bakıyom. ohh mis gibi yüzüstü yatmış bebek gibi uyuyo. ben sırt ağrısından sağıma soluma dönemıyom tutunmadansoba da kurdur üstünde kestane de yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?