2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Küstüm ben sana

kıs kıyamam ben sana,sen beni unutmayın yazmıştın ya yoğunum demiştin,ben şaka olsun diye yaptım öle,seni nası unutabiliriz,sen topiciğin temel taşlarındansın:))

geçmiş olsun canım,bazen benimde akıntı gibi oluyo,bide hamilelik ateşinden heralde öle terden ıslanma oluyo,inşallah kötü bişe yoktur,terdir o ter:)

kızlar biz iyiyiz.. haber edeyim dedim..
bir daha olmadı öyle ıslanma çok şükür.. enerji depolamaya çalışıyorum yarın gidip oğluşumun odası için çalışmalara başlayacağım..
haftasonu pek sessiz sakin oluyor buralar..

voltaj hala gelmemiş.. inşallah kötü birşey yoktur :26:

merhaba bende iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından daha öncede 2 düşük yaşamıştım ama şimdi herşey yolunda çok şükür 0.4 lük günde 1 kez sen kaçlık kullanıyorsun?

Günaydın kızlar
voltaja bakmaya geldim ama yok rüyamda gördüm siz benim 10 gündür neler çektiğimi tahmin edemezsiniz diyordu aglayarak
O yatağa girdim dediği gün icime bir kurt düştü benim endişelenmeye başladım iyice , dilerim telefonunda bir arıza olmuştur
O yüzden girmiyordur :18:

Tuncs canım dikkat et kendine ayakları tepeye dik yat bir güzel , bu arada görkemrede de girmiyor sanki foruma benim gözümden mı kaçtı acaba

teşekürler canım, ben 7-8 kilo aldım 22 haftada dr umda fazla diyo kendim zayıf olduğumdan kilo fazla görünmüyo , boşversene hemen koy resmini sergile hepimize bebişini, bundan güzel özel bişey varmı ki? her anın tadına varalım son 4 ay :)
herşey bebişlerimiz için onlar iyi olsunda kilo alınırda verilirde Nazar değmesin hepimizin bebişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…