2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ya gaz sancısı çekeniz varmı aranızda?

söylemesi ayıp dün akşam fasulye yemiştim, omu yaptı bilmiyorm ama sağ tarafım acayip batıyor. normalmidir ki, biliyormusunuz?

vooooow
tam olarak aynı durumdayım, gerçi kurufasulye yemedim ama kabızlığa bağlı gaz sancısı çekiyorum ve her an patlayabilirim.
göbüşüm fiziksel sınırlarını aşalı çok oldu

Evet beklediğim kargom geldi bana ulaştı bana bu güzel hediyeyi gönderen arkadaşa çok teşekkür ediyorum ama rumuzunu yazmadığı için kimden geldi bilmiyorum kızlar aranızdan kim bana gönderdi gerçek adı var kargonun üzerinde ama tabi gerçek isimleri bilmediğimiz için merakım hala geçmedi çok teşekkür ederim el emeği yaptıklarına da çok teşekkürler fotolarını çekip yükleyeceğim eline koluna sağlık canım

ben hediyemi kargoya verdim ya, bana da bir kargo geleceğini hiç düşünmemiştim. acaba ne zaman gelir derken telefon çaldı
buyrun ben somewherecold, nasıl yardımcı olabilirim?

ne diyordum ben???
acaba bana gönderen kişi nick vermez ama telefon verir mi, arayıp teşekkür etsem yada face te arkadaşlık teklif etsem kabul eder mi?belki bebeklerimiz de aynı gün doğacak, acaba doğumdan kaç gün sonra foruma girebiliriz? ne bileyim sancılar başlayınca ilk buraya mı yazacağız

allahım neler diyorum ben ve yine telefon çaldı

itiraf ediyorum, bu cümle ile açmıyorum telefonu, efendim deyip bırakıyorum.:47::47::47:

imkanım olsa da keşke yatabilsem canım ya, işyerimdeyim maalesef.
şimdi ayaklarımın altına yüksek bişi aldım, uzattım, belki faydası olur.

kötü bişi olmasın da varsın gaz sancısı olsun, çekerim.

sağımı ovuyorum biraz masaj yapar gibi hem sıcak da tutuyor, bu sefer de minik haraketleniyor noluyo ya diyor heralde içerden :9:
sen karnını ovala oda rahatlatır maden suyu iç bana biraz sert geliyor maden suyu bende bardğa havalandırarak döküyorum sonra bekliyorum baloncuk çıkmayıncaya kadar bekliyorum sonra içiyorum oda rahatlatıyor doğru diyorsun kötü bişey olmasın da varsın gaz olsun

Hediye çekilişimiz baaşlıyor topikimizi takip etmezsen bilmezsin işte :D Aynı şehir olunca 1 günde eline ulaştı ne güzel :D
tamam kızma ya gözden kaçırmışım ağlarım haaa hamileyim ben psikolojim depresif hemen zırlamaya başlarım:43::43::43::43:
listede ankaradan tek somewherecold ve boo varmıışşşşş :9:

telefon ettik teşekkür ettik teyzemize.. biz kargo geldi diye şaştık, teyzemiz de biz aradık diye şaştı :9:

çoook güzel cicilerimiz, çok çok teşekkürler.. fotoğraflarını da eklerim en kısa zamanda :16:

ha bu arada hala hanginiz bilemedik :)))
güle güle kullansın bebişin iyi günlerde işallah

tuncss ve zapzup iyi günlerde giysinler inşallah miniklerimiz. gönderenlerinde ellerine sağlık.

somewherecold değildir çünkü görkemreyi soruyordu. kızmı oğlan mı diye.
sanırım bo0 göndermiştir.ben sizden çok takip ediyorum ayol.
hadi hemen foto çekip ekleyin beni merakta bırakmayın.

sağol tatlım teşekkürler

canım nice yıllara inşallah sağlıkla kutlu olsun eşinin yaşgünü.

tamam canim, sagolasin

bugun kocisimin dogumgunu, pasta yapmaya giriscem simdi :8:

cok isim var cok :8:

canım merhaba oğluşun hayırlı olsun.

MERHABA ANNİŞLERR....

ben pek aranıza katılamadım her zaman giremiyorum internete.... girdiğim zamanda sadece gelişimlerinizi okuyorum....
benim 2. oğlum geliyooo... 23haftalık oldu.. bende oğlumda fazla kilo almışız doktor kızdı.. benim toplamda aldığım kilo 11i buldu bu gidişle sonumuz ne olur bilmemmmm oğlumda 650gr. mış haftasına göre fazla dedi doktor ama ne yapayım doymak bilmiyorum.... hayırlısı bakalım....
herkeze hayırlı akşmlar henüz kimseyi tanıyamadım ama alışırım inş. daha önceden de 2009 ocak annesiydim şimdi 2013 nisan annesi oldum ALLAH hayırla doğurmayı nasip eder inş. hepimize

çok şirinmiş güle güle kullansın.

canım hiç kafana takma hepimiz ne rüyalar görüyoruz. Birşeycikler olmaz Allahın izni ile.

Kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedemeyeceğim?

Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :S sonra uyanıyorum. google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı bana :( Arkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.

canım gözümüz aydın kızımız hayılrı uğurlu olsun inşallah sağlıkla.

Günaydın herkese:16::16::16::16:
Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür bebeğim kızım sağlıklı herşeyi normal veee evett sonunda öğrendim şirin bir kızım olacak:46::46::46::46::46:
Geçmişi okuyamadım yemeğe çıkacağım şimdi dönüşte okumaya çalışacağım hepinize sevgilerr:16::16::16:

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. fıtık için de geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın kızlar nasılsınız??
biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü :(( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.
ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.

hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. bu 4. dozum 1 sene sonra da 5. dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. neden oluyor ki acaba bu su sızması??

kontrolünün iyi geçtiğine çok sevindim belki normal akıntıdır cazanım ben de de oluyor.

bu arada benim hafta sonu su gelmesi gibi bişey olmuştu ya, dün yine oldu.. sabah doktora gittik..
doktor teyzemiz pek güzel bakmaya başladı, ayy oğlum normal zamanda hiç yüzünü dönmeyen oğlum dönmüş nasıl pozlar veriyo.. hemen aşağı kata 4 boyutluya indik.. yeniden cd çekimi filan yaptık, doktor teyze de ilk kez bana yüzünü döndü diye pek sevindi :9: tabii bizde ana baba olarak mutluluktan dört köşe olduk..
çok şükür suyumuzda sıkıntı yok, ama doktor sızma yapıyor olabilir sürekli takip et dedi.. ayakta kalmayacakmışız, bol bol ayakları uzatıp dinlenecekmişiz..
başka da bir sıkıntımız yokmuş.. bahane oldu bebişi tekrar gördük.. :9:

ben hediyemi kargoya verdim ya, bana da bir kargo geleceğini hiç düşünmemiştim. acaba ne zaman gelir derken telefon çaldı

ne diyordum ben???
acaba bana gönderen kişi nick vermez ama telefon verir mi, arayıp teşekkür etsem yada face te arkadaşlık teklif etsem kabul eder mi?belki bebeklerimiz de aynı gün doğacak, acaba doğumdan kaç gün sonra foruma girebiliriz? ne bileyim sancılar başlayınca ilk buraya mı yazacağız

allahım neler diyorum ben ve yine telefon çaldı

itiraf ediyorum, bu cümle ile açmıyorum telefonu, efendim deyip bırakıyorum.:47::47::47:

yani şimdi sen değilsin dimi benim paketi gönderen.. kafamı karıştırdın kuzum yaaa..

naz0675canım benim akıntı değildi çok eminim :9: düşünki pantolon popodan aşağı doğru bildiğin ıslak.. idrar kaçırmış da olamam çünki bu ıslaklık hissinden 10 dakika önce wc girmiştim.. zaten ondan çok tedirgin oldum ya.. terlemişde olabilirim.. pazar sabah yine oldu aynı his.. bir daha da olmadı çok şükür.. inşallah tekrarlamaz..
sen nasılsın? yıl sonu yoğunluğu yaşıyorsunuz dimi? kolaylıklar diliyorum :16:

canım benim sakın üzülme bak doktorun kendisi söylemiş bende de vardı sağ salim doğurdum diye hem de 3 çocuğunda birden. İnşallah sen de güle oynaya kucağına alacaksın Allahın izni ile.

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

benim kargomda geldiiii :16:

nick yok, dur bi arıyım üstündeki telefonu kimmiş bakalım :9: hemde benim şansıma Ankara'danmış..

aaaa listeden ankaradan kimler vardı ki bakayım hele bi :9:

somewherecold göndermiştir şekerim :) liste bende hihihihi :1:

tuncss ve zapzup iyi günlerde giysinler inşallah miniklerimiz. gönderenlerinde ellerine sağlık.

somewherecold değildir çünkü görkemreyi soruyordu. kızmı oğlan mı diye.
sanırım bo0 göndermiştir.ben sizden çok takip ediyorum ayol.
hadi hemen foto çekip ekleyin beni merakta bırakmayın.

ta ta tam şaşırtmaca yapmış hihihihi :)

sen biliyorsun tabi kim kiminle nerde ne yapıyor, tuzun kuru :37::37::37::37::37:

Bilince de çok zevkli :)

KIZLAR GELEN HEDİYELERİMİZİN RESİMLERİNİ BURADAN PAYLAŞABİLİRİZ ÇOK MERAK EDİYORUM :d

yaaaaaaaaaaa önce hediye topikimizden paylaşın, banane banane,:21:

ben iyiyim canım çok şükür biraz uzun sürdü ama geçmişi okudum yazabildiğim kadarı ile cevaplar yazdım. Sorma yıl sonu diye böyle evet canım dişimi sıkıcam artık ne yapalım.
naz0675canım benim akıntı değildi çok eminim :9: düşünki pantolon popodan aşağı doğru bildiğin ıslak.. idrar kaçırmış da olamam çünki bu ıslaklık hissinden 10 dakika önce wc girmiştim.. zaten ondan çok tedirgin oldum ya.. terlemişde olabilirim.. pazar sabah yine oldu aynı his.. bir daha da olmadı çok şükür.. inşallah tekrarlamaz..

ama bu kadının hiç karnı yok ben oturduğum zaman kalkamıyorum ki bu gidişle sezeryen şart olacak gibi:((

yani şimdi sen değilsin dimi benim paketi gönderen.. kafamı karıştırdın kuzum yaaa..

Aynen akıntı değildi, pat diye aktı gitti.ben yarı uyanıktım ama idrar olamaz bence de. bir an susuz 24 saat yaşar diye düşündüm, sonra 5,5 uncu ayda doğarsa yaşamaz ki deim. tıp çok ilerledi iğne yaparlar doğmaz şimdi dedim. ben bin türlü düşünce ile savaşırken benim sıpa güzel güzel kıpırdanmaya devam edince bişey yoktur deyip kendimi telkin ettim. çamaşırı ıslak ıslak doktora mı götürsem diye poşete koyum. eşimi uyandırdım doktoru ara deyip yine uyudu öküzcüm. belki de hiç uyanmadı bile. 4 te yatanı 6,5 da uyandırınca ilginç tepkiler alabiliyorsunuz. doktoru da kolay kolay arayamıyorum işte.
sonra son kararımı verdim, olayın üstünü örtmek için delilleri yok ettim çamaşırı yıkadım.sonra internete girdim, araştırdım, ürktüm doktoru aradım falan falan. 3-4 gün ultrasona gireyim, suyunu ölçtüreyim diye içim içimi yedi. hamilelik öyle bir süreç ki yaşanan her olumsuzlukta aklını kaçırmak işten değil. kimseye yaşatmasın rabbim. ve bu bebişler var ya öyle değerliler ki, dün sınav sonucum açıklandı-kazanamamışım şaşırmadım çünkü çalışmamıştım hatta sınava arkadaşım zorladı diye girmiştim, tabiki kazanmayı beklemiyordum ama çalışmadıysam hep bu içimdeki kıpırtının bana yaptıkları yüzünden. çok tembel ablaları bu yaramaz ne zaman kitap yüzü açsam başımı ağrıttı, daha yapamadı midemi bulandırdı kaldırdı beni o masadan. pişman mıyım değilim ama görecek o gününü, hele bir doğsun birlikte çalışacağız. annesi sesli ders çalışırken o yanında uslu uslu annesini dinleyecek:emir_bebek::emir_bebek:
amma uzattım
tuncss canım, ulus ta çalışıyorum ben. gün içinde dışarı çıkarsan, yolun düşerse uğra çay içelim :52::52::52:

somewherecold göndermiştir şekerim :) liste bende hihihihi :1:

ta ta tam şaşırtmaca yapmış hihihihi :)

Bilince de çok zevkli :)

yaaaaaaaaaaa önce hediye topikimizden paylaşın, banane banane,:21:

aaa sen herşeyi biliyosun yaaa.. bi daha çekiliş olursa ben çekicem, bana ne bana neeee :9:

Aynen akıntı değildi, pat diye aktı gitti.ben yarı uyanıktım ama idrar olamaz bence de. bir an susuz 24 saat yaşar diye düşündüm, sonra 5,5 uncu ayda doğarsa yaşamaz ki deim. tıp çok ilerledi iğne yaparlar doğmaz şimdi dedim. ben bin türlü düşünce ile savaşırken benim sıpa güzel güzel kıpırdanmaya devam edince bişey yoktur deyip kendimi telkin ettim. çamaşırı ıslak ıslak doktora mı götürsem diye poşete koyum. eşimi uyandırdım doktoru ara deyip yine uyudu öküzcüm. belki de hiç uyanmadı bile. 4 te yatanı 6,5 da uyandırınca ilginç tepkiler alabiliyorsunuz. doktoru da kolay kolay arayamıyorum işte.
sonra son kararımı verdim, olayın üstünü örtmek için delilleri yok ettim çamaşırı yıkadım.sonra internete girdim, araştırdım, ürktüm doktoru aradım falan falan. 3-4 gün ultrasona gireyim, suyunu ölçtüreyim diye içim içimi yedi. hamilelik öyle bir süreç ki yaşanan her olumsuzlukta aklını kaçırmak işten değil. kimseye yaşatmasın rabbim. ve bu bebişler var ya öyle değerliler ki, dün sınav sonucum açıklandı-kazanamamışım şaşırmadım çünkü çalışmamıştım hatta sınava arkadaşım zorladı diye girmiştim, tabiki kazanmayı beklemiyordum ama çalışmadıysam hep bu içimdeki kıpırtının bana yaptıkları yüzünden. çok tembel ablaları bu yaramaz ne zaman kitap yüzü açsam başımı ağrıttı, daha yapamadı midemi bulandırdı kaldırdı beni o masadan. pişman mıyım değilim ama görecek o gününü, hele bir doğsun birlikte çalışacağız. annesi sesli ders çalışırken o yanında uslu uslu annesini dinleyecek:emir_bebek::emir_bebek:
amma uzattım
tuncss canım, ulus ta çalışıyorum ben. gün içinde dışarı çıkarsan, yolun düşerse uğra çay içelim :52::52::52:

hmmm, paket senden demek :9:
inşallah eğer koca .ıçımı kaldırıp çıkarsam ulusa gitmem lazım.. gelirsem şayet muhakkak ararım.. ama bi sorun var ben hiçbi yeri bilmiyorum :9:

Back
X