2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım aynen benim de sorun yaratıyorlar bende akşamüzerine randevu alıp 1-2 saat izin alıp özel muayenehane ye gidiyorum.izin zamanımız gelse de doya doya gezsek dinlensek alışverişe çıksak gerçi ben dayanamayıp şimdiden alıyorum netten metten maddi durum el veriyorken.. o zaman almak daha zevkli olur aslında netten almaktansa ama nette de çok güzel indirimler oluyor :)1 ay sonra izne mi ayrılıyorsun? erken değil mi kuzum?

kızlar baksanıza çok güzel loğusa takımları varya bütün gün bunlara bakmaya başladım artık herşey iyi olsun istiyorum çok özeniyorum böyle şeylere inşallah loğusa şerbetini ağız tadıyla içmek nasip olur hepimize

işten çıkıyorum işyeri kapanıyor açıkcası zaten 2 çocukla 3 sene fln çalışmam belkide hiç çalışamam bakacak kimseyi bulamam çünkü evde oturucam gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı...

canım istifa edip mi ayrılacaksın? O zaman doğum parasını hak etmiş oluyor musun?

sorma sebebim benim kayınvalidem de bakamam falan demeye başladı.

doğum iznimi hakedip öyle ayrılmayı düşünüyorum ama doğum parasından yararlanabilir miyim bilmiyorum.

Bide iki yıldır bu şirkette çalışıyorum acaba tazminat hakkım olurmu? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

canım doğum iznini beklemen gerekli,diyelim doğum iznine ayrıldın ve kullandın ve daha sonra çalışmak istemiyorsun 6 ay ücretsiz izin iste vermezse çıkarır baktın çıkarmadı artık çıkarsın ya da iş yerine beni çıkarıyor gösterin dersin işsizlik maaşı alırsın en azından..tabi kabul ederse..

canım işten kendin ayrılacağın için tazminatını alamazsın malesef sadece ssk dan doğum parasını alabilirsin

şuan hiçbirşey haketmiyorum çünkü doğum izni başlangıcı 12 şubat gibi oluyor mecburen işten çıkarılıyoruz ..ama sskmı başka bir yerden çalışıyormuş gibi gösterteceğim hiç gün arası verdirmeden sonra rapor alıp doğum iznine çıkacağım .izin bittiğinde raporu aldığın hastahaneden kapattırıp iş yerine vereceğim onlardanda bazı evraklar alıp sgk ya doğum parası için başvuracağım. biraz karışık oldu ama muhasebeci bi tanıdık anlattı doğum iznin bittiğinde aynı gün bile çıkışını verseler oluyormuş öle söyledi ..bence patronunla konuş onun kaybedeceği birşey yok izindeyken ssk nı ödemiyor sadece çıkışını geç verir olur biter yinede bilgili olanlar cvplasın yanlış sölemeyeyim

Ben kızım olunca çalışamadım canım hatta hamileyken.
Calisirken oglum yanımda gelebiliyordu müsait ortam.kizim olunca mümkün değil
Zaten bakacak olmayınca isabet oldu.
Bu yıl kreşe verip baslayacaktim ama 3. Yolda nasip değilmiş.
İsten çıktığıma pişman değilim cocuklarimla iyi vakit geçirdim.

bunlarda hediye mevlüt şekerlerimiz olacak inşallahhEki Görüntüle 568275
çok güzeller
dediklerin çok mantıklı kendisi çıksa para alamıyacak ama işyeri bu kadar izin karşısında belki çıkarır işten çıkarmasada tazminat istemedikten sonra çıktı gösterir tazminat aldım diye evrak imzalatır çıkarır

aslında bende şuan oğlumla yeteri kadar vakit geçiremediğim için çok üzülüyorum tam oyun çağı birşeyler paylaşamıyoruz zaman yetmiyor inş. bundan sonra doya doya bişiler yaparız...

çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar öptmmmm

Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? benm 23e girmeme 2 gün kaldı ve 7 kilo almışım (((( off ya sadece ben mi çok aldım???

eleştiri adı altında ithamda bulunulur ve sivri dille konuşulursa sinirlenirim de gerilirim de. Falmış mış, koskoca insanlarız fal ne demek ya. daha önce başkasıyla da tartışmışızzzz, bak sen? eski yazılanlar okunursa neden tartışıldığı da açıkça anlaşılır. Zurnanın dıt dediği yerde hala ben dua okuyamıcam diyen olursa yine tartışırım hiç gocunmam. bu benim çirkef insan olduğum anlamına gelmez.

ima ediliyor açıkça söylenmiyor sonra da ben böyle demek istememiştim deniyor "yek ya" fırat karakterinin deyimiyle hahahahahaaa biz de saftık. çok kırıcı ve sinirlendirici bir durum bu.

Hanipeks kutun dolu
Ne çabuk doldu kiz 50 Msj gönderdiklerini silmedin mi acep

Bu arada şu 23.- 26. haftasında olupta daha hiç kilo almayanlara sinir oluyorum. Her siteyede yazıyorlar. İnsan kendisini kötü hissediyor onları okuyunca.

Arkadaşlar kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız? benm 23e girmeme 2 gün kaldı ve 7 kilo almışım (((( off ya sadece ben mi çok aldım???

Bu arada şu 23.- 26. haftasında olupta daha hiç kilo almayanlara sinir oluyorum. Her siteyede yazıyorlar. İnsan kendisini kötü hissediyor onları okuyunca.

Tatlım ayniyiz.. Bende 6 kilo aldım ve gayet normal.. Kaan Kocatepe'nin gebelik kilo takvimi var nette ordan takip edebilirsin canım.. Hiç canını sıkma sen

Son düzenleme:

bunlarda hediye mevlüt şekerlerimiz olacak inşallahhEki Görüntüle 568275

Bunlar cok guzel. sekerlere bayildim. bende hastaneye boyle bir sepet mi yaptirsam diyoru. gelenlere hediyemuz olur.

lohusa serbeti.bizde hic yapilmaz. nasil yapiliyor. tatli bir icecek mi. mevluttemi verilir. hastanede verilir mi ?

Kızlar napiyorsunuz siz ??? bir sacsaca girmediğiniz kaldı Mayıs annelerinin nazarı mı değdi ne :18:
birbirinizi yok yere strese sokuyorsunuz müdahale etmek istemezdim ama inanın gerilmeye başladık yapmayın
Konu dısında seyler için ayrıca topic açılır voltajin bizim icin tahminleri konumuz ama Mayıs ve Haziran anneleri için yapılanlar konumuz degil başka topicde açılması iyi oldu cherryfee burada yanlış birşey istememiş bana göre , medyum ve falci olayi ise biraz kırıcı oldu yüksek Voltaj acısından ilk okunduğunda ama onu da digerlerinin algısı olarak söylemiş kendi ve bizim algımız olarak degil.biz voltajin inancının kuvvetli olduğunu biliyoruz ama Mayıs ve diğer anneler bilmiyor ve bunu medyumum olarak algılamalarına şaşırmamak lazım uzatmayalım lütfen uzatacaksınız da topic acın kardesim hanipeks ve cheryfee tartisması diye

Bunlar cok guzel. sekerlere bayildim. bende hastaneye boyle bir sepet mi yaptirsam diyoru. gelenlere hediyemuz olur.

lohusa serbeti.bizde hic yapilmaz. nasil yapiliyor. tatli bir icecek mi. mevluttemi verilir. hastanede verilir mi ?
hastane için çikolata yaptir bence canım belki normal dogum yapar aksama eve çıkarsın ,asıl şekerleri mevlutde dağıt bence, lohusa şerbeti tatlı kırmızı birşey kurabiyeler de hazırlanır bol bol seni ziyarete gelenlere caymış kahveymis ikram derdine düşmezsin :)

Duyduk duymadik demeyin ....
Patates kizartmasi kabuklariyla ve aycicek yagda kizartildigi surece masummus :))) f ox haber

ketcapsiz ama olsun cok sevindim bu habere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…