2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teşekür ederim evet 1.70 boyum , valla dahada kilolu olsaydımda gururla gösterirdim göbeğimide bebeğimide,
ekleyin eminim abarttığınız gibi değildir , fıstık gibisinizdir fıstık

boyum senden 8 cm uzunmuş ama kilom sanırım 2 katın kadar vardır:))

Ben ara ara kaciriyorum cisimi malesef

Kandirikci :)

kıs seni kandırırmıyım aşkolsun,mesela dün gezmeye giderken arabada tam çişimi kaçırıyodum,korktum,doğum mu başlıyo die,öle safım ben:26:

crazy baby ürünlerini bilmiyorum ama geçen hafta markofonide vardı,ben aldım 9 parça,soradan butikbebe de de başladı,fiyatları karşılaştırdım,markofoni daha uygundu,örnek benim 15 liraya aldım 3lü takım,butikbebede 30 liraydı,gerçi ben markofoninin göndereceğini ummuyodum bu fiyat karşılaştırmasını görünce,çünkü bu tarz siteler bazen stoklarda kalmamış die geri dönüş yapıyolar,ama dün msj geldi kargom çıkmış,bakalım tam mı göndermişler,eksik parçalar var mı.kaliteli olmasına sevindim,netten die tedirgin olmuştum:)

sağol canım desteğin için,benimkide yarım kaldı,antibiyotiğin 4.günü bugün ama sanırım hala hassasiyeti devam ediyo,inşallah geçer de hamilelik boyunca bi daha kullanmak zorunda kalmam,ağrı olmasaydı ben de erteleme taraftarıydım ama o ağrı dayanılmazdı,napalım buda benim kaderimmiş,Allaha emanet bebişlerimiz..

bencede tatlım ekleyelim tabi valla ben 90 merdiven dayadın en şişko benim heralde aranızda aman napim benzaten şişkoydum şimdi oldum şipşişko

o merdivende bende varım kıs:)ablam ilk hamile kaldığımda sen 100le doğurursun demişti,nası kızmıştım o zaman,ama bu gidişle 100ü görcem galiba:))
ama olsun kıs buda bize ders olur,en şişman halimizi görünce belki kulağımıza küpe olur,az yeriz biraz:))

herkese ii pazarlar kızlar

dün alışverişe çıkmıştık,arkadaşım aradı bize geliceklermiş,bizde yanımıza gelin dedik,çay içip sohbet ettik,sora hadi gidelim bize balık yeriz dedik,biz hazır pişmiş alıyoruz ii oluyo:) sora oturduk saat 11e kadar oyun filan oynadık,ev nası pisti anlatamam,planımız alışveriş yapıp eve dönüp temizlik yapmaktı sözde,Allahtan yakın arkadaşlarımız da takmıyolar:)

bu akşam derbi için başka arkadaşları çağırmıştık,yemeğe gelicekler,sabahtan beri temizlik,yemek,bide mutfakta düzenleme yaptık biraz masa ve dolabın yerini değiştirdik,ne zamandır yapmamız gerekiyodu aslında,o da bugüne kaldı,şu an sırtım feci ağrıyo,çorbayı ve yemeği yapıyo eşim:)

bugün çıkardığım dersler:

1- asla evi toplamadan çıkma
2- mutfağı düzenliceksen aklına gelince yap işte kızım erteleme

(ama dikkat edermiyim sora bilmiyorum:)

Son düzenleme:
merhaba bende iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından daha öncede 2 düşük yaşamıştım ama şimdi herşey yolunda çok şükür 0.4 lük günde 1 kez sen kaçlık kullanıyorsun?

bende 0,4 lük olandan günde 1 kez kullanıyorum..iğneyi her gün aynı saatinde yapmaya çalışıyorum..saati geçtiğinde kendimi kötü hissediyorum..mide bulantısı vücudumda bir ağırlık varmış gibi oluyor..sende de öyle şeyler oluyor mu..yoksa bnmki psikolojik mi diye düşünüyorum..

çok sağol tatlım,teşekkür ederim evet ilk duyunca şok olduk ama artık ameliyat fikrine alışmaya başladık salı yada çarşamba güvendiğimiz başka bir doktora daha gidip karar vereceğiz hayırlısı olsun inşallah..

Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Seninle aynı kampanyadan sipariş vermişiz:) Şimdi sen diyince baktım benimkileri de kargoya vermişler:) ben daha önce crazy babyden sipariş vermiştim, onları çok beğenince aklımda kalan diğer ürünlerden de almak istedim. Bence memnun kalacaksın:) Ama olur da beğenmezsen markafoni iadede hiç bir sorun çıkarmıyor. Bu arada dediğin doğru, butikbebede crazy baby ürünleri daha pahalıydı. İyi günlerde kullanırsın bebeğinin cicileri inşallah:)

aynen bende yarım saat geciksem bebeğime haksızlıkediyomuşum gibi geliyo,ama dr um bana dediki önemli değil 1 gün vurmasan bile bişey olmaz dedi ama ben asla ihmal etmiyorum.
benim hamileliğimde olumsuz hiçbişey olmadı.mide bulantısı,kusma,ağrı olmadı çok şükür,belki psikolojiktir seninkisi, tabi her vücut aynı olacak diye bişeyde yok.ayrıca bebe asprini de kullanıyorum günde 1 kez.inanıyorum bu defa bebeğimi alıcam kucağıma Allah'ım nasip etsin.hepimize güç versin .

selam canlar..

biz oğluşun odasını aldık sonunda.. ocak sonunda teslim edilcek, iyiki çok geç zamana bırakmamışım..
bir şifonyer birde yatak aldık.. çok beğendiğim geçen paylaştığım modeli aldık.. inşallah odamız tamamlanınca fotolarını da paylaşırım.. ve inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrum da sağlıcakla büyür içinde..

şimdi duvar kağıtları, halı perde kaldı.. onları da halledersem içim rahatlayacak.. son zamanlar hiç gücüm kalmayacak diye pek korkuyorum.. şimdiden hemen yoruluyorum..

oh ne güzel en zor olanı halletmişsiniz Allah yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin odasında inşallah

kızlar grip oldum ya berbat durumdayım. gözüm burnum akıyo of offf

geçmiş olsun canım, vitamin bombardımanına tut bünyeni,bi şey kalmaz inşallah:)

aa modellerde aynı mı acaba merak ettim, kargo gelince eklicem resimlerini, aynı modellerde vardır belki, bir örnek giyerler, sadıç:))

güle güle kullansın bebişiniz inşallah:)

hayırlı olsun odanız, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:)

Canım bende de 2 li testte yas riskini yüksek buldu bide bagırsakları parlak buldu.banada dr.um tek basına bişi ifade etmez baska parlaklık görürsek şüpheleniriz dedi...3 hafta stresli bi şekilde geçirdik eşimle ne olacak ne olacak sonra 4 lü taramaya girdim orda sonuclar negatif cıktı ama bagırsak parlaklılıgı için bişi demedi bu salı 2.düzey ultrasona giricem.
Tavsiyem bir şeyi kafana takma allah korusun kötü birşey olsa zaten belirtisini önce sende gösterir.moralini bozmaa

içine sinen , beğendiğin bir modeli almış olmanıza sevindim.şu ana kadar gördüğüm en farklı karyola bu modeldi. güle güle kullanın.
büyük parçaları karar vermek, almak daha zor oluyor. biz sanırım ocak sonu başlicaz
ben o soğuklarda nasıl dışarı çıkabileceksem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…