2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Çok güldüm yaaa... aynısından bizim evde de var. benim aşkım da bütün gece üzerimi örtüyor... tabi ben de geri açıyorum.
bir de yatakta şu uzun yastıklardan kullanıyorum. öyle olunca ona pek yer kalmıyor diye hayıflanıyor.. :) Düşünsenize ben, eşim, oğluş bir de yastık... :))

:1::1:

Eşlerimizede yazık ya.

Benim kocişimde artık bana sarılamadığı için tek kolumla idare ediyor.
İlla koluma sarılıp öyle uyuyor.Gece uyuyunca kocişim çaktırmadan çekiyorum:)
Sonra uyanıp yine alıyor kolumu sarılmaya devam ediyor:9:

Bende bacak arama uyku setini alıyorum,aramızda o kalıyor.
Bazen gece bakıyorum kocişde uyku setine sarılmış:)

Canım kocişim benim ya.Dün her yanım ağrıyordu masaj yaptı bana.
Uykusuda var kısa tutucak güya.Dedim ohh 10 dk uykusuzluğa dayanamıyorsun ben tüm gece uyanıyorum.
Sende uyuyorsun öışıl mışıl kıskanıyorum ama dedim.
Gel gel hatunum sarılayımda uyutayım seni diyor.Sonra karnımı öpüp oğlum anneyi üzme diyor.:1:

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk
:21:

Çok geçmiş olsun... annesi bebişin seni özellikle heyecanlandırdı galiba.. annem bir an önce doktora gitsin de benim ne kadar güzel bir prenses olduğumu öğrensin diye.. :)
Allahım inşallah tam vaktinde, sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar ikinizide geçmişler olsun gerçekten sefer ayına girdik arkadaşlar kaza belaları savsın die az da olsa sadaka verin birilerine illa para değil un tuz ekmek annelerimiz hep yapardı allah hepimizi korusun kötülüklerden hastalıklardan

Amin canım benim...

İyi hatırlattın ben bugun hazırlayıp vereyim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın :(
En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.

Voltajjjj çok şükür....Seni o kadar merak ettik ki.. Hergün adın geçti, önce kondurmadık ama zaman geçtikçe endişelenmeye başladık:( Çok şükür haber çıktı senden.. Olanlara çok üzüldüm:(( ne diyeyim.. tek teselli kimsenin canına zarar gelmemiş olması ama senin de içinde yaşadığın haksızlığa uğramışlık duygusunu anlayabiliyorum..Ama nolur kızını düşün, kendini güzel düşüncelere vermeye çalış nolur..Tansiyonun düşmüş çok şükür, lütfen sakin kalmaya çalış da hep bu düzeyde seyretsin..Sen de bilirsin haksızlığa uğrayanlar eninde sonunda onun dönüşünü güzel alır..İnan buna..Şimdilik çok büyük sıkıntı hissediyorsun ama sonra gecicek..Sen nolur kendine dikkat et, heyecanlanmamaya, sakin kalmaya çalış..Lütfen canım..Allah'a emanet ol daha doğrusu olun.. Bizi merakta bırakmadığın için de sağol...sevgiler..

:1::1:

Eşlerimizede yazık ya.

Benim kocişimde artık bana sarılamadığı için tek kolumla idare ediyor.
İlla koluma sarılıp öyle uyuyor.Gece uyuyunca kocişim çaktırmadan çekiyorum:)
Sonra uyanıp yine alıyor kolumu sarılmaya devam ediyor:9:

Bende bacak arama uyku setini alıyorum,aramızda o kalıyor.
Bazen gece bakıyorum kocişde uyku setine sarılmış:)

Canım kocişim benim ya.Dün her yanım ağrıyordu masaj yaptı bana.
Uykusuda var kısa tutucak güya.Dedim ohh 10 dk uykusuzluğa dayanamıyorsun ben tüm gece uyanıyorum.
Sende uyuyorsun öışıl mışıl kıskanıyorum ama dedim.
Gel gel hatunum sarılayımda uyutayım seni diyor.Sonra karnımı öpüp oğlum anneyi üzme diyor.:1:

çok yaşa sabah sabah sayende iyi güldüm... :) :1:
eşlerimiz çok benziyor vallahi... gerçekten yazık onlara.. kıyamıyorum bazen çok mu eziyet-naz ediyorum acaba diye...
Allahım onları başımızdan eksik etmesin. herkese de bizimkiler gibi düşünceli bir eş nasip etsin..

Günaydııın koca göbüşlüleeer :24::16: dünden beri fıldır fıldır oynuyor bizimki durmak bilmedi karnımdan gözümü elimi aıramıyorum vallaa :16:

günaydın kızlar,

dün eşim dayanamamış doktoru aramış, tahlil sonuçları için, önemli bişe yok, herşey yolunda demiş, idardaki kan içinde önemli derecede değil, bol su içsin demiş,

dünden beri de sağ kasığım acayip batıyo , tuhaf bi zonklama mevcut anlamadım ama çok gaz var ve kabızlık belki ondan da olabilir diorum tek taraflı olduğu için de çok önemsemedim açıkcası, biraz geçerse kabızlık ve gaz ona göre bakıcam artık,

Çok sevindim canım, kasık ağrısı için normal diyorlar ama bence seninki psikolojik başlamış olabilir. Çünkü sistit olduğunu düşündün bu sonuçları görünce. Bence geçicektir tabii gaz sancısı olması da çok muhtemel. Tekrar geçmiş olsun.. Haaa ofelyam bir de ne dicem? Dün Dilem arkadaşımızın yazdıklarını okudun sen de di mi? Tansiyonu biizmki kadar çıkmış ama dr.lar bir sürü test istemişler:( Bizimkiler olabilir dedi. Sence biz de bşiler yaptırmalı mıyız:(( İçim rahat edemedi bi türlü offf panikatak oldum iyice:(

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk
:21:

Nemu çok sevindim, seni merak etmiştik. Muhteşem haberlerle gelmişsin:) Gözünüz aydın, prensese selamlar:)

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

Laterne, wosgi güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Hanipeks kazaya çok üzüldüm, neyse ki bir sorun olmamış.. çok geçmiş olsun ..Kendinize çok dikkat edin..
Sevgiler...

çok yaşa sabah sabah sayende iyi güldüm... :) :1:
eşlerimiz çok benziyor vallahi... gerçekten yazık onlara.. kıyamıyorum bazen çok mu eziyet-naz ediyorum acaba diye...
Allahım onları başımızdan eksik etmesin. herkese de bizimkiler gibi düşünceli bir eş nasip etsin..

Amin...

Allahım herkesin kalbine göre versin.
Kocişim nazlıyor bende tadını çıkarıyorum :)

Dün sabah işe gelirken ben biraz daha uyuyim geç giderim dedim.
Peki fıstığım botlarının bacıklarını kim bağlıcak dedi.
Hee doğru dedim kalkdım hazırlandım.Nasıl gülüyor sen nasıl nazlı bir bebek oldun diye.:9:

Birde botlarımın bacıklarını gevşetmişti,evden erken çıktığım bir gün.
Yolda bir baktım bacıklar kopmuş.Hemen kocişimi aradım eve yakındım,balkondan izliyor beni zaten.
Dedim kociş bağcıklarım kopmuş ben şimdi ne yapcam.
Gel hatunum eve dedi.gittim baktım kocişde hazırlanıyor,yeni bağcık takdı yeniden giydirdi birlikde çıkdık evden.

Seviyorum kocişimi ya,iyiki kendime almışım...:1::nazar:

günaydın kızlar,

dün eşim dayanamamış doktoru aramış, tahlil sonuçları için, önemli bişe yok, herşey yolunda demiş, idardaki kan içinde önemli derecede değil, bol su içsin demiş,

dünden beri de sağ kasığım acayip batıyo , tuhaf bi zonklama mevcut anlamadım ama çok gaz var ve kabızlık belki ondan da olabilir diorum tek taraflı olduğu için de çok önemsemedim açıkcası, biraz geçerse kabızlık ve gaz ona göre bakıcam artık,

ofelyam sorun olmadığına çok sevindim. inşallah gaz ve kabızlık sıkıntısı da bir an önce geçer.
kabızlık için eğer şekerin yoksa erik pestili tüketebilirsin. erik kurusu da aynı görevi görür. yine erik veya kayısı kurusundan hoşaf yapabilirsin. her gün ara öğünde tüketirsen çok iyi olur. hoşaf gibi içmek istemezsen kaynatmış olduğun kuruları blendırdan geçirip meyve suyu gibi içebilirsin. kahvaltıda bile içsen olur.
bir de yemeklerinin yanında salata tüketmeye çalış. benim favorim; iceberg marul (kıyılmış) + üzerine sos olarak (zeytinyağı,kimyon,kekik,çok az tuz)...bunu yemeklerin yanında ya da aralarda tüketebilirsin.
denemeni tavsiye ederim. tekrar geçmiş olsun... :)

Oğluşum uyandı tekmelemeye başladı teyzoşlarıı :emir_bebek:
Göbeğime baktığımda artık o kadar net anlaşılıyor ki,küçük mucizem o benim.:nazar:

Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın :(
En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.

Allahım sizleri kötülüklerden korusun... yar ve yardımcınız olsun.. hayatta sebepsiz hiçbir şey olmaz muhakkak bunun da iyiye ve güzele çıkacak bir şeye vesile olduğunu düşünmeye çalış. seni, eşini, çocuklarını ve bebeğini başka bela ve kazalardan uzak tutacak bir vesile gibi kabul etmekte fayda var. ne kadar üzüldüğünü ve canının yandığını anlıyorum ne de olsa mal canın yongasıdır. ama hiçbir şey senden ve sağlığından önemli değil.. hayat bir sınav. Allahım hepimize yüzümüzün akı ile her sınavdan çıkmayı nasip etsin. tekrar çok çok geçmiş olsun..

wosgi bugun hastaneye gidicekdi ikinci kez detaylı için umarım herşey yolundadır aklım onda...

Egomegoyuda göremiyorum bayadır,laterneyide...
İşlerim yoğun ama yinede burda zaman geçirmeyi seviyorum :)
Mutabakat yapıyorum ve hiç zevkli değil.
Sayfalar arasında gidip geliyorum.

Dünde müdürüm oturdu masama KK açıkdı gördü ama bişi demedi.
Her sayfaya tıklayışında burası açıldı.Soğuk terler döktüm resmen :27:

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

İnşallah hayırlı cuma gününde hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin.. :1:

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

Hoşgeldin :1:
Allahım tüm bebek hasreti ile yanan herkesi bu güzellikle taçlandırsın... seni ve bebeğini her türlü kötülükten korusun. İnşallah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin...

Çok sevindim canım, kasık ağrısı için normal diyorlar ama bence seninki psikolojik başlamış olabilir. Çünkü sistit olduğunu düşündün bu sonuçları görünce. Bence geçicektir tabii gaz sancısı olması da çok muhtemel. Tekrar geçmiş olsun.. Haaa ofelyam bir de ne dicem? Dün Dilem arkadaşımızın yazdıklarını okudun sen de di mi? Tansiyonu biizmki kadar çıkmış ama dr.lar bir sürü test istemişler:( Bizimkiler olabilir dedi. Sence biz de bşiler yaptırmalı mıyız:(( İçim rahat edemedi bi türlü offf panikatak oldum iyice:(

Nemu çok sevindim, seni merak etmiştik. Muhteşem haberlerle gelmişsin:) Gözünüz aydın, prensese selamlar:)

Laterne, wosgi güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Hanipeks kazaya çok üzüldüm, neyse ki bir sorun olmamış.. çok geçmiş olsun ..Kendinize çok dikkat edin..
Sevgiler...

cnm işte her doktor biraz kendine göre yorum yapıyo bence, ben artık şöle düşünüyorum, 14/9un üstü evet bi anormallik var, ama senin durumun farklı bence , yani seninki geçici bi durum olmalı bence, çünkü dopplerde bişe görmedi dimi damarlarda falan?

benimkinde sorun var ve ileriki haftalarda yüksek tansiyon görülme olasılığı yüksek , bebekte gelişme geriliği olabilir denmesi bu yüzden, o yüzden doktor her gün ya da gün aşırı ölç dedi, öle yapıcam zaten idrar ve kan tahlili yaptı, bişe yok dedi, yani bebekte gelişme geriliği olması için de protein kaaçğı olması lazım, e o da yok, o zmn endişelenmeye gerek yok şimdilik diye düşünüyorum,

senin tansiyon değerlerin nası şimdi, benim 2 gündür normal çok şükür , ben de rahatlamaya karar verdim:)

Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

Çok çok geçmiş olsun... Allahım tüm kaza belalardan korusun ikinizi de... Oğluşun sen korktun diye azıcık sakin kalmayı istemiştir. sen kendine gelince o da pıtırdanmaya başlar merak etme.. içinden onu koruyan öyle bir denge var ki buna ve sen hiç korkma...

kızlar biz eşimle kızımıza büyüyebilen yataklardan alırız birde şifonyer alırız diye konuştuk kararlaştırdık falan hem çocuk küçük olacak ee oda yapmayacağız oturma odamız büyük oraya yatağını koyacxağız diye şifonyer yeter dedik.... geçen hafta ikea ya gittik bebek odalarını gezerken bu dolabı gördük
$cache_0000013b80278d4c17b.webp

dolap çok hoşumuza gitti çok geniş büyük değil o bizim için iyi bir avantaj çünkü oturma odamızda köşe koltuğumuz falan var .... neyse ayrıca fiyatı çok uygun şifonyerler 500- 600 tl gibi fiyata bu dolap 250tl bende kocişim gel biz bunu alalım dedim içine raf yaptırırz ilave ohh miss gibi kullanışlı olur banyo küveti oyuncağı herşeyini koyarız dedim nasipse yılbaşından sonra alacağız sizede hem fikir olsun hemde beğenecek misiniz sormak istedim

Back
X