doğum evinde yaptıracağım prosodür nasıldır bilmiom iş yeri artık sıkıntı yaratmaya başladı izin konusunda şu ayıda atlatsam hayırlısıyla çıkacam zaten rahat rahat giderim doktoruma gezmeme
canım aynen benim de sorun yaratıyorlar bende akşamüzerine randevu alıp 1-2 saat izin alıp özel muayenehane ye gidiyorum.izin zamanımız gelse de doya doya gezsekdinlensek alışverişe çıksak gerçi ben dayanamayıp şimdiden alıyorum netten metten maddi durum el veriyorken.. o zaman almak daha zevkli olur aslında netten almaktansa ama nette de çok güzel indirimler oluyor :)1 ay sonra izne mi ayrılıyorsun? erken değil mi kuzum?
işten çıkıyorum işyeri kapanıyor açıkcası zaten 2 çocukla 3 sene fln çalışmam belkide hiç çalışamam bakacak kimseyi bulamam çünkü evde oturucam gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı...
canım istifa edip mi ayrılacaksın? O zaman doğum parasını hak etmiş oluyor musun?
sorma sebebim benim kayınvalidem de bakamam falan demeye başladı.
doğum iznimi hakedip öyle ayrılmayı düşünüyorum ama doğum parasından yararlanabilir miyim bilmiyorum.
Bide iki yıldır bu şirkette çalışıyorum acaba tazminat hakkım olurmu? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
canım istifa edip mi ayrılacaksın? O zaman doğum parasını hak etmiş oluyor musun?
sorma sebebim benim kayınvalidem de bakamam falan demeye başladı.
doğum iznimi hakedip öyle ayrılmayı düşünüyorum ama doğum parasından yararlanabilir miyim bilmiyorum.
Bide iki yıldır bu şirkette çalışıyorum acaba tazminat hakkım olurmu? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
işten çıkıyorum işyeri kapanıyor açıkcası zaten 2 çocukla 3 sene fln çalışmam belkide hiç çalışamam bakacak kimseyi bulamam çünkü evde oturucam gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı...
çok güzellerbunlarda hediye mevlüt şekerlerimiz olacak inşallahhEki Görüntüle 568275
dediklerin çok mantıklı kendisi çıksa para alamıyacak ama işyeri bu kadar izin karşısında belki çıkarır işten çıkarmasada tazminat istemedikten sonra çıktı gösterir tazminat aldım diye evrak imzalatır çıkarırcanım doğum iznini beklemen gerekli,diyelim doğum iznine ayrıldın ve kullandın ve daha sonra çalışmak istemiyorsun 6 ay ücretsiz izin iste vermezse çıkarır baktın çıkarmadı artık çıkarsın ya da iş yerine beni çıkarıyor gösterin dersin işsizlik maaşı alırsın en azından..tabi kabul ederse..
Ben kızım olunca çalışamadım canım hatta hamileyken.
Calisirken oglum yanımda gelebiliyordu müsait ortam.kizim olunca mümkün değil
Zaten bakacak olmayınca isabet oldu.
Bu yıl kreşe verip baslayacaktim ama 3. Yolda nasip değilmiş.
İsten çıktığıma pişman değilim cocuklarimla iyi vakit geçirdim.
kızlar sakin olun...
hepimiz hamileyiz eskisinden daha duygusal, daha gergin, daha alınganız. okuldan geldim yemeğe koyulmadan geçmişi şöyle bir okuyayım dedim. nacizane fikrim birbirinizin lafları altında bişeyler aramışsınız sürekli, hadi biraz rahatlayın.
Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? benm 23e girmeme 2 gün kaldı ve 7 kilo almışım(((( off ya sadece ben mi çok aldım???
Bu arada şu 23.- 26. haftasında olupta daha hiç kilo almayanlara sinir oluyorum. Her siteyede yazıyorlar. İnsan kendisini kötü hissediyor onları okuyunca.
kızlar baksanıza çok güzel loğusa takımları varya bütün gün bunlara bakmaya başladım artıkEki Görüntüle 568269 herşey iyi olsun istiyorum çok özeniyorum böyle şeylere inşallah loğusa şerbetini ağız tadıyla içmek nasip olur hepimize
bunlarda hediye mevlüt şekerlerimiz olacak inşallahhEki Görüntüle 568275
hastane için çikolata yaptir bence canım belki normal dogum yapar aksama eve çıkarsın ,asıl şekerleri mevlutde dağıt bence, lohusa şerbeti tatlı kırmızı birşey kurabiyeler de hazırlanır bol bol seni ziyarete gelenlere caymış kahveymis ikram derdine düşmezsin :)Bunlar cok guzel. sekerlere bayildim. bende hastaneye boyle bir sepet mi yaptirsam diyoru. gelenlere hediyemuz olur.
lohusa serbeti.bizde hic yapilmaz. nasil yapiliyor. tatli bir icecek mi. mevluttemi verilir. hastanede verilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?