Kızlar lierac jel kullanan var mı? Jeli nemli vücuda mı sürmek lazım yoksa kuruyken de uygulayabiliyor muyuz?
teşekür ederim evet 1.70 boyum , valla dahada kilolu olsaydımda gururla gösterirdim göbeğimide bebeğimide,
ekleyin eminim abarttığınız gibi değildir , fıstık gibisinizdir fıstık
Ben ara ara kaciriyorum cisimi malesef
Kandirikci :)
crazy baby ürünlerini bilmiyorum ama geçen hafta markofonide vardı,ben aldım 9 parça,soradan butikbebe de de başladı,fiyatları karşılaştırdım,markofoni daha uygundu,örnek benim 15 liraya aldım 3lü takım,butikbebede 30 liraydı,gerçi ben markofoninin göndereceğini ummuyodum bu fiyat karşılaştırmasını görünce,çünkü bu tarz siteler bazen stoklarda kalmamış die geri dönüş yapıyolar,ama dün msj geldi kargom çıkmış,bakalım tam mı göndermişler,eksik parçalar var mı.kaliteli olmasına sevindim,netten die tedirgin olmuştum:)Ben bir kaç tanesine birden bakıyorum Temmuz, sana hepsini yazayım:
markafoni.com (örneğin mothercare vardı dün)
trendyol (gecen hafta sobe vardı) ve
limango'nun çocuk bölümleri
ve butikbebe.com
Sana bir de öneri vereyim: crazy baby ürünleri:) Markafoni ve butikbebe de satılıyor. Dönem dönem geliyor. Ürünlerin fiyatları gerçekten çok uygun ve kaliteli. Tavsiye ederim. Bu sitelerde iade için de sorun yaşamıyorsun:)
Chosy diş sorununun uzamasına çok üzüldümAma kanal tedavisi başarılı bir yöntem diye biliyorum. Aslında benim de tedavim yarım kaldı. Bu aralar gitmem lazım, henüz ağrı yapmadığı için gitmiyorum ama bu aralar tedavi için en uygun dönem, belki de gitmeliyim Bu arada antibiyotik için endişelenme, dr.lar hamile olduğunu biliyorlar, penicilin grubundan ya da zararsız olan başka bir gruptan ilaç vermişlerdir. İçin rahat olsun..
bencede tatlım ekleyelim tabi valla ben 90 merdiven dayadın en şişko benim heralde aranızda aman napim benzaten şişkoydum şimdi oldum şipşişko
merhaba bende iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından daha öncede 2 düşük yaşamıştım ama şimdi herşey yolunda çok şükür 0.4 lük günde 1 kez sen kaçlık kullanıyorsun?
PeriLous ben de senden haber bekliyordum, ayrıntılının gecen hafta olacağı aklımda kalmıştı. Ne kadar sevindim anlatamam:)) Amniyosentez konusunun geride kalmasına ise çok sevindim, boşuna bir stresten kurtulmuş oldun:) Artık at kafandan bu düşünceleri olur mu? Tekrar gözünüz aydın::)
Laterne şimdiden geçmiş olsun. Bir anda ameliyat denilince şok olmuşsunuzdur tabiiAma rahat bir operasyon olacak, eşin de rahat edecek. Sakın korkma, çoğu kez bu ameliyatları laparoskopiyle yani kapalı şekilde yapıyorlar. Ameliyat sonrası sıkıntı en aza iniyor. Lütfen içiniz rahat olsun. Gün belli oldu mu?
Chosy diş sorununun uzamasına çok üzüldümAma kanal tedavisi başarılı bir yöntem diye biliyorum. Aslında benim de tedavim yarım kaldı. Bu aralar gitmem lazım, henüz ağrı yapmadığı için gitmiyorum ama bu aralar tedavi için en uygun dönem, belki de gitmeliyim Bu arada antibiyotik için endişelenme, dr.lar hamile olduğunu biliyorlar, penicilin grubundan ya da zararsız olan başka bir gruptan ilaç vermişlerdir. İçin rahat olsun..
Bu arada fotoğraflarınıza bayılıyorum, hepiniz şahane görünüyorsunuz. Kocaman bir maşallahhhhhhh:)
Sanırım Voltaj'dan hala haber yokmuhtemelen telefonu bozuldu ya da internet paketi bitti. Aklıma sıkıntılı birşey getirmiyorum, umarım yakın zamanda sesini duyarız...
Çok sevgiler, herkese iyi pazarlar....
kızlar grip oldum ya berbat durumdayım. gözüm burnum akıyo of offf
crazy baby ürünlerini bilmiyorum ama geçen hafta markofonide vardı,ben aldım 9 parça,soradan butikbebe de de başladı,fiyatları karşılaştırdım,markofoni daha uygundu,örnek benim 15 liraya aldım 3lü takım,butikbebede 30 liraydı,gerçi ben markofoninin göndereceğini ummuyodum bu fiyat karşılaştırmasını görünce,çünkü bu tarz siteler bazen stoklarda kalmamış die geri dönüş yapıyolar,ama dün msj geldi kargom çıkmış,bakalım tam mı göndermişler,eksik parçalar var mı.kaliteli olmasına sevindim,netten die tedirgin olmuştum:)
bende 0,4 lük olandan günde 1 kez kullanıyorum..iğneyi her gün aynı saatinde yapmaya çalışıyorum..saati geçtiğinde kendimi kötü hissediyorum..mide bulantısı vücudumda bir ağırlık varmış gibi oluyor..sende de öyle şeyler oluyor mu..yoksa bnmki psikolojik mi diye düşünüyorum..
selam canlar..
biz oğluşun odasını aldık sonunda.. ocak sonunda teslim edilcek, iyiki çok geç zamana bırakmamışım..
bir şifonyer birde yatak aldık.. çok beğendiğim geçen paylaştığım modeli aldık.. inşallah odamız tamamlanınca fotolarını da paylaşırım.. ve inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrum da sağlıcakla büyür içinde..
şimdi duvar kağıtları, halı perde kaldı.. onları da halledersem içim rahatlayacak.. son zamanlar hiç gücüm kalmayacak diye pek korkuyorum.. şimdiden hemen yoruluyorum..
canım Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
annen geldi mi??
kızlar grip oldum ya berbat durumdayım. gözüm burnum akıyo of offf
Seninle aynı kampanyadan sipariş vermişiz:) Şimdi sen diyince baktım benimkileri de kargoya vermişler:) ben daha önce crazy babyden sipariş vermiştim, onları çok beğenince aklımda kalan diğer ürünlerden de almak istedim. Bence memnun kalacaksın:) Ama olur da beğenmezsen markafoni iadede hiç bir sorun çıkarmıyor. Bu arada dediğin doğru, butikbebede crazy baby ürünleri daha pahalıydı. İyi günlerde kullanırsın bebeğinin cicileri inşallah:)
selam canlar..
biz oğluşun odasını aldık sonunda.. ocak sonunda teslim edilcek, iyiki çok geç zamana bırakmamışım..
bir şifonyer birde yatak aldık.. çok beğendiğim geçen paylaştığım modeli aldık.. inşallah odamız tamamlanınca fotolarını da paylaşırım.. ve inşallah sağlıkla dünyaya gelir yavrum da sağlıcakla büyür içinde..
şimdi duvar kağıtları, halı perde kaldı.. onları da halledersem içim rahatlayacak.. son zamanlar hiç gücüm kalmayacak diye pek korkuyorum.. şimdiden hemen yoruluyorum..
selam canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?