2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....
allah yardımcınız olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz...
Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

geçmiş olsun canım... daha kötüsü olmamış şükür... allah korumuş...

çınar o çınar.. benim de ilk öyle olmuştu.. bak bir iki haftaya çok belirginleşecek.. hatta eve gidince böyle uzan sol yanına nasıl coşuyor :9::9:

bence de oo çınar :16::16::16:

Heyyyy, yaşasınnn:) Çınar senin üzülmene dayanamadı, ben burdayım diyor:)

GAZ dır o GAZ:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

kız kaçıncı haftaya geldin hala gaz mı diyo Allahım YaRabbim yaaaa :37::37::37::37::37:

aslanlar gibi oğlun o senin ÇINAR ÇINAR :21::21::21::21:

Sanırım evet canım. Akşam da pıtpıtladı uyuyana kadar ben. Eşimi de çağırdım 5-10 dakika bekledi, sadece bir kere pıt etti dedi ama çok çok hafif dedi, ben de buna da şükür dedim, ben bu minik pıt için günlerdir herkesin kafasını ütülüyorum di mi ya :1:

gecmis olsun iyi ciddi bisey olmamis Allah korusun:50:

geçmiş olsun kuzum, aman dikkatli kullan,
Çınar korkar tepik atamaz annesi sana

oğluşun az az hareket eder ama sonra birden coşar :9:
geçmiş olsun bu arada.. bende çıkarken sadaka aklımdaydı sonra yurtiçi kargoda kriz yaşayınca görevli ile fırlayıp çıktım o sinirle de aklımdan çıkmış.. eve dönünce hatırladım.. ama kenara ayırıcam parayı, ilk çıktığımda elbet biri denk gelir diye düşündüm..
son günlerde pek kara bulutlar dolanıyor hepimizde.. tez vakitte uzaklaşsınlar inşallah..

geçmiş olsun canım... daha kötüsü olmamış şükür... allah korumuş...

Sağolun arkadaşlar, sefer ayına taktım ya ben de şimdi, ondan oldu işte :(

Eki Görüntüle 581649

Bunun dışında,battaniye almış,tahmin ediyorum ki ana kucağı almış tarif etti ama ne aldığını kendide bilmiyor :1:
Bir sürü bir şeyler saydı.Şimdide aklı beşikte beşik bakıyormuş oğluşuma...
Nasıl heyecanlı anlatıyor.Babamda anneme 5 TL getiriyormuş hergün ayrı olarak,biriktir bak tarihi yazıyorum hergün getircem diyormuş.
Annem neden demiş.Kızımıza doğum hediyesi alcam demiş.3 ay biriksin üzerinide ben katıcam diyormuş.Kızımız ilk göz ağrımız,torunumuzda öyle olcak diye anlatıyormuş.
Oğluşum içinde gazı olursa omzuma yatırır çıkarırım,altını temizlerim parka götürürüm ben tornumu diyormuş.:emir_bebek:
Evde herkes heyecanla oğluşumu bekliyor.Tabi annesinide ihmal etmiyorlar.:32:
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim
:17::17::17::17::17::17:

Hayırlı olsun kızlar cicileriniz, bebişler güzel günlerde giysin inşş.

SOMEWHERECOLD canım diğer topikimize de koy cicinin resmini,

DERTSİZ canım senin aldığın ciciler de hayırlı olsun.

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk
:21:

Tu tu tu maşallah, hayırlı olsun güzel minik prensesin canım arkadaşım. nazar değmesin inş. :nazar:

Çocuklarımı birazdan tiyatroya götüreceğim. Bugün Tiyatro günümüz yine, ayda bir ya tiyatro ya sinema yapıyoruz. Ben yokken çok kaynatmayın ha, ayfonumdan ara ara girip kontrol etcem.:20:

canım çok geçmiş olsunnnn ne desek boş biliyorum
ama lütfen bebeğini ve çoçuklarını düşün kendini toparlamaya çalış :26:

Günaydın anneleriim ve tatlı bebişleriii hepinize sağlıklı mutlu huzurlu kazalardan belalardan uzak günler inşallaaah :54: :54: :54:

günaydın hayırlı sabahlar güzeller:) arkadaşlar defacto da hamile reyonu açmış baktım güzel şeyler var aklınızda bulunsun fiyatlarıda iyidi.

Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın :(
En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.

Voltajjjjjjj... canım.. balım.. gerçekten çok üzüldüm.. okudukça daha beteri gelmesin peşinden diye dua ettim.. çok sarsmış seni belli.. umarım arkadaşınızın üzerine düşeni üstlenir. böyle durumlarda teselli edici her söz hükmünü yitiriyor.. Allah senden, eşinden ve evlatlarından uzak etsin kazayı belayı.. kızın için kendini bırakma ne olur.. o şu an çok muhtaç sana.. bu hafta tefriciyeler sizin için okundu. Allah beterinden korusun seni..

voltajım canım benim çok ama çok geçmiş olsun. şu an biz ne desekde seni teselli edemeyeceğiz. sizin sağlığınız sıhhatiniz şu an herşeyden daha önemli tatlım.
sen bebeğin, eşin ve çocukların için kendine dikkat et lütfen. inşallah arkadaşınız zararı karşılar.

günaydın kızlar..
voltaj büyük geçmiş olsun..Allah sizi korusun yavrularnızı size bağışlasın..
herşey düzelir..cana gelmesin yeter ki..
zararınızı her şekilde karsılayacaktır elemanınız..

Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Böyle işte.

Voltajımm canım benim.İnan okudukça acını içimde hissettim.
Allahım daha beterinden saklasın sizleri.İki çocuğun var,diğeri karnında,eşin var ve hepsinin sana ihtiyacı var.
Allahım seni ve aileni kazadan beladan korusun.Gelen mala gelsin demek en kolayı.Okudukça seni o kadar yine anladım ki.
Yinede güçlü olmak zorundasın,bebişin hissediyordur üzgün olduğunu oda üzülüyordur.İki çift masum göz annesinin gözünü gözlüyordur.
Allahım yardımcınız olsun canım.İnşallah kazayı yapan arkadaşınızda size destek olur,kenara çekilmez.

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii
C:\DOCUME~1\nyaman\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

C:\DOCUME~1\nyaman\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.gif

Oy oy canım benim çok geçmiş olsun öncelikle.
Bu sistit başa bela:S

Çok çok sevindim aldığın habere.
Kız anneleride çoğalıyor desene.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hanipeks sana da geçmiş olsun tatlım. nolur kendinize dikkat edin kızlar.

nemu canım sağlıkla gelsin kızımız. :nazar:

msflowergirl ve ayşen kızlar sizde hoşgeldiniz. :71:

çok merakta koydun bizi ama sağlığının düzelmesine sevindim. hiç kolay bişey değil yaşadığın, bu zamanda mal edinmek kolay mı hele ki dişinden tırnağından artırıp aldığın bişeyin başka birinin sorumsuzluğu yüzünden zarar görmesi :( cana geleceğine mala gelsin diye bir teselli vardır ya biliyorum çok sıkılmışsın bu sözden ama durumu en güzel açıklayan bu. inşallah arkadaşınız duyarlı biridir de sizi psikolojik olarak yıprattığı gibi maddi olarakta yıpratmaz, zararı karşılamaya çalışır. sen günlerdir yeterince zorlamışsın kendini toparlanmaya çalış artık, çok geçmiş olsun arkadaşım.

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Bebeci.............................100
Perilous............................300
Ofelyam............................120
Mergen..............................250
Esrasm..............................100
Vitamin.............................200
Sernil................................300
Hanipeks............................204
Docalan.............................100
Dmt..................................150
Dertsiz...............................100

Toplam Eksik Kalan...............1924 Salat-ı Tefriciye

Fıstıklar dualarınızı yarın 15:00'e kadar tamamlayıp dua topiğinden haber vermeyi unutmayın
:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html
Allah razı olsun sizden rabbim sizi ve tüm sevdiklerinizi korusun çok teşekkür ederim bende 150 okurum canım

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..
işallah eşinin sonuçları iyi çıkar

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim
:17::17::17::17::17::17:
:)) :1::1:
Ertesi gün ,
Böyle işte.
ah canım çok geçmiş olsun... sende haklısın emek verip boğazından kısıp almışsın aracı sonra böyle olması kötü olmuş hem karşı taraf yalan söylemiş hem kaza Allah beterinden korusun sana bebişine bişey olmasın kendini bebeğin için sakinleştir gerginlik onların erken doğması demek Allah korusun öyle bişey olursa yine sen üzülürsün umarım o kişiler zararı öderler olmadı eşin konuşur erkek erkeğe halleşirler ah tatlım bizim de aklımız hep sendeydi ne oldu kıza diye nelerle uğraşıyormuşsun meğer Allah daha beterinden korusun

günaydın kızlar,

dün eşim dayanamamış doktoru aramış, tahlil sonuçları için, önemli bişe yok, herşey yolunda demiş, idardaki kan içinde önemli derecede değil, bol su içsin demiş,

dünden beri de sağ kasığım acayip batıyo , tuhaf bi zonklama mevcut anlamadım ama çok gaz var ve kabızlık belki ondan da olabilir diorum tek taraflı olduğu için de çok önemsemedim açıkcası, biraz geçerse kabızlık ve gaz ona göre bakıcam artık,
iyi gözxünüz aydın eşinin sonuçları iyi çıkmış

senin ağrın kabızlıktandır bol bol çorba iç sıvı tüket komposto iç bunlar bağırsakları rahatlatır canım

Günaydın arkadaşlarım,

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
:21:

olley bir kız annesi daha.... hoş gelmiş sefalar getirmiş kızın

Ertesi gün ,
Böyle işte.

çok geçmiş olsun .. allah yardımcınız ollsun.... bebeğini de düşün salgılanan cortizonları düşün biz üzüldükçe....

Dün kocişimle yatağımızdayız uzandık.
Kocişim yine üzerimi örtmeye çalışıyor.
Dedim hayatım çok sıcak ne olur örtme.

Yakında kanat çırpçam hatun dedi.
Niye dedim.Seni düşünüyorum üzerini örtüyorum diyor.
Koluylada gösteriyor.Yorganı koluyla yukarı kaldırıp indiriyorya,bak işde böyle diyor.:1:
Kıyamam sana dedim :)

Çok güldüm yaaa... aynısından bizim evde de var. benim aşkım da bütün gece üzerimi örtüyor... tabi ben de geri açıyorum.
bir de yatakta şu uzun yastıklardan kullanıyorum. öyle olunca ona pek yer kalmıyor diye hayıflanıyor.. :) Düşünsenize ben, eşim, oğluş bir de yastık... :))

arkadaşlar ikinizide geçmişler olsun gerçekten sefer ayına girdik arkadaşlar kaza belaları savsın die az da olsa sadaka verin birilerine illa para değil un tuz ekmek annelerimiz hep yapardı allah hepimizi korusun kötülüklerden hastalıklardan

Back
X