2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Canım canını sıkma çok yüksek değil ki ben en son sağlık ocağında aç karnına hem de ölçtürdüğümde 109 çıkmıştı sınır 105 miş ordaki labaratuarda:( askeri bebek kıyafetine bayıldım haklkaten çok uygun çok esprili güzel olur senin için bence :) herkesin çok hoşuna gider başta da tabiki eşinin :)

günaydın hanımlar,

benim canım sıkkın bugün. Gece 1,5 lt su içmişim. Sabah kalkar kalkmaz şekerimi ölçtüm. çok yüksek değil ama en son 70ti sabah 93 çıktı. şekerimin yükseldiğini su içmemden anlıyorum. Dikkat etmediğim anda hemen şekerim yükseliyor.

canım şekerim yok aslında ama inip çıkmasıda iyi değil. Demekki sürekli dikkat etmem gerekiyor.

Tatlım ben kitap ayracına baktım. Hatta o siteden tulum beğendim. Sen alış veriş yaptın mı hiç o siteden? Kapıda ödeme falan var mı acaba?
çok güzel değil mi ya? Tam eşime uygun bir kıyafet. Eşimin komutanları bebek görmeye geldiğinde giydiririm süper olur valla.
Hem eşimde oğlumla aynı giyinmek istiyorum diyordu.
Eki Görüntüle 580323 Eki Görüntüle 580324

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

Choice1985 hoşgeldin kızın hayırlı olsun adıyla yaşasın.

ycl2012 canım düşmüşün çok üzüldüm geçmiş olsun neyseki birşey olmamış. Çok şükür.
ersnil canım ben seni tatilde izinde biliyordum hay Allah niye böyle halsiz ve yorgunsun. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
zapzup canım geçmiş olsun bacakların ağrıyormuş senin de
temmuz canım grip mi oldun sen? geçmiş olsun.
sedagg docalan calarım ben de ağlamaya yer arıyorum hele dün gece saçmasapan şeylere ağladım durdum akşamdan başladımsanırım hormonlarla ilgili.
ofelyam canım tahlillerin iyi çıkar inşallah. hayırlı haberlerle gel. Benim de doktorda hep 14-9 çıkıyor. evde normal gibi hatta düşük gibi ama tansiyon aletim mi bozuk acaba üstüste birkaç defa eşiminkini ölçtük çok farklı sonuçlar verdi iyi bir marka ama bozuk mu diye şüphelenmeye başladım.

encan canım mide problemi hepimizde var özellikle de akşamları ben de rennie şurup vermişti ondan içtim birkaç kere.

seçilce canım tansiyonun yükselmiş burnun kanamış üzüldüm aman dikkat et tuzu kes.
huysuzmelek canım geçmiş olsun sana da.

gülimer canım ben albüme bakmayı bilmiyorum güle güle giysin inşallah cicikon.

vitamin87 canım doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah.

günaydın kızlar
iki gündür bi sakinlik var sitede herkes nerde:26::26::26:
voltaj da yok hala:25::25:
canım laternanında temizlik günü bugün. abla gelicek demişti dün.
diğer arkadaşları ben de bilmiyorum.
voltaj bir ara kız kardeşim gelicek demişti. hatırlıyor musunuz?
o gelmiş miydi? ben izinde olunca çok takip edememiştim.
2 yıldır hiç görmedim falan demişti.
umarım kardeşi gelmiştirde o yüzden girmiyordur.

Choice1985 hoşgeldin kızın hayırlı olsun adıyla yaşasın.

ycl2012 canım düşmüşün çok üzüldüm geçmiş olsun neyseki birşey olmamış. Çok şükür.
ersnil canım ben seni tatilde izinde biliyordum hay Allah niye böyle halsiz ve yorgunsun. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
zapzup canım geçmiş olsun bacakların ağrıyormuş senin de
temmuz canım grip mi oldun sen? geçmiş olsun.
sedagg docalan calarım ben de ağlamaya yer arıyorum hele dün gece saçmasapan şeylere ağladım durdum akşamdan başladımsanırım hormonlarla ilgili.
ofelyam canım tahlillerin iyi çıkar inşallah. hayırlı haberlerle gel. Benim de doktorda hep 14-9 çıkıyor. evde normal gibi hatta düşük gibi ama tansiyon aletim mi bozuk acaba üstüste birkaç defa eşiminkini ölçtük çok farklı sonuçlar verdi iyi bir marka ama bozuk mu diye şüphelenmeye başladım.

encan canım mide problemi hepimizde var özellikle de akşamları ben de rennie şurup vermişti ondan içtim birkaç kere.

seçilce canım tansiyonun yükselmiş burnun kanamış üzüldüm aman dikkat et tuzu kes.
huysuzmelek canım geçmiş olsun sana da.

gülimer canım ben albüme bakmayı bilmiyorum güle güle giysin inşallah cicikon.

vitamin87 canım doktordan hayırlı haberlerle dön inşallah.

sağolasın bitanem :16:

bnm de haberim yok ki :26:

umarım kardeşiyle ilgileniyordur :nazar:

merhaba kızlar
ben de nisan annesi olucam hayırlısıyla inş bir kızım olacak.

1-2 haftadır takip ediyorum sizi, maşallah çok candan bi grup olmuş, katılmak istedim.

Allah hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kavuştursun bizleri.

ben çalıştığım için işyerinde arada bir girebiliyorum, vakit buldukça yazarım artık.

merhaba kızlar

1-2 haftadır takip ediyorum sizi, maşallah çok candan bi grup olmuş, katılmak istedim.

ben çalıştığım için işyerinde arada bir girebiliyorum, vakit buldukça yazarım artık.

Amiiinn :nazar:
:emir_bebek:hoşgelmişsin canımmm :16::16:

sağlıklı sağ salim kucaklarımıza alırız İNŞALLAH :emir_bebek::nazar:

unuttumm:52:
Günaydın mis kokulu ,ayvadan hallice gobuslu anneler.
Gunümüz huzurlu mutlu geçsin inşallah.
Biz uyanali 2,5 saat oldu eski uykumuza donduk şükür...

He bu aradakahvaltiyi yaptık gönderdim herkesi hava biraz serin geri girdim yatağıma soğumamış bile :52:
Hani sefam olsun:nazar:

kızlar voltaj en son 12 sinde sabah yazmıştı bunu birdahada gelmedi bende çokk merak ediyorum inş... Kötü birşey yokturr

canım inşallah öyledir :26::26::26:
hepimiz çok merak ediyoruz onuuu:26::26:

Hepinize günaydınlar okuyamıyorum geçmişi 2 gündür de açamadım hiç işler felaket yoğun inşallah herkes iyidir. Ben iyiyim yoğunluk dışında bir yaramazlık yok. Perş detaylıya gideceğiz bakalım. Alışmışım okumaya ne yaptınız ne ettiniz diye böyle bakamayınca bir boşluk oldu :( neyse şu ayı bir atlatalım da inşallah geçici bir yoğunluk bu her sene olan. Hepinizi çok öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın birar açar duaları bildiririm inşallah.

Buarada tartı kırılmıştı atmıştık tartılamıyordum ya dün akşam yeni aldık sabah baktım toplam 5 kg almışım (kahvaltıdan sonra tartıldım) iyi herhalde 5 ay her ay 1 kg olsa normaldir sanırım. Hiç dikkat etmiyorum gerçi biraz toparlanmam lazım. Tatlı falan tüketmemem gerek şeker sınırı aşmıştı son bakıldığında henüz yükleme falan yapılmadı ama ben çok yiyorum malesef :( başıma bir iş çıkacak ya allah korusun bakalım. Hepimizin iştahlar açıldı herhalde allahtan hayırlısı.
kıs iyi olmazmı, 5 kilo nedirki?biz napalım:(
çok yorma kendini bu arada:)

bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum

okudum canım,bence yoktur bi sorun,içini ferah tut...

merhaba kızlar

hoşgeldin,hayırlı olsun kızın:)

merveciğim okudum tatlım bütün bebişlerede okudum korkma güzel düşün güzel olsun rabbim herkezin yavrusuna sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sen dua et canım ben hergün kuran okumaya çalışıyorum ona sesli okuyorum oda dinlesin diye bi 99 ismini sayıyorum allahın karnımı okşayarak sende dene canım duaları seninle:34::54::16:

merhaba kızlar

hoşgeldin tatlım sende aramıza şimdiden kızın hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

merveciğim okudum tatlım bütün bebişlerede okudum korkma güzel düşün güzel olsun rabbim herkezin yavrusuna sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sen dua et canım ben hergün kuran okumaya çalışıyorum ona sesli okuyorum oda dinlesin diye bi 99 ismini sayıyorum allahın karnımı okşayarak sende dene canım duaları seninle:34::54::16:

sağol cnm Allah razı olsun

canım korkma benim bebeğimde de çıktı burda birkaç arkadaşın bebeğinde de çıktı ben bebeğin kalbine baktırdım FETAL EKO çektirdim kalbinde problem varmı diye çocuk hastanesinde kardiyaloji bölümünde çekiyorlar bunu sende çektir Allaha şükür sorun çıkmadı benim kızımda içim rahatladı sende bu FETAL EKOyu çektir aminiyosentez yaptırırsan bebeğin down sendromu taşıyıp taşımadığını öğrenirsin ama ALLAH KORUSUN bebeğin kalbinde sorun varmı yok mu bunu öğrenemezsin benim doktorum çok açıklayıcıydı bu anlamda ayrıca celal bayar üni. hastanesinde çalışan hemşire arkadaşımda bu fetal ekoyu mutlaka çekil demişti sende istersen çektir bize de haber ver bebeğine dualarımı okuyacağız rabbim onu da tüm bebeklerimizide bizi de korusunişallah

merhaba kızlar

hoşgeldin aramıza kız anneleri çoğalıyoruz ne güzel ne güzel hangi şehirdesin

Back
X