2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Aayyyy hediyelerim gelmişş..

Canım laterne teyzemize çok teşekkür ederiz.. Hediyelerine bayıldım, oyuncaklarımız bile var kızlar..
Sağolsun tecrübeli annenin hali başka canım, çok güzel bir eşofman takımı yollamış bebişimize...

çoook teşekkürler kızlar. walla kaynanam bile sizin kadar düşünmüyor kocasını; adamcağıza yedek don, pijama havlu vs... götüreceğine kendi makyaj çantasını kremlerini götürmüştü hastaneye!!! eşim aldı dışardan da yetiştirdi dün.

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

hoşgeldin canım aramıza, uzun zaman beklemişsin, Rabbim hayırlı bi evlat nasip eder inşallah,
kız anneleri toplansın bakalımmmmmm

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim

çok tatlı canım tavşanlı tulumunuz, inşallah güle güle sağlıklı günlerde giydir bebişine maşallah

ohhh maşallah kız anaları artıyo, hayırlı olsun canım kızın, sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin Rabbim

Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Vitamin.............................100
Hanipeks............................204

Toplam Eksik Kalan...............304 Salat-ı Tefriciye

Kızlar dualarınızın yarın sabaha yetişmeme ihtimali varsa mutlaka dua topiğinden haber verin;ben yarın yine eşimle sabahtan doktora gideceğim eksik takip etme şansım olmayacak (

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

karabaglarda bi magza ismini bilmiorum ama kartında little colors yazıo kendi imalatları farklıydı bu dolap 3 kapılıydı falan ben istedklerimi söledim onlar yaptı beşik raf dolap ve beşiğin içine yatak toplam 1.300 tl tuttu

Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar

ALLAH yardımcımız olsun rüyalarıma giriyo dogum cok korkuyorum hepimize allahım kolay dogumlar saglıklı bebişler nasip etsin inşallaahh

tatlım şuan şoktayım ben yaa
dua topiğindeyim burayı takip edemiyorum bebek KIZ mı şimdi???

voltajcım yeni gördüm canım; çok geçmiş olsun. tabiki cana geleceğine mala gelsin ama seni de o kadar iyi anlıyorum ki; ne sıkıntılarla sahip olmuşsunuz çok üzülmüşsündür eminim ki. zamanı geri döndüremeyeceğimize göre sen artık kendini daha fazla üzme; tansiyonuna dikkat et. çocuklarla oynamak terapi gibi geliyor insana; işi gücü boşver bir kaç gün; bütün gün kızınla oğlunla oyna bak ne dert kalıyor ne tasa.

hanipekscim benim de başıma yeni geldi böyle küçük kazalar hem de iki kez sanırım hamilelik insanı biraz daha dalgın yapıyor. bir kere öndeki taksiye dokundum arabayla; bir kere de baya lüks bir cipe. taksici anlayışlı çıktı ama cip sahibi çok antipatikti. benim elim ayağıma dolandı çok stres oldum. eşim de doğuma kadar araba kullanma demeye başladı evimiz biraz şehir dışı; araba benim elim ayağım; ne edicem bilmiyorum.

alışverişe başlayan güzel anneler; ben de buradaki diğer tecrübeli annelerle aynı fikirdeyim. aman diyeyim abartmayın. giyilmeden küçülüyorlar; bir de o kadar çok hediye geliyor ki şaşarsınız. hatta bence bir liste yapın aldıkça üstünü çizin; sonra ipin ucu kaçıyor.

canım benim voltajım kıyamam ben sana, helal olsun ne demek hakkınızı helal edin

dün hatta içimden diyodum ki kötü bişey olsa, kötü haber tez yayılır, burda bir aile olduk, kendi çevremizden de daha yakınız herşeyimzi paylaşıyoruz, sonra dank etti nerden haber gelicekki sadece burdan yazabilirsek haberimizi oluyo birbirimizden diye

çok çok çok geçmiş olsun bitanem yaaa, kazayı yapanlara çok şükür bişey olmamış ama olan sana olmuş kuzum benim,

insanoğlu işte mal canın yongası hele de böyle dişinden tırnağından arttırıp sahip olunca, insana zor geliyo ama herşey gelip geçer sağlığına olanla kalırsın, bunları sana dememe bile gerek yok aslında sen biliyosun sağlığın kıymetini

bundan sonra kızının sağlıklı şekilde vaktinde doğması için tansiyonun normal kalması için dua edelim canım benim, olanların hepsinde bi hayr vardır elbette şu an biz göremesek de, bol bol la havle çek canım benim, gelen giden çok oluyo diyosun, hemen ver ellerine bi tesbih boş boş konuşup seni üzeceklerine, senin için bebeğin ve ailen için la havle çeksinler, safer ayı malum.

Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünden geçenden daha güzel bi ev, daha güzel bi araba nasip etsin inşallah, duamdasın canım benim

Kızlarr bizim mesai hava şartlarından dolayı 17:00 de bitiyor.
Kendinize çok dikkat edin,müdürümde az önce yanına çağırdı ersnil dikkatli ol düşme diyor.
Yarın görüşürüz.

canım üzülme.. vardır bir hayır.. hem bak yolculuk zorlu olabilir..
ay gelsen ne güzel olurdu tanışırdık

walla ya ne güzel olurdu 3 hamiş gezerdik

Keşke gelebilseydim, tuncss haklısın cnm ama o da kardeşim benim işte, artık sedagg ve laterneye emanet, kek pasta sarma sarıverirler artık arada :)

tessekür ederiiz. izmirde oturuyorum karabaglardan aldım canım

Güle güle kullanın canım.

Canım geçmiş olsun, atlattı kbaban çok şükür, gitme bence, arar izah edersin. Kaynana na bayılıyorum ya adamım

tatlım şuan şoktayım ben yaa
dua topiğindeyim burayı takip edemiyorum bebek KIZ mı şimdi???

Dün dr amcası kız dedi yeğenimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…