2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
slm kızlar nasılsınız bügün elektriklerin gazabına uğradım kaç saattir yok yeni geldide işleri toparlıyorum bi bakayım napıyorsunuz dedim umarım iyisinizdir.yarın detaylı için randevu almaya gideceğim belkide randevu vermeden yaparlar işten izin alamadım baya geciktim gibime gelio ama hadi hayırlısı...

Mezos değme felek değme telime benim
Budur muhakkak en cok bunu söylerim :)

Kiz çabuk hatırla bende takıntı kalır
Bir sefer nisanliyken Polat'ın adı takıldı aklıma gece 3 te esimi aradım

Diyorum ki"vadide ki Polat varya adı neydi onun"
Hem sordum hem söyledim.

ben bugün çok kızgınım eşime.. ben hamile kalmadan önce çok sık şehir dışı ülke dışı toplantılara gidiyordu. neyse hamilelikten beri gitmiyordu işte bugün yine bilmem ne günü yemeğim var misafirlere dedi. bende sırf gıcıklığına yemeğe gidemezsin ben o güne birşey ayarladım dedim. ayyy ne doluymuş beyimiz. hemen mail gönderdi geçtiğimiz beş ay boyunca katılmadığı toplantıların davetlerini.. işte kızımız tek kalmasın diye sana bile söylemedim hepsini elemanlara paslıyorum bi yere gitmiyorum dedi. ayyyyyy minnet ettirecek sanki bana. bebeği çeyizimle mi getirdim ben dedim sonuçta bende sıkıntılı bir süreç geçiriyorum her gün bi tarafım yamuluyo.. üstelik bebek olunca ben iki yıl ücretsiz izne ayrılacağım.. ben işimden, hayatımdan, bedenimden her bi şeyden vazgeçeyim ama beyimiz seyahatlerinden vazgeçmesini lütuf gibi gösterecek.. bi cırladım hemen sustu. illa zırlamak mı lazım beaaaa bende iyi dolmuşum haaa

dmt iyi dürttün beni haa :) rahatladım bak .. ohhh bea

iyi yapmışsın tatlım bundan sonra yaptığım dikişlerin resmini çekerim buraya koyarım daha kolay olur sırada bebiş tütüsü var onu yapacağım

oohh miss miisss topladım evimi.. çook fena dağılmıştık.. bir tek yıkanan çamaşırlar yerlerine kalkmadı.. onu da akşam kociş yapsın bi zahmet.. işi ne..
mutfağımı toparlayıp temizledim.. ohh pislikler kalktı ortalıktan..
şimdi oturdum hemen geldim geçmişi de okudum..

bugün bebeğim hiç hareket etmiyor sinir ediyor beni.. oysa günlerdir pıt pıt ediyordu.. ciddiye almak gerekir mi bu hareketsizliği yoksa sakince beklemek mi gerekir?

birde kankalık muhabbetine pek çok güldüm.. geç kaldım ben ama.. bizim doktor hala serbest bırakmadı.. her gittiğimde daha değil diyor.. bakalım bu sefer gittiğimde ne diyecek.. 11 aralıkta randevum var.. şeker yüklemesi de olacak o gün.. uuufff nasıl içicem o suyu yaaaa

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

Lütfi Krıdar Kongre Merkezinde fuar oalcakmış ,İstanbulda olanlar için ;

Fuar alanında 3 gün boyunca sadece kurum ve ziyaretçiler değil, birbirinden renkli ve unutulmaz onlarca etkinlik yer alacak. Tam anlamıyla bir aile festivali havasında geçecek fuarda, katılımcı kurumlar da ailelerin bu renkli dünyasına ortak olacaklar.

Aileler çocuklarıyla birlikte ödüllü yarışmalara katılabilecek, çocuk parkında gönüllerince oynayacak, çocuk hayranları ile tanışmak için fuara gelen ünlü konuk ve karakterlerle söyleşilere katılacak, fotoğraflar çekebilecek, atölye alanında çocuklarıyla sanat eserleri yaratabilecekler. Etkinlikten etkinliğe koşarken arada soluklanıp, dinlenirken, ailece filmler, sergiler, defileler, dans ve tiyatro gösterileri ile keyifli anlar yaşayacaklar.

Anne Bebek Çocuk Fuarı ayrıca, kafasındaki birçok soruya cevap arayan aileler için uzmanlarla söyleşiler düzenlenecek, çocuk gelişimi alanında en yeni, en gelişmiş testler özel test odalarında gerçekleştirilip, ailelere bilgilendirmeler yapılacak.

Eğlence ve eğitimin yanı sıra ziyaretçiler bu dünyanın içinde; markaların en yeni ürünlerini deneyebilecek, kurumların fuara özel, çok kazançlı, kampanyalarından faydalanabilecekler.

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

Tarih
:
14 – 15 – 16 ARALIK 2012

YER
:
LÜTFİ KIRDAR KONGRE MERKEZİ

ZİYARET SAATLERİ
:
11.00 – 19.00

İBS Fuar giriş ücretleri

Hafta İçi Bireysel
:
10 TL

Hafta İçi Aile
: 15 TL (2 yetişkin, 12 yaş altı 2 çocuk)

Hafta Sonu Bireysel
:
15 TL

Hafta Sonu Aile
:
20 TL (2 yetişkin, 12 yaş altı 2 çocuk)

İBS Fuarına giriş 60 yaş üzeri büyükanne ve büyükbabalara ücretsizdir

hanipeks sana mesaj atacağım ama mesaj kutun çok dolu atamıyorum çok aktif insansın vesselam hiç boş olmuyor kız kutun hep dolu :) tatlım önemli sana mesaj atmam lazım kutuyu azıcık boşaltırmısın

Sildim canım, mesajını da okudum tamamdır

Kiz hanipeks sende mı ordaydin anacim koca bir sayfayı erinmeden okudum ya,gel bidene de oraya topic acalim

​Gece sırt ağrısından uyandım sıkıldım o konuları okudum senin yorumunu da gördüm haha ne alem insanlar var.

Canım eğer sıra randevu alınmıyorsa yaparlar.
19-24. Haftaya kadar yapılıyordu.
Aramız yakın ben gecen hafta yaptırdım kendim aldım randevuyu gittim çektirdim Dr sormadım .

kıs yazık walla bu kadar üstüne gitmeyin yahu:))
benimkide herşeyi yapıyo ama üzülüyom ben arada:))

eline sağlık canım güle güle otur:)ben yorulunca yada çok hareket edince hissetmiyom hareketlerini,bebişlerde yoruluyo heralde:)

Bu ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu mu yoksa dopler dediğimiz ultrason mu??..Benim doktorum 4 boyutluyu gereksiz buluyor.."herşey yolunda,zaten ultrasonla ayrıntılı bakılacak,4 boyutlusunu bir sorun varsa istiyoruz,yoksa tamamen ticari bir olay"dedi...ben şimdi bir daha gittiğimde ayrıntılıya giricem ,bir de şeker yüklemem yapılacak..

Canım eğer sıra randevu alınmıyorsa yaparlar.
19-24. Haftaya kadar yapılıyordu.
Aramız yakın ben gecen hafta yaptırdım kendim aldım randevuyu gittim çektirdim Dr sormadım .

doğum evinde yaptıracağım prosodür nasıldır bilmiom iş yeri artık sıkıntı yaratmaya başladı izin konusunda şu ayıda atlatsam hayırlısıyla çıkacam zaten rahat rahat giderim doktoruma gezmeme

2.düzey usg olarak geçiyor canım . Detaylı ultrason diyorlar..Doppler de

Son düzenleme:

Sana katılıyorum, bence arkadaşımız farkında değil kırıcı olduğunun. Ben cherryfe rahatsız oldu diye yeni topik açmadım ama arkadaşım öyle sanıyor. Burası herkesin topiği, isteyen herkes istediğini konuşabilir. Ben istemiyorum diye sağlık ocağı tetenoz aşısı muhabbeti yapmayın diyebilir miyim size?

Konuyu uzatmamak için yazmaya devam etmeyeceğim, Bu son açıklamma olacak, Senin baştan beri tepkilisin demene karşılık açıklama yazdım. Neden olduğunu ve benzetmesini yaptım. Ben baştan beri dile getirdim , Şuan yazmış değilim , Bu konuya yorum yapmamın nedenide mayıs annesini gelip uslubuyla bak gördünmü bilemedin tarzında yazması buda tahmin eğlencesinden değil benzetmesini yaptığım şekilde algıladığındandı.. O yüzden o benzetmeleri yaptım. Tahmin oyunu hoşunuza gitiyse burayı yoğunlaştırıp birde dedim. . Sayfalar zaten yoğun , kendi aramızda paylaşımımızı yapıyoruz.
Ayrıca bende dediğin gibi istediğimi konuşabileceğimi düşünüyorum. Ki çok ağır yazmadığımı düşünüyorum suyu çıkmış kelimesini mi ağır buldun., Yada size ağır geldi bilemiyorum. Bana yapılan eleştiriye ben açık olduğum için sana açıklama yazdım neden tepkili olduğumu belirttim. Konuyu farklı topiğe ben istedim diye taşıdın demedim veya o konunun burda yığıntı oluşturacağı belliydi. Ve topik açtın zaten sorun nerde anlamadım .cBen dedim diye açtın demedim canım .. Ben demiştim sizde açtınız zaten yazdım , şaşırdım konuyu uzatmana...

Sizler eleştiriye gelemiyorsunuz. Daha öncede bu şekilde bir iki arkadaşımızla muhabbete girdiniz. Burası herkesin paylaşım alanı. İsteyen istediği paylaşımı alır cevap verir veya vermez.

Hepinize hayırlı akşamlar...

Bilgileri eksik olan arkadaşlarımın eksik bilgilerini tez elden tamamlaması rica olunur.

[/B]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD] Arkadaşımız[/TD]
[TD]Yeğenimiz[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Adres Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hanipeks[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wosgi[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PeriLous[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laterne[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi- isim soyisim eksik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derineser[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ersnil[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zapzup[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ofelyam[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]somewherecold[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]verdi- isim soyisim eksik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedagg[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernil[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egomego[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]Sivas[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BoO[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gorkemre[/TD]
[TD]belli değil :)[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebeci[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LimonluParfe[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mezopotamya82[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]Mardin[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nemu3455[/TD]
[TD]erkek - kesin değil[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]verdi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Sizler eleştiriye gelemiyorsunuz. Daha öncede bu şekilde bir iki arkadaşımızla muhabbete girdiniz. Burası herkesin paylaşım alanı. İsteyen istediği paylaşımı alır cevap verir veya vermez.

eeeeeeeeeeeeee, ne olmuş başka bir arkadaşla da polemiğe girdiysem? neyi ima ediyorsun?

kızlar sakin olun...
hepimiz hamileyiz eskisinden daha duygusal, daha gergin, daha alınganız. okuldan geldim yemeğe koyulmadan geçmişi şöyle bir okuyayım dedim. nacizane fikrim birbirinizin lafları altında bişeyler aramışsınız sürekli, hadi biraz rahatlayın.

evettttttttttttttttttttttt değme felekkkkkkkkkkkkkkkkkk oyyyyyyyyyy oyyyyyyyy buydu buyduuuu :))) kız sesin güzel midir şöyle bir söylesen hele :))

sende ben gibisin kaç gündür bir meyvenin adına takmıştım ayyy dellendim en son gece kardeşimi aradım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…