2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
şu an o sobanın yanındaki minderde kedi olasım var bebeci

Ah sobaya bayılırım bizim Bodrum'da doğal gaz neyim yok sobadan başka çaren yok çatır çatır yanar yüzün kızarız yanında minder Mayıs mayisabildigin kadar

kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya

ahh canlarım ben izmirde otursamda soba olmadan ısınamayan bir insanım ve evimde soba var misss gibi oluyor ee biraz zor oluyor ama bu sene hamile olunca tamamen kocişe kaldı ben rahat ediyorum buyrun gelim evim büyük soba kenarına minder atarız ıhlamur pişiririz, salep pişirir içeriz kedi gibi mayıştırırım sizi

napsın adam artık dayanamaamıştır darısı diğer kankaların başına

bizde kankalık uzun sürmedi bizde korkan eşim bense tam gaz devamcı
10 gündür tık yoktu karnımda iyice çıkmıştı ondan sanırım korkusu artmıştı ama dayanamadı bitirdi darısı diğer kankaların başına

hanipeks sana mesaj atacağım ama mesaj kutun çok dolu atamıyorum çok aktif insansın vesselam hiç boş olmuyor kız kutun hep dolu :) tatlım önemli sana mesaj atmam lazım kutuyu azıcık boşaltırmısın

benim detaylıda 6 aralıkta ama bana bu randevuyu hastaneden arayıp söylediler benim talebim değildi yani tarih...şimdi bende aynı şüpheye düştüm erkenmi gidiyorum

Canım erken değil, Bende bu Cuma gidiyorum, Dr.a sormuştum,21-24 arası yaptır demişti. Sonuna doğrumu yaptırayım daha büyür dedim , Hayır başında yaptır eğer bir risk olursa sona doğru incelemesi daha zor olur demişti. Allah muhafaza tabi

Bu arada haftasonu kankaliga son kampanyası da tirt mı çıktı? Hiç ses yok kızlarda

dr.a ada Rüyamda sordum , Benle dalga geçti dr. Utandım. Biraz daha bekle acelen ne diye :)))
Ben kocama demiyorum Cuma günü sahibi sorucam , İzin çıkarsa süpriz yapcam Ona :)) Bu gece sırnaştı ama benden ses alamayınca yavrum döndü arkasını , Bizim riskli olduğundn mecburi kankalık ama sağlıklı olsaydı gidişat hiç durmazdım ben ayol

Açıklaması bu ise doğrudur tatlım, endişelenme gelir inş bugün? aldığın faydalı olmazsa gönderirim ben sana.

Oyy burnumun direği sızladı okurken , sağlıkla nice yaslara oğluna

Teşekkürler canım benim.

Canım benim neden pişman oluyorsun ki.
Bizim amacımız tamamen eğlenmekdi öylede oldu.
Mayıs anneleri topigiyle yarışmıyoruz sonuçda onların aksine tabiyki

Yazımdan çok sinirli olduğum gibi bir düşünce yayılmış etrafa hihihih yok be gitsin o arkadaş da mayıs annelerine yetiştirsin diye yazdım, maşa gibi olmuş biraz dediğine göre..

Teşekkürler cnm, suyu çıkmadı hiçbir şeyin, çok sert yorumlar yapıyorsun bu konuda başından beri arkadaşım sen, eğleniyoruz evet hala aynı fikirdeyim, eğleniyoruz. Ya da tepkili değilsin bana öyle geliyor sadece bilemedim

Neyse canım benim onlar da eğleniyor işte :)

öğrencine çok üzüldüm canı yaaa inşallah bugün güzelce sağlıkla kutlarsınız kıyamam.

Mutlu musmutlu olur inş hep...

Balığın yanına patates yakışır. Patatesleri halka halka doğra çok kalın olmasın çok da ince olmasın dağılır, bir kabın içinde patatesleri zeytin yağı karabiber tuz ve az miktarda kimyon ile avcarla, severseniz pul biber de ekleyebilirsin. Fırın pişirme torbasına koy, kürdanla 5-6 delik aç 180 derece fırında 25-30 dakika pişir. İstersen poşetin içine soğan da atabilirsin küçük boy, kabuğunu soyup.

Alemsin yahu çok güldüm

Kiz sorma bende gecen sac kirandan girdim ordan çıktım hatta birine yorum yazdım hemen doldu sayfalar konu kapandı
Kiz bazısı iyi yazıyor he akıcı hani

Hıııııııı gördüydüm senin yorumunu da sanki, şu depremden evlatlık aldık felan die yutturdukları değil miydi?

ben sana oglusuma yeni aldigimi cicileri gönderdim whatsapptan görmedin mii

Kuzum gördüm de yazamadım cevap, bayıldım, halına daha çok bayıldım

Bu arada haftasonu kankaliga son kampanyası da tirt mı çıktı? Hiç ses yok kızlarda

Ölümüne kankayık haaala

kız bir daha bi derdim var a girmem one öle ya neler var adamın biri karısını doğumuna 5 gün kala aldatmış valla onu okudum kocişe surat yapıorum direk psikopata bağladım gerçekmi onlar ya

hehe kısa metrajlı film senaryoları, fox tv de yayınlanan cinsten

nazik davetin için teşekkürler canım.. ben gelirim :))) burdan direk uçuşlar da var :))) hem deniz de var ( oyyyyyyyyyy dağlar dağlarrrrrr oyyyyy oyyyy.. voltaj nerde bi türkü vardı o geçen yazmıştı :))) uzun hava çekesim varrrrrr

Anaa bir tlf konuşuyorum donüyorum giriş yap hemen posta

Kızlar ben giriş yapınca teşekkür ederiz voltaj umarız forumda iyi tahminlerde bulunursunuz yazıyor

Kiz hanipeks sende mı ordaydin anacim koca bir sayfayı erinmeden okudum ya,gel bidene de oraya topic acalim

dediğin doğru baştan beri zaten ben görüşümü belirtmiştim , Medyumluk gibi ... Falcılık gibi :) Bana eğlenceli gelmediğinden Pek sevmediğim için bu işleri ben girmedim bu muhabbetlere de farkındasın zaten anladığım kadarıyla eğlencesini siz eğlendiğiniz için zaten burada değilde farklı topikte devam daha iyi olur diye gayet olumlu bir eleştiri ile yazdım , sizde açtınız,

Bu yorumumda da bunu belirttim burda devam etseydi burayı karıştıracaktı. Kelimem sert gelmiş olabilir canım ama insanlar bunu ciddiye almış belli ki senin gibi eğlenceye bakmadan ... Baksana sayfa azlığı çokluğu meselesi yapmışlar çocuk gibi, Neyse uzayacak mevzu değil gerçi de görüşümü yazdım her konuda hepimizin yazdığı gibi ...

ayyy kızlarr canım kahve çekti valla sizin yüzünüzden (( üstelik bi de soba çekti. üstünde neler neler yapılmaz kii (
zavallı kocam 2. çocuğu kendi istedi diye 5 aydır çekmediği çile kalmadı. aşermeden ev işine kadar her yükü gık demeden çekti de eve soba kur desem kesin boşar beni.
napsam acaba (

Nerdesin bilmiyorum ama oralarda soba kurulu bir cafe bulun :)) Üzerinede atın düşündüğüm adını dile getiremediğim şeyi ohhh miss

tütü eteğin nasıl yapıldığını sordunuz bir türlü yazamadım size bugün müsaitim anlatayım dedim biraz karışık aslında ama anlatmayı deneyeyim
öncelikle 2 buçuk metre tül aldım tülün eni 3.40m gibi bişeydi sonra bu kumaşı yere serdim ve 25 santimlik şeritler kestim

Bu şeritleri boy kısmından kesiyorsunuz sonra bu şeritlerin her birinin ucunu birleştirdim bu uçları birleştirdiğim tülleri iç içe koydum.

O birleştirme dikişi içte kalsın buna dikkat edin.

İç içe koyduğum bu tüllerim üst kısmını eşitledim ve elde teğelledim tüm kenarını teğelledikten sonra büzdüm ama tamamen büzmedim lastik dikerkende büzülüyor diye tamamen büzmedim

Elde büzgü yapılıktan sonra kızımızın beline göre lastik kesiyoruz bu lastiğinde uçlarını dikiyoruz ve büzgü yapılan tülle birleştiriyoruz lastiği dikerken açmanız lazım bırakınca büzgülü olacak kurdelesini de lastiğin bittiği yerin altına tüle dikiyoruz

bu kadar güle güle giysinler umarım karışık anlatmamışımdır sormak istediğiniz olursa sorun tarif ederim

Ben inançlı bir insan oldugumu düşünüyorum ,
Medyumluk,falcilik bunlar ağır itham.
Bunu bir kac kiside söyledi cogunda izah ettim.
Yazan kisi bana ithafen yazdı o annelerin coguda hırs yaparak bana Msj attı.
Burda bir kaos olsaydı yönetim muhakkak el atardi.Beni buradan ayirirdi.
Ben o hırslı annelere bile kırıcı olmadım ,kırıcı konuşmadım .
Keske sende öyle yapmış olsaydın.

Mezos hangi turkuydu acep,
Bi lâ alayım yafrim

ne bilem ya teeee kaç sayfa geride kalmıştır şimdi hayatta bulunmaz o efkarlı bi şeydi işte.. sen ne söylersen başım üstüne şekerim

yaptır kız ne istiyorsan yaptır.. sefan olsun .. çocuk öyle kolay yapılan bi şey mi sanki.. dün gece eşime bakıyom. ohh mis gibi yüzüstü yatmış bebek gibi uyuyo. ben sırt ağrısından sağıma soluma dönemıyom tutunmadan soba da kurdur üstünde kestane de yaptır

Kiz cosy kahveyi yaptırdın icelim diye gidip uyudun mu

kıs sorma,pcde açık önümde bide utanmadan:))

ya kıs kim msj yazmış sana,neyle itham etmiş,anlamadım ben

haklısın canım valla ben sağımdan soluma zor dönüyorum adam istediği gibi uyuyor ohhhh bak çok kızdım şimdi yaa ben yüzüstü uyumak istiyorum. daha kaç ay yan yatmak zorundayım üfff ( ama dur daha onun iyi günleri şimdi :))

Zapzup Cook teşekkür ettim inşallah sayfayı kaybetmem diye notta aldım.
Açıklayıcı olmuş canım ya teker teker hayal ederek okudum :)
Ben 2 gün rüyamda bile yaptım bu eteği :))) sen o Msj "hala oluyormuşum "yazmissin ben tlf dan giriyorum bazı kelimeler otomatik çıkıyor bende okuyorum ki "hâlâ ölüyormuşum":))) yorgun herhalde dedim 2 gün sonra anladım olayı .
Bu arada Organze falan değil galiba normal tül .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…