2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah canım,ne kadar zayıfsın ya,boyunda uzun galiba??

maşallah göbüşüne de bebişine de, sayfamız fıstık gibi hamilelerle dolu nazar değmesin
her fotoğraf yüklendiğinde utancımdan daha da yerin dibine giriyorum ben

encan ve gulimier bizbirimize destek olalım,yalnız değilsiniz,bizde resim ekleyelim,her hamile böle zayıf değil yahu:))
bende en kısa zamanda resim çekip eklicem..

teşekür ederim evet 1.70 boyum , valla dahada kilolu olsaydımda gururla gösterirdim göbeğimide bebeğimide,
ekleyin eminim abarttığınız gibi değildir , fıstık gibisinizdir fıstık

canım ne kadar doğru söylemişsin;kilo gebeliği sergilemek için bir engel olmamalı bu günler geri gelmeyecek unutmayın
doğumdan sonra hamilelik öncesi kilonuzdan bile zayıf olabilirsiniz hiç endişe etmeyin

sağol fıstığım,salı günü kesin belli olacak ama,ameliyat gibi görünüyor inşallah şifa bulur

teşekkür ederim tatlım benim,hastalık olunca yıl dönümü yalan oldu bizim

Bosver tatlim zaten doktur da yasakladiydi, gel canim gel bizim olumune gankayik klubune seni de alalim

Ben ara ara kaciriyorum cisimi malesef

Eki Görüntüle 577523
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)

Masallah tu tu tu nazar degmesin sana ve bebise.

Kandirikci :)

Masallah gobusune ve bebise nazar degmesin tu tu tu

canım ne kadar doğru söylemişsin;kilo gebeliği sergilemek için bir engel olmamalı bu günler geri gelmeyecek unutmayın
doğumdan sonra hamilelik öncesi kilonuzdan bile zayıf olabilirsiniz hiç endişe etmeyin

gerçekten olabilir mi diye düşünmekten alamadım kendimi.. inşallah bebişin peşine koşmaktan eskisinden daha zayıf hale geçebilirim

hepinizi sevgiyle kucaklıyor, musmutlu bir pazar diliyorum

biz şimdi hazırlanıp kahvaltı edip, oğluşun odasını seçmeye gidicez..
pek çok heyecan yaptım..

yarın çekilişin kargoları gönderilmeye başlanacak.. onun da heyecanı ve hazırlıkların tamamlanması lazım çoook güzel oldu çooook, inşallah arkadaşım da beğenir

Ben de kahvalti hazirlayacagim simdi, kocis ekmek ve yumurta almaya gitti. Sonra da cekilis icin hediye alacagiz, ve babasi cinara yilbasi hediyesi alacak

kızlar bana bebek için alışveriş yaptığınız siteleri yazabilir misiniz?

Ben bir kaç tanesine birden bakıyorum Temmuz, sana hepsini yazayım:
markafoni.com (örneğin mothercare vardı dün)
trendyol (gecen hafta sobe vardı) ve
limango'nun çocuk bölümleri
ve butikbebe.com
Sana bir de öneri vereyim: crazy baby ürünleri:) Markafoni ve butikbebe de satılıyor. Dönem dönem geliyor. Ürünlerin fiyatları gerçekten çok uygun ve kaliteli. Tavsiye ederim. Bu sitelerde iade için de sorun yaşamıyorsun:)

PeriLous ben de senden haber bekliyordum, ayrıntılının gecen hafta olacağı aklımda kalmıştı. Ne kadar sevindim anlatamam:)) Amniyosentez konusunun geride kalmasına ise çok sevindim, boşuna bir stresten kurtulmuş oldun:) Artık at kafandan bu düşünceleri olur mu? Tekrar gözünüz aydın::)

Laterne şimdiden geçmiş olsun. Bir anda ameliyat denilince şok olmuşsunuzdur tabii Ama rahat bir operasyon olacak, eşin de rahat edecek. Sakın korkma, çoğu kez bu ameliyatları laparoskopiyle yani kapalı şekilde yapıyorlar. Ameliyat sonrası sıkıntı en aza iniyor. Lütfen içiniz rahat olsun. Gün belli oldu mu?

Chosy diş sorununun uzamasına çok üzüldüm Ama kanal tedavisi başarılı bir yöntem diye biliyorum. Aslında benim de tedavim yarım kaldı. Bu aralar gitmem lazım, henüz ağrı yapmadığı için gitmiyorum ama bu aralar tedavi için en uygun dönem, belki de gitmeliyim Bu arada antibiyotik için endişelenme, dr.lar hamile olduğunu biliyorlar, penicilin grubundan ya da zararsız olan başka bir gruptan ilaç vermişlerdir. İçin rahat olsun..

Bu arada fotoğraflarınıza bayılıyorum, hepiniz şahane görünüyorsunuz. Kocaman bir maşallahhhhhhh:)

Sanırım Voltaj'dan hala haber yok muhtemelen telefonu bozuldu ya da internet paketi bitti. Aklıma sıkıntılı birşey getirmiyorum, umarım yakın zamanda sesini duyarız...

Çok sevgiler, herkese iyi pazarlar....

büyük dut iplerden bebeğim için bebek battaniyesi yapmak istiyorum yapılışı hakkında bilgisi olan kaç ilmekle başlanıyor bilgi verir misiniz

bencede tatlım ekleyelim tabi valla ben 90 merdiven dayadın en şişko benim heralde aranızda aman napim benzaten şişkoydum şimdi oldum şipşişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…