haklısın canım valla ben sağımdan soluma zor dönüyorum adam istediği gibi uyuyor ohhhh bak çok kızdım şimdi yaa ben yüzüstü uyumak istiyorum. daha kaç ay yan yatmak zorundayım üfff( ama dur daha onun iyi günleri şimdi :))
Zapzup Cook teşekkür ettim inşallah sayfayı kaybetmem diye notta aldım.
Açıklayıcı olmuş canım ya teker teker hayal ederek okudum :)
Ben 2 gün rüyamda bile yaptım bu eteği :))) sen o Msj "hala oluyormuşum "yazmissin ben tlf dan giriyorum bazı kelimeler otomatik çıkıyor bende okuyorum ki "hâlâ ölüyormuşum":))) yorgun herhalde dedim 2 gün sonra anladım olayı .
Bu arada Organze falan değil galiba normal tül .
hanipeks sana mesaj atacağım ama mesaj kutun çok dolu atamıyorum çok aktif insansın vesselam hiç boş olmuyor kız kutun hep dolu :) tatlım önemli sana mesaj atmam lazım kutuyu azıcık boşaltırmısın
Kiz hanipeks sende mı ordaydin anacim koca bir sayfayı erinmeden okudum ya,gel bidene de oraya topic acalim
slm kızlar nasılsınız bügün elektriklerin gazabına uğradım kaç saattir yok yeni geldide işleri toparlıyorum bi bakayım napıyorsunuz dedim umarım iyisinizdir.yarın detaylı için randevu almaya gideceğim belkide randevu vermeden yaparlar işten izin alamadım baya geciktim gibime gelio ama hadi hayırlısı...
ben bugün çok kızgınım eşime.. ben hamile kalmadan önce çok sık şehir dışı ülke dışı toplantılara gidiyordu. neyse hamilelikten beri gitmiyordu işte bugün yine bilmem ne günü yemeğim var misafirlere dedi. bende sırf gıcıklığına yemeğe gidemezsin ben o güne birşey ayarladım dedim. ayyy ne doluymuş beyimiz. hemen mail gönderdi geçtiğimiz beş ay boyunca katılmadığı toplantıların davetlerini.. işte kızımız tek kalmasın diye sana bile söylemedim hepsini elemanlara paslıyorum bi yere gitmiyorum dedi. ayyyyyy minnet ettirecek sanki bana. bebeği çeyizimle mi getirdim ben dedimsonuçta bende sıkıntılı bir süreç geçiriyorum her gün bi tarafım yamuluyo.. üstelik bebek olunca ben iki yıl ücretsiz izne ayrılacağım.. ben işimden, hayatımdan, bedenimden her bi şeyden vazgeçeyim ama beyimiz seyahatlerinden vazgeçmesini lütuf gibi gösterecek.. bi cırladım hemen sustu. illa zırlamak mı lazım beaaaa bende iyi dolmuşum haaa
dmt iyi dürttün beni haa :) rahatladım bak .. ohhh bea
oohh miss miisss topladım evimi.. çook fena dağılmıştık.. bir tek yıkanan çamaşırlar yerlerine kalkmadı.. onu da akşam kociş yapsın bi zahmet.. işi ne..
mutfağımı toparlayıp temizledim.. ohh pislikler kalktı ortalıktan..
şimdi oturdum hemen geldim geçmişi de okudum..
bugün bebeğim hiç hareket etmiyor sinir ediyor beni.. oysa günlerdir pıt pıt ediyordu.. ciddiye almak gerekir mi bu hareketsizliği yoksa sakince beklemek mi gerekir?
birde kankalık muhabbetine pek çok güldüm.. geç kaldım ben ama..bizim doktor hala serbest bırakmadı.. her gittiğimde daha değil diyor.. bakalım bu sefer gittiğimde ne diyecek.. 11 aralıkta randevum var.. şeker yüklemesi de olacak o gün.. uuufff nasıl içicem o suyu yaaaa
Canım eğer sıra randevu alınmıyorsa yaparlar.
19-24. Haftaya kadar yapılıyordu.
Aramız yakın ben gecen hafta yaptırdım kendim aldım randevuyu gittim çektirdim Dr sormadım .
Bu ayrıntılı ultrason dediğiniz 4 boyutlu mu yoksa dopler dediğimiz ultrason mu??..Benim doktorum 4 boyutluyu gereksiz buluyor.."herşey yolunda,zaten ultrasonla ayrıntılı bakılacak,4 boyutlusunu bir sorun varsa istiyoruz,yoksa tamamen ticari bir olay"dedi...ben şimdi bir daha gittiğimde ayrıntılıya giricem ,bir de şeker yüklemem yapılacak..
Ben inançlı bir insan oldugumu düşünüyorum ,
Medyumluk,falcilik bunlar ağır itham.
Bunu bir kac kiside söyledi cogunda izah ettim.
Yazan kisi bana ithafen yazdı o annelerin coguda hırs yaparak bana Msj attı.
Burda bir kaos olsaydı yönetim muhakkak el atardi.Beni buradan ayirirdi.
Ben o hırslı annelere bile kırıcı olmadım ,kırıcı konuşmadım .
Keske sende öyle yapmış olsaydın.
Sana katılıyorum, bence arkadaşımız farkında değil kırıcı olduğunun. Ben cherryfe rahatsız oldu diye yeni topik açmadım ama arkadaşım öyle sanıyor. Burası herkesin topiği, isteyen herkes istediğini konuşabilir. Ben istemiyorum diye sağlık ocağı tetenoz aşısı muhabbeti yapmayın diyebilir miyim size?
Sizler eleştiriye gelemiyorsunuz. Daha öncede bu şekilde bir iki arkadaşımızla muhabbete girdiniz. Burası herkesin paylaşım alanı. İsteyen istediği paylaşımı alır cevap verir veya vermez.
Mezos değme felek değme telime benim
Budur muhakkak en cok bunu söylerim :)
Kiz çabuk hatırla bende takıntı kalır
Bir sefer nisanliyken Polat'ın adı takıldı aklıma gece 3 te esimi aradım
Diyorum ki"vadide ki Polat varya adı neydi onun"
Hem sordum hem söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?