Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın

En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.